autoportret
Moderator: anjin-san
53 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
autoportret
Copil rasfatat, nu neaparat invatat cu binele sau cu usorul, dar cu ceva mai mult noroc decat altii, crescut greu in primii ani ai copilariei ca de orice familie cu doi copii in minunatii ani ai comunismului: EU
Copil incapatanat, nu in sensul acela al cliseului prin care toti anunta ca-s ambitiosi, ci mai degraba intr-un sens negativ, al nesupunerii si capriciiilor: EU
Copil dotat doar cu putin din fiecare insusire, copil imperfect si complexat: EU
Copil nebun ce ar trebui consultat periodic psihologic pentru a pastra siguranta cetatenilor, desi nepericulos si toatal inofensiv: EU
Copil ce are intotdeauna dreptate indiferent de parerea si argumentele celorlalti sau de cursul firesc al adevarului: EU
Copil aflat in imposibilitatea de a depasi varsta de 12 ani(desi in buletin scrie ca are 16), copilul vesel si fara probleme dupa parerea tuturor mai putin a lui: EU
Copil cu prieteni multi dar din nefericire pentru el niciodata de lunga durata, cu cearcane mari si ochi mici, cu cap de dimensiuni normale in care sta lejer un creier nu prea mare: EU
Copil aflat in cautarea increderii in sine, a maturitatii si a calitatilor, ofer recompensa gasitorului: EU
VOI?
Copil incapatanat, nu in sensul acela al cliseului prin care toti anunta ca-s ambitiosi, ci mai degraba intr-un sens negativ, al nesupunerii si capriciiilor: EU
Copil dotat doar cu putin din fiecare insusire, copil imperfect si complexat: EU
Copil nebun ce ar trebui consultat periodic psihologic pentru a pastra siguranta cetatenilor, desi nepericulos si toatal inofensiv: EU
Copil ce are intotdeauna dreptate indiferent de parerea si argumentele celorlalti sau de cursul firesc al adevarului: EU
Copil aflat in imposibilitatea de a depasi varsta de 12 ani(desi in buletin scrie ca are 16), copilul vesel si fara probleme dupa parerea tuturor mai putin a lui: EU
Copil cu prieteni multi dar din nefericire pentru el niciodata de lunga durata, cu cearcane mari si ochi mici, cu cap de dimensiuni normale in care sta lejer un creier nu prea mare: EU
Copil aflat in cautarea increderii in sine, a maturitatii si a calitatilor, ofer recompensa gasitorului: EU
VOI?
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
-
axeandra - Junior Member
Ia, am fost si eu acolo un bot de huma insufletita din Humulesti care nici frumos pana la 20 de ani, nici cuminte pana la 30 si nici intelept pana la 40 nu m-am facut. Da' mai sarac ca anu' asta, ca anu' trecut si ca de cand ma stiu n-am fost niciodata.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
alexandra , mama, cati ani ai de esti asa de frustrata?
bhuttu ....pe tine te inteleg...noroc cu creanga:D
eu sunt foarte bine asa cum sunt...
un pic din toate: un pic nebuna,un pic frumoasa,un pic destapta,un pic rasfatata,un pic bogata,un pic iubita,un pic....,un pic prea sincera si increzatoare
sunt perfecta , nu? stiam eu!
a, si sa nu uit...un pic prea singura;P ;P ;P
bhuttu ....pe tine te inteleg...noroc cu creanga:D
eu sunt foarte bine asa cum sunt...
un pic din toate: un pic nebuna,un pic frumoasa,un pic destapta,un pic rasfatata,un pic bogata,un pic iubita,un pic....,un pic prea sincera si increzatoare
sunt perfecta , nu? stiam eu!
a, si sa nu uit...un pic prea singura;P ;P ;P
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Hopa si EU! ..........
.........Sunt foarte rasfatata, cred ca totul mi-se cuvine, desteapta dar lenesa, capul rautatilor(exemplu: acum un an inainte sa plec din ro am lovit-o pe una cu o sticla in ochi, a avut ochiul vanat pt. 2 luni!), invidioasa, timida, da e un defect si asta, de ce trebuia mama sa ma faca timida?!:con:
intre beauty and the beast eu trebuie sa fiu the beast
;P, nebuna si sunt mai multe!:o :con: ;P
;P
.........Sunt foarte rasfatata, cred ca totul mi-se cuvine, desteapta dar lenesa, capul rautatilor(exemplu: acum un an inainte sa plec din ro am lovit-o pe una cu o sticla in ochi, a avut ochiul vanat pt. 2 luni!), invidioasa, timida, da e un defect si asta, de ce trebuia mama sa ma faca timida?!:con:
intre beauty and the beast eu trebuie sa fiu the beast
;P, nebuna si sunt mai multe!:o :con: ;P

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Asta-s eu...
- Prietenoasa, toleranta, amabila, extrovertita, optimista, cinstita
- Am toane, is capricioasa, risipitoare, orgolioasa, obraznica, ironica, naiva si timida uneori.
- Is de o sinceritate brutala (prefer sa spun cuiva adevarul gol-golutz, decat sa i-l ascund pentru a-l menaja). Ce sa-i faci ? Asa-s eu !!!
- Imi place sa fac treaba bine, ca daca nu, mai bine n-o fac.
Si...nu mai stiu...
- Am toane, is capricioasa, risipitoare, orgolioasa, obraznica, ironica, naiva si timida uneori.
- Is de o sinceritate brutala (prefer sa spun cuiva adevarul gol-golutz, decat sa i-l ascund pentru a-l menaja). Ce sa-i faci ? Asa-s eu !!!
- Imi place sa fac treaba bine, ca daca nu, mai bine n-o fac.
Si...nu mai stiu...
- java
Sunt cel mai destept, cel mai frumos, cel mai inteligent si imi cam place sa ma laud. Trecand la lucruri mai serioase, acord prea multa incredere persoanelor care nu merita si, din pacate, pe cele care intr-adevar au intentii bune, ma fac ca nu le vad. Mi se pune capsa foarte repede din chestii relativ minore si starea de proasta dispozitie nu trece decat de la sine. Refuz de cele mai multe ori ajutorul celor din jurul meu din dorinta de a rezolva singur problemele, chiar daca sunt constient de faptul ca uneori nu sunt in stare sa le duc la capat pe cont propriu. Sunt foarte orgolios, dau putine sanse celor din jurul meu, iar cei care ma calca pe coada rau de tot si-au facut din mine un dusman. Asta nu inseamna ca imi place sa ma razbun (nu am facut acest lucru in viata decat de doua ori, dar "s-a simtit"), ci prefer sa sa ignor respectivele persoane sau sa le ironizez (atat cat ma pricep). Cert este ca imi iese, avand in vedere ca cei in cauza nu-si dau seama unde a fost ironia. Am foarte putini prieteni (ca sa parafrazez pe cineva, "pentru care mi-as da un rinichi). Amici am ceva mai multi, dar am mare grija si ii analizez "din cap pana in picioare".
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sunt baiat,o fata de pe forum zice ca nu sunt prea do***(ghiciti voi care sunt cele 3 litere marcate prin *,avand in vedere ca prima si ultima coincid).fumez.beau.sunt brunet cu 2 ochi de o anumita culoare.nu sunt romantic deloc.as vrea sa pot omori pe cine vreau fara sa intru la puscarie.imi place sa port pantaloni largi,pentru ca daca fac pe mine sa nu ma jeneze.nu le suport pe cele care posteaza in mod constant pe animal Y.v-am spus ca beau mult?spre exemplu,aseara m-am imbatat si acum,daca as avea bani,as bea din nou.
asta cred ca e cel mai idiot post...da' ma plictisesc rau!
asta cred ca e cel mai idiot post...da' ma plictisesc rau!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
offtopic
Originally posted by Alin
do***(ghiciti voi care sunt cele 3 litere marcate prin *,avand in vedere ca prima si ultima coincid).[/B]
cred ca vroiai sa spui ca a treia litera este aceeasi cu ultima
dar asta este doar parerea mea...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
E gresit citatu' meu din Creanga, as vrea sa-l editez dar o regula cretina ma impiedica.
Despre mine as mai spune ca sunt destept, frumos, bogat, modest, cult, talentat, romantic etc., etc. Un singur defect am: MINT.
Despre mine as mai spune ca sunt destept, frumos, bogat, modest, cult, talentat, romantic etc., etc. Un singur defect am: MINT.
-
Alina alias Bad Girl
O pustoaica nebunatika, prietenoasa, ambitioasa, tupeista(daca asa m-au invatat...), incapatanata, oaredecat realista, rasfatata, rasfatata, rasfatata...am uitat ceva?
Cam asta e deocamdata...daca ma mai gandesc la ceva...
beware!
O pustoaica nebunatika, prietenoasa, ambitioasa, tupeista(daca asa m-au invatat...), incapatanata, oaredecat realista, rasfatata, rasfatata, rasfatata...am uitat ceva?
Cam asta e deocamdata...daca ma mai gandesc la ceva...

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
buna seara, sunt neamtzu si sunt alcoolic
un pic mai mult - betiv, un pic nebun, lenes peste masura, 1 burta medie (de la bere), 2 ochi, sarac lipit, partea buna e ca-s sincer, partea rea e ca n-am parte buna...
"sunt ceea ce spun ca sunt!"
"sunt ceea ce spun ca sunt!"
- ckride
- Junior Member
frustrata.antitalentata.cinica.sarcastica.alea alea.scunda.rea.rasfatata.egoista.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
EU,nebunatica,alintata,serioasa,cinstita,prietenoasa,imi fac repede amici,mai greu prieteni(iar cei pe care ii am ma bazez pe ei intr-un moment greu),nu-mi place inselaciunea si nici minciuna.
Nu beau,nu fumez ,imi place distractia si cind iubesc ,iubesc din draga inima.
Putin egoista ,iar cind imi propun ceva nu ma las pina nu duc la bun sfirsit si nu-mi place sa depind de nimeni.:o indigo
Nu beau,nu fumez ,imi place distractia si cind iubesc ,iubesc din draga inima.
Putin egoista ,iar cind imi propun ceva nu ma las pina nu duc la bun sfirsit si nu-mi place sa depind de nimeni.:o indigo
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
crazy
.... rea.....talentata
....ambitioasa(sometimes)....egoista(un picutz)....sensibila(nu prea se vede)...incapatanata!!!(verry)
nefumatoare..nebautoare......foarte iubitoare(nu cu toata lumea..doar cu cine merita!:))

nefumatoare..nebautoare......foarte iubitoare(nu cu toata lumea..doar cu cine merita!:))
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
about me
Emilia alias SeXxYcHeEr,16 ani,Sua
hmm pai sunt nebunatika,rautacioasa,lenesa
, detest minciuna si invidia. toata lumea imi zice ca sunt cam prea iubitoare si ca pun prea mult suflet in ceea ce fac:(. sunt talentata:D si uneori mi se reproseaza ca nu ma gandesc la cei din jurul meu si ca fac numai ce-mi trece prin cap chiar daca de multe ori aleg calea cea rea. nu am fost obisnuita cu greutatile vietii... am fost tinuta in puf mereu si asta nu e chiar asa de bine.
sunt destul de bogata,frumoasa(sometimes).cama tata despre mine .
hmm pai sunt nebunatika,rautacioasa,lenesa

- SeXxYcHeEr
Cred ca am uitat sa zic ca sunt foarte sufletista si iubitoare, cam naiva de felul meu unul dintre defectele mele, naivitatea! sensibila, bag totul la suflet si parerile altora conteaza pt. mine!(alt defect!) si......nu imi palce cum arat!;P
:p :rolleyes: ;P
P.S. sexxycher, din ce parte a americii esti??:con:

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
bau
incapatzanata, ambitzioasa,nu suport lumea falsa ... poate de aia am si putzini prieteni(putzini dar buni) ,scunda.... viitoare avokata la Haga ( sa readuc in tzara tezaurul romanesk )
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
A treia tentativa, tot la misto:
Initial trimis de Mr Hyde
Sunt opusul lui bhuttu
Sunt opusul lui Mr Hyde: Mrs Shown.
-
"incapatanati" si "ambitiosi"
incapatzanata, ambitzioasa[/QUOTEambitioasa(sometimes)....incapatanata!!!(verryambitioasa,incapatanataincapatanatambitioasa,
eram convinsa ca toti sunteti incapatanati si ambitiosi....si neaparat amandoua....adica....adevaru' e ca nici nu-si are rostu' o caracterizare fara aceste 2 esentiale argumente ale "personalitatii" voastre(yeah right!!)
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
-
axeandra - Junior Member
Originally posted by Jaded
Cred ca am uitat sa zic ca sunt foarte sufletista si iubitoare, cam naiva de felul meu unul dintre defectele mele, naivitatea! sensibila, bag totul la suflet si parerile altora conteaza pt. mine!(alt defect!) si......nu imi palce cum arat!;P:p :rolleyes: ;P
din miami
- SeXxYcHeEr
Here I am. I'm back, and here is my first post after 5 days:
Daaa un thread interesant:)
Ia sa ma descriu pe mine...
In exterior: Nu sunt prea inalta-am 1.60, par inofensiva si firava la prima vedere. Nu sunt nici slaba nici grasa.
Parul meu e de lungime medie spre lung, saten si putzin ondulat la varfuri. Fatza mea e ovala, am nishte ochi caprui foarte frumoshi, iar nasul meu se spune ca-i deosebit de mik :yD.
In interior: Sunt sufletista ( numai cu cine vreau:j ) simt persoanele daca-s bune sau rele; Nu-mi place sa ma laud ( in viatza reala), nu-mi place sa iau note din burta, sau sa fiu laudata degeaba; Gandesc cu creierul, shi nu cu pumnii sau cu picioarele cum o fac altzii, si pun ceva la cale (nu va zic ce).
Daca fac o treaba, o fac bine ( de exemplu, moderarea)
Totushi, mai am shi un pic de rautate in mine.
Shi eu sunt incapatzanata shi ambitzioasa. Daca vreau ceva sunt foarte insistenta....
Ia sa ma descriu pe mine...
In exterior: Nu sunt prea inalta-am 1.60, par inofensiva si firava la prima vedere. Nu sunt nici slaba nici grasa.
Parul meu e de lungime medie spre lung, saten si putzin ondulat la varfuri. Fatza mea e ovala, am nishte ochi caprui foarte frumoshi, iar nasul meu se spune ca-i deosebit de mik :yD.
In interior: Sunt sufletista ( numai cu cine vreau:j ) simt persoanele daca-s bune sau rele; Nu-mi place sa ma laud ( in viatza reala), nu-mi place sa iau note din burta, sau sa fiu laudata degeaba; Gandesc cu creierul, shi nu cu pumnii sau cu picioarele cum o fac altzii, si pun ceva la cale (nu va zic ce).
Totushi, mai am shi un pic de rautate in mine.
Shi eu sunt incapatzanata shi ambitzioasa. Daca vreau ceva sunt foarte insistenta....
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Re: Here I am. I'm back, and here is my first post after 5 days:
Initial trimis de dEPECHEmIND
Nu-mi place sa ma laud (in viatza reala)
Ahhh! Se poate asa ceva mai Depeche? Nu-i frumos sa te lauzi chiar daca asta se intampla doar in viata imaginara (ireala). Apropos, cum e aia nu ma laud in viata reala? Te lauzi doar in somn? Ahh, si te rog mult de tot, prezinta-mi si mie o persoana care gandeste cu pumnul sau piciorul. Ar fi un miracol al medicinei moderne. Puahhhh! Gandesti cu creierul! Dupa mine, tu gandesti cu greierul, dar....
On-topic: Sunt cum vreti voi sa fiu. Fiecare are problemele lui personale si cateodata are nevoie de o persoana pe care s-o invinuiasca de ceva Deci, daca sunteti idioti si va lasa prietena, eu sunt de vina, sunt naspa, borat, prost. daca picati examenele, eu sunt de vina, dau subiecte grele, nu va las sa copiati, etc. Sunt ceea ce s-ar putea numi "persoana adaptabila".
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Re: Here I am. I'm back, and here is my first post after 5 days:
Initial trimis de dEPECHEmIND
cu moderarea am vazut!esti varza!poate oi fi la felatii mai priceputa!
-
SOD - Mesaje: 6035
io ce sa va spun la cei 32 de ani ai mei neimpliniti?
uite sunt in clasa a8a. o sa spuneti ca sunt prea batran pt aceasta clasa dar cu siguranta veti gresi. io am avut asa o atractie deosebita spre clasele 3, 4, 6, si 7 care mi-au placut atat de mult incat nu am rezistat sa nu le repet de 3-4 ori. pe a7a chiar de 5 ori mai ales cand au introdus ora de sexologie unde as fi putut lua si 10 daca nu foloseam cadrele didactice ca obiect de studiu. asta e ...a trecut si iata-ma intr-a8a care pare destul de atractiva si materiile accesibile.
copilaria am petrecut-o in sanul familiei si a lui marieta vecina de palier care era darnica in sensul asta si mi-a dat sa sug pana cand ajunsei la 25 de ani cand se marita si ma lasa de izbeliste sa-mi caut alt biberon...
ca sa parafrazez pe altcineva , pe exterior sunt la 1.48 pe tocuri si 1.50 fara .stiu ca pare absurd da mama ultima oara de ziua mea mi-a luat pantofi cu tocuri cu varful in interior si chiar daca sunt putin deranjanti la mers cei 2 cm castigati in inaltime compenseaza din plin neajunsu. fata mai patrata, ochiu stang albastru ca dreptu nu mai e din cauza lu veronica ,colega mea dintr-a 3a anul 2 care a incercat sa vada daca globul ocular merge scos cu creionu sau trebuie vreo unealta speciala. va zic io ca merge da nu mai merge pus la loc. nasul e superb mic,mic si finut ,se prelinge maiestos peste buza superioara. urechile sunt punctul meu forte. comparatia cu elefantul m-a incantat intotdeauna si pot spune ca nu intotdeauna marimea pavilioanelor este direct proportionala si cu finetea auzului. de exemplu io : sunt surd. parul e superb , blond ,cu carlionti si lasat pe umeri . ah nu al meu io nu am asa ceva ,da' ce-ati crezut ,io ziceam de kim bessinger...
corpul il am atletic , un spate de domnisoara si mijlocel de taur. multi ar spune ca atletic e tocma invers. da e adevarat ,da io sunt shic asa. chiar excrescenta abdominala pe care unii o denumesc vulgar burta io o consider o achizitie si investitie inteligenta care in timp o sa se dezvolte si o sa creasca la dimensiuni unice si o sa am satisfactia lucrului implinit.
in interior sunt mandru de ceea ce am si sunt. in primul rand cele 700 g de creier pe care le port in cutia craniana de mic copil si carora nu le-am gasit inca rostu, m-ai ales ca mi-au fost livrate fara instructiunile de folosire in lb romana, le consider o povara dar din auzite se pare ca nu ma pot debarasa de ele. balast pe care trebuie sa-l car cu mine pana voi da coltu.
in rest sunt o fire agreabila cu care se poate discuta. asta e un fel a spune defapt fiind surd interlocutoru cam trebuie sa tipe da inteleg perfect totu daca mi se scrie si mai mult litere citete de tipar si cuvinte uzuale. nu sunt incapatanat , ce-mi pun in cap exact aia nu fac, sunt amabil si intelegator cu colegii si prietenii pe care-i tratez cu mult tact si bate in cap, taieturi cu lama la jugulara si multe alte dovezi de afectiune ...
intr-un cuvant sunt un tip sexy...
fetelor va astept pe pm
uite sunt in clasa a8a. o sa spuneti ca sunt prea batran pt aceasta clasa dar cu siguranta veti gresi. io am avut asa o atractie deosebita spre clasele 3, 4, 6, si 7 care mi-au placut atat de mult incat nu am rezistat sa nu le repet de 3-4 ori. pe a7a chiar de 5 ori mai ales cand au introdus ora de sexologie unde as fi putut lua si 10 daca nu foloseam cadrele didactice ca obiect de studiu. asta e ...a trecut si iata-ma intr-a8a care pare destul de atractiva si materiile accesibile.
copilaria am petrecut-o in sanul familiei si a lui marieta vecina de palier care era darnica in sensul asta si mi-a dat sa sug pana cand ajunsei la 25 de ani cand se marita si ma lasa de izbeliste sa-mi caut alt biberon...
ca sa parafrazez pe altcineva , pe exterior sunt la 1.48 pe tocuri si 1.50 fara .stiu ca pare absurd da mama ultima oara de ziua mea mi-a luat pantofi cu tocuri cu varful in interior si chiar daca sunt putin deranjanti la mers cei 2 cm castigati in inaltime compenseaza din plin neajunsu. fata mai patrata, ochiu stang albastru ca dreptu nu mai e din cauza lu veronica ,colega mea dintr-a 3a anul 2 care a incercat sa vada daca globul ocular merge scos cu creionu sau trebuie vreo unealta speciala. va zic io ca merge da nu mai merge pus la loc. nasul e superb mic,mic si finut ,se prelinge maiestos peste buza superioara. urechile sunt punctul meu forte. comparatia cu elefantul m-a incantat intotdeauna si pot spune ca nu intotdeauna marimea pavilioanelor este direct proportionala si cu finetea auzului. de exemplu io : sunt surd. parul e superb , blond ,cu carlionti si lasat pe umeri . ah nu al meu io nu am asa ceva ,da' ce-ati crezut ,io ziceam de kim bessinger...
corpul il am atletic , un spate de domnisoara si mijlocel de taur. multi ar spune ca atletic e tocma invers. da e adevarat ,da io sunt shic asa. chiar excrescenta abdominala pe care unii o denumesc vulgar burta io o consider o achizitie si investitie inteligenta care in timp o sa se dezvolte si o sa creasca la dimensiuni unice si o sa am satisfactia lucrului implinit.
in interior sunt mandru de ceea ce am si sunt. in primul rand cele 700 g de creier pe care le port in cutia craniana de mic copil si carora nu le-am gasit inca rostu, m-ai ales ca mi-au fost livrate fara instructiunile de folosire in lb romana, le consider o povara dar din auzite se pare ca nu ma pot debarasa de ele. balast pe care trebuie sa-l car cu mine pana voi da coltu.
in rest sunt o fire agreabila cu care se poate discuta. asta e un fel a spune defapt fiind surd interlocutoru cam trebuie sa tipe da inteleg perfect totu daca mi se scrie si mai mult litere citete de tipar si cuvinte uzuale. nu sunt incapatanat , ce-mi pun in cap exact aia nu fac, sunt amabil si intelegator cu colegii si prietenii pe care-i tratez cu mult tact si bate in cap, taieturi cu lama la jugulara si multe alte dovezi de afectiune ...
intr-un cuvant sunt un tip sexy...
fetelor va astept pe pm
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Si un defect al meu :sint o persoana foarte sincera,de aceea am pierdut mult in viata ,dar am si cistigat.Sint genulde om care atunci cind are ceva de spus,isi exprima opinia indiferent de cauza si de persoana,asta in caz ca am dreptate.Nu-mi place sa jignesc,dar atunci cind o fac ,NO MERCI.
- ROBAKITA
- Junior Member
Initial trimis de Mr Hyde
ROBAKITA, chiar asa ma, nici macar un multumesc? [/B]
...MULTUMESC! pentru ....?
Daca cineva te jigneste tu ii multumesti?Eu in nici un caz!
- ROBAKITA
- Junior Member
era o gluma de-a lui mrhyde, da fireste, nu te-ai prins, asa-i?
domle io-s asa: nas potrivit, ochi potriviti, fata potrivita, parul potrivit, 2 maini , doua picioare, rad si plang la desene animate iar filmele serioase sunt doar un schimb de replici. vorbitul este metabolism, bautura este mod de socializare, fara multumesc (gluma, mrhyde) la cine merita si din cand in cand si la cei ce nu merita, calcarea cadavrelor este un mod de viatza si daca nu ar fi piramida lui maslow n-as sti de ce traiesc.
domle, sunt perfecta, ce mai, cateodata ma mir si io de unde am aparut.
apropo, sunt modificata genetic si din cand in cand rapita de extraterestrii pentru reenergizare.
domle io-s asa: nas potrivit, ochi potriviti, fata potrivita, parul potrivit, 2 maini , doua picioare, rad si plang la desene animate iar filmele serioase sunt doar un schimb de replici. vorbitul este metabolism, bautura este mod de socializare, fara multumesc (gluma, mrhyde) la cine merita si din cand in cand si la cei ce nu merita, calcarea cadavrelor este un mod de viatza si daca nu ar fi piramida lui maslow n-as sti de ce traiesc.
domle, sunt perfecta, ce mai, cateodata ma mir si io de unde am aparut.
apropo, sunt modificata genetic si din cand in cand rapita de extraterestrii pentru reenergizare.
-
onk - Mesaje: 1841
53 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma