C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Neatza, da tari dimineatza am mai ajuns azi la munci
.
Onki, am 901 acu', mai tre sa dau de baut ?! bine mah, hai ca dau, da cu o conditiune, nu mai stau ma shi contoriza nr. posturilor, ce dreq parca eshti mosh ghiuj 2, numa' ala statea toata ziulica shi facea calcule shi paracalcule
, sau , ... te plictiseshti shi ai inceput s-o freci shi tu cate 8 ore pe net :j ?! Ori ai ramas fara bani de
shi nu mai shtii cum sa produci cate ceva de gil, gil ;D ?!
Ochiule, dragutzule, fermecatule, ai ai 'nghetat ma sau de abia te-ai incalzit., ca nu-mi dau seama
?! btw virusheii aia mi-au facut capu' patrat ieri ca am ascultat numa "c'est la vie" :p toata ziulica, asta asha ca sa nu ma iniervez prea tari.
Flocirica "primeshte un pupic shi o palmulitza la funduletz" de la game_over_darkkiller care "se plicteseshte de atata labareala":j
p.s. : dejetutzul mieu sa si facha bini in curand shi atunji sa viditi voi shi o sa fac breh :o .

Onki, am 901 acu', mai tre sa dau de baut ?! bine mah, hai ca dau, da cu o conditiune, nu mai stau ma shi contoriza nr. posturilor, ce dreq parca eshti mosh ghiuj 2, numa' ala statea toata ziulica shi facea calcule shi paracalcule

Ochiule, dragutzule, fermecatule, ai ai 'nghetat ma sau de abia te-ai incalzit., ca nu-mi dau seama

Flocirica "primeshte un pupic shi o palmulitza la funduletz" de la game_over_darkkiller care "se plicteseshte de atata labareala":j
p.s. : dejetutzul mieu sa si facha bini in curand shi atunji sa viditi voi shi o sa fac breh :o .
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
Initial trimis de onk
macar arata-ne ce potzi... sau nici asta nu potzi?
ce pot n-as putea sa pot a putea...acu si ce nu pot as putea sa pot dar nu pot ca putinta de a putea nu o pot arata...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Onki ce ma, tz-a inghetat shi tie ochiu ?! :j eye mai lasa phutut-ul ala odata ca i-ai/ne-ai bagat in ceatza, shi nu mai zice nik nimeni.
Click aici pt. un link f. interesant.
Click aici pt. un link f. interesant.
zbing zboing zobing
-
Initial trimis de Game Over
eye mai lasa phutut-ul ala odata ca i-ai/ne-ai bagat in ceatza, shi nu mai zice nik nimeni.
ala lasa-l tu...io mi-am propus inca fro 60 de ani ,dupa care mai rar ca ma tem ca ma lasa...vederea.
-
eye nu ti se pare ca vrei sa traieshti cam mult ?! :j
Sperantza de viatza in Romania e undeva pe la 70, 75 de ani.
Mdea, ma scuzi, am uitat ca ai 15 ani ;D .
bah g.o.
1/ e treaba mea ,pe banii mei fac ce vreau

2/ e treaba romaniei nu a mea si oricum romania n-are nici o speranta...de viata :mad:
3/ esti amabil...la 20 de ani chiar ma simt flatat...

-
:D potzi sa cumperi orice except more days to live ;P![]()
atunci e naspa
![]()
![]()
te tii bine pt. varsta pe care o ai :o
1/ asta acu da peste cativa ani de unde stii ca nu o sa pot?
2/ no comment
3/ ma tin de ... zidu de la backstage dupa un popic de tequila...
-
bataitza ai sa-zt iei tu ca ne-ai parat lu kicku :a , paracioasa mica ce eshti
sa continuam de unde am ramas ... :
:eek: aici vb la timpu' de prezent, ca daca ar fi sa vb la viitor, ne-am putea imagina orice
:eek: :eek: de acord
:eek: :eek: :eek: n-ai sa te mai tii prea mult daca continui in felul asta :j
p.s. nu mai da raspuns cu quote ca se intelege cui raspunzi :rolleyes:
sa continuam de unde am ramas ... :
:eek: aici vb la timpu' de prezent, ca daca ar fi sa vb la viitor, ne-am putea imagina orice

:eek: :eek: de acord
:eek: :eek: :eek: n-ai sa te mai tii prea mult daca continui in felul asta :j
p.s. nu mai da raspuns cu quote ca se intelege cui raspunzi :rolleyes:
zbing zboing zobing
-
bah clasa muncitoare stie cineva ceva de truditoru SOD ?
mi-e dor de posturile lui shugubete. voua nu?
mi-e dor de posturile lui shugubete. voua nu?
-
si io simt dor de posturile lu SOD. ce ne facem?
ce-i drept, si un post de-al preferAtei, la locul potrivit si la momentu oportun, te umple de adrenalina. lutzele astie care se arunca in bazin cu capu' inainte si dupa aia vad ca nu iera apa...da' nui ca SOD, ce-i al lui e pus deoparte.
ce-i drept, si un post de-al preferAtei, la locul potrivit si la momentu oportun, te umple de adrenalina. lutzele astie care se arunca in bazin cu capu' inainte si dupa aia vad ca nu iera apa...da' nui ca SOD, ce-i al lui e pus deoparte.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
na bah fara quote...
go-ule te certi singur ca io vorbeam de inca 60 ani deci in viitor nu? ce zici tu de prezent ?...bah tequila sa fie ca de tinut gasesc io cine sa ma tina...nu zicea aia dashteptii ca ne tin ardelenii in spate si pe noi si pe voi? pai vezi? ce-ti faci griji?...
go-ule te certi singur ca io vorbeam de inca 60 ani deci in viitor nu? ce zici tu de prezent ?...bah tequila sa fie ca de tinut gasesc io cine sa ma tina...nu zicea aia dashteptii ca ne tin ardelenii in spate si pe noi si pe voi? pai vezi? ce-ti faci griji?...
-
offtopic
vezi sa nu gresheshti shi sa scrii in loc de go, bo
.
ontopic
da, da io ziceam ca in prezent nu potzi, in viitor s-ar putea sa fim shi telepati shi sa nu mai fim nevoitzi sa ne schimbam replicile pe vre-un forum
. Huh, ce zici, pe cine punem atunci mod/admin :j ?!
vezi sa nu gresheshti shi sa scrii in loc de go, bo

ontopic
da, da io ziceam ca in prezent nu potzi, in viitor s-ar putea sa fim shi telepati shi sa nu mai fim nevoitzi sa ne schimbam replicile pe vre-un forum

zbing zboing zobing
-
buna dimineata soare si clasa truditoare!
az va recomand sa va beti cafeluta de dimineata citind threadul "autoportret" de pe generalitati! vedea-v-as autoportretizati acolo...
az va recomand sa va beti cafeluta de dimineata citind threadul "autoportret" de pe generalitati! vedea-v-as autoportretizati acolo...

lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
neata truditori
@go
o sa ma stradui sa nu gresesc
lasa vrajeala ca era vorba de viitor
cel mai bun moderator e depechemind. nu crezi? vezi generalitati/autoportrete si te vei convinge
@go
o sa ma stradui sa nu gresesc
lasa vrajeala ca era vorba de viitor
cel mai bun moderator e depechemind. nu crezi? vezi generalitati/autoportrete si te vei convinge
-
anguse stii cum se spune: ne-a murit un drac si gandindu-te ca-i si vineri parca altfel privesti lumea , nu?
-