Candy s-au spart

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Candy s-au spart

Mesajde Colyn » Lun Noi 11, 2002 8:56 am

o noua barfa ar fi ca selena giulia si monica s-au despartit!Unii zic ca doar Selena plecat sin trupa si candy isi va schimba componenta dar nu sunt siguri!Daca vreti sa aflati adevarul si mai multe cumparat BRAVO apare miercuri 13 Noiembrie!
Colyn

s-a spart "bombonica"

Mesajde FunLovin' » Lun Noi 11, 2002 12:51 pm

S-a spart Candy! din nou? speram ca de data asta sa fie definitiv si sa nu cumva sa se apuce fetele de vreo carierea solo ca au vazut si ele cum ajungi (vezi Claudia alias Cream sau Scream, ma rog) cel mai bine e sa isi vada de scoala si de vopsit unghiile.
Se zvoneste cum ca Elena, autointitulata de la sine putere Selena, ar pleca spre lucuri mai insorite, spre zari mai albastre...Bravo ei (ciuda celorlalti) daca chiar este adevarat.
FunLovin'

Re: s-a spart "bombonica"

Mesajde Unregistered » Lun Noi 11, 2002 2:10 pm

Initial trimis de FunLovin'
S-a spart Candy! din nou? speram ca de data asta sa fie definitiv si sa nu cumva sa se apuce fetele de vreo carierea solo ca au vazut si ele cum ajungi (vezi Claudia alias Cream sau Scream, ma rog) cel mai bine e sa isi vada de scoala si de vopsit unghiile.
Se zvoneste cum ca Elena, autointitulata de la sine putere Selena, ar pleca spre lucuri mai insorite, spre zari mai albastre...Bravo ei (ciuda celorlalti) daca chiar este adevarat.

Sa stii ca nu ai deloc dreptate candy au fost o trupa extra buna si sper ca voi mai auyi de ele mmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuult timp
Unregistered

vesti bune pentru fanii bombonicilor

Mesajde SeXxYcHeEr » Mar Noi 12, 2002 4:02 am

candy vor continua sa cante fara selena. noua componenta este monik si giulia + 4 dansatori.
si mie imi palc la nebunie candy.sunt una dintre cele mai bune trupe din ro.si eu sper sa aud de fete mult de acum in colo.
SeXxYcHeEr

Re: Re: s-a spart "bombonica"

Mesajde Unregistered » Mar Noi 12, 2002 11:59 am

Initial trimis de Unregistered

Sa stii ca nu ai deloc dreptate candy au fost o trupa extra buna si sper ca voi mai auyi de ele mmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuult timp

da. si noi speram ca NU vom mai auzi de ele! :D
Unregistered

Reau cast"

Mesajde adriana » Mar Noi 12, 2002 5:11 pm

Initial trimis de FunLovin'
adriana

Candy

Mesajde Unregistered » Mar Noi 12, 2002 9:41 pm

yo as face prostii pe gura lu' candy. Ma unge la inima despartirea lor.Giulia era prea sclifosita si uricioasa.Se spune ca selena a plecat din cauza giuliei si alu' tasu, care luau amandoi banii de la concerte.Si auziti:"GIULIUA SI MONICA VOR SA-SI FACA CARIERA SOLO".Astea vor sa ramana mute.Daca ridica vocea mai sus ragusesc.
Unregistered

Mesajde SatyR » Mar Noi 12, 2002 11:08 pm

Hai sa nu mai fim asa rautaciosi,nu erau ele prea stralucite dar nici chiar asa parnaie nu erau,sunt altii de 1000 de ori mai varza....nu uitati totusi ca muzica candy nu ni se adresa noua se adresa altui segment din populatie si nu ma refer aici la niveluld e iteligenta dar mai trebuie sa existe si muzica mai copilaroasa.Deci e muzica ce se adreseaza celor in jur de 12-14 ani,in special pt fete...acum sa nu-mi spuneti ca si cei de 12-14 ani trebuie sa asculte my dying bride sau anathema....faza e ca uneori versurile nu prea sunt potrivite/nu dau tocmai un exemplu....

Melodia asta .....seara iti pare rau e chiar dragutza.....la fel ca si Monika:)
SatyR

Mesajde bhuttu » Mie Noi 13, 2002 12:13 am

Inainte sa plece Claudia imi placeau. Dupa aia nu mi-au mai placut. Sa vedem acum.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Re: Candy s-au spart

Mesajde Unregistered » Mie Noi 13, 2002 9:42 am

Initial trimis de Colyn
o noua barfa ar fi ca selena giulia si monica s-au despartit!Unii zic ca doar Selena plecat sin trupa si candy isi va schimba componenta dar nu sunt siguri!Daca vreti sa aflati adevarul si mai multe cumparat BRAVO apare miercuri 13 Noiembrie!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Noi 13, 2002 10:28 am

Initial trimis de SatyR
Hai sa nu mai fim asa rautaciosi,nu erau ele prea stralucite dar nici chiar asa parnaie nu erau,sunt altii de 1000 de ori mai varza....nu uitati totusi ca muzica candy nu ni se adresa noua se adresa altui segment din populatie si nu ma refer aici la niveluld e iteligenta dar mai trebuie sa existe si muzica mai copilaroasa.Deci e muzica ce se adreseaza celor in jur de 12-14 ani,in special pt fete...acum sa nu-mi spuneti ca si cei de 12-14 ani trebuie sa asculte my dying bride sau anathema....faza e ca uneori versurile nu prea sunt potrivite/nu dau tocmai un exemplu....

Melodia asta .....seara iti pare rau e chiar dragutza.....la fel ca si Monika:)

hmm...si de ca ma rog sa nu asculte anathema? Eu la 10 ani ascultam Pink Floyd. Varsta nu-i o scuza si acestor copii aberantzi nu le-ar strica ceva cultura muzicala ca si asa sunt indobitocitzi din multe puncte de vedere.
Unregistered

jos cu Giulia

Mesajde Unregistered » Mie Noi 13, 2002 2:11 pm

Parerea mea e ca era si cazul sa se desparta odata... well, ar fi ramas singura trupa de fete care sa fi rezistat intr-o formula mai mult de 2 ani. Yak, sper ca nu mai continua vreuna din ele. Monica sau aia blonda mai erau cum erau, dar Giulia era groteasca... mi se face paru maciuca numai cand o vad. Dupa ce ca e grasutza e si fff urata la fata si da chiar nasol in comparatie cu celelalte 2. Ce sa mai vorbim de voce...
Unregistered

Mesajde Wild Rose » Mie Noi 13, 2002 4:27 pm

Mai multe info gasiti pe forumul candy....
(oameni buni...doar Selena a plecat...believe me)
:kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Re: Candy

Mesajde Wild Rose » Mie Noi 13, 2002 4:30 pm

Originally posted by Unregistered
yo as face prostii pe gura lu' candy. Ma unge la inima despartirea lor.Giulia era prea sclifosita si uricioasa.Se spune ca selena a plecat din cauza giuliei si alu' tasu, care luau amandoi banii de la concerte.Si auziti:"GIULIUA SI MONICA VOR SA-SI FACA CARIERA SOLO".Astea vor sa ramana mute.Daca ridica vocea mai sus ragusesc.

doar asa...ca sa nu mori prost sau proasta...
Giulia este o fata absolut superba...fara fite de vedeta...so, nu stiu de unde ai scos vorbele astea...S-au despartit ptr ca Selena nu se intelegea cu cele 2 fete, ptr ca EA a vrut sa-si faca o cariera solo, si din cauza mamei lui SELENA. Giulia si Monica vor continua sa cante impreuna...
So, nu mai credeti tot ce spune presa:)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Re: vesti bune pentru fanii bombonicilor

Mesajde AZAZELO » Lun Noi 18, 2002 2:47 pm

[quote]Initial trimis de SeXxYcHeEr
candy vor continua sa cante fara selena. noua componenta este monik si giulia + 4 dansatori.
si mie imi palc la nebunie candy.sunt una dintre cele mai bune trupe din ro.si eu sper sa aud de fete mult de acum in colo.

fOARTE bine ca s-au despartit!aveau niste melodii necantebile,niste clipuri ridicole,demne de o psihanaliza serioasa(nu am intales de ce vroiau asa mult sa fie maltratate de mascatii aia)in plus ca NU AVEAU VOCE!
AZAZELO

Re: vesti bune pentru fanii bombonicilor

Mesajde Unregistered » Lun Noi 18, 2002 3:12 pm

Initial trimis de SeXxYcHeEr

CANDY SUNT CELE MAI TARI.Anti fanii acestei trupe sunt ffff fraieri!!!!!!!!!!!!!Fetele vor canta in formula de 2 na!!!!!!
Vor avea mai mult succes ca inainte!ha!
Unregistered

Mesajde CARMEN,IASI » Lun Noi 18, 2002 3:27 pm

VESTE FFFF PROASTA PENTRU ANTI FANII CANDY!!!
SELENA A PLECAT, DAR GIULIA SI MONIK VOR CANTA IMPREUNA!!!!
VOR AVEA MAI MULT SUCCES CA INAINTE!!!
CEI CARE NU CRED SI LE JIGNESC FARA MOTIV SUNT PROSTI SI II SFATUIESC SA MEARGA SA CANTE IN GARA!!!!!!HA1HA!
CARMEN,IASI

Mesajde AZAZELO » Lun Noi 18, 2002 3:37 pm

[quote]Initial trimis de CARMEN,IASI
VESTE FFFF PROASTA PENTRU ANTI FANII CANDY!!!
CEI CARE NU CRED SI LE JIGNESC FARA MOTIV SUNT PROSTI SI IISA MEARGA SA CANTE IN GARA!!!!!!HA1HA!
[/]
Vezi-ti bai de treaba .Decit sa-ti pierzi vremea aparind niste loaze,mai bine fa caca
AZAZELO

Mesajde supercontra » Joi Noi 21, 2002 1:08 am

Initial trimis de AZAZELO
Initial trimis de CARMEN,IASI
[B]VESTE FFFF PROASTA PENTRU ANTI FANII CANDY!!!
CEI CARE NU CRED SI LE JIGNESC FARA MOTIV SUNT PROSTI SI IISA MEARGA SA CANTE IN GARA!!!!!!HA1HA! [/]
Vezi-ti bai de treaba .Decit sa-ti pierzi vremea aparind niste loaze,mai bine fa caca [/B]

Mai bine fa tu caca.Sau ce spui ca esti de cacat?
supercontra

Mesajde Unregistered » Joi Noi 21, 2002 1:12 am

si inca ceva

"Criticile" voastre sunt timpite. Ziceti chestiile astea la alte formatii
nu la Candy.
Unregistered

Mesajde vali » Joi Noi 21, 2002 7:07 am

candy erau sparte de mult. parerea mea.
nu poti sa ai 15 ani si sa fii virgina in lumea muzicii :D
some people deserve to die
vali

Mesajde Unregistered » Joi Noi 21, 2002 2:44 pm

ar fi bine sa te duci la gara,ai azazelo
Unregistered

Mesajde carmen » Joi Noi 21, 2002 2:50 pm

faza cea mai dura este ca :la inceput claudia a vrut sa se intoarca in trupa si le-a spus celorlalte 2 sa o dea afara pe monik.Giulia si selena nu au vrut deoarece o consideau pe monik prietena lor si nu se mai poate sa mai plece ,iar claudia s-a suparat si-a spus in presa numai lucruri rele despre candy
carmen

Mesajde CARMEN » Joi Noi 21, 2002 2:59 pm

FETELE DE CANDY SUNT CELE AI TARI!!!! EU,TIN CU ELE CA O FANA ADEVARATA CE SUNT!
CARMEN

Mesajde azazelo » Vin Noi 22, 2002 3:58 pm

Initial trimis de supercontra

Mai bine fa tu caca.Sau ce spui ca esti de cacat?

tine-ti botu'.Presupun ca n-ai o viata a ta si alta treaba ai buna n-ai decit sa te macine problema unor matracuci.Get a life,looser
azazelo

Mesajde SuperContra » Sâm Noi 23, 2002 12:36 am

Initial trimis de azazelo

tine-ti botu'.Presupun ca n-ai o viata a ta si alta treaba ai buna n-ai decit sa te macine problema unor matracuci.Get a life,looser

Pai ba,eu ti-am raspuns tie deci "Get a life,looser" tu!!
:mad:
SuperContra
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Noi 25, 2002 1:37 pm

Initial trimis de CARMEN
FETELE DE CANDY SUNT CELE AI TARI!!!! EU,TIN CU ELE CA O FANA ADEVARATA CE SUNT!

sa-ti fie de bine draga.
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii