autoportret

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde ROBAKITA » Vin Noi 15, 2002 12:25 pm

De prins m-am prins ca era o gluma,dar de fapt ''NO MERCI''nu se referea la multumesc pe franceza ci simplu ''FARA MILA''(nu l-am scris corect ,asta stiam)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 15, 2002 3:00 pm

Initial trimis de Mr Hyde
Eyewitness, bleah, esti un mosh oribil! Asa sa stii!

hyde-ule .si mosh si oribil e numa unu pe acest forum. cel mai iubit,cel mai adulat , cel mai aplaudat. cand posteaza el se cutremura forumu. vorbesti de un mit. io sunt un umil gigolo ce-si cauta perechea si am crezut ca autoportretu ma va ajuta....asa sa stii...
eyewitness

Mesajde KickAss » Vin Noi 15, 2002 8:01 pm

Initial trimis de eyewitness

hyde-ule .si mosh si oribil e numa unu pe acest forum. cel mai iubit,cel mai adulat , cel mai aplaudat. cand posteaza el se cutremura forumu. vorbesti de un mit.

Eyewitness, as putea adauga minunatei tale caracterizari un aspect neglijat dar, foarte important. Moshu, mitul, legenda, zeul atotputernic, este personaj al multor carti importante din literatura universala. Exemplele sunt numeroase dar nu ma pot abtine de la a evidentia rolul sau in fabulele lui La Fontaine, cand cu gingasia si candoare-i personala, intruchipa ba porcul, ba magarul, ba ariciul.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Noi 15, 2002 11:28 pm

O persoana cu diverse preocupari. Inclinastie catre cuvinte, vorbe, discursuri, aparate de filamri, "mondenitati", 'fitze" (:rolleyes: )... Nici psihologul meu nu a reushit sa ma cunoasca. Sunt o persoana pe care nu o poti cunoaste oricat de bun te-ai crede (si asta pt. ca sa m-au obisnuit cei din jur, nu mi-au dat ocazia sa fiu EU). Joc teatru si in cele mai sinistre momente... nimeni nu shtie ce simt, si cand simt si asta e o chestie groaznica.
-am fost genul de persoana aratata cu degetul pe strada, uneori ironizata, cu niste parinti "fermecatori, "intelegatori", ce mai PERFECTI... Am invatzat sa lupt verbal la varsta la care ar fi trebuit sa ma joc cu masinutza pe scari. M-am macinat f mult timp. Am pierdut persoane la care am tinut f mult. Lucrurile negative prin care am trecut, m-au facut sa nu-mi fie frica de nici un "baiat de baiat" care sa faca legile... cum le este altora. Nu de putine ori am ras pe seama unor ipoteze ca "cand vine Isus pe pamant, invie mortii... dar io in viatza asta vreau sa omor ceva persoane, oare mortii mei se vor supara pe mine?! :D"...
Dar in spatele baietzasului, ingamfat, cu ace de sigurantza, care ne zice cateva da-i zicem si noi de nu se vede, care se uita la noi de parca cine shtie cine ar fi, care are o gura cat o shura, si un suflet rau si imbibat cu venin, se ascunde chipul unui copil sensibil, deosebit de sensibil, care dincolo de calmul ala vizibil (poate inteligent, in unele situatii) se ascunde o isterie/nebunie nestapanita.
-Concluzie? Copilarie distrusa, irosita dar privita dintr-un unghi vesel si "pozitiv".

Cantecul preferat? P!nk- "I want a family"... :(
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Sâm Noi 16, 2002 12:00 am

am uitat...VORBAREATA!!! :) si...
nu sunt genul de persoana care o poti cunoaste imediat...Uneori las impresia ca sunt cea ce nu sunt (confusing right?) si... cam atat...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Noi 16, 2002 12:09 am

is sursa de insipiratie, ai? :)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde J'adore » Sâm Noi 16, 2002 12:23 am

Gabytzzule, cine stie poate esti......looks like we have something in common, pe mine nici macar my bestfriends nu ma cunosc cu adevarat, nici macar parinti.....I'm a total weirdo
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Noi 16, 2002 12:52 am

Originally posted by Gabyzzu
is sursa de insipiratie, ai? :)

DA!!! Desigur....daca nu erai tu, nu ma gandeam sa zic asa ceva... :) chiar m-ai inspirat! Thank U :kiss:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 16, 2002 1:11 pm

Who am I ? I'm a spoke on a wheel.

Clasic dar si romantic in acelasi timp. Legendar. Bun rau.

Pe forum ? Sunt sula din coastele anumitor persoane..care fac spume la gura...citindu-mi posturile .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Sâm Noi 16, 2002 5:52 pm

Romantica,imi place sa alint,dar sa si fiu alintata.
Sint adepta plimbarilor pe jos sub clar de luna si cerul plin de stele.
Ca sa nu mai spun de o cina in doi, la lumina luminarilor si cu arome de la Feng Shue.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Continuare la ce-am scris mai sus...

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Noi 16, 2002 6:36 pm

...ma doare-n c*r de ce cred altzii despre mine, (mai ales de KickAss shi de SOD, ca n-au nici o putere asupra mea)..

Temperament pashnic dar teritorial...
Parerea mea este ca prostul nu mai poate de grija altora....

pUNCT.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Noi 16, 2002 9:43 pm

Uite un thread interesant... Felicitari, axeandra! Un autoportret...?
Ok. Mai intai fizic: sunt blonda naturala (cu reflexe roscate in lumina soarelui), par lung acum, ochii... aici e o problema. Unii zic ca sunt albastri, dar altii ca sunt verzi, deci este o culoare incerta. Sunt inalta, am mai slabit si am ajuns la greutatea potrivita inaltimii mele... Am o piele anormal de alba, un nas frumos si... cam atat fizic. Spre deosebire de unele colege ale mele, eu nu ma fardez, pensez sau alte chestii de astea (inca).
Moral: Sunt o fata cam timida... Marele meu defect. De asemenea, sunt o eleva silitoare, foarte inteligenta, dar cam muta. Nu imi place sa vorbesc (in viata reala, nu pe net) daca nu am un subiect interesant de discutie... Nu sunt chiar asa de ambitioasa, insa sunt a dracu' de incapatanata si orgolioasa. Nu imi plac petrecerile sau locurile cu prea multa lume (nu stiu de ce).
Talente: la desen, la muzica (in special voce si pian), la chimie, la inot, s.a.
Ei bine, cam asta despre mine. Daca imi mai amntesc ceva, va zic. :)
Kayla

Mesajde J'adore » Sâm Noi 16, 2002 11:25 pm

Calypso mai ti minte ce ai zis pe ym acum una mie de ani????.................unde e poza la fanoi?:con:
J'adore
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Noi 17, 2002 10:18 am

DA! Am uitat sa mentionez!
Sunt al draq-ului de destept, dar nu prea imi place sa-i eclipsez pe cei din jur, asa ca raman in "mutitatea" mea :D :rolleyes:...
Sunt al draq-ului de talentat (la muzica) dar nu vreau ca cei din jur sa creada ca ma laud, asa ca nu cant :D :rolleyes:...
Sunt al draq-ului de frumos, dar nu ies din casa ca sa nu creada colegii mei ca "ia" pedepsit Dzeu :D :rolleyes:...
Sunt al draq-ului de timid, dar vai di mini shi di mini... is al draqu' :D : rolleyes:

Ca sa postez ca cei de mai sus:

-sunt un tip sexy
-sunt un tip excitant
-sunt un tip incitant
-sunt un tip provocator
-sunt un tip sexos
-sunt un tip aaah... etc.

One kiss for calypso, DepecheMind, crinutza si galeria de fete ... :kiss: A-) :"
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Kayla » Dum Noi 17, 2002 3:29 pm

Initial trimis de Jaded
Calypso mai ti minte ce ai zis pe ym acum una mie de ani????.................unde e poza la fanoi?:con:

Scuze, Crinutza... Am avut probleme cu scannerul, ca nu putea sa scaneze pozele... Dar in curand o sa aveti o surpriza... Sper.
Kayla

Mesajde Wild Rose » Lun Noi 18, 2002 12:57 am

Sa-l credeti pe Gabyzzu. Inspecial cu cantatul:)

:kiss:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Noi 18, 2002 3:47 am

Gabytzule tot ce pot sa spun e ca mai dat pe spate......would u marry me??;D
J'adore
Junior Member

eu...

Mesajde DeVil Bitch » Joi Noi 21, 2002 1:00 am

Cand eram mai mica, parinti mei tineau neaparat sa ma chinuie. Trebuia sa fiu perfecta. Cand mergeau la prieteni, mergeam si eu...nu de alta, da trebuia sa le fac pe plac, sa le spun poezii si sa le cant. Erau mandri de mine, ma considerau adorabila. Mamica mea draga ma tinea din concurs in concurs (de frumusete desigur) si se bucura enorm cand castigam. Eram fetita ei, era mandra de mine, si aveam nu mai mult decat 5 sau 6 ani. Nu-mi amintesc sa fi mers vreodata cu ei atunci, fara sa nu aduca poza, sa arate la toata lumea cum am aratat eu in concursul X cand am castigat premiul 1 sau in concursul Y cand am castigat premiul 2...

A trecut mult timp de atunci....hehe. Si acum mai arata poze, inspecial cele de la Miss Boboc anul trecut. Totusi, zambetul copilaresc a disparut, coronita de pe cap si ea. Acel copilas adorabil si visator s-a transformat intr-o fata matura, cu capul pe umeri, care nu este deloc cum isi imaginau demult parinti. Numai ca ei nu stiu asta, iar eu continui in fiecare zi sa ma prefac ca acea fetitza este inca acolo.

depresing right?
DeVil Bitch
Junior Member

Dezvaluirea caracterului tau inseamna VULNERABILITATE

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 29, 2002 12:41 am

Bai, eu sunt de parere ca n-ar trebui sa ne autoprezentam chiar asa de sincer caci vorba aia: "devii vulnerabil", asa ca eu nu ma voi caracteriza si ii voi lasa pe cei care ma vor cunoaste sa ma descopere asa cum sunt, vreau doar sa spun ca am toata stima pentru Gabytzzu caci cand eram putin mai mare decat este el acum treceam prin aceleasi chestii ca si el si inca un lucru: Gabytzzule...parintzii sunt apreciati(chiar si asa "simpatici" cum sunt ei)...abia dupa ce nu mai sunt;P . Si cred ca stii la ce ma refer.:confused:
Love2Fly
Junior Member

avertisment

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 29, 2002 9:22 pm

de acum dau ban direct celor care abereaza. Am sters la posturi de ma doare capu.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde omu de ieri » Joi Dec 05, 2002 3:01 pm

autoportret a? sunt invers decat parerea altora despre mine, in rest ...anormal de normal..(ghiote, pag 122 pan la capat)
omu de ieri
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Dec 06, 2002 1:24 pm

Doua lucruri sunt bune la mine: primul e memoria; pe-al doilea nu mi-l amintesc.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde eyewitness » Vin Dec 06, 2002 3:59 pm

LOL
bah bhuttule pt "insusirile" de mai sus te-am iertat pt poolina aia de pe ccr...
eyewitness

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma