Chiar suntem o tara de idioti ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Chiar suntem o tara de idioti ?

Mesajde nccmn » Mar Ian 17, 2006 6:18 pm

Buna , ma numesc Nick , 38 ani ( nccmn@yahoo.com ) .
Locuiesc undeva langa Slobozia . Mi-aduc aminte ca , pe timpul comunistilor gusturile tineretului ( care se considerau mai progresisiti , mai cultivati ) se indreptau catre muzica straina ( pop , disco , rock si altele ) , mai putin catre cea romaneasca , considerata inapoiata .
Acum , dupa decembrie `89 , constat cu mahnire ca muzica tineretului consta numai in manele , acea muzica ( lalait ) al kitsch-ului si subculturii care ne-a intoxicat . Pana si muzica populara s-a ''manelizat'' ( iertati-mi cuvantul ) . Parca intreaga televiziune ( mai ales canalele private ) s-a aliat in favoarea acestui jeg al cuturii de mahala . Cine este de vina ? Populatia care asculta asa ceva ? Mai-marii televiziunilor care promoveza asa ceva ? Asa-zisii artisti ai acestui gen care nu prea are legatura cu arta ?
Si eu ( si banuiesc ca multi altii ) cu ce sunt de vina ca trebuie sa suport asa ceva ? Pe majoritatea canalelor TV gasesc astfel de scarbosenii . La nunti ( noroc ca nu prea ma duc ) numai asa ceva aud . In tren , autobuz , la locul de munca , pana si telefoanele mobile numai asa ceva ''intoneaza'' . Pot scapa vreodata de acest kitsch , poate si la inmormantare imi veti pune astfel de muzica .
Multumesc ptr. atentie .
nccmn
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Ian 17, 2006 9:36 pm

incearca la buda in marriot si la catedrala sf petru sau pe bbc news.aici nu gasesti manele.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Shaki » Mar Ian 17, 2006 9:56 pm

nccmn scrie: gusturile tineretului ( care se considerau mai progresisiti , mai cultivati )
iote cubule, vb shi de tine, adik nu ieshti chiar unu de-ala care asculta numa metale shi fugareshte italo discotecile pe unde le prinde...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde cubu » Mar Ian 17, 2006 10:05 pm

Da, cica am auzit io ca ar fi o treaba, cand te gandesti la o adica, nu trebuie sa fii cultivat si destept sa-ti dai seama ca daca se intampla, nu mai trebuie sa te gandesti mult si apoi daca se intampla, nu mai poti da inapoi. Nu?

Progresisti, progresivi, metalisti, anti italo germano bulgaro irako disco dance in za haus... Mai conteaza?

Deci nu.
indescifrabil
cubu

Mesajde marian jan » Mar Ian 17, 2006 10:06 pm

nu,cand zice "mai cultivati se refera la mine"!:D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde cubu » Mar Ian 17, 2006 10:07 pm

Bre, tu taci si mananca iaurtu acolosa. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Mar Ian 17, 2006 10:08 pm

manele?unde,unde,unde?:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde baixinho© » Mar Ian 17, 2006 11:40 pm

are george pruteanu toate noutăţile.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde o_tzestoasa » Mie Ian 18, 2006 12:17 am

poate si la inmormantare imi veti pune astfel de muzica

nu, sezi bland, acolo o sa itzi "intoneze" vinilu' cu Mihaela Runceanu, in amintirea vremurilor in care
gusturile tineretului ( care se considerau mai progresisiti , mai cultivati )
.....
Cine este de vina ?
GUTZA, clar !!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Ian 18, 2006 12:44 am

deci oricum ie clar ca nu mai e muzica de pe vremea mea :(
Daimon

Mesajde eyewitness » Mie Ian 18, 2006 10:14 am

bre, merluc acu

zilnic cobor f.f.multe de pe strong dc++ si intru pe fisierele sharuite de uzerii huburilor respective care sunt fuarte multi. creca 90% din iei au rubrica de manele ceea ce spune multe. culmea e ca alaturi de folderele de manele , in multe cazuri, le gasesti pe cele de rock, hiphuape sau hauze. plm, chiar daca n-ar da teveu sau radiou manele iele tot ar sufoca netu :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Mie Ian 18, 2006 10:24 am

da mah: manelele ie de facut parale (face sidiuri si casete pentru clientz), rocu si hausu ie de ascultat (adica ori-ori, sau io jtiu?); sau asculta manelele si tzine rocu si hiphopu si hausu numa asa, de palmares; sau asculta uamenii di tati - sau chear de nu asculta, le tzine acolo (ce, strica sa ai?)

kkt! asta ie, consumam toate rahaturile
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde nae cinefil » Mie Ian 18, 2006 10:37 am

deci manele rulz! da` nu d-aia suntem o tzara de idiotzi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde incoherent » Mie Ian 18, 2006 10:47 am

Nastase rulz!poate d-aia?
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde pacha » Mie Ian 18, 2006 12:02 pm

Buna , ma numesc Nick , 38 ani ( nccmn@yahoo.com ) .
Locuiesc undeva langa Slobozia . Mi-aduc aminte ca , pe timpul comunistilor gusturile tineretului ( care se considerau mai progresisiti , mai cultivati ) se indreptau catre muzica straina ( pop , disco , rock si altele ) , mai putin catre cea romaneasca , considerata inapoiata .

Bre nu e adevarat ce spui.Ascultam toate cele,dar cea straina era mai multa.Astazi sunt o multime de formatii ,unele de tot rahatu',da nu-i rau.Din aceasta multime,in final,se vor desprinde cateva cu adevarat bune si originale.Totul e o chestie de rabdare.
Si asta trece !
pacha

Mesajde Pinguinu » Joi Ian 19, 2006 12:29 am

manele=tziganie, deci noua ne place tzigania si tziganeala, deci DA, siuntem idiotzi.
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Ian 19, 2006 1:00 am

ce e aia tziganie si ce e aia tziganeala?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Sică » Joi Ian 19, 2006 1:07 am

suntem o tara de idioti?

Da, bineinteles ca nu suntem nu stiu cat de destept sunt eu dar sunt sigur ca romanii sunt cu mult mai inteligenti ca multe tari din centrul si estul europei
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Pinguinu » Joi Ian 19, 2006 10:45 am

marian jan scrie:ce e aia tziganie si ce e aia tziganeala?

Nu cred ca exista mare diferenta intre termeni....Conteaza doar ideea pana la urma....
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Joi Ian 19, 2006 10:57 pm

in liceul meu sunt si manelisti. e un liceu de prestigiu, nu spun care. exista si copii mai idioti, tziganosi, dar numai doi tigani in generatia cu care invat (cls 9 si 10). cu toata ura pe care o am pt rasa lor, aia doi sunt printre cei mai normali, ma uitam chiar urat la unu care dak si-ar pune mintea cu mine m-ar face ferfenita si dupa ce se uita in ochii mei ma ignora foarte elegant si trece pe langa mine (nu m-a lasat nici fara portofel fara sa-mi dau seama). in schimb is dastia foarte "albi" care tot tziganosi is. deci da, conteaza ideea.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Vin Ian 20, 2006 3:32 am

Sica_wine scrie:Da, bineinteles ca nu suntem nu stiu cat de destept sunt eu dar sunt sigur ca romanii sunt cu mult mai inteligenti ca multe tari din centrul si estul europei

sica, iar ai postat avand la activ nush cate pahare ? mai pune shi tu cate un semn de punctuatie, shi mai fa shi neste acorduri...ca romanii sunt mai inteligenti ca alte natii, sau Romania e mai ceva ca alta tara :) intelegi ce-am vrut sa zic? Hai, ca stiu ca tu te stradui, si cu un pic de ajutor, o sa stapanesti limba romana mai devreme sau mai tarziu A-)
Si ca sa fiu in topic, a fi tiganos (desi e cam vag termenul) nu presupune neaparat a fi tigan asa cum a fi tigan nu presupune a fura. Tiganii adevarati, gaborii, aurarii, ursarii, lingurarii etc etc nu fura din buzunare si posete, asta e sigur! :n:
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde pacha » Vin Ian 20, 2006 12:10 pm

o testoasa-" o sa stapanesti limba romana mai devreme sau mai tarziu "

Sica baiatule limba e foarte importanta ,crede-ma.:)
Si asta trece !
pacha

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii