Intalnirile forumiste de miercuri seara
Moderator: anjin-san
m-am simtit de kko miercuri... popalin, sod si jaja shtiu de ce
... a draq buzoasa aia
... si cu apa minarala si cafele... nu faci prea multe :cry:
Au fost: gabytu, alin, zoso, moshu, k-gula + anca, zgubilici + despot :sleep:, mama Oanei (parca era si Oana pe acolo... ;b - ;v na ca sa ma ierti), baixinho, dinu, jaja, neamtzu cu un prieten, SOD si eu. Am uitat pe careva? :con:
Love2Fly - te mai lasi mult rugat?
Pentru moshu, alin si jaja.... acum e sigur... sambata sunt liber si o dam
. Eu zic sa ne gandim de 3 ori inainte sa o anuntam pe zgubi, responsabila cu proasta dispozitie... :rolleyes: si pentru care nu cred ca putem sa gasim lapte de urs :a

Au fost: gabytu, alin, zoso, moshu, k-gula + anca, zgubilici + despot :sleep:, mama Oanei (parca era si Oana pe acolo... ;b - ;v na ca sa ma ierti), baixinho, dinu, jaja, neamtzu cu un prieten, SOD si eu. Am uitat pe careva? :con:
Love2Fly - te mai lasi mult rugat?
Pentru moshu, alin si jaja.... acum e sigur... sambata sunt liber si o dam

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Gabyzzu
Nu am putut sa nu remarc vesnicul si inca "virginul(a)" confictul (neintelegerea) dintre zoso si moshu' mai oribil ca de obicei *no offens, batrane*... (hidding).
eu i-am oferit 75.000 lei pentur o chestie orala si el nu a vrut...acum imi pare rau ca nu i-am dat 100. ce zici moshule, te dezvirginez?
m-am simtit bine la meetingul asta
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
sopra,la fel ma simteam si eu,pana sa beau alea 3 beri.merci costin,stii pt ce!va salut pi astia cari ati fost!
acum astept cu nerabdare ziua de sambata!
moshule,sa nu-i dam lu sopra gogosari! mai ales daca luam si bautura!
oana,te salut pe tine si pe mama ta :o
acum astept cu nerabdare ziua de sambata!
moshule,sa nu-i dam lu sopra gogosari! mai ales daca luam si bautura!
oana,te salut pe tine si pe mama ta :o
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de K-gula
bai aline cu placere. da cum a fost "cafeaua"? trecuia mai tare sau a fost incalzita asa cum trebuia?
K-gula.
mergea mai tare oleaca,oricum am mai ajuns si eu pe la scoala ca am baut-o in campus la politehnica

il sustin pe zoso :p
bravo baixule!
-
guys...MAMA CA A MEA N-ARE NIMENEA...
DA' SI FIICA-SA II BUNA! ;S
;D :t ;h :B :gay:
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Initial trimis de Superba Oana
guys...MAMA CA A MEA N-ARE NIMENEA...
aschia nu sare departe de trunchi

k-gula, alin, ne-am prins mah, nu tre sa mai bateti moneda pe tema asta

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
nu ma pot abtine,desi stiu ca sunt offtopic.
pe Oana,ofcors,doar e mama ei :yD
pe Oana,ofcors,doar e mama ei :yD
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
da... intr-un fel ai si tu dreptate... Oana e mama mamei ei in multe chestii, nu-i asa Oana? :rolleyes:
- Sopra Tutt1
- Junior Member
ca bine graiesti sopra...asta e!...mai vine si momentul cand copilul isi "sfatuieste" parintele...
mersi mirela
sunt curioasa ce s-ar scrie pe acest "forum"...
v-as pune multe poze...
mersi mirela
sunt curioasa ce s-ar scrie pe acest "forum"...
v-as pune multe poze...

If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
asta seara a avut loc o mini-intalnire : eu,sopra,noshu,decret si pe la sfarsit putin xkran.scopul intalnirii a fost o masa copioasa,insa eu cu sopra bem si acum.
am fost in crangasi si am cumparat branza,carnati oltenesti,parizer de pui,ceapa,masline si am cumparat din cantina 8 portii de mamaliga.(pana acum a semanat cu un post al moshului,nu?:D).
oricum,noi am cazut morti din 1/2 de farfurie,insa moshul e un om in prezenta caruia as rade non-stop si care a mancat TOT.cat mananca omu asta,Doamne!cel mai mare mancau pe care l-am vazut in viata mea!oricum,a fost f misto,am ras mult de tot.a ramas f mult,acum ma lupt cu sopra cu o berica Neumarkt la 2L.
moshu,inainte sa inceapa sa manance se uita la farfuria de mancare si spune : am orgasm!
astea este orgasmele de mosh!
la mai multe!
ps : am mai fost aseara la o min-betie in backstage cu doi useri.a fost fain de tot
am fost in crangasi si am cumparat branza,carnati oltenesti,parizer de pui,ceapa,masline si am cumparat din cantina 8 portii de mamaliga.(pana acum a semanat cu un post al moshului,nu?:D).
oricum,noi am cazut morti din 1/2 de farfurie,insa moshul e un om in prezenta caruia as rade non-stop si care a mancat TOT.cat mananca omu asta,Doamne!cel mai mare mancau pe care l-am vazut in viata mea!oricum,a fost f misto,am ras mult de tot.a ramas f mult,acum ma lupt cu sopra cu o berica Neumarkt la 2L.
moshu,inainte sa inceapa sa manance se uita la farfuria de mancare si spune : am orgasm!
astea este orgasmele de mosh!
la mai multe!
ps : am mai fost aseara la o min-betie in backstage cu doi useri.a fost fain de tot
bravo baixule!
-
Dupa ce m-am trezit cu noaptea in cap... pe la 4:30... pe la 6 am primit un telefon (nu zic de la cine ;b)... prin care eram chemat de urgentza in cantina... dar cum peste tot era inchis, am gasit sa mancam doar "la triunghi", unde nu aveau maioneza si ketchup dulce: RUSHINE, RUSHINE, de 3 ori RUSHINE!
Dupa care am venit acasa si am ashteptat cu sufletul la gura a doua intalnire care a decurs cam dupa cum a spus Alin... mai multe detalii o sa dea moshu... ca el le are la astea cu gargara
. Acum ma doare capul si sunt in mijlocul unei discutii filosofice cu Alin, referitoare la femei si la bautura... cum draq de le combinam noi p-astea 2... nu shtiu
la mai mare!
Dupa care am venit acasa si am ashteptat cu sufletul la gura a doua intalnire care a decurs cam dupa cum a spus Alin... mai multe detalii o sa dea moshu... ca el le are la astea cu gargara

la mai mare!
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
Plictisitor tare, pana sa apara Gabytu in peisaj se vorbeau numai tampenii acolo.
Dar de cand am intervenit eu in peisaj s-au purtat numai discutii de o cultura inestimabila :p (...)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Mai, pana la urma a venit onk miercurea trecuta? Nu de alta, da' sa nu mor prost!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
o altfel de intalnire forumista
o zi ploioasa .....piatza Crangasi....cateva cepe rosii.....branza de bivolitza...parizer de pui...carnatzi oltenesti..masline...un hardau cu mamaliga....mere in foietaj...bere ieftina la plastic....Decret uitandu-se din doua in doua minute la ceas....Alin razand in continuu...Sopra Tutt1 mai vesel si mai amabil ca niciodata.....Oribilul Mosh radiind de fericire....o masa pe cinste......kterinca la maxim.....o zi minunata
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
zoso, vin-o cu noutati. Stiu ca are prieten. Sau nu ai inteles ca floarea era o atentie de ziua ei?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de baixinho
vin-o cu noutati.
:yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Sod,fiecare cu ce poate si cu ce-l duce capul. Eu sunt cu mancarea..tu esti un afemeiat si un alcoolic notoriu. Nu putem fi totzi la fel. N-ar mai fi frumos.
zoso e cu m*** . :p
Fiecare cu ce poate.
zoso e cu m*** . :p
Fiecare cu ce poate.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma