Ce ati mai face daca ati stii ca astazi veti muri?
Moderator: anjin-san
147 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ce ati face daca ati stii ca azi este ultima zi din viata vostra?
Am auzit azi la radio intrebarea asta. Ma pus pe ginduri...multi au sunat la radio si ziceau ca v-or sa petreaca ultima zi cu familia, cu cei dragi,blah,blah..eu as face ceva, sa-mi ramina numele in istorie! Dar ce?? Ce ar putea face un om "de rind"?? Aveti ceva idei?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Am primit shi eu anul trecut tema asta la religie si a trebuit s-o scriu pe-o foaie. Am sa caut foaia si-am s-o scanez.
Revin in curand
Revin in curand

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Sa vad cine mai imi da quote acum
:

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
Desi e o intrebare care imi provoaca fiori,ma gindesc de multe ori ca viata e asa de scurta dar si de scumpa de aceea incerc cu fiecare zi ce trece sa o traiesc ca si cum ar fi ultima.
Deci in afara ca sint parinte si ma voi gindi mult la fetita mea,as incerca sa-mi vad toti prietenii ,familia si sa petrecem citeva ore de neuitat,dar in cele din urma clipe as vrea sa mi le petrec cu persoana iubita ,iubindu-ne nebuneste(a nu se intelege sotul).
Pentru ca viata mi-a oferit multe clipe pe care nu credeam ca le voi trece cu bine,as prefera atunci cind va veni ''ultima zi'' sa treaca ca o ''adiere de vint'',sa nu sufere nimeni,nici eu si nici cei dragi mie.
Deci in afara ca sint parinte si ma voi gindi mult la fetita mea,as incerca sa-mi vad toti prietenii ,familia si sa petrecem citeva ore de neuitat,dar in cele din urma clipe as vrea sa mi le petrec cu persoana iubita ,iubindu-ne nebuneste(a nu se intelege sotul).
Pentru ca viata mi-a oferit multe clipe pe care nu credeam ca le voi trece cu bine,as prefera atunci cind va veni ''ultima zi'' sa treaca ca o ''adiere de vint'',sa nu sufere nimeni,nici eu si nici cei dragi mie.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Resemnarea baciului moldovean in fatza mortzii...
Cred ca as accepta in primul rand moartea cu o mare usurintza asa cum o accept si acum....in fine...ce as face daca maine ar fi sfarsitul lumii?
Cred ca in primul rand as face-o cu toate fetele din jurul meu!:) as sparge toate magazinele si as manca pana as crapa si desigur spre seara as urmarii pentru ultima oara apusul atat de minunat dupa care mi-as imbratisa mama si m-as ruga pentru viata de apoi!:)
Cred ca in primul rand as face-o cu toate fetele din jurul meu!:) as sparge toate magazinele si as manca pana as crapa si desigur spre seara as urmarii pentru ultima oara apusul atat de minunat dupa care mi-as imbratisa mama si m-as ruga pentru viata de apoi!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Re: Ce ati face daca ati stii ca azi este ultima zi din viata vostra?
Initial trimis de Nicholas_Alex
eu as face ceva, sa-mi ramina numele in istorie! Dar ce?? Ce ar putea face un om "de rind"?? Aveti ceva idei?
Fost azi la casa de cultura, unde Johnny Raducanu a spus cam asa (vorbind intr-un context mai larg de Florian Lungu) : "Pe mine nu ma intereseaza omul, poate sa fie roman, tzigan, onanist, poponar, nu ma intereseaza. Important e sa lase ceva in urma. El (Lungu) a lasat.". Numa' ca e cam scurta o zi ca sa-ti inscrii numele in istorie, nu ?
Si un raspuns fain la intrebare: Eu as vrea sa stiu cand ar fi sa mor, si sa ma sinucid cu o ora inainte. :p
- dinu
- Junior Member
Pentru mine cel mai nasol ar fii, sa aflu cu citeva minute mai devreme de a muri, ca iadul exista!! 

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
mi-ash plati toate "datoriile" si toate "politzele", n-ash spune la nimeni ca o sa ma duc pe apa sambetei ... si probabil ca m-ash pi** pe mine de frica :o
- Sopra Tutt1
- Junior Member
As plange toata ziua strigand "nu vreau sa mor!!!"
Mda deci nu stiu de ce toata lumea zice ca s-ar distra....nu cred ca as puta sa ma distrez cu gandu ca in 24 de h o sa fiu gata...
Iar cu familia...ar fi dezastros daca ar stii ca mor deci mai bine sa nu stie nimeni...familie, prietena, oricine care ma cunoaste.
Apropo...la toata lumea le e frica sa moara pt ca nu stiu ce ii asteapta de partea cealalta ca daca am fi siguri ca ne asteapta raiul...atunci nu ar mai fi asa frica de moarte.
Mda deci nu stiu de ce toata lumea zice ca s-ar distra....nu cred ca as puta sa ma distrez cu gandu ca in 24 de h o sa fiu gata...
Iar cu familia...ar fi dezastros daca ar stii ca mor deci mai bine sa nu stie nimeni...familie, prietena, oricine care ma cunoaste.
Apropo...la toata lumea le e frica sa moara pt ca nu stiu ce ii asteapta de partea cealalta ca daca am fi siguri ca ne asteapta raiul...atunci nu ar mai fi asa frica de moarte.
- ombladom
wow! uite ca mai sunt si altii suparati pe viata - ce naspa subiect
Pai...eu unul, m-as bucura ca (uff!) a trecut odata... :bye:
excedet
-
Merlucius - Junior Member
na.. dac-as sti cu exactitate ca fix in 24 de ore mor as face urmatoarele:
- racing cu masina
- futing pana lesin(a)
- racing cu masina
- futing pana lesin(a)
- o mancare buna
- o tigara
gata.
ce primitiv sunt.
- racing cu masina
- futing pana lesin(a)
- racing cu masina
- futing pana lesin(a)
- o mancare buna
- o tigara
gata.

ce primitiv sunt.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
probabil as merge cu alladyn undeva la o cabana la munte(asta daca va fi iarna ) si va inchipuiti voi ce se intampla mai departe..iar daca ar fi vara...probabil pe malul marii..singuri...m.m.m. :yD
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
-
Re: Re: Ce ati face daca ati stii ca azi este ultima zi din viata vostra?
Sa te sinucizi este un pacat mai mare decit a fi condamnat la viata.
- cleopatra
- Junior Member
Dinule, asta e geniala, si chiar vorbesc serios. Ar trebui sa dau quote si s-o pun pe thread-ul cu poze, ca prea mi-au sarit unii in cap.
Ca sa nu fiu off-topic, hai sa va dau un raspuns d'ala inteligent: io traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima! Hai ca v-am zis-o!
Ca sa nu fiu off-topic, hai sa va dau un raspuns d'ala inteligent: io traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima! Hai ca v-am zis-o!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Mr. Hyde, eu m-am distrat la faza cu poza ,,ta'' de pe Generalitatzi.Chiar mi-a placut poza:o
Voi chiar nu v-atzi prins la ce-am scris eu despre sinucidere?
Ziua in care ma sinucid e ultima zi din viatza mea, deci inainte de asta scriu un bilet de adio.
Voi chiar nu v-atzi prins la ce-am scris eu despre sinucidere?
Ziua in care ma sinucid e ultima zi din viatza mea, deci inainte de asta scriu un bilet de adio.
-
POST ANIVERSAR 1381
pai as incepe cu inceputul.
1.as ucideo cu sange rece pe depechemind cu 32 de lovituri de topor in tampla dreapta
2.pe oribilul virgin l-as duce la un bordel si l-as cinsti cu 4-5 fetite
3.pe jaded as stergeo la colturile gurii pe unde i se scurge engleza in valuri.deh,daca stia si finlandeza,probabil ca scria in finlandeza!
4.pe baghera si decret i-as duce al un doctor de trateaza afectiunile limbii,ca sigur au probleme dupa cate limbi dau in curul moshului
5.pe sopra l-as cununa!
ce mai,m-as face util societatii!
pai as incepe cu inceputul.
1.as ucideo cu sange rece pe depechemind cu 32 de lovituri de topor in tampla dreapta
2.pe oribilul virgin l-as duce la un bordel si l-as cinsti cu 4-5 fetite
3.pe jaded as stergeo la colturile gurii pe unde i se scurge engleza in valuri.deh,daca stia si finlandeza,probabil ca scria in finlandeza!
4.pe baghera si decret i-as duce al un doctor de trateaza afectiunile limbii,ca sigur au probleme dupa cate limbi dau in curul moshului
5.pe sopra l-as cununa!
ce mai,m-as face util societatii!
-
SOD - Mesaje: 6035
Off-topic
as ucideo cu sange rece pe depechemind
Se scrie ,,ucide-o" nu ,,ucideo"
-
Probabil ca as juca un GTA dar 4 real.aR FI MIJTO...Sa-i faci pe totzi marmelada.Dar asta nu inainte de a ma duce la scoala si de a imi injura totzi profesorii in cel mai scarbos mod cu putinta dupa care i-as impusca pe totzi in cap cu un Magnum 44.
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
147 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma