bosquito
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: bosquito
Initial trimis de cameliatocaci
Fratilor, daca ii iubiti pe cei de la Bosquito scrieti-mi.Sunt nerabdatoare sa schimb pareri cu voi.putem sa discutam si despre alti interpreti gen Banica jr, taxi , vama veche,etc.De preferat ionsa Bosquito.Surprizele nu vor intarzia sa apara, placute bineinteles.
sorry, nu-i iubim pe Boschetzi. asta e. poate data viitoare vei avea mai mult noroc.
Surprize? ce surprize? nu cumva esti Andreea Marin si ne pregatesti "freo surpriza, surpriza"?!

- Unregistered
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=3893&perpage=30&pagenumber=2
Ultimul mesaj a fost postat pe 24 octombrie, deci in urma cu aproape o luna. Iti dai seama cati fani are formatia pe acest forum.
Ultimul mesaj a fost postat pe 24 octombrie, deci in urma cu aproape o luna. Iti dai seama cati fani are formatia pe acest forum.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii