(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde baixinho© » Lun Noi 11, 2002 8:47 pm

La multi ani, PreferatA! Cum este sa iti asumi responsabilitatile (adica sa intri si tu in "lumea" majorilor)?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sly » Lun Noi 11, 2002 9:09 pm

desi m-am certat cu PreferatA ii spun shi eu la multi ani shi sa-si indeplineasca toata dorintele alaturi de cei dragi!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Dee Dee » Mar Noi 12, 2002 12:16 am

bah io am innebunit :D

sunt pe un site.. ala care are banner pe fanclub.ro .....ala cu "Gaseshte-ti prietenul" :D

in alta ordine de idei ...
sunt tare curioasa cina cashtiga la EMA la ROmANIAN ACT !:D
god help ANX
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Noi 12, 2002 12:31 am

aaa,i`ve had such a boring day.And i don`t belive that tomorrow is going to be better....:(School iz boring.Shi nu mai am nici tzigari.Ma duc sa ma culc k vad k nici nu prea mai am unde posta...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Dee Dee » Mar Noi 12, 2002 1:13 am

ce sa fac eu sa ma pot trezi de dimineatza ? :con:
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mar Noi 12, 2002 1:18 am

sa nu te culci...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Dee Dee » Mar Noi 12, 2002 1:23 am

ZZZZzzzzzzZZZZZZzzzzzzzzZZZZZzzzzzzzzZZZZZZzzzzzZZZZzzz

:D yeah right ! :D
exact asta am sa fac !
totusi e si asta o varianta ....... :con:

orice (alta)propunere e bine venita !
Dee Dee
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Noi 12, 2002 1:28 am

Dee Dee daca vrei sa te scoli de dimineata, culcate, dar inainte sa te culci pune alarma la ceas, si cand te scoli de dimineata bea o cafea si dupa ce bei o cafea nu uita sa te speli pe dinti pt. ca cafeau iti distruge dinti, adica ti face galbenii

Sau daca nu vrei sa faci asta nu te culca!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Noi 12, 2002 1:56 am

Eu acum mananc al 4 lea milkyWay pt. ca asta fac cand sunt foarte suparata ca acum, mananc dulciuri, dar lasa ca face bine, ma mai ingras! Deci sunt foarte suparata!;P ;S X-( :yD (:| [-( :@)
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Noi 12, 2002 9:17 am

To'ar'su Aliosha, am vazut ca aveti trei mii de posturi. La mai multe!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Aliosha » Mar Noi 12, 2002 9:22 am

Merci baixule, nici nu am observat.

Probabil ca trebuia sa ii pun titlu' "Post aniversar 3000", la fel ca moshu, sau de ce nu... sa fac un thread despre asta. :p
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde baixinho© » Mar Noi 12, 2002 9:27 am

Io am ajuns abia la o treime din cate ai tu (asta este al 1001-lea), dar cand o sa ma apropii de 3.000 o sa aii propun lui Sopra sa faca forum (nu thread) pe pagina principala. :D (sau trebuia sa scriu asta la Aberatia zilei?)
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Mar Noi 12, 2002 5:48 pm

Am descoperit cu stupoare in urma unei vizite efectuate la veterniar k catzelu meu Pepsi in varsat de 3 luni nu este catzel ci....catzea:D.Tre sa recunosc k am ramas blocat.Asa am patzit shi cu papagalu care s-a dovedit a fii papagalitza.Cu broscoiu tzestos n-am curaj sa ma mai duc la vet k sa nu mai am vreo surpriza:)Bine macar k Pepsi e un nume k sa zic asha unisex:p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Mar Noi 12, 2002 6:07 pm

ha ha ha ha .... :p

Mig eu zic sa dai fuga la doctor ca sa fii sigur ce sex ai. Cine stie poate ai o surpriza :D
Aliosha

Mesajde Mr Hyde » Mar Noi 12, 2002 10:09 pm

Mig, vad ca nu sunt singurul fraier, si eu am patit la fel cu pisica - credeam ca e motan, pana a intrat in calduri :D !
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde sly » Mar Noi 12, 2002 10:29 pm

dau click pe Dee Dee shi vad la informatii personale despre ea:
pagina personala:http://www.deedee-yo.go.ro (acolo era scrisa alta pagina)
shi ma minunez ca Dee Dee are pagina!
intru sa vad pagina, destul de interesanta dar cam lipsita de material adica de poze cu ea, informatii, la linkuri mai trebuia pus un link (deedee vezi pe forumul nostru langa pagina hi-q cea pagina mai este pusa)
in rest site dragut!
:cool: :cool:
sly

Mesajde Dee Dee » Mie Noi 13, 2002 12:21 am

oops :D

pai ce sa zic ...10x sly ...oricum site-ul nu e terminat ....
si .. poze stai linishtit ca nu o sa fie multe poze pe el ..oricum site-ul asta e ca un fel de cadou de la un prieten foarte bun de-al meu :D ....si tin sa-i multumesc foarte mult si lui
(Doamne.. unde ma cred.. la decernarea unor premii ...wtf :con: ..anyway.. :D 10x 2 my mother,father,sister,dog,cat,mouse(are si scoll!!:D)...etc...)
Dee Dee
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Noi 13, 2002 12:49 pm

Stimata domnisoara care aveti nick-ul PreferatA, va rog frumos sa nu mai folositi optiunea "quote" daca doriti sa dati un raspuns ultimului post de pe un anumit thread. Va multumesc!
ANTI

baixinho©

Mesajde darkshines » Mie Noi 13, 2002 8:45 pm

Initial trimis de sly

intru sa vad pagina, destul de interesanta dar cam lipsita de material adica de poze cu ea
:cool: :cool:

daca nu e poze...

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde sly » Mie Noi 13, 2002 8:59 pm

e ora 21.00 shi e plictiseala mare pe forum deoarece multi useri sunt plecati la intalnirea de miercuri! de-abia astept meciul din liga campionilor -sper sa castige cernat shi ghioane!
ps:deedee ai nevoie de ajutor la site?? hai ca iti fac shi eu unul ca prieteni buni ce suntem :P :P
:))
sly

Mesajde ROBAKITA » Joi Noi 14, 2002 4:28 pm

Ah ce plictieala,a plecat mama mea in RHODOSsi acum nu mai am cu cine ride si ma distra.Nu mai spun ce bine am mincat ,facea mama niste specialitati am sa le scriu pe ''mincaruri si bauturi''.

Astept sa intre fratele meu pe messenger sa ma mai distrez putin.

Stau toata ziua acasa si ma plictisesc,asta pina la 18.00 cind ies la plimbare cu fii-mea.

Plictiseala mare,dar tot e bine ca e vreme frumoasa afara.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Noi 14, 2002 6:55 pm

Alexa, vedea-l-as pe Tanase cu talpa pe genunchiul tau! Si sa-ti dea Dumnezeu sanatate cata o sa-i dea lui Mocanu in anul asta in care nu o sa mai joace din cauza ta! Ruptura_de ligamente colaterale externe, leziune de menisc, ruptura de ligamente si posibila fractura la nivelul platoului tibial. De-acum inainte cand aud numele "Alexa" imi vina sa :bleah:
ANTI

baixinho©

Mesajde sly » Joi Noi 14, 2002 8:29 pm

acuma ma uit la meciul din cupa uefa :echipa lu adi ilie cu echipa lu lucescu shi astept meciul lu' fc national -sunt curios daca o sa se faca de ras!
sly

Povesti cu italieni, partea a treia

Mesajde bhuttu » Joi Noi 14, 2002 8:37 pm

Personaje: eu - eu
Claudio del Gobbo - dolly grip
George - electrician

Scena: Pe drumul dinspre sala de mese spre platou, Claudio mergand doi pasi in fata mea, dupa ce avusesem o discutie pe teme fotbalistice.

Claudio: Rapid tigano muie.
George: Claudio, vieni un po.
George scoate telefonul si i-l arata lu' Claudio. Pe telefon este desenat un logo "Rapid".
Eu: "Ia ma, ce-i acolo.(vad logoul) Puah!"
George: "Ma daca-i mai aud p-astia ca mai zic ceva de Rapid te las fara curent filmu' asta."

A doua zi, eu si Claudio.
Eu: Rapidistule!
Claudio: Guarda che ieri io andavo "Rapid muie" e quel' ragazzo e venuto da me e mi ha deto "Io ci sto co'l Rapid."

Cortina.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Mr Hyde » Vin Noi 15, 2002 3:37 am

De ce stati ma invizibili ( se stiu cei vizati/vizate)? Dupa cum spunea si Mosh-ul, "e o marsavie sa stai ascuns" - bine, eu sunt o exceptie :)
Mr Hyde

Mesajde ROBAKITA » Vin Noi 15, 2002 3:59 pm

Azi am primit doua telefoane,unul din America si unul din Italia,am dat si eu unul ''cuiva''in Rominia(cuiva cunoscut aici).M-a sunat verisorul din America si o prietena din Italia.Nimic nu e mai placut ca atunci cind pritenii isi aduc aminte de tine.

Mi-a facut mare placere cind am vorbit cu acel ''cineva''din Rominia(persoana in cauza stie despre cine vorbesc).Ce senzatie placuta e atunci cind mai schimbi o vorba cu un prieten.

Soo,I see you soon.
ROBAKITA
Junior Member

si totusi

Mesajde Merlucius » Vin Noi 15, 2002 7:18 pm

ROBAKITA tre sa iti spun, ca vad ca nu stii:
corect este ROMANIA, indiferent de pe ce taramuri ai scrie...

gata, acum ies d'aici...:a (continuati, scuze ca v-am intrerupt :p )
excedet
Merlucius
Junior Member

Re: si totusi

Mesajde ROBAKITA » Vin Noi 15, 2002 8:39 pm

[i]Initial trimis de Merlucius [/
corect este ROMANIA, indiferent de pe ce taramuri ai scrie...

Da sigur,pe vremea mea se scria ''i'' din ''i'' si nu din ''a'',asa ca corectari pe ''LITERATURA''.
Inca mai stiu romaneste,din pacate!
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Noi 15, 2002 8:42 pm

S-a scris vreodata Romania cu "i" si nu cu "a" ??

:con:
Aliosha

Mesajde sly » Vin Noi 15, 2002 8:49 pm

imi este somn dar nu stiu de ce ! nu prea am facut mare lucru azi shi pe forum e plictiseala shi sunt dezamagit ca ax au castigat la ema shi mai ales ca am aflat ca o tipa din iasi care se are bine cu ax mi-a zis ca unul din ei i-a trimis sms shi i-a zis sa-i voteze deoarece ii da bani!
;P ;P
in loc sa castige class sau partizan!
sly

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati