curatenie in hop-hop

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

curatenie in hop-hop

Mesajde Criticos » Sâm Noi 09, 2002 5:03 am

In acest subiect propun o alta abordare a problemei "muzica buna". Propun sa renuntam la aprecierea pieselor dupa genul muzical in care se incadreaza. Clasificarea asta exista ca sa nu fie mai usor sa intelegem muzica sau...ma rog, fiecare gen muzical are trasaturile lui specifice, dar nu despre asta vreau sa vb.
Deseori am auzit afirmatii de genul "hop-hopul e muzica adevarata", "dance-ul e kkt", "nu suport rock-ul", etc. Dar oare tot ce inseamna hop-hop e bun?Tot ce inseamna dance e rau?
nu sunt logice aceste afirmatii, ptr ca la urma urmei muzica tot muzica ramane, indiferent de gen.
Astept mesaje cu critica serioasa(in adevaratul sens al cuvantului; ca sa aveti o idee,ganditi-va la comentariile literare). Astept sa criticati atat muzica cat si versurile. Am inceput cu hop-hopul ptr ca au existat multe polemici pe tema asta si poate apoi discutia sa va extinde. Doresc sa-mi aratati cine merita atentie in hip-hop si cine nu are ce cauta( astept astfel de mesaje in special de la fanii genului) cu argumente. Cine e cu adevarat artist si cine e doar unul care doar repeta intr-o maniere vulgara si fara originalitate ideile altora ?
conditii de participare la aceasta discutie:
1.destinat doar persoanelor care au inteles problema
2. fara injuraturi si jigniri nici ptr participantii la discutie, nici ptr artisti. Exprimati-va elegant!
Criticos

....

Mesajde n3aGabitz » Sâm Noi 09, 2002 11:30 am

1) Nu exista hip hop-ul adevarat! Cine mai are in cap kestia asta si pretinde ca este fan hip hop din partea mea este un idiot!

2) Fiecare trupa lupta ptr imaginea ei, kiar daca o face ptr arta sau bani sau amandoua. O trupa isi caldeshte imaginea. Racla are imaginea ei, Mafia are imaginea ei. Nici una nu poate fii considerata ingerash, "o vai ei sunt adevaratii" nu exista adevarat in hip-hop, fiecare contribuie cu ceva. fiecare mica contribuinta face hip-hop-ul atat de divers cum este azi.

3) Exista unii fani care adora un gen speicifc hh-uluii, si altii care adora exact opusul. Pe pariu ca voi fii contrasiz, si tocmai prin viitoarele contraziceri voi arata ca am dreptate in afirmatia mea, anume ca unul din aceste grupe va pretinde ca genul care il asculta ei, este cel ales, ca artisti care ei ii asculta sunt cei alesi, cei "Adevarati"!

pace...(acelasi lucru se aplica ptr toate genurile muzicale)

ps: de ce nu e post-u asta pe Forumu de Hip-Hop?
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde SatyR » Dum Noi 10, 2002 12:27 am

Eu cred ca pate exista muzica buna in orice gen muzical,consider ca exclusivismul nu isi are rostul si este o prostie sa pretindem ca genu x sau y e cel mai tare si sa nu vrem sa auzim de nimik altceva.....acum fiecare dintre noi ne regasim mai mult sau mai putin intr-un gen anume ....dar asta nu inseamna ca trebuie sa dam cu paru in altceva...io personal ascult si metale si ambient si hip hop si clasica si tot ce tine de sunet in general ....
SatyR

Mesajde catharsis » Dum Noi 10, 2002 1:01 am

SatyR, vrei sa spui ca si in manele exista muzica buna?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde SatyR » Lun Noi 11, 2002 1:12 am

Depinde ce intelegi prin manele .....daca ne referim la adevaratele manele .eu stiu ..un gica petrescu sau o maria tanase de ce nu ...dar daca ne referim la acele pseudo-manele despre care toata lumea stie situatia se schimba.
SatyR

Re: ....

Mesajde Criticos » Lun Noi 11, 2002 5:46 am

Initial trimis de original

3) Exista unii fani care adora un gen speicifc hh-uluii, si altii care adora exact opusul. Pe pariu ca voi fii contrasiz, si tocmai prin viitoarele contraziceri voi arata ca am dreptate in afirmatia mea, anume ca unul din aceste grupe va pretinde ca genul care il asculta ei, este cel ales, ca artisti care ei ii asculta sunt cei alesi, cei "Adevarati"!

pace...(acelasi lucru se aplica ptr toate genurile muzicale)

Tocmai cu asta nu sunt de acord. Ceea ce spui tu e real. Sunt MULTE persoane carora le place hip-hopul in general. Nu numai ca sunt exclusivisti si ridicoli, dar, ce e mai rau, nu sunt in stare sa distinga un hip-hop se calitate de mizerii facute la comanda. Nu au spirit critic, pentru ei, orice piesa hip-hop e buna. Nu stau sa o analizeze. Adesea am auzit raspunsuri de genul "Il ador pe Eminem/MAfia/Parazitii/etc" dar foarte rar am auzit "nu-mi place X" care canta hip-hop, si niciodata argumentat.
Criticos

Re: curatenie in hop-hop

Mesajde Afroditta » Lun Noi 11, 2002 5:52 am

Interesanta idee de abordare a criticii muzicale...
Totusi nu trebuie sa uiti ca nu noi nu suntem critici muzicali
si nici nu ne putem considera astfel. Dar e nevoie de curatenie
in muzica, cel putin in cea romaneasca care parca ar fi o jungla.
Daca stai sa te gandesti bine, insa, constati ca in Romania
nu prea exista critica muzicala sau nu e bagata in seama. Gandindu-ma la tupeul cu care
producatorii muzicali manipuleaza gusturile muzicale ale tineretului
romanesc socotesc ca initiativa acestui site in general si a ta
in particular e binevenita. Incet incet o sa se faca curatenie si o sa fie recunoscute adevaratele valori.
Nu o sa facem noi sa dispara prostia din lume dar macar noi sa ne
pastram opiniile neatinse de ea.
Afroditta

Re: Re: curatenie in hop-hop

Mesajde Criticos » Lun Noi 11, 2002 5:56 am

Merci pentru aprecieri. Ar fi bine ca ascultatorii de muzica si chiar artistii sa se uite pe forumurile astea. Le-ar prinde bine. Siteul a capatat deja ceva autoritate in muzica rom.
Criticos

Mesajde Afroditta » Lun Noi 11, 2002 6:00 am

Acum sa-ti spun si parerea mea referitoare la problema pusa de tine.
Referitor la rap-ul si la hip-hop-ul romanesc, desi nu sunt o fana
a genului si trecand peste toate generalizarile unora consider
ca exista multe stangacii. O sa incep cu "Parazitii".
Campania lor anti-playback a fost o idee buna aplicata prost. E de
admirat ca au avut atata curaj cat sa inceapa o astfel de campanie, insa le-a lipsit o strategie si o organizare buna.
Textul lor nu a fost convingator pentru toata lumea. S-ar parea ca
s-au adresat doar fanilor hip-hop (care oricum, majoritatea nici nu
sunt de acord cu playback-ul si daca stai sa te gandesti, nici nu e
atat de greu sa canti hip-hop live in comparatie cu alte genuri). Si
daca n-au reusit sa atraga atentia manelistilor si a ascultatorilor de
dance si pop (masa ascultatorilor de playback), la ce bun? Au rascolit
si ei putin niste ape peste care apoi s-a asternut ceata indiferentei.
Cat despre videoclip, n-au fost inspirati. Ideea interesanta cu
papusile merita un scenariu adevarat si mai mult timp in videoclip
(doar nu erau asa nerabdatori sa-si vada moaca la T.V. Eu as fi
preferat sa vad un clip adevarat si spiritual pe tema asta, si nu
niste imagini de umplutura cu moacele atotcunoscute ale parazitilor.)
Afroditta

Mesajde Criticos » Lun Noi 11, 2002 6:03 am

Initial trimis de Afroditta Cat despre videoclip, n-au fost inspirati. Ideea interesanta cu
papusile merita un scenariu adevarat si mai mult timp in videoclip
(doar nu erau asa nerabdatori sa-si vada moaca la T.V. Eu as fi
preferat sa vad un clip adevarat si spiritual pe tema asta, si nu
niste imagini de umplutura cu moacele atotcunoscute ale parazitilor.) [/B]

Sa inteleg ca tu nu esti de acord cu aparitia cantearetului in
propiul sau videoclip?
Criticos

Mesajde Afroditta » Lun Noi 11, 2002 6:05 am

Initial trimis de Criticos

Sa inteleg ca tu nu esti de acord cu aparitia cantearetului in
propiul sau videoclip?
Nu ma intelege gresit. Nu e vorba ca nu sunt de acord,
eu nu agreez acest "cult al personalitatii". Fiecare vrea sa-si
vada moaca pe ecran de cele mai multe ori in dauna valorii artistice
a clipului. Scenariul e inecat in prim-planurile cu figurile lor
repetate obsesiv. Clipurile nu au tema, nu au subiect(majoritatea,
nu toate) sunt doar o insiruire fara noima de imagini. Nu prea vezi
asa ceva la artistii adevarati de afara.La noi e o raritate un clip
k lumea. In aceste cazuri imaginea nu mai e decat un accesoriu pentru
muzica, si nu trebuie sa fie asa. In aceste cazuri puterea de
convingere a imaginii scade mult, iar mesajul piesei e mai greu de
transmis (ca multi artisti romani n-au ce transmite prin muzica lor,
e altceva).In acest caz un videoclip prost pentru o piesa buna, poate
avea o influenta negativa. Revin la Parazitii ca sa adaug concluziile
despre initiativa lor: ampolare restransa, text prost si neconvingator,
videoclip de umplutura. Deci o initiativa insipida, fara sustinere,
care s-a remarcat numai datorita unicitatii acestui fenomen in Romania.
E un inceput si asta...Poate ca aceasta incercare a cazut din cauze
financiare. Vor urma cu siguranta si incercari mai reusite. Trebuie
totusi apreciat efortul si faptul ca s-au gandit la asta.
Afroditta

Mesajde baixinho© » Lun Noi 11, 2002 9:43 am

Off-topic
Initial trimis de SatyR
daca ne referim la adevaratele manele .eu stiu ..un gica petrescu sau o maria tanase de ce nu ...

Deci Gica Petrescu si Maria Tanase au cantat manele? :con: Si-atunci cine a cantat muzica de petrecere si muzica lautareasca?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Croiticos » Sâm Noi 16, 2002 7:22 am

CE parare ai despre text?
Croiticos

Mesajde Afroditta » Sâm Noi 16, 2002 7:29 am

Initial trimis de Croiticos
CE parare ai despre text?

Categoric textul conteaza mai mult decat muzica, intr-o piesa hip hop. De fapt muzica e doar un auxuliar ptr a fi mai usor de receptat mesajul continul in text. Voi ce credeti?
Afroditta

Mesajde K-gula » Sâm Noi 16, 2002 10:59 am

........si daca stai sa te gandesti, nici nu e
atat de greu sa canti hip-hop live in comparatie cu alte genuri........

imi pare foarte rau, dar observ ca nu sti despre ce vorbesti. vrei sa facem un calcul sa vezi cam cate cuvinte intra intr-un vers HH si cam cate intr-unul dance? pai gandeste-te ca la dance sunt cam 3-4, iar la HH sunt in jur de 8-10. dupa ce faci comparatia si intre strofe unde la dance si altele sunt la vre-o 8 masuri (cel mult), la HH se duc la 14-18. deci............... afirmati ata este foarte eronata. nu va mai aruncati in a face afirmati gratuite.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

muzica buna?

Mesajde ckride » Sâm Noi 16, 2002 1:39 pm

Nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea compara hip-hop-ul cu un alt gen muzical, ca dance sau pop. Textul. in hip-hop, apartine artistului; are un mesaj consistent. Nu cred ca un dancer isi poate imaginea cat de greu este sa faci un text bun. Text-ul melodiilor dance nu prea depaseste, cum zicea Costin mai sus, 6-7-maxim 8 masuri, si alea total aiurea, cumparate de la un "mare" compozitor si interpretate de un "mare" artist cu deosebite talente vocale (fara numar). bleah! Negativul. Nu prea sunt in masura sa critic acest aspect, asa ca nu zic mai mult. Este greu sa faci un negativ bun si in aceelasi timp original. Fanii. In general, cei care asculta si cumpara muzica dance sunt copiii imaturi, care probabil nu inteleg nimic din hip-hop, si fetitele care sunt fermecate de look-ul artistilor preferati, cu mase musculare impresionante, par vopsit in toate culorile si acoperit in proportie de 90% cu gel si alte jmenuri. Ar trebuii mai degraba o curatenie in peisajul muzical din Romania... Sa fiu mai exact, toti dancerii si copiii de bani gata ar trebuii batuti bine de tot sa le iasa din cap impresiile de mari artisti.

Hip-hop.
Am sa revin asupra acestui subiect alta data, pentru ca sunt multe de spus si nu pot acum. Sunt curios cati fani east au ascultat sau au cumparat un album BUG Mafia & co. Majoritatea fanilor BUG nu asculta piese underground, pentru ca nu le inteleg, pentru ca nu se regasesc in versuri si tot asa.

"As vrea s-aud toti dancerii cum canta acapella!"
ckride
Junior Member

Re: muzica buna?

Mesajde cutuma© » Sâm Noi 16, 2002 5:05 pm

Initial trimis de neamtzu
Hip-hop.
Am sa revin asupra acestui subiect alta data, pentru ca sunt multe de spus si nu pot acum. Sunt curios cati fani east au ascultat sau au cumparat un album BUG Mafia & co. Majoritatea fanilor BUG nu asculta piese underground, pentru ca nu le inteleg, pentru ca nu se regasesc in versuri si tot asa.

"As vrea s-aud toti dancerii cum canta acapella!"

Nu comentez threadul...m-am plictisit inca de la "ce parere avetzi despre hh romanesc." Vreau doar sa comentez ce-a zis neamtzu...uite bahi neamtzule...eu-s fan "east" sau "under" (whatever) shi pe langa asta am mare parte din albumele mafiotzilor. Ma consider ashadar privilegiat pt k am acordat o shansa ambelor stiluri. Concluzia la care am ajuns? "Adevarata" in hh este un atribut care sub nici o forma nu poate fi atribuit mafiei, motivele fiind multiple shi n-are rost sa le enumar. Asha k pana una alta faptul k ei sunt cei bagatzi in fatza eu il consider k fiind o nedreptate... Cam atat...peace!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 16, 2002 11:12 pm

Initial trimis de K-gula
[B]........si daca stai sa te gandesti, nici nu e
atat de greu sa canti hip-hop live in comparatie cu alte genuri........

imi pare foarte rau, dar observ ca nu sti despre ce vorbesti. vrei sa facem un calcul sa vezi cam cate cuvinte intra intr-un vers HH si cam cate intr-unul dance? pai gandeste-te ca la dance sunt cam 3-4, iar la HH sunt in jur de 8-10. dupa ce faci comparatia si intre strofe unde la dance si altele sunt la vre-o 8 masuri (cel mult), la HH se duc la 14-18. deci............... afirmati ata este foarte eronata. nu va mai aruncati in a face afirmati gratuite.

K-gula. [/B]

cred ca se referea la rock sau la altceva, ca este mai greu sa canti si la instrumente.
Unregistered

Re: curatenie in hop-hop

Mesajde AZAZELO » Lun Noi 18, 2002 3:20 pm

Initial trimis de Criticos
In acest subiect propun o alta abordare a problemei "muzica buna". Propun sa renuntam la aprecierea pieselor dupa genul muzical in care se incadreaza. Clasificarea asta exista ca sa nu fie mai usor sa intelegem muzica sau...ma rog, fiecare gen muzical are trasaturile lui specifice, dar nu despre asta vreau sa vb.
Deseori am auzit afirmatii de genul "hop-hopul e muzica adevarata", "dance-ul e kkt", "nu suport rock-ul", etc. Dar oare tot ce inseamna hop-hop e bun?Tot ce inseamna dance e rau?
nu sunt logice aceste afirmatii, ptr ca la urma urmei muzica tot muzica ramane, indiferent de gen.
Astept mesaje cu critica serioasa(in adevaratul sens al cuvantului; ca sa aveti o idee,ganditi-va la comentariile literare). Astept sa criticati atat muzica cat si versurile. Am inceput cu hop-hopul ptr ca au existat multe polemici pe tema asta si poate apoi discutia sa va extinde. Doresc sa-mi aratati cine merita atentie in hip-hop si cine nu are ce cauta( astept astfel de mesaje in special de la fanii genului) cu argumente. Cine e cu adevarat artist si cine e doar unul care doar repeta intr-o maniere vulgara si fara originalitate ideile altora ?
conditii de participare la aceasta discutie:
1.destinat doar persoanelor care au inteles problema
2. fara injuraturi si jigniri nici ptr participantii la discutie, nici ptr artisti. Exprimati-va elegant!
AZAZELO

Mesajde AZAZELO » Lun Noi 18, 2002 3:25 pm

muzica hip-hop romaneasca este o porcarie,un prilej de a varsa o gramada de dejectii in urechile ascutatorilor.Astep respunsuri de la fanii hip-hop care in mod sigur se vor exprima cum pot si ei:injuraturi de aurolaci
AZAZELO

Mesajde K-gula » Mar Noi 19, 2002 11:48 am

Initial trimis de AZAZELO
muzica hip-hop romaneasca este o porcarie,un prilej de a varsa o gramada de dejectii in urechile ascutatorilor.Astep respunsuri de la fanii hip-hop care in mod sigur se vor exprima cum pot si ei:injuraturi de aurolaci

sunt ascultator de HH. legat de ce ai spus mai devreme pot spune ca este pur parerea ta. sper totusi ca mintea nu-ti joaca atat de multe feste incat sa gasesti in mesajul meu cele 48.921 de injuraturi ;). si uite asa mai apare inca unul ce are impresia ca tot ce zboara se mananca, cand de fapt tot ce se mananca mai si zboara ;) :O :lol:

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde SatyR » Mar Noi 19, 2002 3:54 pm

lol k-gula :)))))))))))

Omu a spus de HH-ul romanesc ca e naspa......mie sincer sa fiu mis e pare invers ,adika eu vorbesd din punctul de vedere al unuia care nu e implicat deloc in hip hop dar nici nu sunt deala sa dau cu paru....mie mis e pare tocmai invers adika hh-ul din ro mi se pare chiar interesant fatza de ce am ascultat din afara......poate am impresia asta ca aici inteleg versurile altfel si asa mai departe nu stiu .....dar oricum nu poti sa spui ca un methadon ,un deceneu ,un la familia n-au chiar nici o treaba cu hh-ul in general.....si mai sunt ,morometzii,racla,etc...

probabil spun despre hh-ul din ro ca este peste pt ca eu am ascultat numai comercialitati din fara..poate ca sunt trupe de trupew pe acre eu nu le stiu .....nu zic ca nu....:))
SatyR

Mesajde vali » Mar Noi 19, 2002 4:34 pm

afrodita:
criticii muzicali sunt niste oameni normali, nu trebuie sa ai neaparat studii muzicale ca sa faci o

critica. majoritatea criticilor sunt niste persoane ale caror gusturi coincid cu ale majoritatii

(liderii de opinie) sau sunt destul de hotarati in ceea ce fac pentru a nu le pasa de restul lumii.

scuze ca nu pot da exemple de critici muzicali pe hip-hop, ca nu prea citesc presa, dar pe rock, de

exemplu, exita un tip care jumate din rockeri il adora, jumate il injura de mama. am mai spus asta pe

alt forum, criticul muzical nu face ceva diferit de noi, adica isi expune parerile, care sunt apreciate

sau nu. ramane la latitudinea ta daca, dupa standardele tale (sau alte oricui) X e un critic bun sau nu.
in anii 60, celebra revista rolling stone a avut curajul sa se ia de absolut toate albumele pentru care

o anumita trupa primise discul de aur. de ce ? pentru ca puteau.
la noi, situatia e putin diferita, pentru ca ziaristul/critic nu castiga destul de mult incat sa isi

permita sa aiba propriile opinii si de acceea accepta sa mai "indoaie adevarul. daca ai avut vreodata

ocazia sa mergi la o conferinta de presa sa vezi circul de acolo, o sa te lamuresti de ce jumatate din

articolele muzicale pe orice gen is varza.
some people deserve to die
vali

Mesajde vali » Mar Noi 19, 2002 4:39 pm

parazitii si playbackul. oare lui gabytu sau lui sly de pe forum le pasa ca andre sau mai stiu eu cine

fac playback? eu zic ca nu. mie nici atat. mesajul a fost prost dpdv al publicului tinta. el se adresa

rap-erilor care oricum is contra playback-ului. dar nu se adresa si manelistilor sau dance-istilor. deci

efectul a fost = 0. parazitii tzipau, caravana cu andre trecea mai departe. pe de alta parte, nici

lucrurile nu pot fi schimbate asha de ushor. daca la rock is 4-5 oameni pe scena, dai marshall-urile la

10 si sari pe scena si dai in chitara si obtii un sunet, la hip-hop te ajuti cu sample-urile si

tt-urile, la dance sau pop e nevoie de o orchestra, lucru care costa de 70 ori mai mult decat un simplu

CD.
vali

Mesajde vali » Mar Noi 19, 2002 4:40 pm

"Majoritatea fanilor BUG nu asculta piese underground, pentru ca nu le inteleg, pentru ca nu se regasesc

in versuri si tot asa."

sa vedem. in afara de artist, nimeni nu intelege versurile alea. el stie ce, de ce si cum, a avut o

anume stare cand a asternut cuvinte pe hartie, a ales un anume beat... restul, noi adica, ne dam cu

parerea, cu ghiocul la ce a vrut ala sa spuna. iti dau un exemplu:
"there's a lady who's sure all the glitters is gold"
explicatii:
tipa e credula, tot ce zboara se mananca
tipa e vrajitoare (ma rog, alchimista) care poate transforma praful in aur
doar 2 dintre sensurile pe care le-au gasit oameni care nu aveau ce face sau care au perceput intr-un

anume fel versul respectiv. si internetul e plin de situri cu sensuri din astea.

va propun analiza pe text: "i'm cleaning out my closet".
eu am inteles ca tipu vrea sa faca curat in dulap si, implicit, in viata lui, s alase totul in urma si

sa o ia de la capat, rupaundu-se de trecut. gasiti si voi alte sensuri ale versului si veti vedea ca

fiecare pricepe altfel mesajul.
vali

Mesajde vali » Mar Noi 19, 2002 4:41 pm

decret, "ei" sunt bagati in fata pentru ca in 93, cand hh-ul se cocea inca in beciuri si garaje, au avut

curajul sa dea o lada de whisky (asa am auzit) sa isi promiveze imaginea si albumul, umpland ziarele de

articole, indiferent de ce factura, pentru ca si publicitatea negativa e tot publicitate. imi cer scuze

ca nu detin date exacte (am citit doar o istorie scrisa de rimaru rpin 98) despre evolutia estului din cauza piesei racla ...stii tu care, la adresa pletosilor.

parerea mea: vina o purtam noi. doar noi, indiferent ca noi inseamna eu, care is rocker, neamtzu ca ii distrus, original care ii hip-hop-er sau sor-mea care asculta dance si manele. de ce? pentru ca noi cumparam albumele.
vali

Mesajde Criticos » Sâm Noi 23, 2002 7:07 am

Initial trimis de AZAZELO

Ai putea fi mai explicit? Mai exact, ce este bun in hh-ul romanesc si ce e rau? Cu exemple si argumente pls
Criticos

Mesajde cutuma© » Dum Noi 24, 2002 9:57 pm

Initial trimis de zoso
decret, "ei" sunt bagati in fata pentru ca in 93, cand hh-ul se cocea inca in beciuri si garaje, au avut curajul sa dea o lada de whisky (asa am auzit) sa isi promiveze imaginea si albumul, umpland ziarele de articole, indiferent de ce factura, pentru ca si publicitatea negativa e tot publicitate.

Shi cu ce ma incalzeshte treaba asta? Ei au ieshit in fatza laudandu-se ca-s primii (shi n-au fost) laudandu-se ca-s gangsteri (deshi nu erau/nu sunt/nu vor fi) shi cel mai grav identificandu-se in mintea mult prea multora ca adevaratzi hh-eri(DESHI ERAU DEPARTE DE ACEST CONCEPT)

imi cer scuze ca nu detin date exacte (am citit doar o istorie scrisa de rimaru rpin 98) despre evolutia estului din cauza piesei racla ...stii tu care, la adresa pletosilor.

sorry...poate nu mi-a ieshit inca din cap alcoolul de aseara dar n-am idee la ce te referi...
parerea mea: vina o purtam noi. doar noi, indiferent ca noi inseamna eu, care is rocker, neamtzu ca ii distrus, original care ii hip-hop-er sau sor-mea care asculta dance si manele. de ce? pentru ca noi cumparam albumele.

CATEGORIC
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii