9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Avatari
un NU hotarat avatarilor.
avatarii = trafic suplimentar inutil = viteza legaturii scade = costuri mai mari pt hosting
nu uitati ca hostingul nu e in tara, cei de pe dial-ul vor astepta prea mult pt a incarca cine stie ce poza, mai mult sau mai putin stupida
scuzati sinceritatea ...
daca totusi va decideti pt avatari, MUSAI trebuie sa existe si o functie de dezactivare a afisarii acestora
avatarii = trafic suplimentar inutil = viteza legaturii scade = costuri mai mari pt hosting
nu uitati ca hostingul nu e in tara, cei de pe dial-ul vor astepta prea mult pt a incarca cine stie ce poza, mai mult sau mai putin stupida
scuzati sinceritatea ...
daca totusi va decideti pt avatari, MUSAI trebuie sa existe si o functie de dezactivare a afisarii acestora
- duduloi
- Junior Member
Re: Avatari
Initial trimis de Guppy
Mr administrator - eu cred ca a venit timpul sa introducem niste avatari, nu ?![]()
Shi eu cred ca avatarii is la moda ... shi chiar cred ca o sa caut un set intreg de avatari.... Totushi de pus efectiv pe forum .... cred ca o sa mai ashtept pt. ca ... daca am avea avatari s-ar incarca mai shi mai greu forumu ... asha ca probabil o sa-i pun cand o sa avem un hosting in ro .... (unul rapid)
- Administratori
o intrebare
ce format trebuie sa aiba un avatar,custom, sa-l trimit si sa mi-l puteti pune?
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Re: Re: Avatari
Initial trimis de duduloi
un NU hotarat avatarilor.
scuzati sinceritatea ...
Eu am vreo 3 post-uri deci nu am pretentii la avatar, deocamdata, da' sunt unii care ar vrea... si le-ar placea...
De ce ei nu pot sa aiba avatar iar eu trebuie sa ma uit de fiecare data cand intru pe forum la idioteniilea astea de avatar-uri pe care le au unii.Repet, pe care le au unii, nu toti si nici macar majoritatea. Mie mi se pare discriminare.....
Zic si eu, nah...
PS pe mine nu ma afecteaza, netu merge
Mda..., cam asa e...
- SVG
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii