Korn-what do u think?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Korn-what do u think?

Mesajde Morgana » Lun Oct 28, 2002 4:56 pm

zi de zi se nasc tot mai multe intrebari legate de korn gen:"ce muzica canta ei,nu metal sau hardcore"?"sunt intradevar atat de buni pe cat se cred"?voi ce ziceti?
Morgana

Mesajde Aliosha » Lun Oct 28, 2002 5:29 pm

"Against modern football."
Aliosha

h3h3

Mesajde Gnom » Mar Oct 29, 2002 10:28 am

fosta mea pritena era rockeritza si pot sa spun ca m-a convertit la KORN,am ascultata ultimul album si m-a socat ,e cam diferit fata de celelelte(mai ales melodfia aia...a 2 a sau a 3 a aia cu Jesus),da oricum korn ramane o trupa mare,adica freak on the leash esxte una din cele mai bune piese auzit de mine,tare rau,deci KORN RULLZ
Gnom
Junior Member

KORN...metal??? NO WAY!

Mesajde Unregistered » Mar Oct 29, 2002 11:26 am

apoi daca si KORN mai e metal inseamna ca habar "avem" ce e ala metal, trist, f trist...KORN e alternative, rock alternative...spune-ti cum vreti da' NU este metal! Metal este un gen mult mai bine definit si net superior din punct de vedere calitativ decat alternativul. KORN sux in mare parte.
Unregistered

Re: KORN...metal??? NO WAY!

Mesajde Wednesday » Mar Oct 29, 2002 3:10 pm

da in primu rand cine o zis ca korn canta metal?parca canta hardcore........
Wednesday

Mesajde Necuratu' » Mar Oct 29, 2002 5:42 pm

Hardcore e ProPain, Barcode, Biohazard si alti grei de felul asta, Korn e un fel de laba trista. Da' nu la fel de trista ca Limp Biskit si mai ales Linkin Park
Necuratu'
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Oct 29, 2002 6:22 pm

Initial trimis de Necuratu'
Hardcore e ProPain, Barcode, Biohazard si alti grei de felul asta, Korn e un fel de laba trista. Da' nu la fel de trista ca Limp Biskit si mai ales Linkin Park

nu cred ca e o laba trista.gandeste-te ca imaginea lor se degradeaza mult prin numele trupelor pe care le promoveaza.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Necuratu' » Mar Oct 29, 2002 6:57 pm

Initial trimis de Alin

nu cred ca e o laba trista.gandeste-te ca imaginea lor se degradeaza mult prin numele trupelor pe care le promoveaza.

si asta e drept...
Necuratu'

alta opinie

Mesajde Gnom » Mar Oct 29, 2002 7:24 pm

nu stiu ma care e treab ca e metal sau nu,anyway conteaza soundu si soundu korn e tare rau,e peste multe trupe,si de ce e laba trista ca ai tu opineie diferita poate da poate asa mi se pare si mie de ce asculti tu,.asa ca korn e una din trupele de baza in rock,adica dca nu era korn,linkin park nici nu existau,si multe alte trupe tinere

Gnom

parerea mea
Gnom

Re: alta opinie

Mesajde Necuratu' » Mar Oct 29, 2002 7:36 pm

Initial trimis de Gnom
1)soundu korn e tare rau

Si atunci soundul Mayhem cum e?

2)korn e una din trupele de baza in rock

De unde concluzia asta?

3)linkin park nici nu existau,si multe alte trupe tinere

Si ce era rau in asta? Nu mai puteau fanii Animal X sa zica ca le place rockul

parerea mea [/B]
Necuratu'
Junior Member

Mesajde catharsis » Mar Oct 29, 2002 11:29 pm

Korn are meritul ca a fost prima trupa de hardcore/nu metal si a ajutat si trupe bune ca THE DEFTONES
catharsis

Mesajde Unregistered » Joi Oct 31, 2002 12:16 pm

Initial trimis de Necuratu'

tu pizda ,daca te mai iei de korn sau linkin park iti bag pula-n gura!!!!!!!!!!!!!!!!! asa ca stai pe curu tau si nu te mai lua de astia!!!!!!! intr-un cuv: vezi-ti de treaba!!!!!!!!!!!!!
ai auzit???????????????????????
Unregistered

Mesajde Wednesday » Vin Noi 01, 2002 7:39 am

intrun fel sunt intradevar penibili.....
Wednesday

Mesajde Necuratu' » Lun Noi 04, 2002 5:08 pm

Initial trimis de Unregistered

tu pizda ,daca te mai iei de korn sau linkin park iti bag pula-n gura!!!!!!!!!!!!!!!!! asa ca stai pe curu tau si nu te mai lua de astia!!!!!!! intr-un cuv: vezi-ti de treaba!!!!!!!!!!!!!
ai auzit???????????????????????

1) pizda sa-i zici la mata ca eu sunt posesor de pula si coaie
2) ma iau de cine vreau, cu atat mai mult de cacati ca tine
3)ai terminat scoala generala?
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Noi 10, 2002 1:59 am

bah sunteti prosti daca puteti sa comparati korn cu linkin park si parerea mea e ca ei canta hardcore
Unregistered

Mesajde catharsis » Dum Noi 10, 2002 2:08 am

ca si in threadul despre load, fara sa injurati nu puteti sa va exprimati parerea?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Gavozdita » Dum Noi 10, 2002 10:29 am

mai da stiu ca aveti un vocabular "bogat"...

mie personal imi plac unele piese de la korn ,iar deftones sunt "aproape"geniali....;)
Gavozdita

...

Mesajde Unregistered » Joi Noi 14, 2002 2:35 pm

parerea mea este ca KoRn este cea mai tare trupa a momentului... eu ii ador... nu stiu ce as fi facut daca nu ar fi existat... aaaaaaaaa....... si canta hardcore... in caz ca nu stiti...love KoRn.....................KoRn RULZ
Unregistered

koRn rulz!

Mesajde kreatorr » Vin Noi 15, 2002 6:21 pm

Eu am ascultat numai ultimul album de la Korn. Si imi place la nebunie. Nu sunt metalist, sau rocker 100%, ascult shi alte genuri, da' Korn chiar ca ROCKS!!!! In privinta genului.. ati mai auzit voi un hardcore atat de dur???
kreatorr
Junior Member

Re: koRn rulz!

Mesajde Wednesday » Vin Noi 15, 2002 6:58 pm

hallo!!!!slipknot!hardcore mult mai dur......decat KORN. das mai tari KORN ...
Wednesday

Mesajde Unregistered » Vin Noi 15, 2002 7:09 pm

La faza asta cu hardcore ma faceti sa rad cu lacrimi.

"Korn canta hardcore", Slipknot sunt mai "hardcore" decat Korn.

Voua va place asa de mult termenul asta incat il folositi dupa placul inimii, insa il folositi aiurea.

Hardcore nu prea poate sta de sine statator pentru ca nu este un gen. El insoteste un gen transformandu-l intr-un subgen.

Exploited sunt hardcore - punk, pentru ca fac punk combinat cu heavy metal. Ma rog, cine a ascultat stie despre ce vorbesc.

Exemplele pot continua.
Unregistered

Mesajde Aliosha » Vin Noi 15, 2002 7:13 pm

Asta de mai sus eram eu.
"Against modern football."
Aliosha

o treaba

Mesajde Gnom » Vin Noi 15, 2002 7:23 pm

bai oameni buni si cetateni ai patriei,korn etse o trupa mare,eu am ascultat cam totate albumele de la ei ,siUAUUUUUUUUUUU,suppa tari,si normal ca tre` sa existe opinii pro si contra,pula mea alternativ,hard sau nu ,treaba e ca tare rau KORN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gnom
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Noi 15, 2002 10:05 pm

the deftones are better :D
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

...

Mesajde Gnom » Lun Noi 18, 2002 8:58 pm

NU

Gnom

parerea mea