ANIMAL X??? Fiti seriosi...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Animal X? DA sau NU???

DA
20
42%
NU
28
58%

Voturi totale : 48

Mesajde PreferatA » Joi Noi 21, 2002 11:57 am

Initial trimis de Unregistered

tu de unde draq ai iesit mey dobitocule? esti prost ca noaptea si totusi esti in stare sa tastezi...incredibil, nu?! hai, ca te-ai distrat destul, intoarce-te la lotiunea ta impotriva cosurilor...esti terminat kid!

Life is a bad joke, don't take it serious.

hahah asha ishi impune kareva punctul de vedere ? ku injuraturi ? injurand . cel kare citeste ajunge sa vada numai injuraturile .. pierzand .. cea ce a ai vrut tu sa zici ;) UNREGISTER_ULE :P
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde drama_queen » Joi Noi 21, 2002 3:10 pm

Animal X?? Nu inteleg de ce toata lumea zice ca au fost alesi pentru look... arata groaznic, au pana in 1,68 m si 50 kg si sunt prosti ca noaptea (si plini de aere). Cat despre muzica lor...
Anywayz, Lil'lizard sau cum nai' te cheama, vezi-ti soro (pot sa pun pariu ca esti fata, ai 13 ani si ti-au aparut primele cosuri) de iubirile tale si lasa-ne in pace. Apropo, versurile alea (J-Lo) le-ai ales pentru ca iti definesc conceptia ta despre viata, nu? - mai bine zis pe cea a unui fan Animal x consacrat - vezi "Stereotipuri".
drama_queen

MARITAU CU ADEVARAT!!!!

Mesajde Unregistered » Joi Noi 21, 2002 3:24 pm

BA FRATILOR! CHIAR DACA ERAU SI ALTE FORMATII DESTUL DE BUNE.....EU MA BUCUR ENORM CA ANIMALX AU CASTIGAT!!!!
PT CA VOI NU AVETI IDEE CAT S-AU CHINUIT EI SA AJUNGA ACOLO UNDE SUNT ACUM...SI MA INTRISTEAZA ENORM FAPTUL CA SUNT ATAT DE CRITICATI....DE CE NU PUTETI SA ACCEPTATI CA VOTURILE AU AVUT CEVA DE ZIS?PAI FORMATIA ASTA ARE UN MILION JUMATE DE FANI(INSCRISI IN FAN-CLUBURI).APOI DACA II MAI LUAM SI PE CEILALTI SE AJUNGE PE 3 MILIOANE(VORBESC SERIOS)..
SI IN LEGATURA CU COMPORTAMENTUL PE CARE L-AU AVUT...GANDITI-VA PUTIN OAMENI BUNI CE EMOTII ....:)
ANIMALX ARE THE BEST!FIE CA VA CONVINE SAU NU!!! :p
Unregistered

Mesajde vali » Joi Noi 21, 2002 3:52 pm

cui ii pasa?
some people deserve to die
vali

Re: Re: Nicoleta

Mesajde AxL » Joi Noi 21, 2002 5:05 pm

IMI PLACE CUM CANTA BAIETII DE LA ANIMAL X
- no comment...
CUI NU-I PLACE AR FACE BINE SA SE CONFORMEZE.

- sa se conformeze ma-ta... ce parere ai ?
AxL

Re: Pfoai` de capu` meu

Mesajde motor » Joi Noi 21, 2002 10:58 pm

Initial trimis de And_eutza
cat despre Partizan... o venit in concert si era asa de beat idiotu ala k numa doua piese o fost in stare sa cante... aia-i muzica...?

sper ca nu vorbesti despre artan.
el chiar reprezinta muzica romaneasca.
dar ce stii tu despre timpuri noi?
motor

Re: MARITAU CU ADEVARAT!!!!

Mesajde MasterGz » Vin Noi 22, 2002 1:06 am

PAI FORMATIA ASTA ARE UN MILION JUMATE DE FANI(INSCRISI IN FAN-CLUBURI).APOI DACA II MAI LUAM SI PE CEILALTI SE AJUNGE PE 3 MILIOANE(VORBESC SERIOS)..

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..........LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL......bai fratii surorile bunicile parintii si rudele decedate nu se pun.
MasterGz
Junior Member

....pierdere de timp!!!

Mesajde shmack » Vin Noi 22, 2002 9:02 pm

''Best Romanian Act'' - o mare pierdere de timp si spatiu......
Ce am aflat dupa decernarea acestor premii????NIMIC.Se stia ca or sa castige animalele ( cea mai proasta formatie din lume,iar daca aia fac muzica si sunt talentati atunci eu sunt Ghandi ) .A fost pur si simplu pierdere de timp.Stiu ca multi speram ca poate castiga o formatie adevarata,niste indivizi care pot sa faca muzica ( stiu unde se afla La pe portativ) , ca poate se prezinta si Romania cu ceva evoluat ( nu copiii subdezvoltati de la Animal X,ai caror fani reprezinta populatia din Romania cu IQ sub 80 .......... )
Dar cum spunea cineva nu tot ce este bun este neaparat si popular............... Ce sa-i faci traim intr-o tara de oi ..........
:cry:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

shits

Mesajde kreatorr » Mar Noi 26, 2002 6:55 pm

i hate animal X
i love class, bug & zdob
kreatorr
Junior Member

mmmda...

Mesajde F|y! » Mie Noi 27, 2002 3:19 pm

Mai, acum ca a trecut totul...nu se mai poate face nimik...daca au castigat, cu premiul raman...poate ca au meritat, poate ca nu..mie imi plak..in mare masura, dar nu pot sa afirm ca cei de la Class nu stiu mai multa muzika decat Animal X...de bine, de rau, ei isi compun singuri piesele...ceea ce la Animal X nu fac...dar daca au fani multi in tara, nu se prea poate opune nimeni...muzika buna a cam inceput sa se piarda, iar Animal X. pentru ca si-au creat, intr-un fel, un stil al lor, au captat atentia adolescentilor...pentru ca mai mult cei intre 10-18 ani asculta Animal X...ce sa mai zik..?..ma bucur pentru ei...cum am mai zis, premiul tot lor le ramane, fie ca vrem, fie ca nu...
F|y!
Junior Member

Mesajde Amica » Vin Noi 29, 2002 8:18 pm

Draga fi mai atent ce spui!!!!
In primul rand Amici se scrie cu un singur "i",daca nici macar atata nu stiai!INCULTULE!
Si in al doilea rand ei au ajuns sa fi printre cele mai bune trupe romanesti!In schimb tu esti un biet idiot ca toti ceilalti care nici macar nu stie sa scrie!
Amica

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii