C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
auz bah ochila? stiu ca repetitia e mama invataturii da' las-o in barba mah, nitzica originalitate nu v-ar strica nici dvs ca vaz ca de cand am disparut de pe plaiuri fanclubiste dati dovada de blazare...
si nu se mai ia nimeni de nimeni
si nu mai modereaza nimeni nimic
najpaaa
najpaaa
- gaga
hhhhhhhh, hic
Neatza, mdea, hai noroace manca-v-as (e scris bine dana?! ia-te de mine ca shti ca nu ma supar
)
extralargu' lu bunelu', ... nici nu te mai intreb, you little pig :j
eye - ma mi-ai trimis virushei sau ce dreq ca de azi dimineatza de cand mi-am citit mail-ul cu ce mi-ai trimis tu, mi se blocheaza odata la 3 minute ;D .
onk - mai traieshti?! sau ai dat coltzu :j ?! intra pe ym sa ne mai giugiulim putzin
(no offence kicku' faza cu moshu era o gluma daca nu te-ai prins).
btw, ma doare un dejet asha ca nu cred ca imi voi tine promisiunea eye (adik sa scriu vo 45 de posturi/zi pe cm :eek: )
Neatza, mdea, hai noroace manca-v-as (e scris bine dana?! ia-te de mine ca shti ca nu ma supar

extralargu' lu bunelu', ... nici nu te mai intreb, you little pig :j
eye - ma mi-ai trimis virushei sau ce dreq ca de azi dimineatza de cand mi-am citit mail-ul cu ce mi-ai trimis tu, mi se blocheaza odata la 3 minute ;D .
onk - mai traieshti?! sau ai dat coltzu :j ?! intra pe ym sa ne mai giugiulim putzin

btw, ma doare un dejet asha ca nu cred ca imi voi tine promisiunea eye (adik sa scriu vo 45 de posturi/zi pe cm :eek: )
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
Initial trimis de dana
auz bah ochila? stiu ca repetitia e mama invataturii da' las-o in barba mah, nitzica originalitate nu v-ar strica nici dvs ca vaz ca de cand am disparut de pe plaiuri fanclubiste dati dovada de blazare...
najpaaa
danuto,
ca magiciana a graiului romanesc si ilustra membra a clubului de literatura de pe acest forum , te rugam sa ne tratezi cu mai multa "prezenta" pe acest thread pt ca dupa cum bine observezi lipsa ta duce negresit la banalitati,lipsa de originalitate si threaduri sterpe in idei. scuza muncilor grele ce va impovareaza in ultima vreme poate fi considerata ,in ultima instanta, si o acuza si nu vreau sau nu pot sa cred ca este o pasagera criza de ...inspiratie. avem nevoie acuta de sclipirile tale, uneori geniale pt a ne trezi din blazare...si ne bazam pe tine in reactivarea acestui thread.
ps semnatura onkoasei repetata in mai multe posturi are alte scopuri...nu fusesi...in topic (deh muncile nu?)
ah si sa nu uit ..."Bucura-te de viata. Este oricum mai tarziu decat crezi..."
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bau
dar aici despre ce se diskuta ... ka atunci kand am vazut 55 de pajini mi-a pierit pofta de a afla kare este subiektul .. iar din titlu nu prea inteleg nika .. doritzi a ma lamuri ?
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Re: bau
Initial trimis de PreferatA
dar aici despre ce se diskuta ... ka atunci kand am vazut 55 de pajini mi-a pierit pofta de a afla kare este subiektul .. iar din titlu nu prea inteleg nika .. doritzi a ma lamuri ?
subiectul este macelarirea persoanelor fara creier de sex feminin care locuiesc in craiova si freaca netul stricand subiect dupa subiect, postand offtopic si bagandu-si nasul unde nu-i fierbe oala.
se discuta despre decimarea lulutzelor cu iq de musca dkkt care si-au mutat fundul de pe subiectele privind activitatea sexuala pe plaiuri oltenesti, pe threaduri serioase si cu traditie.
- gaga
eyewitness, ma rugatzi dumneavoastra ca maria dumneavoastra, sau ati tinut un colocviu pe aceasta tema si in urma dezbaterilor s-au observat scaderi ale activitatii profesionale ale userilor fanclubului care acceseaza site-ul de la munca?
pasagera criza de inspiratie v-ash intoarce-o si introduce-o in adancull orificiilor dvs bucale deoarece observ ca faceti surf pe fanclub fara a va aduce vreun aport la imbunatatirea calitatii subiectelor si rentabilizarea securitatii subiectelor sacre ale forumului de rock (ramas dupa cum se vede cu un moderator inactiv, fara bucurii la vederea sangelui de lulutza).
pasagera criza de inspiratie v-ash intoarce-o si introduce-o in adancull orificiilor dvs bucale deoarece observ ca faceti surf pe fanclub fara a va aduce vreun aport la imbunatatirea calitatii subiectelor si rentabilizarea securitatii subiectelor sacre ale forumului de rock (ramas dupa cum se vede cu un moderator inactiv, fara bucurii la vederea sangelui de lulutza).
- gaga
@dana
1/ colocviu
2/
a/ nivelul multor subiecte mai ales unde postezi tu, sincer ma depaseste. n-as putea abera atat de mult, nu m-as putea contrazice cu atata vehementa ca in final sa raman tot paralel cu interlocutoru. deci clar ma depaseste ,...am si limite...iar cand nu inteleg ceva nu ma refugiez sub generoasa ocrotire a lui "pseudo" ci aleg varianta tacerii sau a intrebarilor....
b/ imbunatatirea unui subiect ,paradoxal ,se realizeaza prin off topic-uri la...topicuri (sic)...iar in acest sens
c/ "rentabilizarea securitatii subiectelor" este realizata cu mult aplomb,promptitudine si exagerata vigilenta de administratori si cum ei sunt suverani si unsii lu Dzeu pe acest forum...
3/ si nu in ultimul rand te invit intr-un periplu prin "cosmetice" ,"banii" ,"podoabe" si altele similare pt a-ti stavili putin poftele...vampirice
1/ colocviu
2/
a/ nivelul multor subiecte mai ales unde postezi tu, sincer ma depaseste. n-as putea abera atat de mult, nu m-as putea contrazice cu atata vehementa ca in final sa raman tot paralel cu interlocutoru. deci clar ma depaseste ,...am si limite...iar cand nu inteleg ceva nu ma refugiez sub generoasa ocrotire a lui "pseudo" ci aleg varianta tacerii sau a intrebarilor....
b/ imbunatatirea unui subiect ,paradoxal ,se realizeaza prin off topic-uri la...topicuri (sic)...iar in acest sens
c/ "rentabilizarea securitatii subiectelor" este realizata cu mult aplomb,promptitudine si exagerata vigilenta de administratori si cum ei sunt suverani si unsii lu Dzeu pe acest forum...
3/ si nu in ultimul rand te invit intr-un periplu prin "cosmetice" ,"banii" ,"podoabe" si altele similare pt a-ti stavili putin poftele...vampirice
-
ce facushi lulutzo te ratacisi pe-acilishea? te pierdusi de mamica si taticu? crezi ca daca ti-ar zice careva ce se discuta pe-aici ai si intelege? pai io zic sa faci efortu telectual sa citesti alea 55 pagini, ai grija sa nu -ti extenuezi neuronu in proces, dupa care ia-ti tu galetuca,lopatica si grebluta si mars inapoi la orale,anale si nazale.
-
a/ daca nivelul te depaseste incearca si tu sa amarezi unde s-a topit gheatza la mal, pe aberatzii, etc. ca vaz ca matale mai mult pe sexuale dai in lutze si preputze.
p'orma ma contrazic pana imi demonstreaza cineva argumentat ca stie despre ce este vorba, desi la cazul la care te referi matale a fo' gigicontrism pe fatza. asa ca bine ca nu te-ai bagat sa faci a doua mare gasca fanclub (dupa lulutze gigicontrishtii)
iti place mai mult "cvasi" decat pseudo? promit in cazul dumitale sa folosesc "cvasi". buna varianta tacerii, ramai in intunericul tau, iar despre intrebat... tu ziceai ca te depaseste nivelul, daca nu intelegi ce ti se explica ce te faci?
b/ diversificare nu este intotdeauna echivalent cu imbunatatire
c/ acest forum pe care se afla clasa muncitoare are un uns de admin care nu prea ne mai baga in seama... alioshaaaaaaaa unde eshti?
ma refeream la faptul ca se permit lulutze in locurile neamenajate in acest sens.
3/ daca as onora invitatia dvs mi-ar scadea nivelul si ar aparea ghiatza la mal
p'orma ma contrazic pana imi demonstreaza cineva argumentat ca stie despre ce este vorba, desi la cazul la care te referi matale a fo' gigicontrism pe fatza. asa ca bine ca nu te-ai bagat sa faci a doua mare gasca fanclub (dupa lulutze gigicontrishtii)
iti place mai mult "cvasi" decat pseudo? promit in cazul dumitale sa folosesc "cvasi". buna varianta tacerii, ramai in intunericul tau, iar despre intrebat... tu ziceai ca te depaseste nivelul, daca nu intelegi ce ti se explica ce te faci?
b/ diversificare nu este intotdeauna echivalent cu imbunatatire
c/ acest forum pe care se afla clasa muncitoare are un uns de admin care nu prea ne mai baga in seama... alioshaaaaaaaa unde eshti?
ma refeream la faptul ca se permit lulutze in locurile neamenajate in acest sens.
3/ daca as onora invitatia dvs mi-ar scadea nivelul si ar aparea ghiatza la mal

- gaga
auz domshoara, ai satz spui ceva: accesul persoanelor de sex la gramada si cu perversiuni descrise pe forumuri publice este permis, cu o singura exceptie: pe literatura si pe rock. daca te-ai bagat aiurea in seama pe alte forumuri si ai avut impresia ca esti apreciata da-mi voie satz distrug un mit: nu. si stii de ce? dak nu stii pana acuma, nu vei afla niciodata...
-
onk - Mesaje: 1841
1/chestia cu amaraju mi-a placut. ai vrut sa-mi faci o placere stiind atractia mea in domeniu sau iti veni asa pe moment intr-o (rara) clipa de inspiratie?
2/ dau unde prind e ca mohamed si muntele..stii tu...
3/ io gigi NU. firu ideii era ca asist la 2 gigei cum se "incontreaza" singuri singurei ,in paralel ,fiecare in legea lui. rezultatul : vorbe ,vorbe,vorbe ....adica posturi lungi si plictisitoare...
4/ cu intunericul si tacerea mai bine zic reciproca la : 2 drepte paralele cu a treia sunt paralele intre ele...
5/ io intreb cand banui ca as putea primi si raspuns. nu am intrebat pana acum pt ca eram sigur ca n-as fi putut primi raspuns. deci nu se pune problema a intelege sau nu. ci a avea ce...
6/ invitatia ramane valabila macar pt distractie si destindere. ce zici?
2/ dau unde prind e ca mohamed si muntele..stii tu...
3/ io gigi NU. firu ideii era ca asist la 2 gigei cum se "incontreaza" singuri singurei ,in paralel ,fiecare in legea lui. rezultatul : vorbe ,vorbe,vorbe ....adica posturi lungi si plictisitoare...
4/ cu intunericul si tacerea mai bine zic reciproca la : 2 drepte paralele cu a treia sunt paralele intre ele...
5/ io intreb cand banui ca as putea primi si raspuns. nu am intrebat pana acum pt ca eram sigur ca n-as fi putut primi raspuns. deci nu se pune problema a intelege sau nu. ci a avea ce...
6/ invitatia ramane valabila macar pt distractie si destindere. ce zici?
-
uite:
se facea ca odata erau baietzei si fetitze, care, in ciuda vointzei lor, s-au facut mari. atunci parintzii, societatea si alti oameni rai au hotarat ca ei trebui sa munceasca pentru a-si putea plati hainutzele si jucariile.
baietzeii si fetizele, naivi, au acceptat aceasta stare de fapt gandindu-se ca asa isi castiga mult visata independenta.
dar ceea ce la inceput parea un vis frumos a devenit un neinchipuit cosmar: banii care la inceput erau pentru jucarii si hainutze si-au schimbat treptat orientarea spre mancare, chirii, rate si tot felul de plati mai mult sau mai putin folositoare.
incetul cu incetul li s-a schimbat si comportamentul: din baietzei si fetitze naivi si plini de vise au devenit artzagosi, intoleranti cu cei naivi si visatori - identici cu ei, cei de odinioara. acum au glume numai de ei intelese.
asa ca, scumpa mea PreferatA, ei cei odata baietzei si fetitze nu sunt rai doar pentru ca asa le place sa fie ... ei incearca sa te protejeze. bucura-te de copilarie, trage apa si uita ca ai fost vreodata pe acest subj cu 55 de pagini. daca nu poti face asta vei avea numai de suferit.
Semnat:
Noi, cei din linia intai
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
1/ la dana mea is ancorate mai multe vapoare ale inspiratiei decat ai vazut dumneata in toata viata de pasionat asa ca ce satz zic... sa ma pupi la pupa.
2/nu prea stiu si intreb... ce naiba ai vrut a zice?
3/ pai cine te obliga sa citesti? ia vizioneaza matale "scandalul larry flynt" apropos de libertati, nu-ti place, nu cumperi. nu te apuci sa cumperi si apoi critici.
4/ intr-un spatiu ideal si ca axioma desigur. dar in realitate nu exista paralele perfecte ci numai pe hartiile matematicienilor. asa ca in spatiul meu real poti sa pici perpendicular si sa faci buba.
5/ adica iti limitezi cunoasterea? si apoi de multe ori banuielile sunt infirmate de aceeasi cruda realitate (amintindu-mi odata ca numeai o anumita persoana infatuata). raspuns sigur primesti si daca intrebi o lulutza "nu-i asa ca esti la fel de deshteapta pe cat de frumoasa?" si raspunsul il intelegi dar nu pici de acord cu el.
raman la parerea... ca mai bine stai in banca matale ca nu ai timp o viatza sa inchei discutii de genul acesta cu mine decat daca vezi si matale roshu in fatza ochilor cand apare pe ecran HUXLEY SUX!
6/ pai daca dvs demonstrati ca nu e gheata la mal ci cald si bine si imi creste mie nivelul atunci direct proportional creste si iq si se duce dracu tot fun-ul
2/nu prea stiu si intreb... ce naiba ai vrut a zice?
3/ pai cine te obliga sa citesti? ia vizioneaza matale "scandalul larry flynt" apropos de libertati, nu-ti place, nu cumperi. nu te apuci sa cumperi si apoi critici.
4/ intr-un spatiu ideal si ca axioma desigur. dar in realitate nu exista paralele perfecte ci numai pe hartiile matematicienilor. asa ca in spatiul meu real poti sa pici perpendicular si sa faci buba.
5/ adica iti limitezi cunoasterea? si apoi de multe ori banuielile sunt infirmate de aceeasi cruda realitate (amintindu-mi odata ca numeai o anumita persoana infatuata). raspuns sigur primesti si daca intrebi o lulutza "nu-i asa ca esti la fel de deshteapta pe cat de frumoasa?" si raspunsul il intelegi dar nu pici de acord cu el.
raman la parerea... ca mai bine stai in banca matale ca nu ai timp o viatza sa inchei discutii de genul acesta cu mine decat daca vezi si matale roshu in fatza ochilor cand apare pe ecran HUXLEY SUX!
6/ pai daca dvs demonstrati ca nu e gheata la mal ci cald si bine si imi creste mie nivelul atunci direct proportional creste si iq si se duce dracu tot fun-ul

- gaga
1/ multe sunt si epave...ruginite,scoaze din uz, fier vechi....daca ai fi un ro-ro cu mare placere...
2/ daca ele nu vin ma duc io la ele...
3/ raspuns paralel tipic- no comment
4/ numai virtual ,real nu...indiferent cat ai vrea sa para...
5/ timp am in schimb raspunsul sub nivelul scontat. mai ai voie o incercare...
6/ de acord deci inchis
2/ daca ele nu vin ma duc io la ele...
3/ raspuns paralel tipic- no comment
4/ numai virtual ,real nu...indiferent cat ai vrea sa para...
5/ timp am in schimb raspunsul sub nivelul scontat. mai ai voie o incercare...
6/ de acord deci inchis
-
ah, o gura de aer proaspat, a revenit dana pe forum, ura, ura, ura! deci momeala de scos dana din barlog este o lutza, careia nu-i poate rezista si rupe lantul, spre delectarea tuturor muncitorilor.
mah dana, io am observat o ridicare sensibila a nivelului economiei nationale de cand muncesti pe branci in loc sa funclub, da' ce e mult nu e bun, in doo vorbe: revino in sanul nostru, cu lutze sau fara, ca fara tine ne resimtim.
mah dana, io am observat o ridicare sensibila a nivelului economiei nationale de cand muncesti pe branci in loc sa funclub, da' ce e mult nu e bun, in doo vorbe: revino in sanul nostru, cu lutze sau fara, ca fara tine ne resimtim.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
1/ is polar IV si mi-e ca ingheatza ochiu' inainte sa apuci sa iti dai seama
2/ la lulutze?
3/ raspuns perfect la obiect. daca nu-ti place nu te obliga nimeni (ideea de baza sustinuta de exemplul filmului amintit al lui milosh forman). zi mai bine ca nu te-ai prins
4/ real nu poti sa faci din doo paralele perpendiculare? pariu? da-mi doo betze de chibrit
5/ "timp am in schimb raspunsul sub nivelul scontat." <--- lipsesc niste verbe pe acolo sau mi-a inghetzat mie ochiu'? in ce clasa ziceai ca eshti?
6/ daaaa, ca inchizi cand vrei tu... tocma' acu vrei sa demonstrezi ca nu esti gigicontra. nasolule
2/ la lulutze?

3/ raspuns perfect la obiect. daca nu-ti place nu te obliga nimeni (ideea de baza sustinuta de exemplul filmului amintit al lui milosh forman). zi mai bine ca nu te-ai prins
4/ real nu poti sa faci din doo paralele perpendiculare? pariu? da-mi doo betze de chibrit
5/ "timp am in schimb raspunsul sub nivelul scontat." <--- lipsesc niste verbe pe acolo sau mi-a inghetzat mie ochiu'? in ce clasa ziceai ca eshti?
6/ daaaa, ca inchizi cand vrei tu... tocma' acu vrei sa demonstrezi ca nu esti gigicontra. nasolule

- gaga
asuleeeeeeee, asuleeeeeee, ma , tu ai stat pe langa moshu maaaaaa...auileooooo.....s-a dus asuuuuu si nu se mai intoarceeeeee... ce-ai facut maaaaaa...te-ai imbolnavit, asuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ai inceput si tu cu posturi explicative, moralizatoare, pline de miez, explicatzii si invataminteeeee....asuleeeee....asuleeeeee, veriga slaba a campionatului mondial sau orce o insemna cm......iiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiii
-
Initial trimis de Game Over
eye - ma mi-ai trimis virushei sau ce [b]dreq ca de azi dimineatza de cand mi-am citit mail-ul cu ce mi-ai trimis tu, mi se blocheaza odata la 3 minute ;D .
[/B]
bah s-au intors aia inapoi de mi-i trimisesi ieri cu videoclipuri rammstein nu mai da "virusii" pe mine
-
1/ ala-i ascutitori si vesela de mult
2/ da . corect . in sfarsit ...ca greu fu sa intelegi...hi,hi,hi
3/ tocma asta era ca nu era nimic de inteles.citesti ,critici nu citesti n-ai cum critica deci trebuie sa cumpar sa citesc si apoi sa critic. e logic da cred ca inghetul ochiului (de navod) urca la cerebel...te lasa logica danuto...
4/ aici nu ai sesizat...virtual poti, in realitate oricat te-ai strofoca sa pari ce nu esti nu poti. (cazu tau in particular, vb)
5/ eliptic huh ? ma confunzi...chiar mura-n gura vrei?
6/ am fost de acord deci inchis . ah sau daca cadem de acord trebe sa aberam in continuare ca asa se cade sau iti place tie ?
2/ da . corect . in sfarsit ...ca greu fu sa intelegi...hi,hi,hi
3/ tocma asta era ca nu era nimic de inteles.citesti ,critici nu citesti n-ai cum critica deci trebuie sa cumpar sa citesc si apoi sa critic. e logic da cred ca inghetul ochiului (de navod) urca la cerebel...te lasa logica danuto...
4/ aici nu ai sesizat...virtual poti, in realitate oricat te-ai strofoca sa pari ce nu esti nu poti. (cazu tau in particular, vb)
5/ eliptic huh ? ma confunzi...chiar mura-n gura vrei?
6/ am fost de acord deci inchis . ah sau daca cadem de acord trebe sa aberam in continuare ca asa se cade sau iti place tie ?
-
Initial trimis de onk
dai ma de baut ca ai facut juma dkk?
ok
spune-mi unde, cand si cum , pot sa te mai-mbat odata ? (trio grigoriu sau cine pana mea o compuse)
-
Initial trimis de onk
pentru unu care are - ia te uita - peste, subliniez, peste 450 de mesaje, postu ultimu e cam slabutz...![]()
creca "valoarea" posturilor scade odata cu cresterea numarului lor. tu ai 1297 si sincer se observa...
-
Initial trimis de eyewitness
creca "valoarea" posturilor scade odata cu cresterea numarului lor. tu ai 1297 si sincer se observa...
si cu bagarea asta in seama ai mai facut un post..... ce dreq mai ochila, asa se face o provocare subtila mah? nu te lasa impresionat de onoarea oferita (nutz spui ce si cum si unde, nu vei stii niciodata,

a, si neatza
-
Sí£ru mana si buní£ ziua! Si azi tre' sí£ muncim? Najpa, aiurea, cam nasol!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de onk
da si tu ce ai mai bun (sau mai rau) din tine. ce spui? asta-i tot ce potzi? ai mah ochila mah.....
1/ nu pot da ce-am mai bun. tu ai da pe cine stiu io?
2/ nu pot da ce-am mai rau. ar inchide astia forumu si va las fara obect.
3/ da bah asta-i tot...deh un batran cocarjit,bolnav,obashit si horopsit care-si plimba anevoie partz(anii)... prin forumuri...ai mila...
-