cam off topic but plz help :)

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

cam off topic but plz help :)

Mesajde the radical » Mie Noi 20, 2002 12:43 pm

Bun gasit :) am si eu o intrebare la care nu stiu cine ar putea sa-mi raspunda; vreau sa stiu daca in Romania se gaseste pe undeva caseta video cu Lord of the rings si cea cu Harry Potter , normal traduse in romaneste; e vorba de un cadou de sarbatori ce vreau sa-l fac unui copil care nu intelege engleza pe depiln si m-am tot uitat pe net insa nu gasesc un online shop care sa vanda asa ceva.
So... if anyone knows...

multumesc
:)
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 20, 2002 1:34 pm

Caseta cu Harry Potter si Piatra filozofala se gaseste,tradusa in romaneste. Chiar ieri am vazut-o. Costa in jur de 300 000 lei parca.

Aia cu Lord of the rings..o caut si eu ca vreau sa mi-o cumpar. Inca nu am vazut-o. :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde the radical » Mie Noi 20, 2002 2:21 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Caseta cu Harry Potter si Piatra filozofala se gaseste,tradusa in romaneste. Chiar ieri am vazut-o. Costa in jur de 300 000 lei parca.

Aia cu Lord of the rings..o caut si eu ca vreau sa mi-o cumpar. Inca nu am vazut-o. :(

hey :) merci pt reply, ce mai faci?
the radical
Junior Member

offftopic . pt. radical

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 20, 2002 4:44 pm

Daca vrei sa stii ce mai fac ma potzi intreba la aceiasi adresa de mail (oribilul_mosh@yahoo.ca ) sau imi potzi da un PM.
nu e cazul sa il suparam pe Aliosha cu offtopicul ! :)
Daca te hotaresti sa dai mail..prima data zi ce mai faci matale ! ...ca n-am mai vorbit de juma de an cred. :)

Aliosha....ai putea muta aceste posturi pe tocanitza cinematografica. sau de fapt fa ce crezi ! cine sunt eu pentru a-tzi da tzie sfaturi ? :yD

Si totusi....sa zica cineva : se gaseste sau nu caseta cu Lord of the ring in Romania ? (la prima parte ma refer)
Chestia e ca o sa apara partea a II a....si eu am cam uitat ce se intampla in prima parte...si ash vrea sa imi amintesc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Noi 21, 2002 12:44 am

Mergi frumos la HM&F-ul ala de unde ai luat Pulp Fictionul si intreaba.....
Daca nu...netu' e cu noi :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Joi Noi 21, 2002 1:01 am

Ma, dupa mine trebuie sa fii nebun sa mai dai bani pe casete... gasesti aproape orice ( da Oribile, si LOTR) pe DVD-uri piratate,chinezesti, iar un DVD-drive a ajuns pe la un pret absolut decent de 60$.
Cat despre subtitrari in romana, se gasesc in general ( asta pt. filmele mai noi) pe net si se pot folosi cu programe de genul DVD-Subber.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 21, 2002 1:50 pm

Pai si DVD-ul pot sa mi-l bag pe televizor ?
Eu am un NEI de vreo 8 ani ...si e mai vechi.
Mie imi place sa ma uit la film la televizor,nu la calculator.

Mirela,nu are LOTR la HM&F. Sau daca il are e vreo 800 000 lei caseta. :(
Dar stiu eu sigur ca nu il are.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Noi 21, 2002 5:42 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Pai si DVD-ul pot sa mi-l bag pe televizor ?
Mie imi place sa ma uit la film la televizor,nu la calculator.

B]

Da dom' profesor, se poate.
"Against modern football."
Aliosha

un raspuns putin mai complet

Mesajde Mr Hyde » Joi Noi 21, 2002 11:10 pm

Iti trebuie placa video cu TV-out, cablurile de rigoare un adaptor RCA-Euroscart.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde the radical » Lun Noi 25, 2002 2:08 am

Initial trimis de Mr Hyde
Ma, dupa mine trebuie sa fii nebun sa mai dai bani pe casete... gasesti aproape orice ( da Oribile, si LOTR) pe DVD-uri piratate,chinezesti, iar un DVD-drive a ajuns pe la un pret absolut decent de 60$.
Cat despre subtitrari in romana, se gasesc in general ( asta pt. filmele mai noi) pe net si se pot folosi cu programe de genul DVD-Subber.

deci eu nu caut o copie chinezeasca, ci un dar de craciun pt un copil din Romania care n-are dvd si nici pc si nici placi si cabluri, abia are un playstation;1 si ala (xbox e prea scump cica); asa as putea face lejer o copie de pe net ca d-aia am broad band sa fac dll-uri la greu; sa zicem ca trec si peste traducere ca stau eu acolo pe post de cum o chema pe tanti aia traducatoarea, dar se gasesc pana la urma sau tre sa le cumpar de aici? ma refer la LOTR ca de harry potter m-a lamurit oribilul :)
the radical
Junior Member

Înapoi la Antichitati