Album Nou 2pac!

Forumul asociat fanclubului Tupac Shakur

Album Nou 2pac!

Mesajde n3aGabitz » Dum Oct 13, 2002 9:15 am

Noul album se va numi "Better Dayz" si data lansarii este 26 Noiembrie!
n3aGabitz
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Sâm Noi 02, 2002 5:43 pm

La adresa de mai jos puteti gasii lista cu toate piesele de pe noul album, cat si cate bucatzele in real audio din vreao 7 piese inclusiv primul single "Thug Mansion".

http://www.dubcnn.com/

Pe album sunt invitati: Outlaws, Trick Daddy, Tyresse, Nas...si inca cativa parca...

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde sica » Lun Noi 18, 2002 8:54 pm

da chiar nu intseleg asta. Cum nou album 2pac??? Unde erau piesele astea noi pana acum?
..capu sus
sica
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Mie Noi 20, 2002 7:41 pm

albumu nou a iesit deja pe net. pe undernet canalul #mp3_hiphop

va las sa il ascultati pentru voi si sa va dati cu parerea!

pace
n3aGabitz
Junior Member

Ce dreaq?

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 01, 2003 11:07 pm

E ceva suspect rau la mijloc!
Ori Tupac traieste, intr-adevar, ori au gasit un negru caruia i-au sintetizat vocea sa para a lui Tupac si au inregistrat piese noi!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde sadox » Mie Ian 01, 2003 11:31 pm

Vreau sa shtiu shi yo o treaba:Tupac asta chiar traieste,ca asha am auzit pa la tv(pa atomic parca) shi cum ca shi-ar fi schimbat numele din Tupac in Michelangelo nu shtiu cum.

P.S. Astept un reply de la voi sa-mi spunetzi cum sta treaba
sadox
Junior Member

Mesajde HERETE » Joi Ian 02, 2003 11:54 pm

loool sadox. nu mah. se numea si makaveli dupa cunoscutul artist. cat despre noul album: nu e kiar NOU, sunt piese unreleased sau piese remixate ( vezi My Block care e super remixu ). deh trebuia sa mai faca si ma-sa lu 2pac si suge knight nishte bani acolo nu ?
HERETE
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Ian 04, 2003 12:29 am

Initial trimis de HERETE
se numea si makaveli dupa cunoscutul artist.

...Sau nu atat de cunoscutul artist italian Niccolo Machiavelli
AdevaRapper
Junior Member

.......

Mesajde n3aGabitz » Mie Ian 08, 2003 9:38 pm

noul album: majoritatea pieselor de pe "better dayz" sunt remixuri ale unor piese mai vechi care au aparut pe diferite bootleg-uri (albume ne-oficiale) in ultimii ani dupa moartea sa (ex: makiavelli 2 & 3 etc pana la 10). Explicatia oficiala din partea mamei sale este ca aceste piese au fost inregistrate de 2pac in perioada 1995 pana la moartea sa si multe urmau sa apara pe viitoare albume sub numele de Makiavelli.

explicatia mea: vocea nu este synthetizata de nimeni, este vocea lui trasa in 95-96, multe din piese le-am auzit inainte pe negativele de atunci. Producatori ptr Better Dayz care au fost semnati sunt printre cei mai buni la momentul actual (Jazzy Pha, 7 aurelius). Acesti producatori au luat acele piese si nu au facut decat sa faca negativele ptr vocile respective pre-inregistrate in 95. Nu este nimic greu mai ales ptr un producator la nivelul acesta. Un ex: ar fii "Parazitii - Remixu lu tataee". Parazitii nu au tras voci noi ptr remixul ala, ci Tataee a luat vocile originale si le-a pus pe negativul sau, singura modificare fiind temp-oul vocii care a fost marit (adica viteza ca vocea sa se potriveasca pe negativ).

ps: sunt mai multe documente online care sustin ca anul acesta 2003, 2pac ar reveni si ca s-ar fii ascuns din diferite motive. Printre aceste motive ar fii ca cineva ar fii vrut sa-l omoare sau ca fiind mort ar fii vandut mai multe albume, bani castigati folosindui ptr un partid politic (asta este deja prea ridicola). Cam atat.

Pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 08, 2003 10:38 pm

Mie imi place mult albumul asta "nou", are un sound de calitate! Si piesa "Mamma's jut a little girl" e foarte buna, desi se repeta versurile!
AdevaRapper
Junior Member

heh

Mesajde n3aGabitz » Mie Ian 08, 2003 10:44 pm

aha e misto! ce zice de "fair xchange" "still ballin" "when we ride on our enemies" ?

nu stiu daca ai vazut primu clip (thugz mantion versiunea acustica cu nas) in cazul ca da iti place? Si daca ai fii sa alegi la ce piesa ai face urmatorul clip? eu la "still ballin" (asta l-asi fii facut primu) sau "fair xchange". ar avea mare succes aici.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde HERETE » Sâm Ian 11, 2003 12:34 am

e mishto albumu. fair xchange, still ballin ,thugz mansion si my block ( remix ) sunt beton toate.
HERETE
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 13, 2003 11:22 pm

Eu as alege un clip la "Changed Man"! Imi place super mult! Si celelalte sunt excelente, dar asta e preferata mea! Clip-ul nu l-am vazut, dar abia astept sa vad prestatia lui Nas (idolul meu in rap)! Pace, neaGabitz!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Ian 25, 2003 1:00 am

Abia acum mi-am tras "Still Ballin', o piesa excelenta, cu un sound de exceptie! Ritmul este inedit pentru 2 Pac iar instrumentalul de asemenea!
PS: Cu siguranta ar merita un clip!
AdevaRapper
Junior Member

Re: ....

Mesajde genETICU » Lun Feb 10, 2003 5:59 am

Initial trimis de n3aGabitz
La adresa de mai jos puteti gasii lista cu toate piesele de pe noul album, cat si cate bucatzele in real audio din vreao 7 piese inclusiv primul single "Thug Mansion".

http://www.dubcnn.com/

Pe album sunt invitati: Outlaws, Trick Daddy, Tyresse, Nas...si inca cativa parca...

pace

.........................................................................................................
Melodia aia "thug mansion" e shi pah albumu' lu Nas-god's son,care zic yo ca shi el e rupeR....shi apropo de 2pac..ca doar d'asta suntem aici....sa fac ametzeala de a auzit "Aliosha" de melodii ca "unconditional love;i ain't mad atcha,chances,hell4a hustler,life goes on,2 of americaz most wanted",ca sa nu-l mai intreb daca a ascultat california love shi california dream!ca de Letter 2 my unborn child a auzit sigur!
and one more thing Aliosha ..if yuo've wonderin' if "haven got a getto"..then when "me and my homies""smoke weed all day"we'll tell u for sure that "thing are gonna be easyer"for u when the "tears drops and close the caskets"
genETICU
Junior Member

Mesajde usualflow » Vin Feb 21, 2003 10:38 pm

Initial trimis de AdevaRapper

...Sau nu atat de cunoscutul artist italian Niccolo Machiavelli

N.Machiavelli era scriitor si politician...dar artist?????!!!! E autorul cliseului "scopul scuza mijloacele"(machiavelism), exprimat in lucrarea "Principele".

Mai, oare chiar traieste 2Pac? pt ca albumul suna prea bine, prea clar, mesajele sunt prea de actualitate... cel putin cd-ul 1.....n-am cuvinte; cea mai tare mi se pare "Never Be Peace".
usualflow
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Feb 22, 2003 12:12 am

Oare nu orice scriitor e artist literar?
AdevaRapper
Junior Member

respect pt topic

Mesajde usualflow » Sâm Feb 22, 2003 10:27 pm

in principiu da, insa Machiavelli a scris numai lucrari politice avand ca subiect teorii de stat, nicidecum nuvele.... :P Nu-i nimik, am inteles la ce te referi.
usualflow
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Feb 23, 2003 10:41 pm

Ma bucur ca ai inteles! Pe mine ma intereseaza viata politica si am citit cu placere "Principele". De aceea il consider artist ! Cam atat -> numai bine!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Feb 23, 2003 11:12 pm

Initial trimis de Piciulika

mesajele sunt prea de actualitate...

Subiectele lui Caragiale nu-s de actualitate? Sa insemne k shi el traieshte?

Mai degraba se datoreaza stagnarii noastre decat shanselor ca 2pac sa fie viu...

"Rasa noastra evolueaza suspect de incet..."
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde usualflow » Lun Feb 24, 2003 2:38 pm

Initial trimis de D€CR€T

Subiectele lui Caragiale nu-s de actualitate? Sa insemne k shi el traieshte?

Mai degraba se datoreaza stagnarii noastre decat shanselor ca 2pac sa fie viu...

"Rasa noastra evolueaza suspect de incet..."

Intzeleg unde batzi...In fine, m-am exprimat nu tocmai potrivit contextului....

Asa, si revenind la topic.. oare se vor mai scoate clipuri la piese de pe album? Care credeti ca e cea mai potrivita pt un viitor posibil clip?
usualflow
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Feb 24, 2003 10:27 pm

Pentru un nou clip... Mama's Just a Little Girl, Changed Man, My Block si Still Ballin' (in aceasta ordine)!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Mar 06, 2003 10:30 pm

Machiavelli era un philosof... cum ati ajuns voi sa-l faceti artist?? Cat timp a fost la inchisoare , Tupac a citit cartile lui Machiavelli si s-a inspirat din ele .. Cand a iesit din inchisoare si-a pus numele Makaveli pentru ca se schimbasera foarte mult cat timp a stat inchis, iar numele asta il reprezenta mai bine la momentul potrivit...

Chipurile Tupac avea 4 albume gata inainte sa moara... iar ei acum le scot... Mi se pare cam ciudat.... cati artistii isi fac nu 1 album, nu 2 albume, dar 4 albume??? :con: Este un mister pe care nu-l vom intelege .... pentru ca nu avem cum sa stiim daca traieste sau nu Tupac.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Înapoi la Tupac Shakur