Astept IN CADRUL ACESTUI TOPIC parerile despre trupa Simplu.
Mie , personal , imi plac , nu ca muzica ci pentru faptul ca fac break-dance adevarat...macar le-au dat-o alora din AnimalX care se credeau...Iar ultimul videoclip , pe langa faptul ca este bine realizat , reuneste si 3 dintre "stalpii" hip-hopului , ceea ce cred ca este o idee foarte buna!
Simplu...
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Simplu...sa stiti ca imi place foarte mult cum cintati,si mai ales cum dansati
Initial trimis de ganja^^^
Astept IN CADRUL ACESTUI TOPIC parerile despre trupa Simplu.
Mie , personal , imi plac , nu ca muzica ci pentru faptul ca fac break-dance adevarat...macar le-au dat-o alora din AnimalX care se credeau...Iar ultimul videoclip , pe langa faptul ca este bine realizat , reuneste si 3 dintre "stalpii" hip-hopului , ceea ce cred ca este o idee foarte buna!
- Vizitator
continuati tot asa!sunteti cei mai tarii
Imi place foarte mult cum cintati SI MAI ALES CUM DANSATI .
Nu sinteti ca celalalte trupe de asa zis ,,break-dance,,care nici macar nu stiu sa dansese.Sunt niste amatori.Voi,cei de la
SIMPLU continuati tot asa,SUNTETI CEI MAI TARI.Va doresc succes in continuare!
Nu sinteti ca celalalte trupe de asa zis ,,break-dance,,care nici macar nu stiu sa dansese.Sunt niste amatori.Voi,cei de la
SIMPLU continuati tot asa,SUNTETI CEI MAI TARI.Va doresc succes in continuare!
- Vizitator
Cei trei stalpi ai hip-hopului sunt patru , stiu chestia asta , dar in videoclipul de la S.I.M.P.L.U. apar doar trei(DJ , b-boy , graf) , pentru ca eu personal nu ii consider pe aia de la S.I.M.P.L.U. MC , chiar daca debiteaza ei niste versuri pe acolo!
-
Suryia - Junior Member
Initial trimis de ganja^^^
Cei trei stalpi ai hip-hopului sunt patru , stiu chestia asta , dar in videoclipul de la S.I.M.P.L.U. apar doar trei(DJ , b-boy , graf) , pentru ca eu personal nu ii consider pe aia de la S.I.M.P.L.U. MC , chiar daca debiteaza ei niste versuri pe acolo!
A, io nu ziceam ca nu stii ca sunt patru, credeam ca te referi la trei tipi care apar in clip si nu ii identificasem eu (niste DJ sau asa ceva). Acu am inteles ce vroiai sa zici.
Si acum o intrebare tot pentru ganja sau pentru oricine din Brasov: acu 2 ani am fost la un concert de HH (ProFM parca, 3 seri au fost, dance, HH si rock, dar am fost doar la rock si la HH), unde am prins o trupa din Brasov, vreo opt insi, au tinut-o aproape numai in freestyle, ceva gen WuTang, fiecare in stilul sau, si se si miscau beton. Mi-au placut. E, de astia nu mai auzisem pina atunci si nici de atunci, si am uitat si cum se numeau. Stie cineva amanunte?
- Rolf
- Junior Member
Nu stiu la ce trupa te referi , acum 2 ani io nu ascultam hip-hop deci nu prea stiu cine ar putea fi aia! Singura trupa de pe aici pe care am auzit-o si de capul careia pare a fi ceva e Sine Qua Non(sper ca asa se scrie , io nu ma descurc la latina) , dar nu stiu exact cati sunt in ea...dar nu-s chiar 8.
- Vizitator
10 mesaje
• Pagina 1 din 1