Sentenced
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
sincer n-am auzit in viata mea coverul asta ...si am ascultat destul sentenced... recunosc ca au melodii mai putin reusite ...deh... toata lumea are ... dar ca "au masacrat piesa in special la voce " mi se pare mai mult decat ciudat ptr ca in 2002 solistul era Ville Laihiela care dupa umila mea parere are o super-voce ....(dak mi-ai fi spus ca au facut un cover dupa cannibal corpse si l-au masacrat in special la voce te-as fi crezut pe cuvant ...dar faith no more ...ciudat ...adik ville are o voce care s-ar mula perfect pe faith no more )
anyway ... o sa caut melodia(sper sa o si gasesc)...sa asculte si urechile mele despre ce vb
anyway ... o sa caut melodia(sper sa o si gasesc)...sa asculte si urechile mele despre ce vb
- bloodcry
- Junior Member
mie imi plac mai mult ultimele 5 albume adik alea de dupa amok -dak stau sa ma gandesc mai bine sunt doar 4 +un greatest hits -asta ptr ca imi place mult mai mult vocea lui Ville decat cea a lui Taneli . Oricum ascult si sentenced de pe vremea cand taneli era vocalist dar omul ala urla mult prea mult ptr gustul meu ...stiii cum e la batranete o dai pe chestii mai soft ..

- bloodcry
- Junior Member
bloodcry scrie:whatever .... e cam imposibil sa nu fi ascultat niciodata faith no more ... nu sunt printre preferatzii mei dar vreo 4-5 melodii am ascultat in mod cert ...
si asta te face sa afirmi cu atata siguranta ca Ville ala s`ar potrivi perfect ca vocal la fnm ?

-
whatever - Mesaje: 2848
sentenced are dead ....
pe 30 mai apare utimul album " the funeral album " cel mai complex album sentenced dupa parerea mea ..
Ville Laihiela va continua insa sa cante in Poisonblack ( pana anu asta j.p. de la Charon era vocalul de la Poisonblack iar Ville era doar chitarist ..acum J.P. a plecat din Poisonblack si se pare ca Ville a devenit multifunctional
)
@whatever ... ai avut dreptate " digging the grave" suna ff ciudat nici macar mie nu-mi place care sunt mare fana Sentenced

pe 30 mai apare utimul album " the funeral album " cel mai complex album sentenced dupa parerea mea ..
Ville Laihiela va continua insa sa cante in Poisonblack ( pana anu asta j.p. de la Charon era vocalul de la Poisonblack iar Ville era doar chitarist ..acum J.P. a plecat din Poisonblack si se pare ca Ville a devenit multifunctional

@whatever ... ai avut dreptate " digging the grave" suna ff ciudat nici macar mie nu-mi place care sunt mare fana Sentenced
- bloodcry
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1