ii zice PetMagazin , e scoasa de ProfiMedia .
Foarte misto!
Mai stiti cumva altele ?
Initial trimis de Guppy
Azi am gasit o noua revista ... in sfarsit cuprinde si articole de acvaristica,nu numai despre caini ,pisici ,carcalaci.
ii zice PetMagazin , e scoasa de ProfiMedia .
Foarte misto!
Mai stiti cumva altele ?
Initial trimis de niki
Am vazut si eu revista in vitrinele chioscurilor si mi s-a spus ce e 18000 lei.
Cei care ati cumparat-o poate dati mai multe detalii despre ce e util prin ea.
Initial trimis de Mircea
Un articol despre Betta Splendens, unul despre neoni, cate ceva despre o specie de plante, n-o retin acum si multa reclama firmei Profipet, care distribuie se pare Hagen si Juwel.
Initial trimis de Catalin B
ce parere aveti de filtrele de pe prima coperta a Petmagazin, alea cu F.. parca , nu mai stiu , are cineva asa ceva?imi par dragute ca design, au si rezerve de materiale filtrante de toate felurile, tot felul de reglaje, mi se pare totusi cam mare debitul vehiculat raportat la vol. acvariu,ce credeti?
Initial trimis de Mircea
Cred ca te referi la seria Hagen Fluval. Hagen este distribuit de ProfiPet, probabil si altii. N-am avut Fluval, nu cunosc, in general din toata gama se alege unul recomandat (scrie pe ele). Daca debitul filtrului este de 3...4 acvarii pe ora e arhisuficient. La acvarii de apa dulce populate normal merge si mai putin.
Initial trimis de Ioas(Ovi)
Ma, da' alte reviste in afara de Pet Magazin nu mai exista pe la noi?
Initial trimis de Cristian Stef
BINENTELES CA REVISTELE SERIOASE RAMAN TOT CELE AMERICANE SAU DIN EUROPA OCCIDENTALA.
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori