Va sun eu azi pe toti... Cu kicku am vorbit, el vine, o sa ne intalnim in acelasi loc (la coada...). Vlad e nehotarat, Tsep va fi cautata azi la camin de kick sau vlad, cu vali nu stiu cum o sa fac, pe Frozen il sun azi.
In rest... TOTUSI este trist in lume.
CARGO - 1 nov - backstage???
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
DEATHANGEL
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de Rolf
La ce ora tre sa inceapa concertul?
Mah nu stiu, dupa 11 noaptea dar inca nu am stabilit inca ora de intalnire. Astept un telefon si revin cu loc, data, ora dar nu pe forum ci pe mobile sau pe mesaje private. Rolf daca esti interesat astept un privat...
- gaga
Ultimele noutati... foarte important
Ce scrie in 7 seri e eronat (s-a facut o greseala) deci nu este intrarea libera iar concerul nu incepe nici la 21 nici la 22.30 ci la ora 22 . Nu e nici gratuit... e 50.000 intrarea.
Ora de intalnire este 20:30 la locul stiut... coada.
(momentan lipsesc la apel tsep si vali... astept un mesaj)
p.s. subiect lipit temporar...
Ora de intalnire este 20:30 la locul stiut... coada.
(momentan lipsesc la apel tsep si vali... astept un mesaj)
p.s. subiect lipit temporar...
- gaga
Cel mai de remarcat lucru la concertul de ieri: cum cinta toata sala, la primele piese nici nu se auzea Kempes (de fapt nici nu cinta)! In rest, "baietii au confirmat". Au sunat beton, da parca nu au cintat destul! Mai mergea cel putin vreo jumatate de ora.
Scandaluri zero, lumea buna, si mi-a facut placere sa vad si rockeri de peste 40 ani in sala, cintind.
P.S. Nu mai vazusem Cargo de 3 ani, asa ca sunt putin subiectiv (in sensul ca dupa atita abstinenta...).
Scandaluri zero, lumea buna, si mi-a facut placere sa vad si rockeri de peste 40 ani in sala, cintind.
P.S. Nu mai vazusem Cargo de 3 ani, asa ca sunt putin subiectiv (in sensul ca dupa atita abstinenta...).
- Rolf
- Junior Member
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2