Atitudine de KKT!

ce-a fost pe Muzici o data

Atitudine de KKT!

Mesajde cutuma© » Sâm Noi 09, 2002 12:35 pm

Intalnesc pe zi ce trece tot mai multzi oameni, care se autointituleaza rapperi shi a caror atitudine e ceva de genul : "nu mai ascult hh romanesc pt k e nasol, mai bine ascult ceva din state". Pula mea, ce-i atitudinea asta? Chiar daca hh romanesc nu e el cel mai rasarit, asta nu inseamna ca el trebuie abandonat, ci doar un pic mai bine ingrijit shi cultivat asha cum ar trebui. Daca totzi ne-am orienta atentzia doar catre ce este afara pai ar trebui sa ardem tot ce e in tzara asta, k nimic nu e la nivelul a ceea ce e dincolo de granitze.

Mai vin shi parazitzii, pe care eu ii stimez shi apreciez f. mult shi baga videoclipul ala in engleza. Adik ashtept cu nerabdare ceva nou de la ei shi ei baga aia. Nu zic ca nu ar fi reushit, dar parca imi placeau mai mult cand cantau in romana. Chestia cu ieshitul in afara cu videoclipul tzine pana la un anumit punct. E o arma cu doua taishuri, ca exista riscul sa nu prinda prea tare p'acolo ba chiar sa ishi indeparteze catziva din fanii de p'aici.

Anywhay, trecand peste ce-am aberat mai sus....subiectul este destinat celor care desconsidera hh romanesc. Vreau sa vad shi alte pareri.

P.S. Pace pt n3a gabitz, unul din cei care nu au uitat de unde au plecat, un om opus celor pe care i-am descris mai sus...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde catharsis » Sâm Noi 09, 2002 1:50 pm

despre ce videoclip parazitii e vorba ca nu l-am vazut inca...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde K-gula » Sâm Noi 09, 2002 3:47 pm

da bai decret dar spre surpinderea multora acesti parazitii ce au scos o piesa cu una dintre strofe in engleza au semnat un acord cu o mare casa de discuri de afara. dupa acest album ce il scot in romania, urmatorul va fi afara. deci de aici poti intelege de ce sa intamplat asa. mie imi place. piesa este inregistrata chiar inainte de a avea acel mini turneu afara. de ce se ne suparam ca cineva incearca? iar ei din cate vad or sa si reuseasca. doamne ajuta
eu imi doresc ca toti artisti buni sa pleca din tara si sa nu mai cante pentru romania. nici sa nu mai auda de romania.

asta este parerea mea.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

......

Mesajde n3aGabitz » Sâm Noi 09, 2002 7:22 pm

decret merci ptr apreciere!

totusi....eu sunt de parere ca para au facut evoluat din nou, vorba lui k-gula faptul ca incearca sa iasa afara, plus piesa asta juma in engleza e ceva de admirat ptr un artist roman. Iar daca vor scoate album afara, D'zeu sa le ajute. Eu ii stimez!

-cei care halesc caca prin hh-ul romanesc, se stiu ei bine...nu tre sa le mai aducem noi aminte.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Noi 09, 2002 8:45 pm

Initial trimis de K-gula
eu imi doresc ca toti artisti buni sa pleca din tara si sa nu mai cante pentru romania. nici sa nu mai auda de romania.

K-gula.

Adik sa ne bagam totzi pula in romania...da-o dracu'....de ce sa ne pese, ce e patria noastra?

Nu era neaparat vorba de parazitzi aici...treaba lor ce fac, dar sa nu se ashtepte sa ii aprecieze totzi pt asta...o mai fi vreun d'asta ca mine ieshit cu pluta la plimbare. Ideea era de atitudinea unora. Iata cum shi amicu' k-gula le ia partea...frumos costine...n-am ce zice :(

cutuma©

Mesajde K-gula » Dum Noi 10, 2002 11:47 am

pai da mai decret. sa mao rdaca nu imi doresc din tot sufletul sa plec din kktu asta de tara si daca ma ajuta Dumnezeu sa ma afirm afara ar fi cel mai frumos lucru ce mi sar putea intampla. cum ai spus si tu. nu este vorba doar de parazitii, dar cum am spus si eu. sa dea Cel de sus sa plece toata crema muzicala romaneasca peste hotare si sa nu se mai intoarca. sa auzim de ei numai pe VH1, MTV si MTV2, sau pe BBC sau alte programe internationale de mare caibru. deci asa trebuie sa stea lucrurile cu toata crema muzicala romaneasca.

K-gula.
K-gula

ok,ce ciudat!!!!

Mesajde Gnom » Dum Noi 10, 2002 1:32 pm

in minte mea se bat 2 chestii cap in cap.una e faza ca suna chiar aiurea parte un engleza a lu cheluu,si ca pula mea trebuia ssa scoata asta in romana,a doua e ca UAU PARAZITII afara suna foarte bine ,si cred ca r fi unpas URIAS chiar GIGAN|TIC,pt rapu nostru,chiar pentru noi tozi,

ce ciudat creier,

Gnom

parerea mea
Gnom
Junior Member

Mesajde Frix » Lun Noi 11, 2002 1:36 pm

Faptul ca Parazitzii reushesc sa se faca auzitzi shi afara ar trebui sa ne bucure pe totzi..pana la urma e o confirmarea a rapului romanesc(shi de calitate,aprx..urmeaza sa auzim shi celalalte piese d p album).
oricum...faptul ca se canta in engleza se datoreaza melodicitatzii pe care o are aceasta limba,care,sa reunoashtem,e multishor peste limba romana..deci parazitzii au cam facut un compromis binegandit pe aceasta piesa.
Gnom...mail me in legatura cu Natzionala.
BIG UP all real rappers'...pace
Frix

Mesajde K-gula » Vin Noi 15, 2002 12:22 pm

eu nu consider ca au facut un compromis, ci o incercare. daca le ajuta Dumnezeu, cine stie cum peste 1-2 ani in vedem concurand cu eminentu` ;)

K-gula.
K-gula

Mesajde sica » Vin Noi 15, 2002 12:35 pm

Sincer, m-am gandit shi eu la asta.
..capu sus
sica
Junior Member

Mesajde rady » Vin Noi 15, 2002 1:33 pm

sincer, eu ma voi bucura daca vor scoate un album afara, voi fi mandru ca sunt roman
acum, de ce sa nu se simta si ei mandri ca sunt romani, si sa uite de romania ?? :(
asta intr-adevar ar fi o atitudine de kkt!

...parerea mea...
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde Suryia » Vin Noi 15, 2002 10:55 pm

Dupa parerea mea este o miscare cu adevarat buna pentru Parazitii...problema limbii engleze ar trebui pusa astfel:nu neaparat melodicitatea conteaza(sincera sa fiu , referitor strict la melodicitate prefer Hiphopul in limbile de origine latina!) ci faptul ca este o limba de circulatie internationala!Asha poate fi transmis MESAJUL shi mesajul este important in Hiphop...spre exemplu , imi place foarte mult cum suna Hiphopul in franceza , dar inteleg 3 cuvinte din 10 , shi asta ma determina sa nu ascult prea mult...deci,cred ca putini straini ar asculta Hiphopul romanesc , iar cei care l-ar asculta nu ar face-o decat pentru cum suna! Asa stand lucrurile , nu pot decat sa ma bucur ca au semnat un contract shi sa vad modul in care vor fi primiti peste granitze.
Cat despre Hiphopul romanesc...hmmm...daca nu-ti place nu asculta!Nici nu ma gandesc ca ar trebui ascultat Hiphopul romanesc doar din patriotism , asta este o prostie!Arta nu o admiri niciodata pentru ca e facuta la tine in tzara.Pe de alta parte , sa asculti hiphop din State doar pentru a fi "cool" este o dovada de snobism!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Noi 15, 2002 11:06 pm

Ganja...eu unul apreciez hh romanesc pt primul cuvant, nu pt al doilea...primul imi gadila simtzul auditiv iar al doilea simtzul de mandrie,k shi conatzionali ai mei incearca sa contribuie la dezvoltarea acestei culturi. In fine...ideea e k indiferent ce ar face pt afara sa nu uite niciodata de unde au plecat, ca indiferent ce va fi, cei mai multzi shi mai adevaratzi fani tot aici vor fi. Cam atat...

---ma exprim ca o pula de la o vreme incoace...sper sa nu va chinuitzi prea mult sa realizatzi ce-am vrut sa zic de fapt.----

cutuma©

Mesajde rady » Sâm Noi 16, 2002 6:32 pm

dar eu n-am spus ca ascult hh rom din patriotism ci pentru ca are un mesaj puternic, si suna bine!
am spus doar ca nu e bine sa-si uite tara, odata ce a iesit.
Asta ar fi ceva gen hristo stoichkov, care dupa ce a semnat cu barcelona, a cerut translator pt. ca nu mai stia bulgara :(
asta intr-adevar seamana a snobism!
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

hmm....

Mesajde CanTeFucku » Joi Noi 21, 2002 1:30 pm

In primul rand trebuie sa spun ca noile melodii semnate K-gula sunt super. Un sincer bravo!!!
Ei... e insa ceva ce nu pot intelege: cum poti spune tu ca iti doresti sa pleci si sa nu mai auzi niciodata de "kktu ala de tara"? Cat de mult ai stat pe afara? Chiar ti se pare asa bine ? Hm.... Eu spun din punctul meu de vedere, asa cum vad lucrurile dupa o experienta afara. Dar trebuie sa te gandesti la o questie: oriunde ai merge esti si vei ramane un strain. Si vei fi privit ca un strain. Si te vei simti ca un strain. Apoi viata nu e mai buna ca in ro. Poate munca e mai bine platita dar asta e tot! Si atunci? Care e marea nebunie cu plecarea afara? Ii inteleg pe cei care pleaca sa produca ceva ban si sa faca ceva cu el acasa. Pe ceilalti.... imi cer scuze dar nu ii inteleg. Din simplul motiv ca daca e sa reusesti o poti face si acasa la fel de bine... Daca e sa fii un ratat atunci oriunde vei merge vei fi tot un ratat. Oricum am cunoscut deja destui care cand vin in tara se dau mari granguri si aici plang pe la colturi....
In fine... Scuze ca am cam deviat de la subiect dar nu m-am putut abtine!

Pa(ce si prosperitate),
CanTeFucku
CanTeFucku

Re: Atitudine de KKT!

Mesajde Aliosha » Vin Noi 22, 2002 7:19 am

Initial trimis de D€CR€T
Intalnesc pe zi ce trece tot mai multzi oameni, care se autointituleaza rapperi shi a caror atitudine e ceva de genul : "nu mai ascult hh romanesc pt k e nasol, mai bine ascult ceva din state". Pula mea, ce-i atitudinea asta? Chiar daca hh romanesc nu e el cel mai rasarit, asta nu inseamna ca el trebuie abandonat, ci doar un pic mai bine ingrijit shi cultivat asha cum ar trebui. Daca totzi ne-am orienta atentzia doar catre ce este afara pai ar trebui sa ardem tot ce e in tzara asta, k nimic nu e la nivelul a ceea ce e dincolo de granitze.

Sa las si eu cateva pareri in legatura cu ce s-a discutat aici.

Am mai spus de cateva ori ca imi plac multe piese ale parazitilor, asta si datorita versurilor reusite (ironice, etc ). Daca vor reusi sa continue pe aceesi linie insa facand totul sa sune la fel de bine (spiritual) in engleza atunci cu adevarat vor fi facut un pas mare.

Le doresc succes peste hotare dar sincer nu prea vad lucrul asta realizabil. Nu stiu daca strainii pot zambi(intelege) la chestii de genul: "vin binedispus de la o inmormantare de lesbiene unde mai devreme m-am intins la bere".

Am ascultat noua piesa si nu mi s-a parut ceva deosebit.
Luati asta ca pe o simpla parere personala fara prea mare importanta.

Acum referitor la ce a zis DECRET.
Extrapoland, nemultumirea ta poate fi o acuza adusa si ascultatorilor altor genuri - rock, etc...

In general lumea nu poate fi acuzata de snobism cand asculta mai ales trupe din State sau Anglia.(nu conteaza genul, vorbesc in general) Fac asta pentru ca sunt unele chestii incomparabile valoric iar timpanele noastre se inclina spre calitate nu spre provenienta sunetului.

Eu unul nu o sa ascult niciodata ceva ce nu imi place indeajuns de mult doar ca e made in Romania.

Hip - hop-ul cred ca are cel mai mult de castigat in lupta cu cei de peste hotare deoarece versurile (intelegerea lor deplina) atarna greu in acest stil.

Cam atat...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde cutuma© » Vin Noi 22, 2002 10:16 am

Shtii ce ma deranjeaza aliosho? Faptul k totzi sunt predispushi la a critica, totzi au aere de mari rapperi k au dat shi ei de o caseta cu Dilated,totzi spun k rapul romanesc pute, dar nimeni nu se intreaba ce-ar putea face ei pt a schimba acest lucru...se complac in mediocritate ashteptand mereu salvarea de la americani...eterna ashteptare a poporului roman transpusa in ziua de azi pe scena muzicala.

cutuma©

hehe

Mesajde Gnom » Vin Noi 22, 2002 12:26 pm

lasa ma ca americanii vin ei,de acu am intrat in nato
Gnom
Junior Member

Mesajde Suryia » Vin Noi 22, 2002 10:23 pm

Recitind ce am scris realizez ca e posibil sa fiu inteleasa gresit : imi place foarte mult Hiphopul romanesc shi il ascult chiar mai mult(mai degraba mai des!) decat pe cel strain!Dar pentru mine totul ar fi nul daca ar fi vorba doar de faptul ca-s "conatzionalii mei care incearca sa faca ceva" shi nu ar suna bine...
In acelashi timp vad in Hiphopul romanesc avantajul limbii pe care deja l-a mentionat cineva : intr-adevar ,trebuie sa fi un foarte bun cunoscator al unei limbi straine pentru a-i intelege toate subtilitatile caracteristice Hiphopului!
Despre cei care isi doresc sa plece...intr-adevar , in romania e o situatzie trista...Vreau sa spun ca la o simpla intrebare adresata de o profesoara clasei noastre , in jur de 23 din 26 de elevi au spus ca i-ar tenta sa plece din tzara!Cred ca asha ceva ar trebui sa dea cu adevarat de gandit...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Noi 22, 2002 10:41 pm

Shi tu iar nu m-ai intzeles...dar in fine...fie k tine.

cutuma©

ATENTIUNE:

Mesajde AdevaRapper » Lun Dec 23, 2002 12:44 am

Dupa parerea mea, singura trupa de rap din spatiul carpato-danubiano-pontic care a meritat vreodata atentie a fost Getto-Dacii (punct). Cat despre Parazitii, demo-ul lor "Bad Joke" este, din pacate bad joke si cred ca nici un strain care a ascultat mai mult de 10 minute de rap nu ar putea s-o aprecieze!

->Frix: "Faptul ca Parazitzii reushesc sa se faca auzitzi shi afara ar trebui sa ne bucure pe totzi.." A te face auzit nu inseamna a te face ascultat. Din pacate. Cam atat!
AdevaRapper
Junior Member

Înapoi la De pe muzica