C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
hei rup, hei rup, noi cu drag muncim...
bah, azi e azi sau e maine sau e ieri? ca de fro 3 zile muncesc non stop si nu mai stiu unde e delimitarea.
aivitnez, zile tu cum e cu sefii, poate mai invat ceva nou, facem un schimb de esperienta in folosul clasei.
sa nu faceti pariu cu cine stinge az lumina caci pierdeti. va salut.
bah, azi e azi sau e maine sau e ieri? ca de fro 3 zile muncesc non stop si nu mai stiu unde e delimitarea.
aivitnez, zile tu cum e cu sefii, poate mai invat ceva nou, facem un schimb de esperienta in folosul clasei.
sa nu faceti pariu cu cine stinge az lumina caci pierdeti. va salut.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
angus, sa n-ai ambatz ca nu vrei a pui pariu pe stins lumini... pe o bere doo?
asta in loc de neatza, io-te cum aparu kickass cum a luat cm o turnura ametitor de aberanta, hodoronc tronc asha (stiu, mi-emi spui ca ratzampunge cand ea macane shi fuge?)
asta in loc de neatza, io-te cum aparu kickass cum a luat cm o turnura ametitor de aberanta, hodoronc tronc asha (stiu, mi-emi spui ca ratzampunge cand ea macane shi fuge?)
- gaga
ba da, mah dana. ma ofer satz beau doo beri. d-abia ashtept. simt o sete milenara.
si mai propun sincer sa sa schimbe titlul threadului din boboci in "loc de dat cu capu' pentru CM"
p.s. cum ti-a iesit prezentarea?!
si mai propun sincer sa sa schimbe titlul threadului din boboci in "loc de dat cu capu' pentru CM"
p.s. cum ti-a iesit prezentarea?!
- angus
- Junior Member
haida de mah angusica. o sa ma lasi saraca lipita pamantului.
schimbarea de titlu' nu mai este in mana mea, is ex DANA, mai nou dana imi zice
p.s. ai mah tanti, care prezentare? ca am minim doo pe saptamana. aia de azi cool, am facut asistentza sa rada, cica-s "nativ talker" si "tu cum de mai lucrezi la firma asta?" (in sensul in care nu-s potrivita imaginii serioase.
si ce crezi ca am zis? doar "what are you, a fuckin' owl?" si in context beton. ah, si raspundeam la orice intrebare cu citate din filme si desene animate, versuri din melodii... ce e rau cu asta?
(neseriozitate, bla bla bla)
schimbarea de titlu' nu mai este in mana mea, is ex DANA, mai nou dana imi zice

p.s. ai mah tanti, care prezentare? ca am minim doo pe saptamana. aia de azi cool, am facut asistentza sa rada, cica-s "nativ talker" si "tu cum de mai lucrezi la firma asta?" (in sensul in care nu-s potrivita imaginii serioase.
si ce crezi ca am zis? doar "what are you, a fuckin' owl?" si in context beton. ah, si raspundeam la orice intrebare cu citate din filme si desene animate, versuri din melodii... ce e rau cu asta?
- gaga
Initial trimis de dana
ah, si raspundeam la orice intrebare cu citate din filme si desene animate, versuri din melodii... ce e rau cu asta?
- Hey missy, tell us about this product ...
-Ain't that cute ?! BUT IS WROOONG!
-Ok, I got it! So, what about invoices and proforma invoices?
-Oh my God! They killed Kenny!
mneata
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
hai neata trantori
anguse luasi bere de la dana au ba? chestia cu sefii e mai complication ca mi-e frica ca dati copiraitu la altii si se-nfund(a)
kickuke uelcam in randu sclavilor
onkoaso daca nu bagi un "bine" de-al tau sa ma trezesc nu ai ambitz si vezi sa nu mori de caras
asule mai zii bah si pe romaneste ca nu toti dovedim limbile
si acu gata la treaba ca acusiculea vine nea tufish si ne da cu natou' in damigeana....
anguse luasi bere de la dana au ba? chestia cu sefii e mai complication ca mi-e frica ca dati copiraitu la altii si se-nfund(a)
kickuke uelcam in randu sclavilor
onkoaso daca nu bagi un "bine" de-al tau sa ma trezesc nu ai ambitz si vezi sa nu mori de caras
asule mai zii bah si pe romaneste ca nu toti dovedim limbile
si acu gata la treaba ca acusiculea vine nea tufish si ne da cu natou' in damigeana....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cm, salutu-te! fire!
aivitnez, n-o luai breh pa bere, o detei, ca m-a invins in lupta dreapta cu 22 de minute in plus, dovedite negru pe alb. ca io daca mai stateam pana la ora ceea explodam.
da' poate imi iau revansa azi. sau chiar maine.
hai gata, la munca, nu la-ntins mana, ia nu mai sporovaiti degeaba pe banii intreprinderii!
Aliosha, mersi de promptitudinea nesperata, io propun un cinstit "clasa muncitoare, mandra ca o floare - loc de dat cu capu'.
ca ashea simt io. e cineva contra?
da' poate imi iau revansa azi. sau chiar maine.
hai gata, la munca, nu la-ntins mana, ia nu mai sporovaiti degeaba pe banii intreprinderii!
Aliosha, mersi de promptitudinea nesperata, io propun un cinstit "clasa muncitoare, mandra ca o floare - loc de dat cu capu'.
ca ashea simt io. e cineva contra?
- angus
- Junior Member
@aliosha- io sunt de acord cu propunerea lui angus.
@zoso- tu ai picioarele in ventricole sau auricole ?
@angus-bah mai bine castigai tu ca poate ma lipeam si io ca de la dana ...m***
@zoso- tu ai picioarele in ventricole sau auricole ?
@angus-bah mai bine castigai tu ca poate ma lipeam si io ca de la dana ...m***
-
draga zoso, ai gresit threadu': ala de vreai tu sa scrii pe dansul sa cheama ghici cine ma everveaza az mai tare si mai tare...ce-are instalatorul tau cu problemele grele la care este supusa clasa muncitoare?!
- angus
- Junior Member
anguse cu umila-mi plecaciune permite-mi sa te contrazic. threadu corect era : totul despre sex/sexul oral/cum dau m*** instalatorii...
-
vali, mai bine ca n-ai dat cei 75.000 ca nu era virgin. erai piua 3 ca fu sod si cu mine inaintea ta...luaram noi ban da' sincer a meritat...
-
Bine - bine... voi propuneti da' io ca cine fac ?
vali nu stiu cum e in Bucuresti dar Duminica seara eu am ramas cu masina inzapezita prin centru. Au fost cam 300 de iesiri in "decor" in ziua aia. Nici nu stiu cum am adus-o acasa intr-un final, tinand cont ca e tractiune spate.
vali nu stiu cum e in Bucuresti dar Duminica seara eu am ramas cu masina inzapezita prin centru. Au fost cam 300 de iesiri in "decor" in ziua aia. Nici nu stiu cum am adus-o acasa intr-un final, tinand cont ca e tractiune spate.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
cu emotie si inalta mandrie proletara tin sa felicit userul SOD pt cele 1378 de posturi dobandite cu atata truda si sacrificii inimaginabile. daca le-am fi adaugat si pe cele refuzate abuziv de sindicat am fi sarbatorit cu siguranta 6543 . la mai multe SOD-ule si fii sigur ca poza ta va trona la panoul "cu ei ne mandrim"
-
Initial trimis de onk
sa inteleg ca exista si rateuri?
...inevitabile draga onka,...inevitabile .deh riscurile meseriei...
-