Cea mai buna piesa
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cea mai buna piesa
Cu toate ca am impresia ca "Basul si cu toba mare" va fi recunoscuta drept piesa cu cel mai mare succes, am facut un sondaj in care sa alegeti voi ce piese va plac in mod deosebit din repertoriul Vita de Vie.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Mda... iar o problema grea pentru mine... doua piese ma "incurca" ingrozitor: Tine minte si Cad.
In opinia mea, astea doua se completeaza reciproc, sunt doua fetze ale aceleasi monede... ce naiba sa aleg, cap sau pajura? :con:
Tine minte e mai lalaita, da' castiga la capitolul versuri... Cad e mai puternica dpdv muzical, da' are mesaj "social", ceea ce nu ma impresioneaza... oh, what the hell, o am in cap de o saptamana si ceva: "na-na-na..."... 100% subiectiv, dupa cum imi sade bine, votez Tine minte.
PS Poate si pentru ca imi seamana cu Rotten Apple?
In opinia mea, astea doua se completeaza reciproc, sunt doua fetze ale aceleasi monede... ce naiba sa aleg, cap sau pajura? :con:
Tine minte e mai lalaita, da' castiga la capitolul versuri... Cad e mai puternica dpdv muzical, da' are mesaj "social", ceea ce nu ma impresioneaza... oh, what the hell, o am in cap de o saptamana si ceva: "na-na-na..."... 100% subiectiv, dupa cum imi sade bine, votez Tine minte.
PS Poate si pentru ca imi seamana cu Rotten Apple?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
fara discutie "fraier ca tine" si apoi "iamma".
bre,zgubi,da' sapa,ailalta sapa,de ce n-ai pus-o ca toata lumea o stie?din moment ce o mare parte a publicului vdv este public infratit cu formatia parazitii(muzical vorbind) iar la concert parazitii stim cu totii ce se aude,nu vad de ce ne-am ascunde preferintele.sau ne e rusine?
bre,zgubi,da' sapa,ailalta sapa,de ce n-ai pus-o ca toata lumea o stie?din moment ce o mare parte a publicului vdv este public infratit cu formatia parazitii(muzical vorbind) iar la concert parazitii stim cu totii ce se aude,nu vad de ce ne-am ascunde preferintele.sau ne e rusine?
-
SOD - Mesaje: 6035
Pai Sapa cealalta nu a fost piesa facuta publica, ea a circulat initial pe internet acum se scriu si CD-uri cu "Sapa XXL", "Beton" sau tot felul de denumiri. Am zis ca din moment ce nu a fost facuta publica direct de formatie, nu ar trebui inclusa in sondaj, oricum avem subiect separat despre piesa asta dar daca insisti o pun si in sondaj desi eu n-as incadra-o aici!
-
nu insist ! dar daca fortez un pic,pot face o ecuatie .piesele sunt ale trupei,trupa canta pt. public deci piesa e a publicului.oricum a fost auzita si in concerte nu numai pe net.iar eu stiu piesa din 99,imediat dupa ce au venit din germania.
-
Am pus optiunea "Alta: scrie mai jos" pentru ca piesa cu pricina apartine unui cu totul alt aspect al muzicii Vitei de Vie, plus ca practic, daca iti place asa de mult votezi Sapa, cenzurata sau necenzurata.
-
zgubi,te-ai suparat pe mine si nu vreau asta!pur si simplu cred ca trebuia sa apara deoarece piesa asta reprezinta,chiar daca pentru o mica parte dintr-o secunda,nebunia frumoasa a acestei trupe!daca te superi ai sa faci riduri si nu e bine.tie nu-ti sta bine suparata!
-
Nu ma supar mai SOD, dar daca lumea voteaza Sapa original piesele mai serioase si care au fost intentionate sa ajunga publice vor fi puse in umbra, din cauza asta nu am vrut sa o includ de la inceput, este altceva.
Piesa cantata la concerte - am vazut si eu asta de doua ori, numai ca versurile veneau din partea publicului!
Piesa cantata la concerte - am vazut si eu asta de doua ori, numai ca versurile veneau din partea publicului!
-
"basu si cu toba mare" - i kno , i'm not the biggest fan ever
"sunetu mai tare" - ma obsedeaza :rolleyes:
"sunetu mai tare" - ma obsedeaza :rolleyes:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Liber
zic eu... desi sunt altele cu mesaj mai puternic dar in fine
in legatura cu "sapa xxx" unde e subiectu ala ca io nu l-am gasit (probail sunt chior). ca vreau sa stiu si io de ce a aparut piesa aia... care e faza... :confused:

in legatura cu "sapa xxx" unde e subiectu ala ca io nu l-am gasit (probail sunt chior). ca vreau sa stiu si io de ce a aparut piesa aia... care e faza... :confused:
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Re: Liber
Initial trimis de AxL
zic eu... desi sunt altele cu mesaj mai puternic dar in fine
gata am gasit su sapa alterante lyrics

- AxL
- Junior Member
Re: Re: Liber
Bai cind iti plac atit de mult foarte multe piese, e greu sa alegi. De pe Fenomental, cele mai bune sint Basul, Tine minte si Ce conteaza. De pe eXXtra... De la capat si Liber... de pe Rahova: Miracolul si Spre paradis...
Am ales pina la urma Basul, si am constatat cu surprindere ca sint primul care a votat piesa asta...
desi am fost foarte aproape sa aleg Miracolul.... sau Nod'n'git, din motive mai mult sentimentale (prietenii stiu de ce
)
Am ales pina la urma Basul, si am constatat cu surprindere ca sint primul care a votat piesa asta...
desi am fost foarte aproape sa aleg Miracolul.... sau Nod'n'git, din motive mai mult sentimentale (prietenii stiu de ce

- cristane
- Junior Member
de ieri de la 12 noaptea ascult in continuu o piesa pe care am pus mana ieri - "Cad" tot unplugged de la concertul din BackStage.
Nici nu mai pot sa spun nimic, ma amuteste! Daca vrea cineva sa asculte o piesa extraordinara in varianta acustica, ma gaseste pe pm. Superb!
Nici nu mai pot sa spun nimic, ma amuteste! Daca vrea cineva sa asculte o piesa extraordinara in varianta acustica, ma gaseste pe pm. Superb!
-
Cad - Unplugged - BackStage - 9 ani de ProFm - 20 aprilie
nu stiu daca sunt in masura sa fac asta, dar m-am indragostit de piesa asta, e ceva ce trebuie neaparat ascultat, asa ca puneti mana si intrati aici sa ascultati ce n-ati mai ascultat pana acum.
Imi rod unghiile si acum de oftica pentru ca am ajuns in BackStage la 5 minute dupa ce a fost cantata piesa asta, nu cred ca o sa mai am ocazia prea curand sa asist la asa o minunatie, dar ramane intotdeauna inregistrarea, va spun, ascultati ca nu stiti ce pierdeti daca nu!
Imi rod unghiile si acum de oftica pentru ca am ajuns in BackStage la 5 minute dupa ce a fost cantata piesa asta, nu cred ca o sa mai am ocazia prea curand sa asist la asa o minunatie, dar ramane intotdeauna inregistrarea, va spun, ascultati ca nu stiti ce pierdeti daca nu!
-
intr-adevar,cad e super.
in legatura cu sondajul,am ales iamma....nu stiu de ce....asa mi-a venit pe moment...a fost f greu sa aleg intre fraier ca tine,basu,de la capat(de cate ori nu ma regasesc in melodia asta!!!),nod 'n gat,cad....a fost greu sa aleg dintre toate:).
o intrebare am si io:cui e dedicata piesa "cad"?
in legatura cu sondajul,am ales iamma....nu stiu de ce....asa mi-a venit pe moment...a fost f greu sa aleg intre fraier ca tine,basu,de la capat(de cate ori nu ma regasesc in melodia asta!!!),nod 'n gat,cad....a fost greu sa aleg dintre toate:).
o intrebare am si io:cui e dedicata piesa "cad"?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Votat Nimeni
Piesa cea mai puternica in mesaj de pe exxtra.
- little_vortex
- Junior Member
Re: Cad - Unplugged - BackStage - 9 ani de ProFm - 20 aprilie
Initial trimis de Zgubilici
nu stiu daca sunt in masura sa fac asta, dar m-am indragostit de piesa asta, e ceva ce trebuie neaparat ascultat, asa ca puneti mana si [b]intrati aici sa ascultati ce n-ati mai ascultat pana acum.
Imi rod unghiile si acum de oftica pentru ca am ajuns in BackStage la 5 minute dupa ce a fost cantata piesa asta, nu cred ca o sa mai am ocazia prea curand sa asist la asa o minunatie, dar ramane intotdeauna inregistrarea, va spun, ascultati ca nu stiti ce pierdeti daca nu! [/B]
intr-adevar superba ! multam` pt. ea (mai sunt oare mel. unplugged pe net de la vdv?)
- AxL
- Junior Member
Initial trimis de Alin
vine de pe un album numit "rahova" si e o piesa foarte frumoasa si foarte uitata.
de album stiu. melodia nu o stiu. nu am ascultat tot albumul, ci doar cateva - cele mai cantate...
oricum, mersi. eu credeam ca e una noua.
- leftfism
- Junior Member
ce conteaza
in primu rand sa va amintesc de mine: v-am intrebat o data, mai demult de care album sa-mi fac rost(exxtra sau fenomental), ei bine mi-am facut rost de ambele.
ambele-s misto, f misto, parca mai mult imi place fenomental: de pe sata parca "ce conteaza" imi place cel mai mult, ca e asa trista, da si realista, parca totusi are un aer optimist, asa mi se pare
fraier ca tine ma face sa ma simt prost(ca io invat bine, da nu ca sa ajung ca ei, ei nu imisunt mentorii)
gata
asta-s io
ambele-s misto, f misto, parca mai mult imi place fenomental: de pe sata parca "ce conteaza" imi place cel mai mult, ca e asa trista, da si realista, parca totusi are un aer optimist, asa mi se pare
fraier ca tine ma face sa ma simt prost(ca io invat bine, da nu ca sa ajung ca ei, ei nu imisunt mentorii)
gata
asta-s io

have fun, drink milk!
-
Ilinca_ - Junior Member
Eu am votat Liber ! oricum nu shtiu majoritatea pieselor .....pentru ca nu mi-am facut rost de albume....
stiu decat Liber & basul si cu toba mare... amandoua sunt cool ...dar Liber ma reprezinta mai mult !
stiu decat Liber & basul si cu toba mare... amandoua sunt cool ...dar Liber ma reprezinta mai mult !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
26 mesaje
• Pagina 1 din 1