having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!

Mesajde J'adore » Lun Noi 11, 2002 8:34 pm

DAca avem un "ce ne-a incantat sufletul astazi" m-am gandit sa fac un thread "Ce nu ne-a incantat sufletul astazi"!
asa ca acum aveti un thread unde sa-va varsati sufletul!;) :o
Enjoy
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Merlucius » Lun Noi 11, 2002 9:18 pm

OK, incep eu sa vars, primul ::bleah:

PS: tineti minte parerea mea, caci e valabila pentru toate zilele :O
excedet
Merlucius
Junior Member

mda, se pare ca azi a fost o zi "speciala"

Mesajde Merlucius » Mar Noi 12, 2002 12:16 am

La cererea publicului - actul II ::bleah:

Sopra, tre sa asiguri canalizare la acest thread :D :sperm:
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Noi 12, 2002 1:18 am

a...nu kiar a bad day....dar mi-am facut cativa nervi mai pe seara :D .....da` au trecut
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Noi 12, 2002 9:22 am

in primul rand ora de franceza , in al doilea rand profa de franceza si in al treilea rand fata profei de franceza!!! :bleah:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde sly » Mar Noi 12, 2002 2:38 pm

nu e chiar o zi bad dar nu m-a incantat faptul ca am luat un 6 la engleza in lucrare shi oarecum ma asteptam la aceasta nota deoarece nu m-am concentrat deloc la lucrare shi ma certasem cu o tipa superba care m-a dezamagit (asta in pauza din inaintea orei de engleza)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde J'adore » Mar Noi 12, 2002 8:06 pm

Hai sa ma plang si eu, well nu e o zi asa de bad, pt. ca am luat un 35 din 40(adica un B) la istorie...yey......but sunt trist pt. ca well u guys know I'm in love and it sucks!;P :rolleyes: ;)
J'adore
Junior Member

Re: having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!

Mesajde bhuttu » Mar Noi 12, 2002 11:15 pm

Initial trimis de Jaded
DAca avem un "ce ne-a incantat sufletul astazi" m-am gandit sa fac un thread "Ce nu ne-a incantat sufletul astazi"!
asa ca acum aveti un thread unde sa-va varsati sufletul!;) :o
Enjoy

DAca ai fi citit primul post de pe "ce ne-a incantat sufletul astazi" ai fi vazut ca insusi acel thread a aparut ca reactie a altui thread care se suprapune celui de fata, numai ca este pe forumul de rock. Deci aveam deja unde sa ne varsam sufletul (asta in caz ca sufletul ar fi fluid, sa curga si ca ai vrea sa-l versi). In acest context, si in multe altele, afirmatia ta, "m-am gandit" mi se pare cel putin deplasata.

Si din nou, avem doua posibilitati: ori vreun om de bine va inchide/uni threadul asta cu cel de pe rock romanesc, ori asta va ramane un thread in care vor scrie doar Jaded, sly, Jasmyna, deedee si, bineinteles, prietenul celor saraci(cu duhul) si obiditi( de natura), Oribilul Mosh.

Sau poate sunt eu prea inchis la minte si nu-mi dau seama ca si simbolismul a aparut ca reactie la romantism, care la randu-i era reactie la clasicism. Desi ma indoiesc!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Dee Dee » Mie Noi 13, 2002 12:07 am

ce profund ai fost ! :)

anyway.. eu o sa spun "ce am de zis "

....hm.. oops :con: .. :D ...
asha.. a.~ ca nu m-am trezit la 8 ....defapt m-am trezit .. m-am dus la baie si apoi am adormit iar pana la 10 :D
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde SeXxYcHeEr » Mie Noi 13, 2002 3:58 am

ce nu mi-a incantat sufeltula zi?? hmm pai in primul rand faptul ca am murit de frig azi la scoala,al doilea rand ca am murit de plictiseala in ora de istorie si in al treilea ca toti romanii d ela mine din scoala au chiulit azi si a fost naspa de tot sa nu prea ai cu cine vorbi:(
SeXxYcHeEr

Mesajde J'adore » Mie Noi 13, 2002 4:58 am

Sexxycher, unde sa chiuleasca, eu nici daca as vrea nu as avea unde sa ma duc...........oricum tu macar vorbesti cu romanii de la tine din scoala, eu cunosc doar 1 singur roman(sunt mai multi) si ala e cu nasul pe sus nu a vorbit cu mine in romana decat 1 data...in rest numa' engleza
Ontopic: Ma suparat faptul ca joi trebuie sa merg la cardiolog, poate maine poimaine dau coltul...yikes......I'm scared!
A da si faptul ca am de luat Copious Notes pt. World Civ.:rolleyes: :D
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Noi 13, 2002 3:23 pm

Ora de istorie (unde era sa adorm...)
ora de franceza (am o progesoara mica si grasa...)
lucrarea pe care am dat-o:(

cam asta...pentru azi:)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Noi 13, 2002 7:50 pm

Ca am luat un 88 din 100 la testul de la engleza!
J'adore
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Noi 14, 2002 9:36 pm

Cu ocazia inspectziilor de la shcoala am dat un test la limba noastra mult iubita, romana. Era un fragment din Pescarul Amin de Voiculescu shi mai multe intrebari mai mult decat stupide referitoare la acesta. Raspund eu la ele (evident in scris) ramanand cu impresia k am scris chiar neashteptat de bine, shi ma trezesc azi cu un 6 in cap de raman perplex. De parca nu era destul mai adauga shi profa..."Mihai, numai prostii ai scris"...mda, aparent nimeni nu ma apreciaza. Sunt un geniu neintzeles :p
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde sly » Vin Noi 15, 2002 8:58 pm

pai ziua de azi era sa fie perfecta deoarece m-am intalnit cu o prietena ff buna dar m-am intalnit shi cu tipa care m-a dezamagit shi de care am fost ff apropiat in ultimele sapt. ! tipa respectiva nici nu m-a bagat in seama ! in fine e cam mult de pov. ! asta nu mi-a incantat sufletul azi!
sly

Mesajde Jasmine » Vin Noi 15, 2002 11:26 pm

am dat lucrare la latina.... nasoool...sunt super obosita... m-am certat cu o prietena....life sucks....

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Noi 16, 2002 12:23 am

Ziua mi-a stricat-o sly... bai omule, nu iti zsic cu rautate, dar schimba-ti avatarul, sau "scoate-"te" " pe tine din poza....
oke? plssssssssssssssssssssssssssss
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Sâm Noi 16, 2002 12:58 am

fatza pe care a facut-o profa de engleza azi cand i-am zis ca n-am facut proiectul...
ora de franceza...BLEAH! ne-a dat si asta teme...numai prosti desigur!!!!!!!
Am aflat o veste...care nu mi-a convenit (nici ft rea nu a fost...da nici buna)...defapt daca ma gandesc mai bine, am primit mai multe vesti azi...nu toate bune.
si...cam atat:)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Noi 16, 2002 9:42 pm

Initial trimis de Gabyzzu
Ziua mi-a stricat-o sly... bai omule, nu iti zsic cu rautate, dar schimba-ti avatarul, sau "scoate-"te" " pe tine din poza....
oke? plssssssssssssssssssssssssssss

Gabitzule...schimba-tzi numele k ma apuca un somn cand vad atatea z-uri....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Wild Rose » Sâm Noi 16, 2002 11:20 pm

o veste....no comment
:cry:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Noi 17, 2002 8:19 pm

Cica mitzul meu ar avea iar purici.
Shi zgarda n-am gasit pe nicaieri, pt. ca fiind duminica e-nchis mai peste tot. ;P
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Noi 20, 2002 8:13 pm

N-am reusit sa ajung in backstage :cry:

si am teza maine la mate....sa-mi tinetzi pumni!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde DeVil Bitch » Joi Noi 21, 2002 12:47 am

A fost o porcarie de zi.totul a fost nasol.so raspunsul meu? TOTUL!!! simplu si la obiect as always
DeVil Bitch
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Noi 21, 2002 11:29 pm

M-am certat cu un prieten...:cry:

si nu ca nu m-a incantat...dar m-a facut sa fiu foarte confused un tip din a 9a....:con: boyz...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Noi 21, 2002 11:40 pm

Pai today nu mi-a incantat sufletul o "buna"veste despre cineva( fuck ....urasc at cand citesc posturi de genul asta "o veste.. un tel de la x-ulescu ... blabla..." si acum exact asta fac... !!!!da` vestea asta kiar m-a enervat ! :yD )

Apoi ... ca m-am carat iar cu ekipamentul de sport degeaba pana la scoala ca pana la urma nici nu am mai facut sportul :cry: ....

si acum ma kinuie o durere de stomac de cand am venit de la scoala ...si nu mai ma lasa o data in pace ! :mad:
Dee Dee
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Vin Noi 22, 2002 9:33 am

Desi dimineata la mine incepe pe la ora 7.00 pina acum s-au intimplat destule lucruri sa pot zice ca am o zi nu proasta ci foarte proasta.De cind m-am trezit a inceput fii-mea cu niste mofturi de m-a intors de tot,parca nu a fost de ajuns atit ,a urmat si altele.Apoi m-am dus la super market cu vreo 50 de euro sa fac niste cumparaturi si pentru ca sint cam aerieana astazi(am motivele mele)nu stiu cum s-a facut ca am ajuns fara bani.;P
Asa ca m-am dus la banca sa scot altii,ca sotul meu lipseste si acolo faza ,nu merg calculatoarele:( asa ca mai trebuie sa astept pina pe la 11.00.
O zi mai proasta ca asta nu am mai avut.:confused:
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Noi 22, 2002 3:44 pm

having a pretty bad day.

dupa ce am adormit si eu cu chiu cu vai pe la vreo 7.30-8 asha....la 10 si ceva a sunat telefonul ca intarziasem la intalnirea cu grupul pentru un proiect.ajunsa acolo...am observat ca mi-am luat folderul gresit si nu aveam nimic din notitele mele in geanta.in plus de asta.....coelegle mele aveau totul aproape gata,mai mult de jumate' era batut la calculator...pe cand ceea ce am eu de facut e abia in perioada de notitze si mazgaleli :(

din cauza proiectului nu m-am dus la prima ora de spaniola.iar din cauza statului pe net....am pierdut-o si pe a doua( de a doua nu ma stresez,oricum nici nu vroiam sa fiu acolo,in schimb ora de gramatica nu ar fi trebuit sa o pierd.)

am mai realizat....ca am de invatzat pana peste cap,ca iar nu am credit pe telefon si ca m-am facut o mironositza si jumatate.

and to top it all up.....mi-am pierdut si Student Card-ul!eu cum pana mea mai intru in biblioteca??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Zgubilici » Vin Noi 22, 2002 4:13 pm

Dupa 6 luni de zile am din nou internet. Si culmea e ca pe cat de mult am asteptat momentul asta, pe atat de tare ma plictisesc acum. Un forum plictisitor, oameni ocupati...sly enervanti...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Noi 23, 2002 2:34 pm

trecand peste mesajul de mai sus a lu' zgubilici ...
azi ar fi trebuit sa fie o zi superba deoarece ma duc la majoratul colegului meu dar din pacate mama mea se simte ff rau shi nu stiu daca o sa ma duc deoarece nici nu am stare necesara de petrecere -e curios dar asha este!
deocamdata nu am chef de nimik!
sly

Mesajde darkshines » Sâm Noi 23, 2002 7:17 pm

Initial trimis de Zgubilici
Dupa 6 luni de zile am din nou internet. Si culmea e ca pe cat de mult am asteptat momentul asta, pe atat de tare ma plictisesc acum. Un forum plictisitor, oameni ocupati...sly enervanti...

welcome back zgubs ;D

si, ce, numai sly? mai sunt si altii

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma