Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 02, 2002 9:29 pm

ombladom,sunt sigur ca tu si Aliosha vetzi urmari cu intensitate acest meci. :) Eu tin cu Canadiens.

baixo,decat sa faci misto de mine ca fac poze la fete..mai bine m-ai fi informat despre meciul de azi ,scor si marcatori...ca am fost racit si nu am ajuns pe patinuar.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Sâm Noi 02, 2002 10:14 pm

Daca stie cineva rezultatul meciului de azi dintre Steaua si Dinamo il rog sa posteze aici, ca dupa indelungi cautari nu am gasit absolut nimic.
Bagheera
Junior Member

Mesajde ombladom » Dum Noi 03, 2002 7:18 pm

Nov. 02 Bucuresti

Steaua - Dinamo 8 - 1 (1-0, 4-0, 3-1)
ombladom

Mesajde Bagheera » Mie Noi 06, 2002 9:33 pm

Moshule credeai ca glumesc cand iti spuneam ca Dinamo a avut pe vremuri echipa de hochei. Au castigat si cateva campionate. Intra pe site-ul dat de ombladom si o sa te convingi. Mai exact aici
: http://hem.passagen.se/stkr67/alltime_league.htm. Oricum dominatia ros-albastra este mai mult decat evidenta! :p
Bagheera
Junior Member

Mesajde Bagheera » Joi Noi 07, 2002 11:54 pm

Maine de la ora 19.00 Dinamo intalneste pe SC. Miercurea-Ciuc cu sperantza de a realiza prima victorie din campionat. Sa speram ca va fi cat mai multa lume la patinoar.

PS. Moshule vii?
Bagheera
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Noi 08, 2002 11:34 am

Intr-adevar, Steaua a abatut pe Dinamo cu 8-1, iar la Gheorgheni Progym - SC Miercurea Ciuc 2-2 in primul meci si 1-4 in al doilea. Ca urmare, distanta dintre Steaua si SC Miercurea Ciuc este acum de cinci puncte.
Azi, au loc urmatoarele meciuri (de la orele 19.00): la Bucuresti, Dinamo - SC Miercurea Ciuc si la Gheorgheni, Progym Apicom - Steaua; sambata, de la orele 14.00, in Bucuresti, Sportul Studentesc - HC Sf. Gheorghe; de la orele 17.00 in Bucuresti, Dinamo - SC Miercurea Ciuc si la Gheorgheni, Progym - Steaua; duminica, de la orele 12.00, la Bucuresti, Sportul Studentesc - HC Sf. Gheorghe. Meciurile Ager Dunarea - HC Csikszereda nu se disputa, deoarece la Galati nu este gheata pe patinoar.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Bagheera » Sâm Noi 09, 2002 2:21 am

Si iata ca in fatza unui patinoar aproape gol Dinamo a reusit sa-i invinga pe cei de la Miercurea-Ciuc cu 6-2 (3-0, 1-0, 2-2). Pentru mine a fost o mare surpriza (negativa) evolutzia celor de la Ciuc care au fost nesperat de slabi in meciul de aseara!
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 10, 2002 9:42 am

O mare surpriza a fost si meciul de sambata dintre Dinamo si Miercurea Ciuc. Desi conduceau cu 4-1,in timpul reprizei a II a ...ciucanii au hotarat sa paraseasca gheatza.
Meciul a fost declarat forfeit din partea harghitenilor...si castigat de Dinamo.
Nu am inteles de ce s-au retaras ciucanii de pe gheatza.

In prima repriza a avut loc o bataie foarte dura (rar am vazut un astfel de schimb de lovituri). Iar in repriza a II a a izbucnit o bataie la vestiarul Ciucului. NU am inteles ce si cum !

Daca atzi mai fost careva pe la meci....astept detalii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Noi 10, 2002 9:58 am

Fapte uluitoare s-au petrecut sambata seara, la Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, cu ocazia meciului revansa dintre Dinamo si S.C.M.Ciuc, din etapa a 5-a a Ligii Nationale de hochei pe gheata. La scorul de 0-0, in min. 6, o busculada obisnuita in hochei s-a transformat intr-o bataie in toata regula, Stanici fiind lovit de doi jucatori ai oaspetilor, slovacul Strapaty si ucraineanul Butsenko, carora li s-a alaturat si portarul ciucanilor, Vasiliev, care l-a lovit si cu patina pe jucatorul dinamovist. In aparerea acestuia a sarit Tanase, arbitrul Andrei Becze dictand apoi pedepse de meci de rea conduita impotriva lui Stanici si a celor 2 jucatori ai oaspetilor, nu insa si impotriva portarului ucrainean Vasiliev, care a fost sanctionat cu doar 2+2 minute, ca si Tanase.

Jocul a continuat pana in min.33, spre deosebire de partida din ajun, dominata cu autoritate de Dinamo, harghitenii controland jocul si conducand cu 4-1. In acel minut avea insa sa se consemneze una dintre cele mai rusinoase pagini din istoria sportului nostru, cei doi hocheisti de la Sport Club eliminati din joc fiind snopiti in bataie, chiar in fata vestiarului echipei, de un grup de huligani, care apoi s-a facut nevazut. Butsenko si Strapaty au fost transportati de urgenta la spital, in stare de inconstienta, prezentand numeroase traumatisme cranio-cerebrale. In aceste conditii, echipa din Miercurea Ciuc s-a retras de pe gheata, regulamentul prevazand pierderea jocului cu 0-5. Biroul federal s-a intrunit de urgenta pentru analizarea acestui caz fara precedent in istoria hocheiului nostru, in patinoar fiind prezenti la meciul respectiv majoritatea membrilor acestuia. De remarcat ca, cu putin timp inaintea incidentului, secretarul general Eduard Pana a recomandat fortelor de ordine din patinoar (desi organizarea meciului nu era in sarcina F.R.Hochei) sa nu permita accesul persoanelor neautorizate la vestiarul echipei vizitatoare, insa nici un jandarm nu s-a aflat in preajma locului unde s-a petrecut gravul eveniment. La partida asista si generalul Marcel Popescu, comandantul clubului Dinamo, care a promis sanctiuni dure impotriva celor care aveau responsabilitatea ordinii in patinoar. Bineinteles, a fost solicitata si interventia politiei, pentru deschiderea unei anchete care sa duca la identificarea si pedepsirea celor vinovati de acest atac huliganic.
La Gheorgheni, Steaua a obtinut o victorie lejera in fata celor de la Progym-Apicom: 7-1 (3-0, 2-0, 2-1). Au marcat: Lupascu 2, Butochnov, E.Radu, Nicolescu, Timaru si Geru, respectiv Balla. A arbitrat E.Both. Minute de penalizare 2-14.
----------------
Chestia de mai sus este luataa de pe aagentia Topsport: http://www.topsport.ro/categories.jsp?artNdx=4319
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 10, 2002 1:58 pm

Multumesc frumos pentru explicatzii.

Nu vazusem ce s-a intamplat cu hocheistii harghiteni eliminatzi. Credeam ca s-a iscat o bataie intre spectatori.
Dupa parerea mea principalii vinovatzi sunt jandarmii....care venisera la meci probabil doar pentru a sparge semintze.

Cateodata imi este rusine ca sunt roman !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Noi 10, 2002 3:16 pm

Stire Mediafax

HOCHEI PE GHEATA-FRHG / Meciul dintre Dinamo si SC Miercurea Ciuc ar putea sí£ se rejoace
BUCURESTI, 10 nov (MEDIAFAX) - Meciul de hochei pe gheatí£ dintre Dinamo Bucuresti si SC Miercurea Ciuc, intrerupt simbí£tí£ dupí£ ce doi jucí£tori ciucani au fost agresati de spectatori, ar putea sí£ se rejoace, a declarat agentiei MEDIAFAX presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheatí£ (FRHG), Marian Negoití£.
"Dupí£ incident, jucí£torii de la Miercurea Ciuc au pí£rí£sit terenul de joc, in minutul 33. Ei au considerat cí£ nu mai pot juca ví£zind cí£ doi colegi ai lor se chinuiau. Arbitrii au fost obligati, in acest context, sí£ declare forfait-ul echipei din Miercurea Ciuc. Ei au respectat regulamentul", a spus Negoití£.
Presedintele FRHG a precizat cí£ Biroul Federal va analiza, luni, acest caz, urmind sí£ ia o decizie. "Vom analiza cazul in cadrul Biroului Federal. Existí£ trei posibilití£ti: fie rí£mine rezultatul de 5-0 pentru Dinamo, fie meciul va fi reprogramat sau meciul se va relua din minutul in care a fost intrerupt", a mentionat Negoití£.
Doi jucí£tori ai echipei de hochei pe gheatí£ SC Miercurea Ciuc au fost bí£tuti, simbí£tí£, de citiva indivizi neidentificati in timpul meciului cu Dinamo Bucuresti, din campionatul national. Cei doi jucí£tori, Konstantin Butenko si Szabolcz Szocz, se aflau in tribune, in zona tabelei de marcaj, primul fiind eliminat de pe teren, in timp ce al doilea nu a evoluat deloc, din cauza unei accidentí£ri. Citiva spectatori i-au lovit pe sportivi cu picioarele si cu bite, dupí£ care au fugit. Hocheistii au fost dusi initial la Spitalul de Urgentí£ Floreasca, dupí£ care au fost transportati la spitalul din Miercurea Ciuc. Politia a deschis o anchetí£ pentru identificarea agresorilor.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Lun Noi 11, 2002 6:02 pm

Stiri Mediafax

FRHG-SANCTIUNI / FRHG a sanctionat CS Dinamo Bucuresti pentru incidentele de la meciul cu SC Miercurea Ciuc
BUCURESTI, 11 nov (MEDIAFAX) - Membrii Biroului Federal al Federatiei Romane de Hochei pe Gheatí£ (FRHG) au decis, luni, sí£ sanctioneze clubul Dinamo Bucuresti pentru incidentele petrecute, simbí£tí£, la meciul cu SC Miercurea Ciuc.
Conform regulamentului de discipliní£ al FRHG, membrii Biroului Federal au hotí£rit, cu sapte voturi pentru, patru impotriví£ si o abtinere, sí£ ridice dreptul echipei Dinamo de a organiza urmí£toarele sase etape pe teren propriu, la Bucuresti. In plus, Dinamo, care a avut calitatea de organizator al meciului respectiv, va trebui sí£ plí£teascí£ o amendí£ de 20 de milioane de lei.
In aceste conditii, Dinamo ar putea sí£ dispute urmí£toarele sase partide de pe teren propriu la Miercurea Ciuc sau Gheorgheni, singurele localití£ti care dispun de un patinoar functional. "Deocamdatí£, nici noi nu stim unde isi va disputa Dinamo meciurile de pe teren propriu. Patinoarul de la Galati nu este functional, asa cí£ singurele solutii viabile ar putea fi Miercurea Ciuc sau Gheorgheni", a declarat agentiei MEDIAFAX presedintele FRHG, Marian Negoití£.
Conducerea FRHG a decis ca partida dintre Dinamo si SC Miercurea Ciuc sí£ se reia din minutul in care a fost intreruptí£, 33, si de la scorul din acel moment, 4-1 in favoarea echipei oaspete. Dinamo Bucuresti va trebui sí£ suporte si cheltuielile suplimentare ale echipei din Miercurea Ciuc determinate de redisputarea acestei partide.
Nemultumiti de hotí£ririle luate in Biroul Federal, cei doi reprezentanti ai SC Miercurea Ciuc in acest for, Antal Istvan si Ianos Kurko, s-au retras, anuntindu-si verbal demisiile. "Sintem nemultumiti de hotí£ririle Biroului Federal si de aceea, deocamdatí£, ne-am si retras din acest for. Practic, nu s-a luat nici o mí£surí£ pentru a se elimina violenta. Ce asteptí£m, sí£ fie omorit un om pe patinoar? Noi ne asteptam ca echipa Dinamo sí£ fie sanctionatí£ cu ridicarea dreptului de a organiza urmí£toarele 12 etape pe teren propriu. Poate vom rezolva ceva la intilnirea cu reprezentantii Ministerului Tineretului si Sportului", a declarat presedintele SC Miercurea Ciuc, Antal Istvan.
Istvan a precizat cí£ oficialii ciucani ar fi de acord ca Dinamo sí£ organizeze meciurile de pe teren propriu la Miercurea Ciuc, unde dupí£ pí£rerea sa mí£surile de sigurantí£ sint foarte eficiente.
Ministerul Tineretului si Sportului i-a convocat, marti dimineatí£, pe factorii de rí£spundere implicati in incidentele care au avut loc in timpul partidei dintre echipele Dinamo Bucuresti si SC Miercurea Ciuc. La aceastí£ intilnire vor fi prezenti oficiali ai celor douí£ cluburi, conducerea Federatiei Romane de Hochei pe Gheatí£, precum si reprezentanti ai Comandamentului Jandarmeriei Romane.

DINAMO-REACTIE / CS Dinamo ar putea desfiinta sectia de hochei pe gheatí£
BUCURESTI, 11 Nov (MEDIAFAX) - Clubul Sportiv Dinamo ar putea desfiinta sectia de hochei pe gheatí£, in urma sanctiunilor primite, luni, pentru incidentele petrecute la meciul dintre formatia dinamovistí£ si SC Miercurea Ciuc, a declarat agentiei MEDIAFAX presedintele grupí£rii bucurestene, Marcel Popescu.
"Este posibil sí£ ne retragem din campionat si sí£ renuntí£m din nou la sectia de hochei, ca sí£ le facem pe plac celor care ne-au sanctionat", a spus Marcel Popescu, care a adí£ugat cí£ incidentele petrecute, simbí£tí£, la Patinoarul Mihai Flamaropol reprezintí£ "un act in afara ghetii, in care nu este implicatí£ echipa Dinamo".
Oficialul dinamovist a precizat cí£ echipa Dinamo a fost sanctionatí£ foarte drastic, desi nu a avut nici o viní£ in producerea incidentelor de la meciul de simbí£tí£. "Noi am plí£tit jandarmii, pompierii si salvarea, deci, din punct de vedere organizatoric, noi ne-am fí£cut datoria. Nu inteleg de ce trebuie sí£ plí£tim noi pentru faptul cí£ jandarmii prezenti la patinoar nu si-au fí£cut meseria", a mentionat Popescu.
Totusi, presedintele CS Dinamo a admis cí£ gruparea bucuresteaní£ va plí£ti amenda dictatí£ de Biroul Federal al FRHG, insí£ a precizat cí£ nu stie pe ce patinoar va juca echipa dinamovistí£ pe perioada suspendí£rii. "Nu stiu unde am putea juca, deoarece nu avem prea multe solutii. Poate la Galati, dací£ patinoarul de acolo va putea fi folosit. O decizie finalí£ vom lua dupí£ ce politia va finaliza ancheta asupra incidentelor de la meciul de simbí£tí£, pentru a vedea si noi cine este vinovat de cele petrecute", a adí£ugat Popescu.
In opinia oficialului dinamovist, incidentele de la meciul cu SC Miercurea Ciuc au fost provocate de maniera de arbitraj. Popescu a mentionat cí£ autorii agresiunii asupra celor doi hocheisti ciucani nu sint suporteri dinamovisti. O altí£ cauzí£ in desfí£surarea ulterioarí£ a evenimentelor o constituie, potrivit presedintelui CS Dinamo, accidentarea hocheistului dinamovist Ion Stí£nici. "Stí£nici a fost lovit cu crosa si cí£lcat cu patina de jucí£torii ciucani, dupí£ cum se poate vedea si pe inregistrarea video. Jucí£torul nostru a fost dus la spital dupí£ loviturile primite si este posibil ca unii dintre prietenii lui Stí£nici sí£ fi incercat sí£-l rí£zbune lovindu-i pe cei doi hocheisti de la Miercurea Ciuc", a adí£ugat Marcel Popescu.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Lun Noi 11, 2002 6:10 pm

In afara celor doua stiri trebuie sa mentionez ceva. In sedinta Biroului Federal de azi (luni) s-au purtat discutii si s-a ajuns la concluzia ca totul a plecat de la Stanici. Acesta a fost vazut, cu cateva minute inaintea incidentelor de la vestiarul echipei din Miercurea Ciuc, vorbind la telefonul mobil, dupa care s-a deplasat in dreptul usii de acces in federatie (este o distanta de 30-40 m; cei care stiu cum arata patinoarul Mihai Flamaropol stiu cam care este problema; este posibil sa ma fi inselat in ceea ce priveste distanta). El nu a plecat la Spitalul de Urgenta Floreasca imediat dupa ce s-a echipat (cum afirma Marcel Popescu, presedintele lui CS Dinamo), ci dupa ce au fost transportati la spital cei doi hocheisti batuti. Mai mult, in vestiarul echipei Dinamo, dupa intreruperea meciului, toti stiau ca batausii au venit chemati fiind de Stanici. Si, ca sa fie treaba completa, trebuie spus ca fratele lui Stanici l-a batut in cap pe un nene in judetul Harghita (cand venea de la Gheorgheni la Bucuresti) pana l-a omorat. Cu ce credeti ca l-a batut? Exact, cu o bata de base-ball.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 16, 2002 12:04 am

In aceasta saptamana nu vor fi meciuri in cadrul primei grupe valorice, "dublele" Dinamo - Progym si SC Miercurea Ciuc - Steaua fiind amanate pentru 26 si 27 noiembrie. Toate aceste meciuri vor avea loc la Miercurea Ciuc.
Totusi, sambata, de la orele 17.00, va avea loc meciul Sportul Studentesc - Dunarea Ager Galati, iar duminica, de la orele 12.00, partida a doua. Ambele vor conta pentru Grupa a II-a valorica. Pana acum, Sportul are patru victorii din patru meciuri, iar Dunarea nu a jucat nici o intalnire (in primele doua etape ar fi trebuit sa joace pe teren propriu, dar nu este gheata pe patinoarul din Galati).
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 16, 2002 7:17 am

Ce jalnic e hockey-ul romanesc. Si asa sunt putine echipe..daca se mai retrage si Dinamo..o sa fie un jaf de campionat.

Iar Dunarea astia..n-au patinuar..n-au nimic.

Iar eu nu o sa mai vad meciuri in acest sezon..daca ii muta pe Dinamo pe alt teren.

Trist. :(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 16, 2002 9:10 pm

Cica pe patinoarul din Galati se va putea juca abia la jumatatea lui ianuarie. Pana atunci, cei de la Ager Dunarea se descurca si ei cum pot. Au jucat azi, la Bucuresti, cu Sportul. Gazdele au castigat cu 4-1 (0-0, 2-0, 2-1). A fost un meci tipic de a doua divizie cu greseli de incepatori: preluari aiurea, suturi in mantinela din spatele portii de la 2-3 metri de buturi, pase la adversari. Ca sa nu mai spun ca la un moment dat Sportul a avut superioritate pe gheata de doi oameni si nici macar nu a reusit sa-i "fixeze" pe adversari. In schimb, a marcat pentru 2-0 pe inferioritate de un om. Asta este! Programul tururilor cu numerele 3 si 4 ale primei grupe valorice intr-un viitor post! In sfarsit, azi am aflat si eu cum se joaca: sase tururi (deci fiecare echipa joaca acasa cu adversarii de trei ori - deci sase meciuri), dupa care se alcatuieste clasamentul final. Primele doua joaca play-off-ul ("cel mai bun din cinci meciuri"), echipa de pe locul trei ia medaliile de bronz dupa care va juca barajul de ramanere/promovare in prima grupa cu echipa de pe locul doi din a doua gripa valorica, iar cea de pe locul patru isi va disputa acelasi baraj cu formatia de pe primul loc din a doua grupa. Este foarte probabil ca acest din urma meci sa fie Progym - Sportul.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 23, 2002 8:34 am

S-au reluat meciurile din prima grupa valorica a campionatului national. La bucuresti au avut loc, in devans (cu o zi) partidele Dinamo - Steaua si s-au jucat cu portile inchise. Expresia este una relativa atata timp cat au intrat si oameni care merg la patinoar de zeci de ani de zile si care nu puteau fi lasati pe dinafara doar pentru ca (asa se aude) Stanici i-a chemat pe niste unii sa bata doi hocheisti de la SC Miercurea Ciuc. Dar sa revin la meciuri!
In prima zi, Steaua a invins Dinamo cu 6-1. Nimic anormal. Dar in a doua a s-a inregistrat o mare surpriza. Dinamo s-a revansat si a castigat cu 8-6. Surpriza nu este atat de mare prin faptul ca alb-rosii au provocat rivalilor prima infrangere in acest campionat ci prin scorul inregistrat la finalul primelor 20 de minute: 7-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nu cred ca vreodata, in istoria sportului pe gheata, Steaua sa fi primit in Romania sapte goluri si sa nu marcheze nici unul. Nu trecusera decat 41 de secunde si scorul era deja 2-0 pentru Dinamo, care deschisese scorul cu 13 secunde mai devreme.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Noi 27, 2002 5:22 pm

S-au disputat cateva meciuri din etapa a 6-a, amanata dupa incidentele de la intalnirea Dinamo - SC Miercurea Ciuc (cand doi hocheisti harghiteni au fost batuti in fata vestiarului lor). Asadar, la Miercurea Ciuc, la matineu sa zic asa (mai precis, de la orele 12.00), Dinamo a remizat in primul meci cu Progym, 3-3, iar in al doilea (disputat azi) a castigat cu 6-2. In acelasi oras, echipa locala a invins Steaua cu 4-3, iar azi, de la orele 19.00 are loc al doilea meci. Dupa aceste rezultate, Steaua are 22 p, SC Miercurea Ciuc - 17 p, Dinamo - 8 p, iar Progym - 5 p.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Noi 28, 2002 8:52 pm

Steaua a umilit pe SC Miercurea Ciuc in deplasare. Dupa pimele doua reprize, scorul era de 6-1 pentru gruparea bucuresteana. Pana la final, gazdele au mai marcat de doua ori. Vineri si sambata sunt programate meciurile Steaua-Progym si SC Miercurea Ciuc - Dinamo.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 28, 2002 9:09 pm

Eu de la meciul Dinamo-Miercurea Ciuc , meci la care au avut incidentele nedorite pe care le stim cu totzii , am pierdut contactul cu liga romaneasca de hockey pe gheatza.
Nu am mai fost la nici un meci,nimic. De fapt nici nu cred ca ash fi avut acces.

Cred ca o sa ma duc maine la Steaua - Gheorgheni. Am acces,baixole ? Si tot ora 19 a ramas ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Noi 29, 2002 10:03 am

Intrare libera. Azi oraaa 19.00, maine ora 17.00.
ANTI

baixinho©

Steaua - Progym Gheorgheni 10-5

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 29, 2002 9:24 pm

Tocmai am sosit acasa de la patinuar. Am urmarit cel mai frumos meci din acest sezon. Hockey de o mare calitate. Doar prima repriza a fost cam slabutza,fiind castigata de jucatorii bucuresteni cu 1-0. Dar in urmatoarele doua reprize jucatorii ambelor formatii s-au dezlantuit....scorul final fiind de 10-5 in favoarea ros'albastrilor.
Mai multe detalii tehnice va va da baixo,care sunt sigur ca nu a fost la meci.Eu m-am uitat dupa el in pauzele meciului,pe la chioscul cu ciocolata calda....si nu l-am vazut pe acolo.

Eu tin sa remarc doar sportivitatea celor doua formatii. Nu s-au luat la bataie si nici nu au fost multe eliminari.
L-am remarcat si pe Cazacu. E primu' meci in care joaca. A dat chiar si doua goluri.

Astept cu interes meciul de maine.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 30, 2002 9:19 am

1. Mosule, ti-au placut hot-dog-ii (parca nu-ti venea sa te dezlipesti de langa masuta aia)?
2. Mosule, frumoasa palarie.

Avand in vedere ca nu am fost la patinoar, vorbesc in necunostinta de cauza, deci sper sa nu sariti in capul meu daca informatiile nu or sa fie adevarate. Incep cu repriza a doua, pentru ca prima a fost mai slaba (Steaua a deschis scorul abia in minutul 15:55, prin Pisarenko, din pasa lui Corduban, caruia i se mai spune si "Lebadoi"). Intr-un interval de numai 90 de secunde, s-au marcat trei goluri: 2--0 (Cazacu - 21:24), 2-1 (Szoke - 21:48) si 3-1 (Nicolescu - 22:54). A urmat "dubla" lui Farkas, dar pana la finele celor 20 de minute din a doua repriza, Steaua a mai punctat de doua ori prin Kostandi si Cazacu. Repriza a treia a fost dominata clar de ros-albastri, care au marcat de cinci ori (Lupascu, Nicolescu, Daia, Pisarenko de doua ori) in timp de hoicheistii din Gheorgheni au trimis pucul in poarta lui Catrinoi prin Gall si Ambrus. A fost un meci frumos (din ce am auzit), dar pe ochii mei ca Dinamo - Steaua (a doua intalnire) a fost si mai si. Alb-rosii au condus dupa prima repriza cu 7-0, dupa care a urmat o cursa de revenire a elevilor lui Gliga dupa egalare. Nu au reusit, dar am avut parte de suturi la vinclu (Lupascu), de la linia albastra (Solomon si Pisarenko). Steaua si-a revenit destul de greu, pentru ca in urmatoarea intalnire a pierdut pe terenul lui SC Miercurea Ciuc (3-4), dar a castigat-o pe cea de a doua zi cu 6-3 (unul dintre goluri fiind marcate de Cazacu, cel care in meciul cu Progym de ieri a inscris primul lui gol in acest campionat).
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 30, 2002 10:22 am

Hei,baixole nu tre' sa te superi pe mine. M-am exprimat eu gresit. De fapta fost primul meci vazut de mine cu Roberto Cazacu in teren ! (in acest sezon) Roberto il cheama,nu ?
Mah....eu cand eram mic si ma duceam la patinuar era un Cazacu. E tot acelasi sau este vorba despre altcineva ? Deci,cam prin 1988-1990 asa....stiam eu un Cazacu.

Un fapt amuzant : la prima eliminare a harghitenilor , cea a lui Nogy din minutul 4:01 usha de la banca pedepselor nu se deschidea. Incerca omul ala disperat sa o deschida,tragea de ea...si nimic. Pana la urma a bagat Nogy un umar in ea...si s-a deschis. :yD

Baixo,asteptam acolo langa masa sa imi dea femeia aia restul,ca n-avea schimbat. Trebuia sa vii sa ma salutzi,daca m-ai vazut. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 30, 2002 8:48 pm

Ala este Traian, varul lui Roberto, iar toti iubitorii de hochei din Romania iti raspund atunci cand ii intrebi de Cazacu ca il stiu pe Traian. Lui Coco i s-a spus o perioada "varul lui Traian" si abia de vreo 5-6 ani este "recunoscut" pentru performantele lui, in special pentru ura pe care o are fata de harghiteni. Azi, in al doilea meci Steaua - Progym, scorul final a fost 6-3 (3-1, 2-0, 1-2). Golurile au fost marcate de Lupascu, Geru, Bazilidesz, Alexe, Pisarenko, Butusnov / Bazilidesz (fratele celui de la Steaua), Farkas, Goga. Cea mai frumoasa repriza a fost a treia, in care s-a jucat in viteza si ocaziile au fost mult mai numeroase ca in primele 40 de minute. Mare surpriza la Miercurea Ciuc, unde Dinamo a invins in al doilea meci cu 3-0, dupa ce in primul pierduse cu 8-2.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 30, 2002 9:02 pm

Eu am asistat doar la primele doua reprize ale meciului de astazi. M-am enervat rau de tot ca nici o echipa nu ii poate tine piept Stelei. La toate meciurile la care am fost eu Steaua a castigat. :mad:
Imi doresc sa vad si eu meciuri echilibrate si pe muchie de cutit. D'alea care sa se termine la un gol diferentza.....iar in ultimele secunde echipa care este condusa sa scoata portarul de pe gheatza.

Plus ca nu mai aveau hot dog la patinuar. Am fost nevoit sa imi iau floricele. :yD

Intrebare pentru cunoscatorii de hockey : de ce in campionatul Romaniei se inregistreaza atat de multe goluri ? In mai toate partidele se marcheaza peste 10 goluri. In unele chiar si peste 15.
In NHL scorurile sunt mult mai mici. Cam in jur de 6,7 goluri/meci . Unele meciuri se termina si cu scoruri de 1-0 sau 2-1.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 30, 2002 9:13 pm

Desi nu ma consider un cunoscator de hochei (ci doar un pasionat) imi permit sa raspund. Numarul mare de goluri din meciuri este rezultatul diferentei mari de valoare dintre echipe. In Grupa a II-a valorica, Sportul a inregistrat si scoruri de 15-0 sau 12-1 (parca). Si destul de multe, nu la un meci - doua.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 07, 2002 10:19 am

Am preferat meciul de hochei Steaua - SC Miercurea Ciuc in detrimentul celui de handbal Romania - Austria. Elevii lui Gila s-au impus cu 7-2 (4-0, 2-1, 1-1). prin golurile marcate de Geru, Cazacu, Corduban (2), Alexe, Kostandi, Niculescu / Elekes, Hozo. Cel mai frumos gol a fost al lui Corduban (cel de 6-0), cand a deviat subtil un sut al lui Florea (a jucat si Florea, da, nu a fost folosit doar pentru a executa pedepsele lui Catrinoi). Steaua a marcat primele patru goluri jucand cu un om mai mult pe gheata dupa eliminarea lui Strapaty pentru impungere. Nu am vazut meciul SC Miercurea Ciuc - Steaua (4-3), dar stelistii au spus ca gazdele au jucat dur. Am vazut,in schimb, meciul de ieri. Steaua nu a jucat dur, ci foarte dur. In 99 la suta dintre cazuri, stelistii "intrau" in contacte cu cotul la inaintare, undeva in gatul sau fata adversarilor. Nu mai spun de body-check-urile la mantinela (si nu numai) cand efectiv sareau pe adversari fara ca arbitrii sa intervina pentru a da penalizari. Au avut loc si cateva clinciuri in prima repriza (Lupascu - Papp si Pisarenko - Hozo), Kossa i-a spart dintii lui Geru si a fost penalizat pentru joc cu crosa ridicata (2+2 minute), iar in minutul 52:06 a avut loc o bataie intre Florea si acelasi Kossa. Ambii au primit 2+2+10 minute pentru duritati, dar nu am inteles foarte bine de ce Niculescu a fost iertat, cu toate ca el a fost cel care a intervenit in timpul bataii (si, conform regulamentului, terbuia sa primeasca pedeapsa de meci) si l-a trantit pe Kossa pe gheata, pentru ca Florea sa-si faca mai bine "treaba". Chiar si in aceste conditii, tot stelistul a iesit mai "sifonat". Minute de penalizare: 40-57. Azi, de la orele 17.00, are loc al doilea meci.

La Gheorgheni, Progym Apicom - Dinamo 2-4 (0-0, 1-2, 1-2), in conditiile in care gazdele au jucat fara cei doi portari de baza, dar si fara Gergely, Koos si Csaba Gal (toti accidentati). Au marcat: Kollo, Nagy Attila / Adorjan (2), Tanko, Tanase. Minute de penalizare: 12-10. Azi, de la orele 17.00, are loc al doilea meci.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 07, 2002 11:04 am

Da,baixole..bine ca imi spui acum ca a fost Steaua vs. Miercurea Ciuc. :mad:
Si eu ash fi preferat hockeyul la fatza locului in detrimentul handbalului dela televizor.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Dec 24, 2002 9:20 pm

Rezultatele meciurilor din campionatul national inrregistrate de la ultimul meu post

Etapa a 9-a
Steaua - SC Miercurea Ciuc 7-2 (1-0, 2-1, 4-1)
Progym Gheorgheni - Dinamo 4-4 (3-0, 1-2, 0-2)

Etapa a 10-a
Steaua - Dinamo 6-3 (3-0, 2-2, 1-1) si 8- 5 (2-0, 4-1, 2-4)
Progym Gheorgheni - SC Miercurea Ciuc 1-10 (1-3, 0-1, 0-6) si 5-5 (4-1, 1-2, 0-2)

Etapa a 11-a
Gheorgheni Dinamo - SC Miercurea Ciuc 0-3 (0-2, 0-0, 0-1) si 3-5 (1-2, 2-1, 0-2) ; meciurile au avut loc la Gheorgheni
Progym - Steaua 1-10 (1-7, 0-2, 0-1) si 4-11 (1-4, 2-4, 1-3)

Etapa a 12-a
SC Miercurea Ciuc - Steaua 2-4 (1-1, 0-2, 1-1) si 8-3 (1-1, 4-1, 3-1)
Meciurile Dinamo - Progym Gheorgheni se vor juca in zilele de 27 si 28 decembrie la Miercurea Ciuc.

Clasament
1. Steaua 24 21 0 3 155-75 42
2. SC Miercurea Ciuc 23 13 2 8 97-74 28
3. Dinamo 21 5 3 13 69-100 13
4. Progym 22 1 5 16 57-129 7
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport