ce au astia doamne cu rockari ?

ce-a fost pe Muzici o data

ce au astia doamne cu rockari ?

Mesajde mareea » Mar Oct 30, 2001 9:12 am

ma nu sunt eu a toate stiutor da ce stiu e ca la mine in constanta rockari sunt reprimati , ce draqu doar e patria manelelor daca te prind astia ca asculti "metalica , rolingstones raimstain" iti si tot ce tine de rock si ncep sa te faca nespalat pletos jegos si alte diminutive deastea de ***** ca iti vine sa-i snopesti .SI io ma intreb ba jegosilor de ce nu va uitati ma la voi mai intai ? stati si va tot vaitati toata ziua de "oooooo viata mea " si ramaneti tot niste prosti de boschetari jegosi , macar lasati pe alti sa faca ceva cu viata lor daca voi vreti sa va ratati . cine e de parere ca am dreptate sau nu scrieti-va parerea fratilor ca is tare curios cati imi inpartasec gandurile . PS: ea maminte viata toata mi-o vrea !!!!!!!!
mareea

Mesajde gaga » Mar Oct 30, 2001 9:41 am

Draga mareea, departe de mine gandul de a indeparta un membru al acestui forum. Dar pentru a primi un bun venit pe cinste trebuie sa respecti urmatoarele:

- citeste si asuma-ti anuntul de la inceputul forumului Rock, acolo vei vedea ce ai si ce n-ai voie.

- verifica-ti cunostintele de limba romana pentru ca la 18 ani ai tai este destul de rusinos sa postezi cu asa greseli

- verifica-ti cunostintele muzicale (chiar ma indoiesc ca ele exista) pentru ca rolingstones se scrie The Rolling Stones iar raimstain se scrie Rammstein (deathangel???)

- nu mai deschide subiecte noi fara motiv. Ce vrei tu sa discuti exista deja la alte subiecte. De aceea citeste intai restul topicurilor apoi deschide subiect nou.

- mareea, pe-aici e un rocker din Constanta cu nick-ul Hack. Da-i un mesaj privat, poate va intalniti sa schimbati impresii...

(acest subiect va fi inchis la sfarsitul zilei, pana atunci astept pareri)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: ce au astia doamne cu rockari ?

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Oct 30, 2001 12:28 pm

Initial trimis de mareea
ma nu sunt eu a toate stiutor da ce stiu e ca la mine in constanta rockari sunt reprimati , ce draqu doar e patria manelelor daca te prind astia ca asculti "metalica , rolingstones raimstain" iti si tot ce tine de rock si ncep sa te faca nespalat pletos jegos si alte diminutive deastea de ***** ca iti vine sa-i snopesti .SI io ma intreb ba jegosilor de ce nu va uitati ma la voi mai intai ? stati si va tot vaitati toata ziua de "oooooo viata mea " si ramaneti tot niste prosti de boschetari jegosi , macar lasati pe alti sa faca ceva cu viata lor daca voi vreti sa va ratati . cine e de parere ca am dreptate sau nu scrieti-va parerea fratilor ca is tare curios cati imi inpartasec gandurile . PS: ea maminte viata toata mi-o vrea !!!!!!!!

drago mare( I hate you....muntele e suprem) in acest raspuns o sa vorbesc ca analfabeta de ti-ne...
in constanta sunt rockeri care se pisha pe tot ce misca ....nu conteaza ce este ma-nea sau dans...(se pronunta dance)....te rog ceva cand vei mai da pe forumul nostru ianinte cu 2 zile citeste si tu niste reviste sa vezi cum se srie formatiile de mai sus....de ce am pmpresia ca tu esti o(un) menelista imputita cu "ku** mare cat varza" ....chiar tu zici ca esti cam prost...."ma nu sunt eu a toate stiutor"
asa ca o las pe dana sa te aranjeze putin!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Cap limpede

Mesajde gaga » Mar Oct 30, 2001 12:44 pm

Initial trimis de mareea

Ca sa vada mareea ca nu am nimic cu el/ea, voi face corecturile de rigoare. Textul ar trebui sa arate asa...

ma nu sunt eu atoatestiutor (este un cuvant compus) dar ce stiu e ca la mine in constanta rockerii sunt reprimati , ce draqu, doar e patria manelelor, daca te prind astia ca asculti "metallica (si Metallica se scrie cu doi de L, am ratat prima oara, scuze), Rolling Stones, Rammstein si tot ce tine de rock si incep sa te faca nespalat pletos jegos si alte diminutive (diminutivul se foloseste pentru a face anumite cuvinte dragalashe, cum ar fi catelus, pisicuta, unde draq vezi diminutiv aici?) de-astea de ***** ca iti vine sa-i snopesti .SI io ma intreb: ba jegosilor, de ce nu va uitati ma la voi mai intai ? stati si va tot vaitati toata ziua de "oooooo viata mea " si ramaneti tot niste prosti de boschetari jegosi , macar lasati pe altii sa faca ceva cu viata lor daca voi vreti sa va ratati . cine e de parere ca am dreptate sau nu scrieti-va parerea fratilor ca is tare curios cati imi impartasec gandurile .

PS: ea ma minte viata toata mi-o vrea !!!!!!!! [/B][/QUOTE]

In urma celor aprox. 20 de corecturi cele mai grave fiind cele de ortografiere gresita a numelor trupelor (e un forum rock marea neagra-n cerul gurii!!!) voi inchide diseara acest subiect, intre timp mai astept pareri. vali nu-l sterge, e o mostra la care trebuie sa privim cand vrem sa ne simtim bine in pielea noastra
gaga

Mesajde alina » Mar Oct 30, 2001 12:52 pm

nu ma leg de ce greseli a facut maree(daca mem ma ajuta) ca si eu fac o groaza omul e sortit greseli
si acum un sfat:cat timp tu nu te legi de nimeni nimeni nu se leaga de tine la mine functioneshte
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 30, 2001 1:00 pm

Alinutzo, functioneste si nu prea... Daca tu ai scrie: metalica, rolingstones, raimstain ai intra in conflict cu toata miscarea rock din lume. Nu mai pun la socoteala faptul ca aceste trei exemple au fost alese la oha de personaj, neavand nici o legatura unul cu altul. Asta era marea problema...
gaga

Mesajde alina » Mar Oct 30, 2001 1:28 pm

nu la asta ma refeream ci la faza ca daca tu nu te iei de ce muzica asculta ala nici el nu se va lega te viata ta nu putem aveam toti acelasi gusturi mai trebuie sa existe si idioti pe lumea asta vezi manelisti,danceri si alti
eu am ajuns la concluzia asta dupa ce m-am certat mai cu toata lumea
alina
Junior Member

Înapoi la De pe muzica