Ce-am visat in noaptea asta...

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce-am visat in noaptea asta...

Mesajde java » Vin Noi 08, 2002 4:21 am

Fiind pe thread-ul "Ce ne-a incantat sufletul astazi...." am avut ideea, citind ce a scris dEPECHEmIND, sa lansam un nou subiect de discutie pe tema "Ce-am visat in noaptea asta...", unde fiecare sa scrie ce-a visat, bineinteles daca-si mai aminteste :).
Sunteti de acord ?
java

Mesajde bhuttu » Vin Noi 08, 2002 9:28 pm

Azi-noapte-am visat o apa care venea peste mine. Da-mi o votca sa imi treaca, daca beau imi e mai bine.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Mr Hyde » Vin Noi 08, 2002 10:08 pm

sau: Azi noapte-am visat/ ca zburam fermecat/ printre mii de baloane/ porumbei si avioane/ ca fulgeru-n zori/ pe un cer fara nori/ magistrala albastra/ parea patria noastra
sau ( pour les connaisseurs) : Azi noapte te-am visat/ si m-am trezit din somn plangand/ Visam ca ai plecat razand/ si-apoi m-ai inselat

Gata, promit sa revin cu posturi mai serioase, mai ales ca-mi place subiectul.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde java » Sâm Noi 09, 2002 2:33 am

Si eu care credeam ca nimeni nu e interesat de subiect...:)

Am vrut sa postez azi dimineata pe acest thread, dar nu-mi mai aminteam ce-am visat, ca m-a trezit cineva cu un telefon la 9 dimineata :(
java

Mesajde J'adore » Dum Noi 10, 2002 7:00 am

Eu azinoapte am visat ca.....well I'm kind of.......well I'm gonna say it.........mam dus in vacanta in romania, si dupa ce m-am intors cand m-am dus la liceu my crush came and kissed me:hehe: ;n ;r ;D ;o
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde vali » Dum Noi 10, 2002 9:13 am

eu nu visez :(
some people deserve to die
vali

Mesajde Superba Oana » Joi Noi 14, 2002 5:52 pm

nu am visat ieri noapte..
dar alaltaieri am avut un "cosmar"
am visat ca traversam o intersectie din frumosul meu cartier (rahova--pt necunoscatori) si unul dintre baietii de la L.A. ;P (nu stiu care dintre ei pt ca nu i-am vazut decat de cateva ori la tv) m-a rugat sa cant cu ei pt ca aveau nevoie de o fata in formatie...:bleah:
acum eu stau sa ma gandesc de ce i-am visat tocmai pe ei...eu nu suport manelele!!!!!!!! ;a :fuck:
as fi vrut sa-i visez pe cei de la directia 5 ;r :G !!!!!!!!
oricum m-am trezit foarte speriata...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Noi 15, 2002 6:04 pm

Nu mai tin minte....defapt, cred ca n-am visat aseara...:)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Noi 15, 2002 11:56 pm

Nu de putine ori am niste cosmaruri de imi vine greu a le tasta... l-am visat pe Satana care imi spunea si imi zicea anumite lucruri, dar nu va pot zice ce, pt. ca la noapte nu o sa mai dormiti...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde catharsis » Sâm Noi 16, 2002 12:09 am

eu vreau sa stiu...
nu cumva a zis ca fanclub.ro va deveni forum animal x ca asta chiar ca infricosator...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde gabuba » Sâm Noi 16, 2002 12:19 am

Sa shti ca nu esti departe de adevar :D...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Superba Oana » Dum Noi 17, 2002 5:32 am

am visat acum cateva ore ca faceam ceva foarte interesant cu cineva cunoscut unora... ;r
pacat ca m-am trezit...;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P
Superba Oana
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Noi 17, 2002 9:50 am

Azi-noapte am visat ca mergeam pe strada shi nishte copii mi-au taiat calea, nu mai shtiu ce mi-au zis, dar le-am tras o mama de bataie....

Apoi, au chemat-o pe ma-sa (cica erau fratzi) shi aia le-a zis ca nu-i nimic grav, ca asha-i lumea perversa!!
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde omu_vexx » Mar Noi 19, 2002 4:13 am

Ce satan si alte alea, am visat acu' fo saptamana ca m-am insurat...asta da cosmar...n-as visa si io ca beau ca porcu'!
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
omu_vexx
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Noi 19, 2002 9:07 pm

Azi-noapte am avut un vis obishnuit.
Visam ca mergeam pe un drum, undeva in tzara viselor mele, pe care l-am mai visat de multe ori shi ma tot intalneam cu oameni, shi ei tot ,,cunoscutzi'', apoi m-am pomenit pe un deal unde erau multe flori deosebite, care nu exista in viatza reala shi dealul ala era la poalele unui munte pe care l-am strabatut shi dincolo de munte era satul bunicilor mei, iar acel sat era shi el pe un deal pe care l-am tot strabatut pana am dat de nishte scari, iar acele scari erau lungi, cred ca am coborat vreo ora shi am ajuns in orash, dar orashul era schimbat, dar totushi acelashi....
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Rolo Tomasi » Sâm Noi 23, 2002 1:25 am

ce-am visat azi noapte:

Eram intr-o cabanuta de lemn si fara geamuri. Am deschis usa si in fata ei era un Leopard. Cind l-am vazut am vrut sa o inchid dar n-am mai reusit asa ca am iesit afara. S-a apropiat de mine si m-a apucat de mina cu gura dar eu mi-am tras-o repede. Zicea ( in engleza) ca ii este teribil de foame dar s-a cam scirbit de carnea asta de oameni. Am vrut sa-l mingii ca pe o pisica uriasa dar iar m-a apucat de mina. Atnci m-am enervat si-am plecat.
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde catharsis » Sâm Noi 23, 2002 1:34 am

eu am visat ca mi-a murit bunica, eram in casa la ea si am facut nu stiu ce intelegere cu o persoana necunoscuta ca ea sa invie, am iesit in curte si l-am vazut pe unul dintre prietenii mei cum ii aduce sufletul inapoi, mergand cu viteza foarte mare (i-am distins numai geaca rosie)...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Noi 23, 2002 10:17 am

Azi-noapte am visat ca jucam intr-un film. Shi cica eram prietena unui acvariofil amator. Si ala a incercat sa faca o incrucisare intre moli si guppy. si au iesit nishte guppy toti negri, iar masculii aveau pete aurii verzi si rosii. Parca erau pictati. Imi dauduse si mie cativa.:o
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde java » Sâm Noi 23, 2002 11:34 am

Am visat ca am avut o discutzie ceva mai "aprinsa" cu cumnata-mea :rolleyes:.
java

Mesajde Jasmine » Sâm Noi 23, 2002 6:30 pm

pai...eram in bucatarie...era noapte...eram goala...si eram cu david boreanaz...si ..mmmm...ce bine a fost!! :p

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Am visat ca visam

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 24, 2002 12:48 am

simplu....am visat ca stateam in pat si dormeam.....ciudat? nu cred...mi se intampla des
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Noi 24, 2002 7:24 am

am avut un vis erotic (xxx cu faze hard rau de tot, n-am sa spui cu cine le puneam in aplicare ;b)... :o... si de 1 ora tot imi fac curaj sa ma culc la loc... dar am treaba pe site :cry:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde java » Dum Noi 24, 2002 2:07 pm

Se facea ca eram in Romania si nu stiu ce dracu se intampla, sau era razboi, sau erau inundatii, da' trebuia sa evacuam orasul. Nasol, ce mai...:(
java

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Noi 24, 2002 3:13 pm

Eram pe-un munte pustiu. In jur numai pietre shi stanci. nici urma de vegetatzie. Shi urcam eu acolo pe munte, era shi o vreme nasoala, innorat shi intunecat. soarele avea o lumina roshie, shi lumina lui parca se reflecta pe nishte stanci indepartate. Muntele era abrupt, dar in sfarshit am reushit sa ajung in varf.

Merg eu pe o platforma neteda shi vad la orizont un orash, parca din viitor. Cu cat mergeam mai mult cu atat ma indepartam mai mult de el, desi il aveam in fatza. brusc m-am trezit aproape de intrarea in orash. Am intrat shi i-am intrebat pe oameni ce fel de orash este, cum au reushit sa transporte materiale de consturctzie shi cum au reushit sa faca o asemenea civilizatzie pe un munte atat de pustiu.
Totzi mi-au raspuns ca suntem intr-un orash subteran. M-am mirat, dar cand m-am uitat deasupra n-am vazut decat nishte lumini. mai bine zis, nishte neoane imense care tzineau locul luminii solare...Cum putea oare ca acesta sa fie un orash subteran cand am urcat atat shi l-am gasit pe varful muntelui?

Poate sa-mi dea cineva o explicatzie?
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

O fosta iubita...

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 27, 2002 12:36 am

Am visat-o pe prima mea iubire(din clasa a 8-a) adica de acum6 ani.....era combinata cu un tigan si eu plangeam de mama focului ca o asemenea fata la care eu am tinut enorm acum este in mainile unui tuciuriu...:(:(
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Vin Noi 29, 2002 12:39 am

Originally posted by Sopra Tutt1
am avut un vis erotic (xxx cu faze hard rau de tot, n-am sa spui cu cine le puneam in aplicare ;b)... :o... si de 1 ora tot imi fac curaj sa ma culc la loc... dar am treaba pe site :cry:

nici un detaliu sopra? ma dezamagesti...
eu ,de exemplu, am visat ca eram cu un forumist aseara si ma simteam foarte bine...era si paros -cum imi place mie...ghici ce faceam?ti-as da un indiciu dar sunt si minori pe acest site...dar daca-mi ceri detalii eu iti povestesc...
pana una -alta astept sa ne povestesti visul tau...
Superba Oana
Junior Member

Flirt?

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 29, 2002 1:11 am

Sa intzeleg Oana ca ti s-au aprins calcaiele dupa un forumist paros? hmm.....ia sa vad...............hmmmm.....nu! nu sunt eu........ia sa ma uit in pozele de pe forum..........hmmmmmmmmm.........moshu' nu! Gabytzzu nu!.........Sopra? adica chiar asa esti? aspiri catre idealuri inalte?...
p.s: Daca nu vrea Sopra sa-i povestesti visul tau erotic poate vreau eu...cine stie:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 29, 2002 1:44 pm

Oana mi-a zis sa povestesc... pentru ca am batut eu apropouri la intalnire cum ca nimeni nu m-a intrebat de vis... dar deja l-am cam uitat :cry:

PS: nu sunt paros :rolleyes:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Noi 29, 2002 6:16 pm

Azi-noapte am visat ca aveam un hamster. Nu mai tzin minte prea multe detalii, dar stiu ca ma dusesem in orash sa-i iau mancare dar am luat alte porcarii.
Imi era frica sa nu dea nas in nas cu mitzul meu, dar shoricutzul era o adevarata jucarie pentru el.:D
A trebuit sa desfiintzez un acvariu ca sa am unde sa-l culc.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Re: Flirt?

Mesajde Superba Oana » Vin Noi 29, 2002 7:42 pm

Originally posted by Love2Fly
Sa intzeleg Oana ca ti s-au aprins calcaiele dupa un forumist paros?

da......si se stie si singur cine e :o...imi pare rau ca nu mi-a zis mai demult ce "bogatii" ascunde... :p

Originally posted by Love2Fly
p.s: Daca nu vrea Sopra sa-i povestesti visul tau erotic poate vreau eu...cine stie:)

esti invitatul meu...chiar sunt curioasa...ca sopra "cica" l-a uitat....sunt dispusa sa facem schimb de informatii:dir: ...tu imi povestesti ce-ai visat ...eu iti povestesc pe cine am visat...:a
Superba Oana
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma