Anti Vita De Vie

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Anti Vita De Vie

Mesajde Mircea Tofan » Joi Oct 31, 2002 11:34 am

vita de vie e o formatie care care canta numai pentru bani
succesul ei depinde de cat de bine arata solistul.daca ati fost la concertele lor,sigur ati vazut ca majoritatea publicului sunt fanele isterice ale lui adi despot
nu cred ca formatia asta are fani adevarati
Mircea Tofan

Mesajde marian jan » Joi Oct 31, 2002 11:56 am

domnule cap de pula,tu nu ai ce face acasa?stai si faci pe toate siturile subiecte anti-vdv.stiu mai multe despre tine decat crezi,boule.ai ascultat vdv?iti raspund tot eu : NU!ia-ti si tu o slujba,mai uite-te la tv,mai "iesi cu ma-ta sa te plimbe".aloooo!get a life!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Zgubilici » Joi Oct 31, 2002 3:07 pm

Ha ha ha ha ha. Bestial!!!
Draga Mircea Tofan, esti tare amuzant!
Ar fi si mai interesant daca ai aduce niste argumente mai solide...
Sa stii ca fane isterice are orice trupa, indiferent de gen, un anumit procent asculta muzica respectiva din motive cu total gresite...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Oct 31, 2002 5:19 pm

mda, vdv concureaza cu akcent, 3se si animal x la fane isterice si despot este noul mircea radu :))))))))
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde tre » Joi Oct 31, 2002 11:35 pm

eu...ma abtin. de dragu' lu zgubilici evident.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Oct 31, 2002 11:39 pm

ia sa intrati pe grupul omul cu sobolani, veti vedea ca 90% din fetele care scriu acolo vorbesc despre bazooka si ce frumos isi aranjeaza tzepii, la ab4 99% din membrii inregistrati sunt fete care apreciaza felul in care doru isi vopseste "superba podoaba capilara", nu sunt chestii specifice numai la o-zone si akcent, ba chiar si la iris se intampla cu boro, si la cargo si oriunde... si daca nu sunt astia majoritatea publicului, sunt aia care miros a transpiratie, care te roaga insistent sa le dai si lor 1000 de lei, cu sticluta de saniutza in buzunarul blugilor jerpeliti, veniti la cantare pentru a se bus(h)i unii de ceilalti intr-un mod caracteristic.
sa mai vorbim de public?
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Wednesday » Vin Noi 01, 2002 7:43 am

da eu nu cred ca vita de vie nu au fani doar fane isterice.....da,bine adi despot arata bine dar sunt de parere ca fac muzica buna.
Wednesday

Mesajde Unregistered » Vin Noi 01, 2002 10:15 am

eu cred ca domnul Tofan confunda vitza de vie cu formatia Krypton. Grav nene! Adrian Despot nu-i Razvan Fodor. :) Pune mana de te documenteaza!
Unregistered

Re: Anti Mircea Tofan

Mesajde Noraxata » Vin Noi 01, 2002 3:43 pm

Draga Mircea,

1. La cate concerte cu Vita de Vie ai fost?

2. "Vita de Vie e o formatie care nu are fani adevarati." Asta e cea mai amuzanta aberatie dintre toate aberatiile tale. Parca unul dintre fanii adevarati ai formatiei Vita de Vie erai chiar TU, de ce nu mai esti, ce s-a intamplat oare? Iti zi eu ce s-a intamplat: ti-ai dat seama ca ei sunt mai apreciati ( de anumite persoane :> )decat tine. DAR... Mircea, trezeste-te!!! Ei merita sa fie apreciati si chiar adorati, tu nu meriti, nu te astepta la nimic mai mult decat la ceea ce meriti. Sa stii ca daca esti prost, nu e neaparat sa arati asta tuturor.
PS:Desi nu prea imi sta in fire, TE BAG IN P@#$ MA-TII!
Noraxata

Mesajde catharsis » Vin Noi 01, 2002 6:56 pm

zgribulici, sper ca ai inteles ca am blumit si e chiar adevarat ce zici de tzepii lui bazooka??
hai ca la asa ceva nu ma asteptam...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Mircea Tofan » Dum Noi 03, 2002 12:10 pm

vdv spun prin "muzica" lor ca altii nu au nimic de spus.asta nu e amuzant,noraxato?
daca vor sa arate ca ei sunt cei mai tari ar trebui sa arate asta facand ei muzica adevarata dar ei nu fac decat sa arunce cu cacat in altii
daca numai la atat ii duce mintea la ce altceva as putea sa ma astept ...
iar voi cei care ii ascultati sunteti la fel ca ei.imi pare rau ptr. voi
Mircea Tofan

No shit!!!

Mesajde dadius » Lun Noi 04, 2002 9:05 am

Pt Mircea:
Nu stiu care e poanta cu threadu' asta si ce ai crezut ca realizezi cu el? Pe viitor mare atentie cand scrii de VDV ca aici sunt multi care iubesc VDV si ai sa te enervezi degeaba.

Pt Alin: ai vazut prea multe filme. las-o jos ca ti-o fii greu.

Zgubi: I'm still in love with you!!! Dar tu inca mai speri la Despot. HA ha ha.Nu te-am vazut de mult.Pana la urma ai fost acceptata la Atomic? Tot aparatoare VDV ai ramas? Si de cand am intrat pe acest forum tot ceri argumente! Esti interesanta si de asta te plac. Call me sometimes.

tre cool: way to go man. vezi ca nu ai sanse ca e in love with Despot.

Unregistered: macar ktypton nu se cred niste rai si niste duri spre deosebire de VDV. Astia de la VDV au impresia ca ei au inventat mersul pe jos. (astept sa-mi raspuzi Zgubi)

Noraxata: esti degeaba

Concluzie: cam tot ce ati scris voi toti e scris aiurea in tramvai. de la primul subiect pana la ultimul. Timp petrecut pe internet aiurea. Oricum VDV sunt degeaba si nu ar trebui sa se vorbeasca despre ei nici de bine nici de rau. AR TREBUI UITATI!!!!!!!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Noraxata » Lun Noi 04, 2002 10:27 am

Mircea, daca as sti ca nu ai ascultat decat "Vinolamine", as crede ca esti doar fraier, dar cand stiu ca ai ascultat "Cad", "Ceata", "Visare" si toate celelalte melodii, pot sa spun cu convingere ca esti prost.
Tu chiar crezi tot ce scrii? Chiar crezi ca Vita de Vie vor sa demonstreze ca sunt cei mai tari? Hahaha!!! Cei mai tari in comparatie cu cine? Cu Trei rei S-E sau Animal piX??? Mai e nevoie sa-ti spun ca esti penibil? Ce vrei sa demonstrezi spunand toate astea despre ei? Uita-te putin la mesajele scrise de tine: nu cumva esti tu cel care "arunca cu cacat" vrand sa demonstreze ca e cel mai tare?

Dadius, explica-mi si mie ce ai vrut sa spui cu "esti degeaba" si "VDV sunt degeaba".
Vita de Vie ar trebui uitati? M-as bucura nespus daca as sti ca toti cei care ii critica (fara motiv si fara argumente) i-ar uita. Astfel i-as uita si eu pe ei (UN exemplu ar fi Mircea) si ne-am simti mai bine cu totii.
Timpul pe care eu mi-l petrec "aiurea" pe Internet este foarte scurt (cam 5-10 minute pe zi). E mai urat si mai plictisitor pentru cei care doar citesc ce scriem noi.
Noraxata

Mesajde Zgubilici » Lun Noi 04, 2002 12:13 pm

Bai dadius, daca asta e tot ce ai inteles tu din "confruntarile noastre de pana acum" esti prea superficial ca macar sa-ti mai raspund. Sustii atat de multe despre VDV cand tu. citez "am ascultat primul lor album pe care l-am dat altcuiva", nici macar nu stii despre ce e vorba dar tii mortis sa critici.
catharsis: e pe bune, vezi la message archive.
Nora, iti zic sa o lasi balta ca pana la urma tot subiectul asta e o mare aberatie, iar pentru restul care va dati cu parerea pe langa subiect aici, Mircea Tofan e un om tulburat, arunca cu vorbe fara sa le cantareasca. El nu are ceva impotrvia VDV, doar ca nu suporta faptul ca unii oameni ii asculta si ar fi dispusi sa faca ceva sacrificii pentru a-i urmarii. E o problema mai veche si mai delicata din care oricum nu ati inteles nimic.
Iar Mircea, deja faci pe copilul rasfatat, chiar nu inteleg ce vrei sa castigi?
Zgubilici

Mesajde dadius » Lun Noi 04, 2002 12:20 pm

Initial trimis de Zgubilici
Bai dadius, daca asta e tot ce ai inteles tu din "confruntarile noastre de pana acum" esti prea superficial ca macar sa-ti mai raspund.

Zgubi why are you so mad? I do want you as a friend!!! :o
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: No shit!!!

Mesajde marian jan » Lun Noi 04, 2002 7:51 pm

Initial trimis de dadius
Pt Mircea:
Pt Alin: ai vazut prea multe filme. las-o jos ca ti-o fii greu.

ma,am vazut multe filme,filmul este una din pasiunile mele.
"las-o jos ca ti-o fii greu" (ia gramatica de la cap)
tu ai supt prea multe....
bravo baixule!
marian jan

copil rasfatat !?

Mesajde Mircea Tofan » Joi Noi 07, 2002 10:30 am

nora si zgubilici....sunt o mie de formatii care sunt ascultate si iubite,vdv nu sunt cei mai apreciati si nici cei mai iubiti.daca nu aveam nimic impotria lor puteam foarte bine sa vorebsc urat despre costi ionita sau despre multi alti care au succes fara sa merite dar vdv ma enerveaza cel mai tare si mai bine mananc cacat decat sa ii urmaresc pe ei
p.s.:daca citesc si ei mesajele de aici,le transmit din inima sa ma pupe in cur!!!!!!!!!!!!
Mircea Tofan

Re: copil rasfatat !?

Mesajde K-gula » Joi Noi 07, 2002 11:14 am

Initial trimis de Mircea Tofan
dar vdv ma enerveaza cel mai tare si mai bine mananc cacat decat sa ii urmaresc pe ei

deci intelegem ca esti un adept al cacatului? te majesti des? :lol:

tu Tofane, faci parte din acea categorie de oameni ce afirma des: m-am trezit vorbind, am adormit auzind. NP! nu inteleg de ce te opresti doar la VDV. ai putea foarte bine sa mergi mai departe, spunand ca si iris, vama vechie, cargo, 3SE (scuza-ma era sa te jignesc) sunt la fel de kkciosi. de ce sa te rezumi doar la o trupa? doar esti expert ;) expert in ce? de unde pana unde ideea ca VDV sunt niste oameni plini de ei, sau o trupa ce nu este iubita? ai un extra tonus, iti dau in extra bonus. il gasesti in anus.

pacat de tine. dupa nume aveam impresia ca esti unu om cu capul pe umeri. probabil m-am inselat.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Zgubilici » Joi Noi 07, 2002 1:39 pm

Da ba Mircea esti copl rasfatat, uite-te putin la tine s concentreaza-te mai tare la lucrurle care te intereseaza s nu la restul.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Andria » Dum Noi 10, 2002 8:15 pm

Nu mi se pare ca succesul grupului depinde de cum arata solistul.Ti-ai si gasit cu ce trupa sa defilezi pe tema asta. Ce-am ascultat mi-a placut, dar ce-i drept, nici nu am fost la vreun concert de-a lor, la care sa raman marcata de" fanele isterice". Esti cam rautacios.
Andria
Junior Member

Mesajde Mircea Tofan » Mie Noi 13, 2002 10:56 am

[quote]Initial trimis de Noraxata
[B]Mircea, daca as sti ca nu ai ascultat decat "Vinolamine", as crede ca esti doar fraier, dar cand stiu ca ai ascultat "Cad", "Ceata", "Visare" si toate celelalte melodii, pot sa spun cu convingere ca esti prost.

da ma am ascultat si visare si cad si toate porcariile dar asta pentru ca am fost intr-un fel obligat.de cite ori m-am aflat in prezenta ta fara sa ascult vdv?nu cred ca de prea multe ori asa ca sa nu creada cineva ca ascult vdv din placere.i-am ascultat ptr.ca am fost obligat sa stau in locuri unde se asculta vdv.
k-gula,am fost intoxicat si cu muzica ta si astfel am si retinut citeva versuri pe care ti le zic din inima:"tzine-te pe a ta daca te tzine"
nu m-am luat de iris,cargo sau 3 SE pentru ca astia nu merita nici sa te iei de ei.astia ar trebui cu adevarat UITATI dar vdv nu ar trebui uitati/////ar trebui sa-i urasca toata lumea pentru ca merita sa fie uriti
nu se amesteca vdv in aceeasi oala cu vama "vechie" pentru ca vdv nu se compara cu vama veche
Mircea Tofan

Mesajde Charisma » Joi Noi 14, 2002 10:53 pm

mah tofane, cand 100 de oameni itzi spun ca esti beat, trebuie sa te duci la culcare.
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Noi 15, 2002 10:58 am

Initial trimis de Charisma
mah tofane, cand 100 de oameni itzi spun ca esti beat, trebuie sa te duci la culcare.

...sau la dezalcoolizare! :D
Unregistered

Mesajde baixinho© » Vin Noi 15, 2002 4:26 pm

Tofane, eu cred ca marea ta problema este bagarea in seama (ca chilotii-n anus). Si ca sa fiu mai explicit, cred ca esti superfericit cand vezi cata lume iti raspunde. Este? Dormi in pace! Bucura-te de faptul ca existi si nu mai imputi atmosfera in jurul tau!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Anti Vita De Vie

Mesajde Unregistered » Mie Noi 20, 2002 9:06 am

uuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vita de vie muie suge pula
Unregistered

IN CONLCUZIE

Mesajde Mircea Tofan » Mie Noi 20, 2002 11:05 am

succesul ei depinde de cat de bine arata solistul.daca ati fost la concertele lor,sigur ati vazut ca majoritatea publicului sunt fanele isterice ale lui adi despot
Mircea Tofan

Re: IN CONLCUZIE

Mesajde Swanheart » Mie Noi 20, 2002 11:34 am

deci, ramai un dobitoc.
pace tie nefericitule!
Swanheart

Re: Anti Vita De Vie

Mesajde morticia » Lun Noi 25, 2002 3:13 pm

hai, ca deja m-ai enervat! inteleg ca nu iti plac , dar de aici si pana la a face un subiect din asta... si totusi, tu ce asculti, manele? esti cam enervant!!!!!!!! mai incearca si tu ceva nou, cum ar fii muzica, nu sa dansezi pe muzica de tigani...asta daca nu ii jignesc pe altii, spunandu-i muzica... si macar respecta-i pe altii. k? lasa glumele proaste...
morticia

Mesajde marian jan » Lun Noi 25, 2002 3:16 pm

tofan,nu mai juca jocul asta dublu,sa zic si numele tau real.....nu zic ca te superi,ok?
bravo baixule!
marian jan

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii