Pierd ceva

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Pierd ceva?

Mesajde ivo » Mie Noi 06, 2002 3:55 pm

Pierd ceva daca singura persoana cu care am facut sex este prietena mea cu care sunt impreuna de 5 ani? Ne intelegem f bine si in pat totul e OK.
ivo

Re: Pierd ceva?

Mesajde eyewitness » Mie Noi 06, 2002 5:22 pm

Initial trimis de ivo
Pierd ceva daca singura persoana cu care am facut sex este prietena mea cu care sunt impreuna de 5 ani? Ne intelegem f bine si in pat totul e OK.

daca vrei un raspuns :
1/parintesc :nu
2/prietenesc: da
3/ de smecher : enorm
eyewitness

Mesajde java » Mie Noi 06, 2002 6:49 pm

Initial trimis de ivo

Pai daca ai facut sex doar cu o singura persoana, atunci nu poti face comparatie. O fi OK cu ea, dar poate cu o alta fata ar fi si mai bine...ca sa aflii, trebuie sa incerci :D

Si cum imi spunea cineva odata, o tipa care se culca si cu unu' si cu altu', nu e curva, e experimentata sexual... De ce n-ar fi si pentru un barbat la fel ?
java

Mesajde as xxl » Joi Noi 07, 2002 7:32 am

pe planul cunoasterii in domeniul sexual pierzi mult. dar ceea ce ai putea castiga aici, s-ar putea reflecta printr-o pierdere in alta parte.
e o vorba: "nu repara ce merge bine"
maciuci©
as xxl

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Noi 07, 2002 10:20 am

Initial trimis de ivo

Iti pierzi tineretea....
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Noi 07, 2002 4:55 pm

eu sunt un tip foarte curios din fire.asa ca experimentez orice.de fiecare data comparatia te ajuta foarte mult.e laudabil ca va intelegeti atat de bine,dar...
bravo baixule!
marian jan

Am o fixatie pe creier dar o tin mereu palmata!

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 08, 2002 1:46 am

Ba da' sa mor eu! ce il invatati voi pe tipul asta mah? sa isi insele prietena doar ca sa vada "cum e si cu alta?" ce aveti voi cu el daca a avut doar o fata? eu zic ca e prea norocoasa fata respectiva ca l-a gasit pe el(parerea mea) cat despre experientza sexuala...fuck that....poti sa o faci de 1000 de ori si sa fi tot chiflau si sa te pierzi cu firea si la fel de bine o faci de 2-3 ori di deja sexul iti intra in sange.:) Am cunoscut persoane(baieti) care s-au insurat cu prima lor iubita,,,si dupa ce au stat imipreuna 4-5 ani s-au luat de sot si sotie! si asta a fost tot! poti considera un barbat mai putin barbat ca a facut-o doar cu o fata? nu cred...:rolleyes:
Love2Fly
Junior Member

Re: Am o fixatie pe creier dar o tin mereu palmata!

Mesajde cleopatra » Vin Noi 08, 2002 2:11 am

Buna,
Eu cred ca nu pierzi nimic.
Eu cred ca ai numai de cistigat, si tu si ea.
Dragoste, prietenie, incredere, respect.
Imi permit insa sa iti spun numai ca daca simti ca nu mai functioneaza si situatia nu mai poate fi salvata, deci te simti la un moment dat nefericit, mai bine intrerupe totul.
Vei ramine in momentul acesta cu un gust placut si cu speranta ca vei gasi ceva mai bun.
cleopatra
Junior Member

daca nu urmez tiparele masculine si nu tii cont de ce zice Constitutzia Masculilor..

Mesajde sharina`` » Lun Mai 26, 2003 12:29 pm

.....nu ai nimic de pierdut............daca ai sa iti inseli iubita doar pt ca baietii zic ca trebuie sa te freci si cu altele ca sa fii mascul feroce...parerea mea e ca nu ai decat de pierdut...femeia pe care o iubeshti .. si ai sa blestemi ziua cand te-ai nascut luni intregi .... poate sunt eu extremista insa avem dreptul la opinie ...
sharina``
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Lun Mai 26, 2003 10:39 pm

Daca ai aceasi prietena de 5 ani,parerea mea pierzi doar un singur lucru,acea durere de cap cind te trezesti ca ai luat nu stiu ce de la nu stiu cine...:D ,nu asculta ce zic unii mai smecheri si daca tu te simti bine cu iubita ta,mergi inainte doar cu ea,ca nu-ti va parea rau:)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Înapoi la vechi: Totul despre Sex