INFIDELITATEA ei (a lui)...cum reactionati?

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Mesajde marian jan » Dum Noi 10, 2002 7:25 pm

da, da' si femeia poate sa faca celulita si burtica! ;)
bravo baixule!
marian jan

Mesajde java » Dum Noi 10, 2002 8:41 pm

E adevarat ! :) Da' eu ma refeream la situatia in care ea e frumoasa si se mentine in forma, iar pe el il doare-n cot de aspectul sau fizic.
java

Mesajde Mr Hyde » Dum Noi 10, 2002 9:37 pm

Java, relativ la infidelitatea masculina vs cea feminina, ceea ce a scris PreferatA e in mare masura corect. Referitor la degradarea aspectului fizic, e pacat ca vulgarizam discutia, parca era vorba de mai mult intr-o relatie...
Cleopatra, sunt incantat ca ne-am inteles!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde java » Lun Noi 11, 2002 1:43 am

o.O: Si ce spui tu este adevarat, da' mai este o chestie. Uneori, partenerii devin
infideli si datorita monotoniei din cuplu. Vor ceva nou...

Mr Hyde: Bineinteles ca intr-o relatie nu este vorba numai de aspectul fizic. N-am afirmat niciodata asta.
Dar e totusi importanta si latura aceasta. Pentru ca un barbat care are putina burtica, e nebarbierit si care mai
si miroase a transiratie (din pacate exista multi din astia !!!), nu cred ca-i da partenerei chef de a face sex.
Si legat de degradarea aspectului fizic, sa stii ca exista barbati care la 50, 60 de ani arata super si-s ingrijiti.
Si nu cred ca e nevoie de un mare mare efort. Trebuie sa fii atent in principiu la ce si cat mananci (si bei).
Am recitit si ce a scris Preferata. In mare parte are dreptate, dar nu e o regula generala.
java

Mesajde cleopatra » Mar Noi 12, 2002 9:41 am

In primul rind nu cauta aici nimeni scuze de ce inseala.
Vrei sa spui ca daca de exemplu mama ta s-ar ingrasa foarte mult nu ai mai iubio ?
Asa se poate intimpla si cu omul drag de linga tine.
Nu trebuie sa te duci sa o pui cu prima venita, corect este sa o ajuti sa slabeasca, de exemplu.
Nu a spus nimeni ca o femeie are dreptul sa insele, valabil si pentru barbati.
cleopatra
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Mar Noi 12, 2002 9:50 am

Initial trimis de Mr Hyde
Mai mult, din punctul meu de vedere infidelitatea barbatilor ( ma refer la cea fizica de data asta) poate fi uneori scuzabila... astept contraargumente rationale, fara bigotisme si ipocrizii.

pai domnule daca inseli .. inseamna ka tzi-a plakut ... atunci de ce sa te scuzi pentru un lukru kare tzi-a plakut ? asta nu pricep eu la voi barbatzii .. inselatzi si apoi va skuzatzi ? d c sa te skuzi ? ka ai dorit`o pe alta mai mult dekat pe prietena ta ?
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Mar Noi 12, 2002 9:53 am

[quote]Initial trimis de Mr Hyde
. Referitor la degradarea aspectului fizic, e pacat ca vulgarizam discutia, parca era vorba de mai mult intr-o relatie...

ca sa previn degradarea fizika .. i=am facut cadou prietenului meu un abonament la o sala de fitness ... :) mergem amandoi .. aproape zilnik .. stam doua ore .. si apoi dushul si somnikul :)

si asha si el e multzumit de kum arat eu .. si eu sunt multzumita de kum arata el :) si sa dai 300 de mii pe luna .. mi se pare acceptabil .. pentru majoritatea:P
PreferatA
Junior Member

Re: bau

Mesajde Mr Hyde » Mar Noi 12, 2002 10:18 am

Initial trimis de PreferatA

asta nu pricep eu la voi barbatzii .. inselatzi si apoi va skuzatzi ? d c sa te skuzi ? ka ai dorit`o pe alta mai mult dekat pe prietena ta ?

De ce te scuzi... pt. ca a fost o atractie de moment, fizica, fara alte implicatii, ceea ce e perfect scuzabil la un barbat.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

bau

Mesajde PreferatA » Mar Noi 12, 2002 10:23 am

De ce te scuzi... pt. ca a fost o atractie de moment, fizica, fara alte implicatii, ceea ce e perfect scuzabil la un barbat.

si la care vine femeia si zice :ok draga .. atunci si pe mine m-a atras colegul de serviciu .. trebuia sa mi`o pun ku el kand am avut okazia in baie .... atunci fiecare in familia asta kum se simte atras de ceva ishi si ia .. ;) si pe mine ma atrag bijuteriile din vitrine .. asta nu inseamna ka sparg vitrina iau bijuteria o port o zi doua .. si apoi o duk inapoi si ma skuz !:) a fost decat ceva fizik ..fara alte implikatzii ... a? A? A? A? si kand te gandesti ka pentru asta pot face inchisoare
PreferatA
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mar Noi 12, 2002 10:29 am

Sigur ca exista limite... referitor la infidelitatea barbatilor vs cea a femeilor, credeam ca esti de aceeasi parere... se pare ca inconsecventa tipic feminina se aplica si in cazul tau.
Mr Hyde

Mesajde o.O » Mar Noi 12, 2002 1:46 pm

PreferatA are dreptate.. nu trebuie sa te scuzi daca ai gasit ceva ce nu-ti poate oferi partenera. e ca si cum te-ai scuza ca nu poate sau ca ii lipseste ceva . suna cam rece, nu ?
o.O
o.O
Junior Member

Mesajde as xxl » Mar Noi 12, 2002 5:58 pm

fetelor, haideti sa va lamuresc:
- daca ai vostri prieteni va zic cum ca niciodata nu ar face sex cu alta (altele), va mint!
-daca ai vostri prieteni va zic ca niciodata, vazand cate o super bucata pe strada, nu gandesc ca ce i-ar trage-o, isi bat joc de voi !

Cu exceptia Oanei cea Superba si (parca) a Javei, toate traiti intr-o perpetua telenovela imaginata sau ati citit prea multe "Invitatii la vals" Drumes-iste.
Uitati-va la tot regnul mamiferelor si veti observa ca este inscris genetic la masculi sa incerce tot ce pot pentru a-si perpetua in cat mai multe exemplare genele. Iar oamenii sunt tot mamifere deci tributari instinctelor primare.
Sa va spun din experienta personala: consider ca mi-am inselat partenera, numai atunci cand dupa o consumarea unei partide de sex cu alta, dupa ejaculare mai bine zis, inca simt nevoia sa o tzin pe respectiva in brate. Adica foarte rar si atunci schimb partenerele.

Altfel zicand toate astea, sa va mai spun un secret:
desi verbele sunt impersonale, verbul "a fute" e masculin. Ca sa ma intelegeti, eu/el poate spune "futut-o pe asta" o fata nu poate spune "l-am futut" ci "m-a .."
. Din acest motiv nu poate fi vorba de egalitate.
Suntem cu totii ametiti de femenism si de egalitatea sexelor, uitand ca scopul final, acela de perpetuare a speciei impune bariere de netrecut. Uitati-va la ce a dus aceasta egalitate si pseudo-emancipare a femeilor: rata incredibila a divortzurilor, numar extraordinar de copii cu copilarie traumatizata, etc. etc.

Bunica mea, de la tzara, 80 ani cu putina scoala dar cu foarte multa inteligenta nativa, in afara de faptul ca a crescut patru copii (care toti au studii superioare si sunt oameni cu adevarat realizati) mi-a oferit cu titlu de "povetze de neuitat" doua zicatori:

-"barbatului daca ii cade palaria in praf, o scutura si pleaca mai departe"
-inca una pe care nu o zic .....

va pup pe toate !

ps: scuze Hyde ca te-am lasat singur cu zgriptzuroaicele ! :D
maciuci©
as xxl

Mesajde Mr Hyde » Mar Noi 12, 2002 9:46 pm

Mersi As, e exact ce vroiam sa spun si eu!
Mr Hyde

Mesajde java » Mar Noi 12, 2002 10:56 pm

Eu n-as suporta sa fiu inselata... De ce ? Pentru ca urasc sa fiu mintita !
Nu faptul ca partenerul meu se culca cu o alta femeie m-ar deranja in mod deosebit, ci faptul ca ma minte. Daca el are chef sa se culce cu o alta, n-are decat, da' sa-mi spuna si sa se protejeze ! Ce dracu !!! As intelege! Si eu as face la fel.
Si e normal, ca nu poti sa mananci tot timpul aceeasi prajitura...ca te saturi, mai trebuie sa mai schimbi. Si e foarte probabil ca dupa un timp sa-ti placa din nou vechea prajitura, poate chiar mai mult...

Consider ca intr-o relatie care se vrea serioasa e foarte important sa fii sicer si sa ai incredere in celalalt. Si tocmai pentru ca relatia se vrea serioasa, trebuie sa-i dai libertate partenerului, sa faca ce vrea, ca daca-l tii lipit de tine, normal ca incepe sa te minta (pentru a te menaja de exemplu, in fine, acu' depinde de fiecare de ce-si minte partenerul...)

Nu pot sa cred ca nu exista femei sau barbati care nu s-au gandit macar o singura data sa se culce cu altcineva (si vorbesc de relatiile lungi, nu de relatii care dureaza de cateva luni...ca la inceputul unei relatii inca totul e frumos si roz...).

In concluzie, nu accept ideea de a-ti minti partenerul, in schimb, ideea de a te culca cu un alt partener (daca vrea muschii tai), o accept atata timp cat nu se numeste inselat.
java

Mesajde Mr Hyde » Mar Noi 12, 2002 11:04 pm

E bine ca tu accepti, insa garantez ca ( aproape) nici un barbat nu ar suporta asa ceva din partea partenerei!
Mr Hyde

Mesajde java » Mar Noi 12, 2002 11:38 pm

Mr Hyde, depinde de fiecare cuplu.
Eu vorbeam in nume personal, despre cum vad eu o relatie cu un partener. Pentru mine, increderea, sinceritatea si libertatea (atat a lui cat si a mea) sunt de baza !!! Iar pentru libertate in cuplu, ai nevoie de un partener tolerant.
java

bau

Mesajde PreferatA » Mie Noi 13, 2002 11:44 am

Initial trimis de java
Mr Hyde, depinde de fiecare cuplu.
Eu vorbeam in nume personal, despre cum vad eu o relatie cu un partener. Pentru mine, increderea, sinceritatea si libertatea (atat a lui cat si a mea) sunt de baza !!! Iar pentru libertate in cuplu, ai nevoie de un partener tolerant.

eh hai ka deja deliram ... pai draga mea java .. atunci la ce bun sa ai o relatzie .. daca in aceea relatzie nu te schimbi delok .. daca nu devii un om mai bun .. daca acel partener nu te face sa devii mai buna .. sa fii iubitoare .. fidela si tot takamul ? pai asha .. e ka si kum degeaba ai o relatzie daca nu invetzi nika bun din ea .
PreferatA
Junior Member

Re: bau

Mesajde java » Mie Noi 13, 2002 4:36 pm

Initial trimis de PreferatA

eh hai ka deja deliram ... pai draga mea java .. atunci la ce bun sa ai o relatzie .. daca in aceea relatzie nu te schimbi delok .. daca nu devii un om mai bun .. daca acel partener nu te face sa devii mai buna .. sa fii iubitoare .. fidela si tot takamul ? pai asha .. e ka si kum degeaba ai o relatzie daca nu invetzi nika bun din ea .

Pai PreferatO, tu ai citit ce am scris mai sus in mesajul acela lung, ce-am scris eu despre fidelitate, ce inseamna pentru mine PERSONAL fidelitatea ? Ia citeste cu mai multa atentie si vei gasi toate raspunsurile acolo...Sinceritatea si increderea sunt mult mai importante decat refuzul de a te culca cu un alt partener.

La ce bun sa nu ti-o pui cu altul, daca vrei sa ti-o pui ??? Daca te abtii s-o faci, ce, ai impresia ca esti mai fidela sau ce ???

Si nu inteleg, despre ce schimbare tot vorbesti tu acolo ? Fii te rog mai explicita.
java

:)

Mesajde Lancelot » Mie Noi 13, 2002 5:39 pm

mie infidelitatea la nivel fizic nu mi se pare importanta, deci nu as reactiona in nici un fel. atat eu cat (sper) si iubitul meu avem, uneori, aventuri.

suntem insa cei mai buni prieteni si ne iubim, iar cand sunetm impreuna nu mai exista vreun alt el sau vreo alta ea.

daca insa al meu ar fi bucuros sa petreaca timp cu o fata, sa i povesteasca, sa stea cu ea cu placere chiar si dac ar fi sa taca impreuna, as suferi...
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
Lancelot
Junior Member

Mesajde java » Mie Noi 13, 2002 6:46 pm

:)

Lancelot, imi place felul tau de a gandi cu privire la acest subiect...
java

bau

Mesajde PreferatA » Joi Noi 14, 2002 11:02 am

java : eu m-am referit la faptul ka nu inteleg ce rost are sa aiorelatzie ku cineva daca tu ramai neschimbat .. adika ramai la fel kum erai inainte kand erai libera .... o relatzie implika niste scchimbari .. alt program si tot asha .. pai atunci draga intr`o casatorie ce faci ? si akolo inseli ? relatziile sunt menite sa te invetze kum ar fi daca ai face si pasul casatoriei .. pai daca tu te obijnuiesti ku libertatea si partenerul la fel ? copilul vostru ce o sa zika kand pe mama o vede in park de mana ku altul sau pe tatal in restaurant ku alta .. ca deh Noi avem libertate in relatzie .. draga copilule .. daca ravnim la alt partener ni`l luam .. numai copiii mici fac asta ... orikum tzine de educatzie!
PreferatA
Junior Member

Mesajde o.O » Joi Noi 14, 2002 8:30 pm

Relatiile nu sunt facute pentru a-ti ingradi libertatea in vreun un fel. Daca tu privesti o relatie ca o puscarie, ghinion . Iar o casatorie este un lucru foarte serios . Daca te casatoresti cu cineva si simti ca ai nevoie de altcineva inseamna ca ai facut o alegere proasta. Nu trebuie sa-ti potolesti dorintele din cauza relatiei, ci CU relatia. atita tot
o.O
o.O
Junior Member

Mesajde java » Joi Noi 14, 2002 11:06 pm

Sunt de acord cu o.O. cu privire la faptul ca o relatie nu trebuie sa-ti ingradeasca libertatea.

Eu nu inteleg de ce trebuie neaparat sa te schimbi atunci cand ai o relatie cu cineva ??? De ce sa nu ramai TU ? Daca celalalt te nu te accepta asa cum esti, atunci sa nu inceapa nici o relatie ! Ce dracu !

PreferatO, m-ai dat gata cu ideile tale despre casatorie...
java

Mesajde Mr Hyde » Vin Noi 15, 2002 12:15 am

De ce sa nu ramai TU?

Cred ca am fost destul de clar in sensul asta, explicatiile le gasesti pe thread-ul "Cum poti sa faci pe cineva sa te iubeasca?"
Mr Hyde

Mesajde java » Vin Noi 15, 2002 1:30 am

Cred ca am fost destul de clar in sensul asta, explicatiile le gasesti pe thread-ul "Cum poti sa faci pe cineva sa te iubeasca?"

Legat de ce-ai scris tu pe thread-ul "Cum poti sa faci pe cineva sa te iubeasca?":

personal cred ca fiecare persoana se afla intr-o permanenta schimbare.

e adevarat, da' ce, atunci cand te schimbi, ce, nu mai esti Tu, esti altcineva ? sau ce ?

Normal ca tot omul se schimba cu trecerea anilor. La 25 de ani, vezi lucrurile altfel decat la 18. Nu mai ai chef toata ziua buna ziua sa mergi la discoteca si sa tzopai ca la 18 ani,de exemplu. Si la nivel de vestimentatie, ne schimbam (femeile in special). La 30 de ani, nu ne mai imbracam cu fuste pana-n cur si cu bluzitze pana sub sani (in general...). Astea-s doar 2 exemple banale de schimbare pe care le intalnim la aproape toti oamenii. Toata schimbarea asta vine de la sine...nu e provocata fortzat.

Eu cand am spus ca intr-o relatie sa ramai TU, ma refeream la faptul ca sa nu faci lucruri care nu-ti stau in fire, numai din dorintza de a placea celuilalt.
java

bau

Mesajde PreferatA » Vin Noi 15, 2002 11:27 am

PreferatO, m-ai dat gata cu ideile tale despre casatorie... [/B][/QUOTE]

domnisoara ... vrei sa spui ka esti perfecta ? tu d c crezi ka se spune ka inainte de a te casatorii tre sa cunostii mai multzi barbatzi .. si sa ai prieteni diferitzi .. ka sa stii ku cine faci pasu .. ? adika vrei sa spui ka tu dupa ce termini o relatzie esti la fel kum erai inainte de a avea relatzia aia ? vrei sa spui ka nu invetzi nika ? si ka nu se produce nici o schimbare ? pai atunci inseamna ka iubesti numai ku trupu si nu si ku sufletul ? pentru ka ... ,cu iubitul nu te comportzi la fel ku toata lumea .. sau tu ii tratezi pe totzi la fel ? vrei sa spui ka nu vb ku alta voce ku iubitu si ku alta voce ku o persoana kare nu te intereseaza ? vrei sa spui ka nu itzi schimbi vocea si comportamentul pentru iubit ? te schimbi fara sa vrei !
PreferatA
Junior Member

Mesajde java » Vin Noi 15, 2002 3:30 pm

PreferatO, ce poti sa-ti spun decat ca imi face mare placere sa mi se spuna domnisoara. Cat despre perfectiune, o intalnim mai degraba la varsta de 18 ani. E mult mai usoar sa tinzi spre perfectiune la aceasta varsta, cand nu esti confruntat cu realitatea inca...

Cu finalul mesajului tau, sunt de acord, pentru ca atunci cand suntem indragostiti, fara sa vrem, ne comportam intr-o alta maniera cu persoana iubita. E o chestie naturala, care vine de la sine.

Cat despre infidelitate, chiar daca nu sunt de acord cu ideile tale, ti le respect...
java

Mesajde ROBAKITA » Dum Noi 17, 2002 12:05 am

Infidelitatea partenerului sau a partenerei pune ''baza'' mult pe infatisarea fizica ,ba mai mult pe comportamentul ambelor sexe.Nu poti sa zici ca o femeie de 90 de kg. te mai poate atrage sexual,ca sa nu zic 100 kg,nu tine cont de virsta sau daca esti casatorit sau nu si mai mult daca ai devenit parinte.
Dupa cum spunea si Mr.Hyde ''omul e intr-o permanenta schimbare...'' ,dar cel mai mult te schimba o casatorie si initial :parinte.
Eu cred ca daca o femeie se ''pastreaza'' acuma si dupa o nastere si cauta sa arate cit mai sexi nu ar mai duce la infidelitate.Dar nu vorbim numai de infatisare fizica ci si de ''mofturile''ei care seara de seara isi innebuneste si oboseste barbatul(prietenul) nu ar mai duce la infidelitate.
Nu are importanta ce virsta ai 18,25,30(pot spune ca cei mai frumosi ani sint dupa 25 cind te simti mai matur)te poti distra si purta orice te face sa te simti bine si sexi.
Fetelor nu uitati pentru un barbat ,ca sa-l poti tine numai pentru tine ,trebuie sa fim pline de surprize,schimbari ,sexi si provocatoare,dar asta numai pentru el.

Sinteti de acord,baieti?
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde GIO » Lun Noi 18, 2002 3:26 am

Parerea mea e ca depinde din ce unghi privim problema.
Te-a inselat sau te-ai inselat?
Consider ca atat timp cat stii ce poate un om, si ce vrei tu din ce poate el, nu mai ramane decat ca eventual te inseli singur in masura in care speri mai mult decat ar putea fi real.
GIO

infidelitatea

Mesajde fakerul » Dum Dec 29, 2002 10:58 pm

A hug leads to a kiss
A kiss leads to a lick
A lick leads to a fuck
So who want a kiss?????
Bai atuncea cand inseli o fata la care tii este ca si cum ai scuipa cu vantul in fata,de fapt tot pe tine te pacalesti.Si oricum baietii au dubla personalitate si mereu incearca sa o dezvolte pe a treia.Oricum baieti nu inseala mai mult ca fetele ca doar atuncae cand inseala o fata inseala cu alta fata,deci.........
Si sunt melte fete care se sterg la gura cu gandul la p..a.
fakerul
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la vechi: Totul despre Sex