oare ne dam in spectacol pe net ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde doua vorbe » Dum Oct 14, 2001 2:44 am

Parerea mea e ca da , probabil eu sunt chiar cel mai bun exemplu :( , ne scoatem ochii pentru tot felu de tampeni , serios despre gusturi si pareri nu merita sa te certi , din pacate de-abia acum am realizat asta .

Scuze sando , tu aperi o parere si eu alta , nici n-are sens sa ne mai chinuim discutind , argumentele vorbesc pentru ele insusi .

Asi dori totusi sa mai adaug ceva :

sache que l'union fais la force , mais que la misere la divise ,

Cam asta e situatia in romania actual , i can only say ya better stick together , nu conteaza ce scrie pe pasaport , tot roman/ca esti , cu tot ce apartine de asta .

i'm outta here .

----------------------------------------------------------------
Bravo romanilor v-ati facut de ras pe net .
doua vorbe
Junior Member

Re: oare ne dam in spectacol pe net ?

Mesajde EXOTICA » Dum Oct 14, 2001 6:43 am

ba eu zic ca daca ai si cetatenie americana e mai bine..si esti si roman, si american..should I say more? Unchiul meu Eugen Mihaescu, ambasador unesco, are cetatenii sa-si puna si in cap..elvetiana, franceza...americana...romana..deci...iti zic eu ca in lume mai putin conteaza cetatenia Romana din pacate, la fel si cu dolarul....si leul...normal ca nu sufera comparatie.
Si daca Sendy zice ca o cheama "sendy"..ai bunul simt sa nu-i pocesti nick-ul..si sa il respecti.
EXOTICA
Junior Member

Apropos de divizare

Mesajde Vizitator » Dum Oct 14, 2001 7:10 am

Papushik, eu nu m-as lauda cu un astfel de unchi, care a ajuns ambasador dupa ce l-a pupat in kur pe nea nelu care a gaurit drapelu' pana a facut saracu' hemoroizi.
Vizitator

Re: Apropos de divizare

Mesajde EXOTICA » Dum Oct 14, 2001 8:01 am

Initial trimis de Lenn Goorer
Papushik, eu nu m-as lauda cu un astfel de unchi, care a ajuns ambasador dupa ce l-a pupat in kur pe nea nelu care a gaurit drapelu' pana a facut saracu' hemoroizi.

Alors nici eu nu-i impartasesc viziunile politice..il vad mai mult ca pe "marele grafician" cu un foarte mare bagaj de cunostinte. Azi am citit de el in ziarul Ziua...e total opusul a cea ce gandesc eu. Nu stiu ce dovezi mai multe vrea..doar Ben Ladin a aparut la TV si "ne-a urecheat"..ne-a aratat el cu degetul ce o sa patim..si noua ne este mare frica acum. Oricum, nici rusine nu-mi este cu rudele mele..de pe tot globul..imi era rusine cu anumiti romani care au niste idei atat de extremiste. Asta se intampla cand nu citesti si nu esti informat. Unii au zis ca e "ok cu atacurile teroriste...America merita o palma dupa cat si-a facut de cap".
dar nu zic nimika...tine-o cu frica...fiecare are dreptul la o parere, insa va rog nu mai injurati atata...sper ca mai aveti si alte cuvinte in vocabular de agrumentat. Adika...vorbiti civilizat, daca vreti sa va faceti auziti:)
EXOTICA
Junior Member

O.K.

Mesajde Vizitator » Dum Oct 14, 2001 9:21 am

Din pacate multi oameni de cultura s-au gudurat pe langa dinozaurii comunisti care conduc tara, pe fata sau nu, in ultimii 12 ani. Asta ma deranjeaza pe mine foarte tare, ca nu se intrevede ceva bun pentru romani in urmatorii ani si asta in primul rand din cauza celor care conduc tara.
In ceea ce priveste atacurile teroriste sunt de acord cu tine.
Vizitator

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Oct 16, 2001 12:40 pm

deci care e treaba? ca nu prea am intzeles legatura intre titlul threadului si ceea ce scrie in el ... imi poate explica si mie cineva ce se discuta aici?
Sopra Tutt1
Junior Member

Re: Re: oare ne dam in spectacol pe net ?

Mesajde Vizitator » Joi Oct 18, 2001 10:16 am

"Unchiul meu Eugen Mihaescu"...................

Eugen Mihaescu ?
Este cumva acelashi individ care a provocat un dita mai scandalu' la Palatu' Cotroceni cu ocazia lansarii revistei Hustler in Romania, cand a fost fotografiat cu mainile pe sanii unei stripteuse ? Sau este cel care zicea ca in 1996 ca (,) clipul electoral a lu' Constantinescu este de prost gust ? Parca , pe vremea aia era consilierul de imagine a lu' Nea Nelu, pe care din cate am vazut il huleatzi voi pe forum pe aici ... Shi iata ca incet incet ne dumirim shi noi ce e cu fatucile astea . Ash putea sa amenintz shi eu ca ma duc la Nistorescu sa ii arat ce idotzenii debiteaza nepoata consilierului prezidentzial shi prietena sa, dar nu ma cheama Sendy. Btw , Sendy, este ca daca ne interesam nitzelush o sa vedem ca unchiul tau este Trotzki , iar bunicul Gheorghe Gheorghiu Dej ?
Vizitator

Re: Re: Re: oare ne dam in spectacol pe net ?

Mesajde EXOTICA » Joi Oct 18, 2001 9:16 pm

Initial trimis de Anonim
"Unchiul meu Eugen Mihaescu"...................

Eugen Mihaescu ?
Este cumva acelashi individ care a provocat un dita mai scandalu' la Palatu' Cotroceni cu ocazia lansarii revistei Hustler in Romania, cand a fost fotografiat cu mainile pe sanii unei stripteuse ? Sau este cel care zicea ca in 1996 ca (,) clipul electoral a lu' Constantinescu este de prost gust ? Parca , pe vremea aia era consilierul de imagine a lu' Nea Nelu, pe care din cate am vazut il huleatzi voi pe forum pe aici ... Shi iata ca incet incet ne dumirim shi noi ce e cu fatucile astea . Ash putea sa amenintz shi eu ca ma duc la Nistorescu sa ii arat ce idotzenii debiteaza nepoata consilierului prezidentzial shi prietena sa, dar nu ma cheama Sendy. Btw , Sendy, este ca daca ne interesam nitzelush o sa vedem ca unchiul tau este Trotzki , iar bunicul Gheorghe Gheorghiu Dej ?

Eu n-am amenintat nimic asa ca ai bunul smt s nu te baga n discutie. Am spus ca nu impartasesc unele idei ale oamenilor politici, dar nici rusine de famlia mea nu imi este. Daca sta si de gandesti...tu te compari la degetul lui mic...scuze.
Nu are nici o legatura cu pozele...si conslierul de magine..etc, ci mai degraba cu situatia de razboi n care US se afla acum...si unii...oameni, mai vor justitie si dovezi dupa cele intamplate.
Dar haide..dupa cum zicea Domnul moderator...trebuie sa vb despre muzica, asa ca pofiti ! Dscutati! va bucurati ! eu am treaba acum..
cee ya
EXOTICA
Junior Member

Terminati dracu cu discutiile astea

Mesajde Baluba » Joi Oct 18, 2001 10:52 pm

Gata, ma! Am inteles ca aveti boala unii pe altii, da terminati odata cu certurile astea imbecile ca s-a cam saturat lumea. Dati-va mesaje personale pana nu mai puteti, da' nu ne mai chinuiti pe noi!
Baluba
Junior Member

Mesajde Vizitator » Vin Oct 19, 2001 3:51 am

[quote]Initial trimis de EXOTICA
[B]

Hmmmm ...De cat bun simtz shi ratziune se da dovada in aceste momente grele, cand fara ca noi sa ne fi dorit, gasim tot felul de trasnai ...Iar pe de alta parte, daca chiar aveai chiar atat de multa treaba nu era cazul sa te mai lansezi pe net cu inca o "elucubratzie" . Inainte sa ne fi acuzat pe noi ca suintem asha shi pe dincolo, trebuia sa fi studiat cu multa atentzie familia . Chiar vrei sa te cred ca te disociezi de unchiu' Mihaescu ?
Vizitator

duh...

Mesajde Unregistered » Lun Noi 18, 2002 7:22 am

To argue over internet is like running at The Special Olympics: Doesn't matter if you came first you're still retarded...
Unregistered

Mesajde Unregistred » Sâm Noi 23, 2002 7:54 am

Hm, da, daca vb deacest thread se poate spune ca e un spectacol... Discutiile de pe alte threaduri, de exemplu "Curatenie in hh" si altele, discutiile sunt chiar instructive, daca nu ptr muzicantii actuali , si la mare moda ptr ca se vand (mi se pare cel mai potrivit cuvant), ma
Unregistred

Mesajde ROBAKITA » Lun Noi 25, 2002 3:24 pm

Sigur,nu exista mai bun mod de a te da in spectacol fara ca cineva sa stie exact cum esti.Aici fiecare isi spune parerea chiar daca e lipsita uneori de realitate.Nu cred despre user-ii acestui forum ca unii sint mai destepti ,altii mai putin destepti,ceea ce e aici e total lipsit de realitate.
Iau un ex.,EU(ca sa nu supar pe nimeni)din ceea ce scriu poate unii si-au facut o parere doar pe baza mesajelor mele,poate nu sint AS in toate si nu am gasit uneori raspunsul corect ,dar pot spune un lucru ca nu se compara cu realitatea.Din lipsa de ocupatie am devenit si eu membra pe aici.

Deci net-ul e un bun mijloc de a te da in spectacol si nu numai.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii