the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D
Moderator: anjin-san
Pai de unde stii ca eu vreau in America??? (desi...VREAU...cause i miss it like hell)
SUnt fericita...ca m-am uitat la unu fix...he loves me, he really loves me!!! (la ore din astea, nu va puteti astepta sa gandesc normal...)
:kiss:
SUnt fericita...ca m-am uitat la unu fix...he loves me, he really loves me!!! (la ore din astea, nu va puteti astepta sa gandesc normal...)
:kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Moshu isi batea joc... Am vazut ca va numarati lunile, anii de cand sunteti pe aici... Eu sunt doar de 4 luni... Am aberat ingrozitor de mult... Cel mai mult din istoria fanclubului... Nu ma depaseste nimeni. Dar acum sunt hotarata sa devin fata cuminte. Ati vazut de cand nu am mai scris? Jaded, ti-am raspuns pe undeva la chestia cu poza... Mi se pare ca la "autoportret". C there.
- Kayla
postul aniversar
5 5 5 5
Pe langa notele mele preferate in facultate...cincii de sus reprezinta si numarul de posturi la care am ajuns in momentul de fatza. 5555 de posturi !
Acest post aniversar doresc sa-l dedica bunului meu prieten SOD.
In rest..sanatate la toata lumea !...si mai ales lu' Sopra ! :p
Pe langa notele mele preferate in facultate...cincii de sus reprezinta si numarul de posturi la care am ajuns in momentul de fatza. 5555 de posturi !
Acest post aniversar doresc sa-l dedica bunului meu prieten SOD.
In rest..sanatate la toata lumea !...si mai ales lu' Sopra ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Salut,Hera. Ce mai faci ? Nu tzi s-a facut dor de mine...de cand n-am mai vorbit ?
Ce se mai aude cu bericioaica aia ?
Ce se mai aude cu bericioaica aia ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Originally posted by Jaded
Bad girl a zis moshu mai devreme ca tu si dee dee vreti in us ca asteptati vize, si tot nu inteleg de ce u miss us. like hell?!:con:
:con: habar n-am despre ce vb

mie dor de state....

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
lolll
hai ca m-ati facut sa rad cu aberatiile voastre ...
"e cam grele" intr-adevar !!!! :yD
hai ca m-ati facut sa rad cu aberatiile voastre ...
"e cam grele" intr-adevar !!!! :yD
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
M-am facut a draqului!
Hooooo!!!! pazea din calea mea!
Scopul meu in viatza este sa cashtig antipatia proshtilor shi constat ca ma descurc de minune. Nu exista prost pe care sa-l fi intalnit shi care sa ma poata suferi!:sperm: :j ;m
Scopul meu in viatza este sa cashtig antipatia proshtilor shi constat ca ma descurc de minune. Nu exista prost pe care sa-l fi intalnit shi care sa ma poata suferi!:sperm: :j ;m
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de dEPECHEmIND
M-am facut a draqului!
ma ce kestie.sa-ti fie antipatica propria-ti persona.:con:
addio pirata!
-
alina - Junior Member
copy/paste
De acum inainte, pe acest forum (din care face parte si acest subiect) sunt interzise mesajele cu in grad sporit de informare, prin care aflam ce ati facut la scoala, cu cine ati vorbit azi pe chat, ce oja v-ati cumparat, cate fire de par are prietenul(a) vostru(a), cate zile ati implinit de la prima tinere de mana, de la primul sarut sau de prima data cand v-ati rupt gatul. In speranta ca am fost inteles, ash dori ca aici sa avem parte de posturi cu un grad de interes putin mai ridicat... la care sa poata raspunde mai multe persoane, nu numai x sau y. Pentru chat... aveti chat (ca sa vezi...).
Multumesc! (nu mai zic nimic de sanctionari... caci le banuiti voi)
Multumesc! (nu mai zic nimic de sanctionari... caci le banuiti voi)
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Unde dai shi unde crapa...
Shi alina de colo....
se pare ca nici tu nu ma potzi suferi nu-i asha?
Pun pUNCT aici, shi inchei aceasta discutzie nula shi fara importantza, ca sa nu se supere Sopra.:rolleyes:
se pare ca nici tu nu ma potzi suferi nu-i asha?
Pun pUNCT aici, shi inchei aceasta discutzie nula shi fara importantza, ca sa nu se supere Sopra.:rolleyes:
-
cineva ar trebui sa curme suferinta acestui subiect... sau a unor anumiti useri :rolleyes:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Ce chestie! sa incerci sa dai quote la un post shi sa te trezeshti cu ban!
Morala: Uite-te bine pe ce apeshi shi nu face confuzii!!
Morala: Uite-te bine pe ce apeshi shi nu face confuzii!!
-
Hera,hai noroc !
Ridica si tu banul ala de pe YM. Uite,stau singur si trist si n-am cu cine vorbi si eu. Plus ca vreau sa itzi spun o gramada de lucruri importante,chiar vitale. Plus ca vreau sa te felicit pentru unele chestii !
Nu mai imi spune ca nu ai timp..ca stiu ca esti 20 de ore din 24 pe YM. :p
Ridica si tu banul ala de pe YM. Uite,stau singur si trist si n-am cu cine vorbi si eu. Plus ca vreau sa itzi spun o gramada de lucruri importante,chiar vitale. Plus ca vreau sa te felicit pentru unele chestii !
Nu mai imi spune ca nu ai timp..ca stiu ca esti 20 de ore din 24 pe YM. :p
-
Una din perioadele de criza ale forumului
....

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
Azi, dupa ore, m-am dus in statzia de taxi shi am luat un taxi.Bun. Ajungem noi (eu cu taximetristul) pe langa fosta mea scoala si in fatza iese o cucoana care nu mai avea de gand sa treaca strada. Taximetristul se enerveaza si incepe: "hai duduie treci odata ca nu stau 100 de ani dupa tine!". Normal, ca cucoana era pe partea mea, asa ca taximetristul deschis usha din partea dreapta ca s-o injure, iar eu am avut ocazia sa vad cine-i baba. Era fosta mea profa de fizica, doamna Borsh! :o
S-au certat ashtia vreme de-un minut, 'coana (presupun ca) m-a vazut cine sunt, iar in final taximetristul i-a shi spus: "sa-mi sugi P***!"
Dracu' shtie ce crede baba aia acum: ..."Ia te uita cu cine a inceput sa umble fetitza asta!..."
S-au certat ashtia vreme de-un minut, 'coana (presupun ca) m-a vazut cine sunt, iar in final taximetristul i-a shi spus: "sa-mi sugi P***!"
Dracu' shtie ce crede baba aia acum: ..."Ia te uita cu cine a inceput sa umble fetitza asta!..."
-
abraxas hmm... that sounds so fuckin familiar.
it was from a game i played once... what was it called?fuck. abraxas, what was the game called?
it was from a game i played once... what was it called?fuck. abraxas, what was the game called?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma