Vh2...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vh2...

Mesajde B_zkita » Dum Oct 27, 2002 3:57 pm

Vreau sa shtiu parerea voastra. VH2 ...muzica buna, sau e numita astfel pentru ca in trupa sunt muzicieni buni?
B_zkita

Re: Vh2...

Mesajde Guest » Lun Oct 28, 2002 2:12 pm

Initial trimis de B_zkita
...muzica buna, sau e numita astfel pentru ca in trupa sunt muzicieni buni?

...si cu vechime as adauga eu. Interesant ai pus problema(desi ar trebui sa iti exprimi si tu opinia proprie si personala) Eu nu cred ca muzica VH2 sa fie pe masura muzicienilor de acolo. Recunosc ca n-am ascultat albumul lor, decat piesa promovata (trece vremea) care nu este nici buna nici proasta, este pur si simplu placuta, aaa da si inca o piesa care asa de tare "mi-a placut" incat am uitat complet despre ce era vorba(ceva cu o cafea de dimineata...chiar nu mai retin) Si totusi VH2 este un lucru bun pentru Cotabita, ii ofera si o alta imagine decat aceea de solist de muzica usoara transpirat, prafuit si demodat, zic eu ca prin acest VH2 a avut o revenire aproape spectaculoasa in special el.
Guest

Re: Re: Vh2...

Mesajde vladonne » Lun Oct 28, 2002 2:19 pm

Initial trimis de Guest

...si cu vechime as adauga eu. Interesant ai pus problema(desi ar trebui sa iti exprimi si tu opinia proprie si personala) Eu nu cred ca muzica VH2 sa fie pe masura muzicienilor de acolo. Recunosc ca n-am ascultat albumul lor, decat piesa promovata (trece vremea) care nu este nici buna nici proasta, este pur si simplu placuta, aaa da si inca o piesa care asa de tare "mi-a placut" incat am uitat complet despre ce era vorba(ceva cu o cafea de dimineata...chiar nu mai retin) Si totusi VH2 este un lucru bun pentru Cotabita, ii ofera si o alta imagine decat aceea de solist de muzica usoara transpirat, prafuit si demodat, zic eu ca prin acest VH2 a avut o revenire aproape spectaculoasa in special el.
vladonne

Re: Re: Re: Vh2...

Mesajde vladonne » Lun Oct 28, 2002 2:28 pm

[quote]Initial trimis de vladonne

Mda, chiar ca e ciudat ! Trecem de micile inconvenientze pricinuite de optziunile de forum care nu mai functzioneaza. Ashadar ! Gabi Cotabitza a avut shi alt statut decat cel de solist de muzica ushoara, tranpirat shi prafuit. Presupun ca Holograf 1, este un bun exemplu. De fapt este greu de zis cu cine ar fi cantat acum Bitman, daca in '86 Cotabitza primea viza de URSS. Asta a fost motivul pt care Holograf a renuntzat la serviciile lui - daca pt Rusia nu iei viza, daca ai un turneu in alta tzara, nici atat shi este evident ca nu potzi amana un turneu shi refuza un banutz cinstit numai pt ca solistul vocal nu poate primi viza. Despre Pocorski shtie tot boboru ca a plecat shi el de la Holograf imediat dupa turneul din URSS, din '86 (pt ca pana la urma l-au facut cu M.Pocorski pe voce). Eugen Sonia, un alt membru component al trupei VH2, este la randu-i fost component Holograf. Numa ca el facea parte din formula de inceput de la sfarshitul lui '77 (parca Getic le zicea, huh )....So, chiar daca inceputul este timid, eu cred ca trupa asta o sa faca ceva valuri. Albumul nu este rau de loc shi are piese chiar mishto. Merita banii.
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

right!

Mesajde B_zkita » Mie Oct 30, 2002 5:45 pm

Initial trimis de Guest

Ai dreptate, ar trebui sa-mi exprim shi eu parearea. Recunosc , n-am ascultat nici eu albumul, shtiu doar vreo 4 piese (aia cu marea mi se pare chiar stupida). Poate e un lucru bun pentru Cotabita, dar de ce el solist? Sunt convinsa ca Pokorski ar fi facut treaba la fel de buna, daca nu mai buna; shi trebuie sa recunoashtem ca Pokorski are o imagine mult mai "buna".
B_zkita

Re: right!

Mesajde vladonne » Joi Oct 31, 2002 7:14 am

Ai dreptate, ar trebui sa-mi exprim shi eu parearea. Recunosc , n-am ascultat nici eu albumul, shtiu doar vreo 4 piese (aia cu marea mi se pare chiar stupida). Poate e un lucru bun pentru Cotabita, dar de ce el solist? Sunt convinsa ca Pokorski ar fi facut treaba la fel de buna, daca nu mai buna; shi trebuie sa recunoashtem ca Pokorski are o imagine mult mai "buna".

NU cred ca e ok sa faci o alegere in functzie de imagine. Oamenii s-au intalnit shi s-au pus pe treaba pentru placerea lor proprie shi personala. Sunt preieteni shi se simt foarte bine impreuna. Nu-i excludem aici pe Sonia, Tutza Popescu shi Lapi, care fiecare shi-a lasat propriile treburi shi a venit sa repete. In alta ordine de idei, daca tot il apreciezi asha de tare pe Pocorschi, atunci ar fi trebuit sa shti ca de pe album toate piesele ii apartzin. In alta ordine de idei, se pune la cale un mega turneu Holograf/VH2.
Sincer vorbind, VH2 reprezinta acel segment de piatza care nu este reprezentat mai de loc in peisajul muzical autohton.
vladonne

Mesajde catharsis » Joi Oct 31, 2002 5:22 pm

stiatzi ca vh2 poate sa vinma de la vechiul holograf 2 (aluzie la faptul ca majoritatea membrilor au cantat in holograf)
de ce si-au intitulat primul album greatest hits? e cel mai idiot nume pentru un prim album...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde B_zkita » Joi Oct 31, 2002 6:02 pm

de ce si-au intitulat primul album greatest hits? e cel mai idiot nume pentru un prim album... [/B][/QUOTE]
La faza asta ai dreptate...
B_zkita

Mesajde vladonne » Vin Noi 01, 2002 2:27 pm

Initial trimis de catharsis
stiatzi ca vh2 poate sa vinma de la vechiul holograf 2 (aluzie la faptul ca majoritatea membrilor au cantat in holograf)
de ce si-au intitulat primul album greatest hits? e cel mai idiot nume pentru un prim album...

Nu, nu de la asta vine. E o aluzie la VH1, postul de televiune care merge super bine shi se adreseaza in general unui public de peste 30 de ani. La asta s-au gandit. Faza cu Greatest Hits , este partzial adevarata avnd in vedere ca sunt shi ceva hit-uri de la vechiul Holograrf. Altfel s-a numit asha, tot ca o aluzie la amintitul post de televiziune. Majoritatea membrilor nu a cantat la Holograf. Numai 3 au trecut pe-acolo. Pocorschi shi Soe, membrii fondatori (shi unu nash, Proko. El a dat numele Holograf, ca la inceput se numea Getic) shi Cotabitza care a venit prin 83 sau 84 shi care a asigurat partea vocala la Holograf 1. Lapi, actualmente la Vama Veche , a cantat in perioada de inceput a Kryptonului, la fel shi Gabi Golescu shi Catalin Tutza Popescu. Deci e o combinatze de Holograf shi Krypton , din perioadele de inceput. Simplu ca "buna ziua" !
vladonne

o chestie

Mesajde Gnom » Mar Noi 05, 2002 2:59 pm

eu am ascultata albumu vh2 lan prieten si am fost IMPRESIONAT ,adica eu care-l vedeam pe cotabitza mort ,m-a lasat cu gura cascata,recomand albumu,si mai ales piesa aia cu :"ai bilet..ba nu ba da ba nu ba da",care eGENIALA ,plus multe altele(cam toate),vh2 e tare,chiar numele e de valoare ,fiin suppa gandit tare ...

Gnom

parerea mea

coaie acu ai grija cum te portzi/ca raparta e la Urban records
Gnom

Re: Re: right!

Mesajde Noraxata » Lun Noi 11, 2002 11:35 am

Initial trimis de vladonne

NU cred ca e ok sa faci o alegere in functzie de imagine. Oamenii s-au intalnit shi s-au pus pe treaba pentru placerea lor proprie shi personala. Sunt preieteni shi se simt foarte bine impreuna. Nu-i excludem aici pe Sonia, Tutza Popescu shi Lapi, care fiecare shi-a lasat propriile treburi shi a venit sa repete. In alta ordine de idei, daca tot il apreciezi asha de tare pe Pocorschi, atunci ar fi trebuit sa shti ca de pe album toate piesele ii apartzin. In alta ordine de idei, se pune la cale un mega turneu Holograf/VH2.
Sincer vorbind, VH2 reprezinta acel segment de piatza care nu este reprezentat mai de loc in peisajul muzical autohton.

Ai intzeles greshit, n-am ales in functzie de imagine...e chiar atata de evident ca il apreciez f tare pe Mihai Pokorski? :) - shtiam ca el a compus piesele de pe album!
E interesant cat de multe shtii despre membrii trupei asteia...eu n-am vorbit despre ceilaltzi pt. ca nu shtiam nimic...
Intradevar, vh2 au adus ceva nou pe piatza muzicala romaneasca...credeti ca o sa tzina mult? ADIK...mie nu mi se pare ca sunt suficient promovatzi, shi e nevoie...
Visele mele se implinesc cat bat din palme sau cat clipesc!!!
Noraxata
Junior Member

sorry...

Mesajde B_zkita » Lun Noi 11, 2002 11:48 am

Initial trimis de Noraxata

Ai intzeles greshit, n-am ales in functzie de imagine...e chiar atata de evident ca il apreciez f tare pe Mihai Pokorski? :) - shtiam ca el a compus piesele de pe album!
E interesant cat de multe shtii despre membrii trupei asteia...eu n-am vorbit despre ceilaltzi pt. ca nu shtiam nimic...
Intradevar, vh2 au adus ceva nou pe piatza muzicala romaneasca...credeti ca o sa tzina mult? ADIK...mie nu mi se pare ca sunt suficient promovatzi, shi e nevoie...

Imi cer scuze...era parerea mea; am uitata sa ma loghez inainte:rolleyes:
B_zkita
Junior Member

Re: Vh2...

Mesajde B_zkit » Dum Noi 17, 2002 7:53 pm

Draga B_zkita(Ana ca te shi shtiu..shi te shi iubesc mult ..asta asha intre noi.)P pai....vh2 is batrani cum e shi postu de televiziune vh1 adica mha refer la genu de muzik pe care il difuzeaza...deci asha shi prin urmare vh2 canta muzik pentru oamenii de varsta a 2 spre a 3:)........LIMP BIZKIT ROXXXXXX:))))
B_zkit

Re: Re: Vh2...

Mesajde Unregistered » Lun Noi 18, 2002 1:45 pm

Initial trimis de B_zkit
Draga B_zkita(Ana ca te shi shtiu..shi te shi iubesc mult ..asta asha intre noi.)P pai....vh2 is batrani cum e shi postu de televiziune vh1 adica mha refer la genu de muzik pe care il difuzeaza...deci asha shi prin urmare vh2 canta muzik pentru oamenii de varsta a 2 spre a 3:)........LIMP BIZKIT ROXXXXXX:))))

te trezesti vb prostii des sau este doar ceva temporar?!
ce tampit esti! (sau tampita, whatever) ce legatura au Limbistii astia de biscuiti cu VH2?!??!! sau asa esti tu cretin si te bagi aiurea in vorba. si daca tot ai deschis subiectul ai gresit la "spelling": corect este "Limp Bizkit SUXXXXXXXX!" vezi? in loc de "r" si "o" pui "s" si "u". e simplu.
Unregistered

Mesajde vladonne » Lun Noi 18, 2002 2:08 pm

Initial trimis de Unregistered

te trezesti vb prostii des sau este doar ceva temporar?!
ce tampit esti! (sau tampita, whatever) ce legatura au Limbistii astia de biscuiti cu VH2?!??!! sau asa esti tu cretin si te bagi aiurea in vorba. si daca tot ai deschis subiectul ai gresit la "spelling": corect este "Limp Bizkit SUXXXXXXXX!" vezi? in loc de "r" si "o" pui "s" si "u". e simplu.

Sincer te-ai deranjat degeaba cu ostul asta. In felul sau primar de a spune ce gandeshte a lovit din plin - intr-adevar VH2 shi-au ales ca target, public tzinta nah, oameni cu varste cuprinse intre 30 shi 45 de ani. Este adevarat ca au avut surpriza sa prinda destul de tare shi la cei cu varste ceva mai mici, insa principial se adreseaza unui public ceva mai trecut de razvratirea hormonilor rebeli.
vladonne

Mesajde B_zkita » Mie Noi 20, 2002 8:11 pm

B_zkit, multzam pt. interventzie...nu asta era ideea, oricum imi pare rau pt. toate cuvintele mai putzin dragutze care tzi-au fost adresate.
Shi nu intzeleg...el shi-a spus parearea...suficient de pertineta de altfel. N-a facut nici o comparatzie, doar i-a amintit pe idolii lui la sfrshitul mesajului...nu vad de ce a fost catalogat k fiind prost pt. asta?!?
B_zkita
Junior Member

Mesajde Killer » Joi Noi 21, 2002 11:06 am

B_zkit, multzam pt. interventzie...nu asta era ideea, oricum imi pare rau pt. toate cuvintele mai putzin dragutze care tzi-au fost adresate.
Shi nu intzeleg...el shi-a spus parearea...suficient de pertineta de altfel. N-a facut nici o comparatzie, doar i-a amintit pe idolii lui la sfrshitul mesajului...nu vad de ce a fost catalogat k fiind prost pt. asta?!?

pai, cum sa-ti zic...daca idolii lui sunt Limp Bizkit impreuna cu cel mai anost personaj muzical Fred Durst, atunci este mai mult decat evident de ce este prost! si eu zic ca totusi s-au folosit cuvinte mult prea blande la adresa lui! :) si acum sa-mi amintesc si eu idolii, daca asa se poarta, Nightwish rulesss! :P
Killer

Mesajde B_zkita » Joi Noi 21, 2002 8:22 pm

Initial trimis de Killer

pai, cum sa-ti zic...daca idolii lui sunt Limp Bizkit impreuna cu cel mai anost personaj muzical Fred Durst, atunci este mai mult decat evident de ce este prost! si eu zic ca totusi s-au folosit cuvinte mult prea blande la adresa lui! :) si acum sa-mi amintesc si eu idolii, daca asa se poarta, Nightwish rulesss! :P

Nu va intzeleg...de ce-l judecatzi dupa genul de muzica pe care-l asculta shi nu intzeleg ce avetzi impotriva celor de la LimpBizkit (apropo, shi eu sunt fana) ? Shi nu intzeleg ce gravitate, aberatzie, catostrafa, ce vretzi...a spus B_Zkit?!? N-a facut decat sa-shti exprime parerea...in fine...
B_zkita
Junior Member

Mesajde Gnom » Vin Noi 22, 2002 12:44 pm

ce leg are asta cu vh2
Gnom
Junior Member

Mesajde B_zkit » Vin Noi 22, 2002 5:17 pm

bai .....fratzilor nu shtiu ce avetzi cu mine mai?...ce naibha a ajuns toata romania sa-i iubeasca pe aia de la vh2 ?..ce tot mha criticatzi atata mha?...ca doar fiecare are dreptu la opinie,opinie pe care yo mi-am spus-o...deci totzi care au comentat ca yo nu ash avea nici o treaba cu asha ceva sa se gandeasca de doua ori inainte sa scrie numai tampenii.....shi mai e ceva......LIMP BIZKIT RRRRRROOOOOOOOOXXXXXXXXXX........SA MAI ZICA CINEVA CEVA.....ahhh shi FRED DURST mi-a zis sa va zic asta........u can kiss his aaaasssssss................sorry ana but i have too......see ya.....iar daca nu o sa-mi bage mesaju sa-l citeasca totzi nemancatzii ...........am sa mha intorc cu unu shi mai al naibii......ashtept CRITICILE.........
B_zkit

Mesajde B_zkit » Vin Noi 22, 2002 5:31 pm

aaahhh....shi mai e ceva ...am aici un vers pe care il spun de fiecare data cand cineva se baga unde nu-i fierbe oala cu urzici:)))).......eat this u masters of muzik!!!!......limp bizkit-full nelson.....why is everybody always pickin’ on me? does anybody really know a thing about me? but one of these days we’ll be in the same place in the same place punk, at the very same time yeah, but when it takes place and you wanna talk shit then step your ass up and say right to my face you’ll get knocked the fuck out ‘cause your mouth’s writing checks that your ass can’t cash knocked straight the fuck out ‘cause your mouth’s writing checks that your ass can’t cash..........LIMP BIZKIT rrrrrrrroooooooooxxxxxxxxxxx .....shi de data asta nu am greshit spellingu'.......PPPPPP
B_zkit

Mesajde B_Zkita » Vin Noi 22, 2002 6:43 pm

Initial trimis de Gnom
ce leg are asta cu vh2

cata dreptate ai!!!!!
B_zkit, bravo ca te-ai aparat! Eu propun sa renuntzam la subiectul asta pt. ca n-are nici o legatura cu ce se discuta de fapt aici!
Shi mai e ceva! B_zkit are dreptate...de cand vh2 sunt atat de iubitzi?!? de ce nu e nimic de rau de ei shi de ce ingura parere contra a fost "taxata in halu' asta"?
B_Zkita

Mesajde copiutzu » Joi Dec 05, 2002 12:18 pm

Categoric cea mai buna revenire, alaturi de cea a lui Adrian "Artan" PLESCA, a unor artisti mai vechi.
Albumul de debut "Greatest Hits" suna bine din cap in coada. Au dat lovitura, asta e. Merita tot respectul pentru puterea de a nu renunta, in fata invaziei de bull shituri din muzica romaneasca.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde B_zkita » Sâm Dec 28, 2002 5:53 am

un nou clip vh2...destul de reushit ash spune eu cat despre pesa...hai sa spunem ca ma ashteptam la asta...
Sunt suficient de mediatizati k sa supravietzuiasca in show-bizz-ul romanesc sau nici macar n-au nevoie de mediatizare pt. a supravietzui?!?
B_zkita

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 28, 2002 5:54 am

un nou clip vh2...destul de reushit ash spune eu cat despre pesa...hai sa spunem ca ma ashteptam la asta...
Sunt suficient de mediatizati k sa supravietzuiasca in show-bizz-ul romanesc sau nici macar n-au nevoie de mediatizare pt. a supravietzui?!?

era piesa acolo...nu sunt cretina, doar obosita....
Unregistered

Mesajde Ines » Vin Ian 24, 2003 7:12 pm

I-am vazut anul trecut la un festival de bere din Bucuresti. Si desi nu era publicul lor acolo si nu aveau decat o piesa cunoscuta, am vazut 20.000 oameni care i-au ascultat in liniste, au aplaudat la fiecare piesa si au cantat impreuna cu ei "Trece vremea". Cred ca asta a fost un vot de incredere din partea publicului.

Ca parere personala, cantarea e beton, mai mare placerea sa-i asculti live. Si cand te gandesti ca se canta pe 5 voci!!! Nu stiu daca ati ascultat piesa de Craciun pe care au tot dat-o cei de la Europa FM, mie mi-a placut la nebunie!

Albumul e foarte bun, intr-adevar, se vede imediat ca toti sunt profi. E o piesa acolo care imi place mult, se numeste "Fara tine" si are un text haios "Fiecare zi fara tine/Ma face sa ma simt din ce in ce mai bine/O unda te parfum si mult, mult praf pe drum/E tot ce lasi in urma ta..."

Si mai e si "Planeta", e acolo un solo de clape la unison cu chitara... MARFA! Albumul merita fiecare leutz! Parol!
Ines
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Sâm Ian 25, 2003 11:53 pm

Pe vremea in care Pokorski era strigat de cei de varsta lui : "Hai ba la femei"! iar el raspundea , plimbandu-se cu mainile la spate pe aleile Felixului, cufundat in ganduri : "Lasa-ma ba in pace, ca acum compun un HIT!", ei bine, pe vremea aceea toti prietenii lui radeau de el... erau si ei celebri, in trupe demult apuse.... Aku prietenii lui se mai chinuie din cand in cand sa mai iasa cu cate un hit... In timp ce Pokorski cel ne-mers la femei ... a scos un album intreg de hit-uri .. Sper sa fi meritat Poko draga toti anii astia in care ai compus despre iubire ca despre un tort de care nu te-ai atins niciodata... Doar ai salivat si acum ne spui tu ce inseamna gustul..
..Doar ca anecdota... :)
Bortzianu'

Mesajde Ines » Mar Ian 28, 2003 12:09 pm

VH2 o sa fie invitati duminica 2 februarie la emisiunea "Taverna" de la TV Romania 1, incepe la 23:00 si se canta live!!! Ar fi interesant de urmarit si comentat.
Ines
Junior Member

cotabita

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 10:59 am

.....si..intr-adevar..parca trupa asta i-a redat o noua fata/viata lui cotabita ... Macar el a avut curajul sa renunte la slagare in devenire ...

Eu cred ca ... multi din fostii slagar-isti au valoare ..doar ca putini au un compozitor bun/deschis la minte ... multi se prostesc si canta chestii GEN d'ale lui moga ..doar doar vor fi reacceptati... Ideea e ca intai ar trebui sa-si recapete IDENTITATEA (asa cum a reusti cotabita ) .... apoi sa aiba norocul de un compozitor bun...

O zi buna!
Bortzianu'
Junior Member

si si

Mesajde Bassplayer » Sâm Feb 01, 2003 5:58 am

E muzica de calitate, asta e clar.
Genul nu e foarte gustat se pare pe la noi - nici eu nu ma omor dupa asa ceva.Cu toate astea jos palaria pentru Cotabita&gasca.
Bassplayer

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii