Cum ne afecteaza muzica ?

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Oct 31, 2001 11:59 am

Initial trimis de DANA
Da mah, dar vezi si partea buna... lui maical i-a cazut nasul (si mai zic astia ca rockerii fac faze cu capete de morti...)
Pe mine au inceput sa ma afecteze tzapinarii ca toata ziua aud la radio "fericirea e un pitic" de-mi vine sa-mi trag una in cap. Cand te gandesti ca imi placea piesa asta dar am auzit-o de atatea ori ca mi-a facut sant pe creier...

eu cred ca i-au picat si ouale lu' ala....
un pitic ce danseaza.....
sa contribui la capitularea psihologica a danei!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 31, 2001 12:30 pm

Care oo mah? Ca ala nu a avut nici cand era flacau la ta'su. Si aici punem punct. Nu vorbim pe forumul rock despre megastar. Daca vrei deschide un subject pe Muzica (e o idee).
Nu capitulez chiar atat de usor, sezi mereu... Mai ales ca dimineata ascult Megadeth si ma tine transa pana tarziu (ca sa vezi cum ma afecteaza muzica)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Oct 31, 2001 12:47 pm

[Nu capitulez chiar atat de usor, sezi mereu... Mai ales ca dimineata ascult Megadeth si ma tine transa pana tarziu (ca sa vezi cum ma afecteaza muzica) [/B][/QUOTE]

cat e doza sa incep sa ma tratez si eu,desi dimineata nu stiu cum ajung la autobuz...ma trezesc undeva intre orsova -severin!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 31, 2001 1:02 pm

Reteta pentru fericirea Rockerului shomer:

- se ia una bucata frate (a se citi curly) dupa ziua de salariu
- se scutura bine de bani
- se cumpara una bucata casetofon auto si se combina cu benzina in rezervor
- se renunta la autobuz si se continua deplasarea cu otomobilul
- se asculta doza cuvenita fiecarei deplasari
- se trimite fratele inapoi la munca

(din cartea de bucate pe masa zilnica din cosul anual)
gaga

the same old Dana...

Mesajde shinee » Mie Oct 31, 2001 4:21 pm

tocmai ce vorbiram la telefon si citesc acum ca n-o plac pe Dana...asta ca sa ma urasca toata lumea ai scris-o? Cause everybody here likes Dana:)

Si nici nu e adevarat ca nu te plac. In fine, daca asta ai presupus, nu e vina mea. Poate ca nu-mi place felul unilateral si agresiv in care-ti expui parerile si neatentia cu care imi citesti randurile. Dar astea sunt niste defecte mult prea mici ca sa nu-mi placa cineva:)

Si, apropos de luatul in bezte, uite ca poate am sa ma abtzin. As vrea sa te vad pe tine explodand de energie... negativa, zici?:)

Hmmm...poate ca-mi aduci prea mult aminte de cineva...la asta te-ai gandit?

Azi m-a afectat nervos piesa noua a lui Michael Jackson, c-am vazut-o de 8 X in 3 ore. Dar asta e pentru "ce ne calca pa nervi".
shinee
Junior Member

Re: the same old Dana...

Mesajde gaga » Mie Oct 31, 2001 4:34 pm

Initial trimis de shinee
Cause everybody here likes Dana:)

Nu e adevarat, de exemplu:

- vali ma uraste... a declarat public si in afara de asta nu vrea sa-mi spuna ca tine la mine

- Rockeru' Shomer nu ma inghite ... pt. ca nu il las sa injure

- Kickass are boala pe mine... fiindca nu il perii si nu ii gadil orgoliile tampite

- Manelesux mi-o trage cum ma prinde... fiindca el nu e fan Megadeth si eu sunt

- deathangel ma uraste... pt. ca am zis nu stiu ce de Iris

- radicalu' tine cu doc-sux deci e impotriva mea

- tie nu-ti convine ca nu am aceleasi pareri ca ale tale referitoare la viata (daca te-ai dezbraca de inhibitii ai deveni fericita si blazata ca mine ceea ce e OK)

Si curly avea ceva cu mine da' nu mai stiu ce... doar cele doua aline sunt de partea mea. Girl power! LOL
gaga

Mesajde alina » Mie Oct 31, 2001 10:56 pm

cine a zis asta?joking imi place cum gandesti desi nu sunt intru totul de acord cu parerile tale
shinee fi barbata!asa mi-a zis si mie vali cand am vrut sa plec
alina
Junior Member

Mesajde curly » Mie Oct 31, 2001 11:04 pm

Initial trimis de DANA
Reteta pentru fericirea Rockerului shomer:

- se ia una bucata frate (a se citi curly) dupa ziua de salariu
- se scutura bine de bani
- se cumpara una bucata casetofon auto si se combina cu benzina in rezervor
- se renunta la autobuz si se continua deplasarea cu otomobilul
- se asculta doza cuvenita fiecarei deplasari
- se trimite fratele inapoi la munca

(din cartea de bucate pe masa zilnica din cosul anual)

ce spui,tu,straine?.....da' frati-su o vrea?......ca cica daca unul nu vrea se cheama viol!(nu stiu art. din codul penal ca am semestrrul viitor materia asat)
rau de gura!
curly
Junior Member

oops

Mesajde gaga » Joi Noi 01, 2001 8:20 am

Salutam revenirea lui Curly (cam tarzie ora maestre) din campul muncii in cybercampul rock. Credeam ca nu mai apari pe-aici si de-aia ii dadeam lui frati-tu reteta fericirii. Acum ca m-ai prins ce-mi faci? Ma tunzi?:D
gaga

Re: Re: the same old Dana...

Mesajde Vizitator » Joi Noi 01, 2001 3:00 pm

Initial trimis de DANA
Initial trimis de shinee
Cause everybody here likes Dana:)

Nu e adevarat, de exemplu:

- vali ma uraste... a declarat public si in afara de asta nu vrea sa-mi spuna ca tine la mine

- Rockeru' Shomer nu ma inghite ... pt. ca nu il las sa injure

- Kickass are boala pe mine... fiindca nu il perii si nu ii gadil orgoliile tampite

- Manelesux mi-o trage cum ma prinde... fiindca el nu e fan Megadeth si eu sunt

- deathangel ma uraste... pt. ca am zis nu stiu ce de Iris

- radicalu' tine cu doc-sux deci e impotriva mea

- tie nu-ti convine ca nu am aceleasi pareri ca ale tale referitoare la viata (daca te-ai dezbraca de inhibitii ai deveni fericita si blazata ca mine ceea ce e OK)

Si curly avea ceva cu mine da' nu mai stiu ce... doar cele doua aline sunt de partea mea. Girl power! LOL

LOL girl , "shake that paranoia" stii song ala sper .Nu cred ca te urashte cineva la nivelul la care o crezi tu ;doar ca ai un talent aparte in a fi antipatica mai tot timpul ; dar cum zicea shinee , asta nu-i un motiv sa urashti pe cineva :) .Dar cred ca stii asta destul de bine si mai cred ca esti si putin self victimizing ca altfel n-ai fi fun . Cu toata blazarea cu care te lauzi .
A , si scoate-ti odata gandul asta din minte ;cum ca tin cu manelos si ca automat sunt impotriva ta ; ca e tare departe de adevar .

o zi buna , ma rog ce-a mai ramas din ea .
Vizitator

Re: Re: Re: the same old Dana...

Mesajde Vizitator » Joi Noi 01, 2001 3:01 pm

Initial trimis de Anonim

LOL girl , "shake that paranoia" stii song ala sper .Nu cred ca te urashte cineva la nivelul la care o crezi tu ;doar ca ai un talent aparte in a fi antipatica mai tot timpul ; dar cum zicea shinee , asta nu-i un motiv sa urashti pe cineva :) .Dar cred ca stii asta destul de bine si mai cred ca esti si putin self victimizing ca altfel n-ai fi fun . Cu toata blazarea cu care te lauzi .
A , si scoate-ti odata gandul asta din minte ;cum ca tin cu manelos si ca automat sunt impotriva ta ; ca e tare departe de adevar .

o zi buna , ma rog ce-a mai ramas din ea .

am uitat sa ma identific lol , damn priorities!
Vizitator

Mesajde gaga » Joi Noi 01, 2001 3:30 pm

Ce a mai ramas din zi sau din moi dupa ce m-ai desfiintat. Stay cool will travel (sper ca stii piesa). Ma victimizez? Mai degraba autoflagelez. Si chiar ma bucur ca-ti sunt antipatica, postul de sus era mai mult o gluma dar uite cum isi dau unii arama pe fatza, so wellcome to youre club. Tineti-va de manute tu cu ana cu vali si cu sux (sper ca nu s-a razgandit doc sa inceapa sa ma placa).
De partea cealalta a baricadei, sustinatorii infocati: Rockeru' Shomer, Curly (sper), Frozen, cele doua aline, KickAss (il pun si pe vlad?). Moderator poate fi DEATHANGEL ca el il place doar pe Mincu.

Abia acum poti vorbi de paranoia radicalule. (radical din cat?)

O viata si mai buna (ziua mea buna va incepe in noaptea asta, Cargo venim!!!)

Ah, era sa uit, am un mesaj important pentru cei care imi trimit mesaje ca cel al radicalului pentru ca e forum de muzica si vreau sa mai postati si pe subiecte de muzica, eu ma straduiesc dar tzatzismul din voi e mai presus:
Fişiere ataşate
fara dedicatzie.jpg
fara dedicatzie.jpg (27.77 KiB) Vizualizat de 2037 ori
gaga

Mesajde Vizitator » Joi Noi 01, 2001 3:51 pm

Initial trimis de DANA
Ce a mai ramas din zi sau din moi dupa ce m-ai desfiintat. Stay cool will travel (sper ca stii piesa). Ma victimizez? Mai degraba autoflagelez. Si chiar ma bucur ca-ti sunt antipatica, postul de sus era mai mult o gluma dar uite cum isi dau unii arama pe fatza, so wellcome to youre club. Tineti-va de manute tu cu ana cu vali si cu sux (sper ca nu s-a razgandit doc sa inceapa sa ma placa).
De partea cealalta a baricadei, sustinatorii infocati: Rockeru' Shomer, Curly (sper), Frozen, cele doua aline, KickAss (il pun si pe vlad?). Moderator poate fi DEATHANGEL ca el il place doar pe Mincu.

Abia acum poti vorbi de paranoia radicalule. (radical din cat?)

O viata si mai buna (ziua mea buna va incepe in noaptea asta, Cargo venim!!!)

Ah, era sa uit, am un mesaj important pentru cei care imi trimit mesaje ca cel al radicalului pentru ca e forum de muzica si vreau sa mai postati si pe subiecte de muzica, eu ma straduiesc dar tzatzismul din voi e mai presus:

al meu reply era un raspuns la o gluma -deci in gluma; pacat ca te autoflagelezi in halul asta ; nu-s aici sa-ti numar problemele existentiale sau a fac cine stie ce tabara cu nu stiu cine ; dar iei totul destul de... rau si personal si n-ar trebui ; se pare ca in ciuda blazarii esti mult mai vulnerabila ; sorry i didn't mean to hurt u , i just thought ur tougher !
O sa ma limitez numai despre muzica . Acuma merg sa citesc mesaj ala de zici ca-i pt cei ca mine .
Vizitator

Re: Re: Re: the same old Dana...

Mesajde manelesux » Joi Noi 01, 2001 3:54 pm

Initial trimis de Anonim

.

Adica nu mai tzii cu mine?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: Re: Re: the same old Dana...

Mesajde Vizitator » Joi Noi 01, 2001 3:55 pm

Initial trimis de manelesux

Adica nu mai tzii cu mine?

nu , ca cica suntem o combinatzie lethala !! :)
Vizitator

Mesajde gaga » Joi Noi 01, 2001 3:58 pm

Initial trimis de the radical

al meu reply era un raspuns la o gluma -deci in gluma; pacat ca te autoflagelezi in halul asta ;

Sa mor io daca nu mi s-a parut ca vorbesti serios, mea culpa nu e prima data cand inteleg gresit anumite minti mai incalcite, mea culpa. Da, mare pacat.

nu-s aici sa-ti numar problemele existentiale sau a fac cine stie ce tabara cu nu stiu cine ; dar iei totul destul de... rau si personal si n-ar trebui ;

Pe cuvantul meu ca nu iau nimic personal si ca am terminat cu TOATE problemele existentiale acum vreun an

se pare ca in ciuda blazarii esti mult mai vulnerabila ; sorry i didn't mean to hurt u , i just thought ur tougher !

ppppp nu sunt mah vulnerabila, trust me... Si iti mai raspund pt. ca inca mai tin la tine. Cei care chiar ma deranjaza sunt banatzi forever din mintea mea

O sa ma limitez numai despre muzica . Acuma merg sa citesc mesaj ala de zici ca-i pt cei ca mine .

OK, sper sa nu o iei prea personal.... btw, logheaza-te si tu ca ti-am trimis un privat ca sa nu mai incarc forumul aiurea...
gaga

Re: Re: Re: Re: Re: the same old Dana...

Mesajde the radical » Joi Noi 01, 2001 4:20 pm

nu , ca cica suntem o combinatzie lethala !! :)

look here , aud ca Elend vor sustine un oarecare concert in crypta in St Paul's Cathedral pe la sf lui nov , wanna come? sau te multumesti doar cu poze si tricouri ? asta daca nu e doar un zvon , ramane de vazut .

Ps; i was at the blood suckers today ;see email.
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: the same old Dana...

Mesajde manelesux » Joi Noi 01, 2001 4:32 pm

look here , aud ca Elend vor sustine un oarecare concert in crypta in St Paul's Cathedral pe la sf lui nov , wanna come? sau te multumesti doar cu poze si tricouri ? asta daca nu e doar un zvon , ramane de vazut .

Ps; i was at the blood suckers today ;see email.

Satandammit,i cum waves!
dar sa mor io daca ajung peacolo la sf. lu november.Asta vara mi-a phutut sistemu pashaportu,l-au expirat shi pe urma l-au completat greshit shi pe urma mi-a fost mie lene sa mai umblu dupa el.But daca smulgi ceva poze shi tricouri i'll worship ur favourite animals.
Ce mail? ca nu vine nimic.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica