Shoot yourself

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Shoot yourself

Mesajde Shao Khan » Lun Noi 11, 2002 3:15 pm

Afrodita. De ce esti asa acida vis-a-vis de una din cele mai bine intentionate, productive si duse la capat campanii? Vezi ca intre timp lucrurile au mai luat amploare, mai o ziua anti-playback, mai un concert in care se canta live, mai o emisiune radio...
Cat despre clip, e regizat de Andreea Paduraru, care e unul din cei mai tari regizori din tara la ora asta. Nu ma indoiesc ca tu ai fi facut un clip mai misto, dar pana o sa-ti vad vreo super-productie pe sticla, mie-mi place destul de mult si clipul baietilor astora, zau...
Apropo de Para, daca ar fi sa vorbim de chestii mai intersante, una ar fi jumatatea aia de piesa in engleza, lucru cu care eu unul nu pot fi de acord, dar asta e alta poveste.
Revenind la topic, as zice ca discutia e deja inutila. Fiecare percepe din hh ceea ce vrea si fiecare este atras (sau nu) de o alta latura a culturii hh. Ce se va posta in continuare o va dovedi. Enjoy!
we all can't be pimps and we all can't rap
Shao Khan
Junior Member

Localitate: From the thoughts' next bridge through the hell's gate, lirically detonating

Mesajde SeXxYcHeEr » Mar Noi 12, 2002 3:57 am

mie imi palc la nebunie si piesa si clipul shoot yorself. versurile sunt super funny(este una dintre cele mai bune piese a baietilor de la parazitii). cel mai mult imi place varianta necenzurata.:)meritau si ei nominalizati la ema2002 pentru piesa asta.
SeXxYcHeEr

Re: Shoot yourself

Mesajde cutuma© » Mie Noi 13, 2002 10:32 am

Initial trimis de Shao Khan
Apropo de Para, daca ar fi sa vorbim de chestii mai intersante, una ar fi jumatatea aia de piesa in engleza, lucru cu care eu unul nu pot fi de acord, dar asta e alta poveste.

Caline (nu te superi k-tzi zic pe nume, nu?) vezi k e un thread pe hh&rap numit atitudine de kkt (deschis ghici de cine) in care se abordeaza shi aspectul asta. Acum ramane de vazut dak avem aceleashi motive pt a nu fi de acord cu piesa aia.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Muzica romaneasca-no talk

Mesajde Unregistered » Mie Noi 20, 2002 9:30 pm

Muzica romaneasca este bunicica,dar din pricina banilor,nu avem efecte speciale foarte bune si nici super videoclipuri.Suntem deabea la inceput,dar nu ne vom pierde speranta.
Lavinutza
Unregistered

Muzica rock

Mesajde Unregistered » Mie Noi 20, 2002 9:37 pm

Buna!Sunt Pisy,am 16 ani si as dori sa aflucat mai multe pareri despre muzica rock(nu neaparat romaneasca).Cel mai mult imiplace Linkin Park(Crawling)si Avril Lavigne(Complicated).As vrea sa stiu daca e cineva care imi da dreptate cand spun ca sunt cei mai buni.Accesati adresa mea si raspundeti-mi.Va pupa dulce,Pisicutza(Lavinia)
Unregistered

Mesajde dinu » Mie Noi 20, 2002 11:26 pm

:con:
dinu
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Noi 20, 2002 11:33 pm

Buna!Sunt Pisy,am 16 ani si as dori sa aflucat mai multe pareri despre muzica rock(nu neaparat romaneasca).Cel mai mult imiplace Linkin Park(Crawling)si Avril Lavigne(Complicated).As vrea sa stiu daca e cineva care imi da dreptate cand spun ca sunt cei mai buni.Accesati adresa mea si raspundeti-mi.Va pupa dulce,Pisicutza(Lavinia)
In primul rand BRAVO TIE!!!

In al doilea rand nu poti sa discuti desprea rock cand ai ca fosrmatre preferata Linkin Park!
Unregistered

Mesajde NightGhost » Vin Noi 22, 2002 10:36 pm

Ai dreptate. Linkin Park sunt un fel de corcitura intre rock shi hip-hop cu prea mult hip-hop dupa parerea mea... desi ii simpatiazez cat de cat
NightGhost

Mesajde Pain in the Arse » Mie Dec 04, 2002 9:28 pm

Mda.. sunt pregatit! Chiar acum ma grabesc. Ai un pistol cu dopuri?
Pain in the Arse
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii