Initial trimis de Zgubilici
pai o fi parerea ta, dar mie mi se pare mai mult un fel de insulta la ceilalti, si nu e chiar corect!
nu conteaza io mi-am exprimat parerea, ca doar pt asta exista un forum, cine se simte ofensat chiar n-am ce-i face
pai o fi parerea ta, dar mie mi se pare mai mult un fel de insulta la ceilalti, si nu e chiar corect!
Initial trimis de Raspopitu
Cum pot sa zica unii de aici ca RACLA=o barat,in primul rand RACLA canta un gen total diferit de "baietzashi" de la Mafia,cu rime adevarate pe care un Mafiot ca neamtzu nu le va intelege mici peste 10 ani shi tocmai din acest motiv nu asculta(parerea mea:P).De Getto Daci de ce nu ati zis nimic?!Deceneu,Piele shi restul reprezinta mult pt mine shi pt hh romanesc.Parerea mea este ca acest sondaj ar trebuii facut eventual pe genuri shi nici decum cum este facut acum.Nu poti baga Mafia in aceeasi oala cu RANS,ce sa mai vb de Ca$$a Loco(loooooooooool),ce dreq cauta astia aici.In rest numa bine shi RANS forever shi pt neamtzu: G'yeah,te fac cand treci pe la mine prin cartier,yo's cel mai tare borfas shi nimic nu se exista fara Mafia,incearca shi tu sa asculti shi altceva shi poate sa intelegi ce vor sa transmita.
Ceau.
Ok, atunci parerea mea:
B.U.G.Mafia a fost prima trupa care a adus hip-hop-ul la noi, la inceput au sunat tare, dar pe parcurs si-au mai pierdut din prospetime si s-au cam ingropat sub titulatura de "suntem cei mai tari, nimeni nu mai e ca noi"
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator