Tipe HOT---ANNA LESKO
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Tipe HOT---ANNA LESKO
BAi a aparut o noua tipa buna pe canalele astea de muzica.O ruso-moldoeanca - arata bine sau nu?......
A da shi mai shi canta pe deasupra!

- Fişiere ataşate
-
- annalesko01.jpg (54.25 KiB) Vizualizat de 6795 ori
- Johnny_bz
- Junior Member
este femeia lu' marius tuca.....desi el e casatorit cu alta
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Am vazut si eu azi o melodie cu ea.
Pacat ca johnny_bz nu a pus poza completa !
Pacat ca johnny_bz nu a pus poza completa !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am citit pe undeva ca e fiica unui conslilier local sau nu stiu ce mare scula din constanta...
asa se explica de ce nu are voce...
asa se explica de ce nu are voce...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Ana Lesko
da 'rau de tot, e mult peste Radute si alte prostute, se vede frumusetea rafinata, ucraineana. Ce daca n-are voce, doar nu asta conteaza
Ce zici pufulet, e cu Tuca??? Mi se face rau :bleah:

Ce zici pufulet, e cu Tuca??? Mi se face rau :bleah:
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
este combinata cu tuca si le-au facut astia poze sarutandu-se de zor printr-un restaurant
-
nu stau sa scanez poele cu ei dar iti poti cumpara revista "star"
-
marfa de marfa de super marfa
Poza atasata e belea!!!! totul e belea cu aceasta femeie!
-
Love2Fly - Junior Member
e "prietena" unui tip cu bani, acre o place tocmai din motive expuse in imaginea atasata
si piesa ai, ard in flacari e chiar faina
http://www.valix.as.ro/ana lesko - ard in flacari.mp3
si piesa ai, ard in flacari e chiar faina
http://www.valix.as.ro/ana lesko - ard in flacari.mp3
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de Oribilul Mosh
Pacat ca johnny_bz nu a pus poza completa !(
Tzi-am gasit o poza mai completa.
- Fişiere ataşate
-
- annalesko02.jpg (53.53 KiB) Vizualizat de 6670 ori
<<<Viatza e un film cu proshti: totzi murim in final>>
- Johnny_bz
- Junior Member
am dat un search pe google si uite ce am gasit
- Fişiere ataşate
-
- p003.jpg (47.69 KiB) Vizualizat de 6665 ori
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Initial trimis de Superba Oana
este femeia lu' marius tuca.....desi el e casatorit cu alta
Pardon!E cuplata cu Irinel Columbeanu...unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania...A gasito la Constanta pe cand ea avea 16 ani si era "dansatoare",iar el a "salvato"...
Oricum,imi place de ea...pt. ca ii plac si ei fetele si nu ar refuza un menage-a-trois impreuna cu iubitul ei si cu o alta femeie.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Initial trimis de JaJa Beens
am dat un search pe google si uite ce am gasit
ma,daca jaja va spune ca e moarta,n-o mai cuplati voi cu toti barbatii pamantului.
nici eu n-as refuza un menage a trois:o
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
bahh ...
deci asta e foarte frumoasa ..si e inzestrata de la natura!...
dar nu intzleg d c s-a bagat si in muzica.. ?!?! sa se afle in treaba?
voce oricum nu are... si dc voia deaparat putea sa se faca cunoscuta si prin alte cai ..( shtiu ca picteaza.. si are kiar talent...) ..iar la cum arata putea mai bine sa-si inceapa o cariera de model ...(asta in cazul in care nu are deja una) ..sau una in actorie.. i s-ar potrivi mai bine...pentru ca am observat ca e cem prefacuta ...so nu i-ar fi greu sa joace roluri ....
deci asta e foarte frumoasa ..si e inzestrata de la natura!...
dar nu intzleg d c s-a bagat si in muzica.. ?!?! sa se afle in treaba?
voce oricum nu are... si dc voia deaparat putea sa se faca cunoscuta si prin alte cai ..( shtiu ca picteaza.. si are kiar talent...) ..iar la cum arata putea mai bine sa-si inceapa o cariera de model ...(asta in cazul in care nu are deja una) ..sau una in actorie.. i s-ar potrivi mai bine...pentru ca am observat ca e cem prefacuta ...so nu i-ar fi greu sa joace roluri ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Right ! :yD
Oricum pe baieti nu-i intereseaza cat de "fufa" e .... dc arata bine isi clatesc si ei okii ... nu ??
P.S. am postul numarul 1069 :p
Oricum pe baieti nu-i intereseaza cat de "fufa" e .... dc arata bine isi clatesc si ei okii ... nu ??
P.S. am postul numarul 1069 :p
-
Dee Dee - Junior Member
Re: ?
Initial trimis de Love2Fly
Ma intreb cum au reusit alea de la Dolly ca alea sunt prea mici pt a o face cu producatorul doar ca sa le iasa Cd-ul pe piata!:)
pai ...au mame :yD !! (kidding)
-
Dee Dee - Junior Member
Originally posted by Mr Hyde
Ana Leskoda 'rau de tot, e mult peste Radute si alte prostute, se vede frumusetea rafinata, ucraineana. Ce daca n-are voce, doar nu asta conteaza
so true...so true

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii