pentru iubitorii de lectura

Vanzari / Cumparari / Inchirieri ... pentru orice

pentru iubitorii de lectura

Mesajde anticariat » Vin Oct 06, 2006 9:58 pm

http://www.eanticariat.net
Poate gasiti ceva care va place sau ceva folositor!
anticariat
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 07, 2006 1:48 am

anticariatule, da-mi voie sa nu cred ca preturile afisate la cautare sunt cele reale. Shogun-ul 150.000 si Nobila casa 10o.000 de lei? sa fim seriosi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde anticariat » Dum Oct 08, 2006 2:49 pm

baixinho © scrie:anticariatule, da-mi voie sa nu cred ca preturile afisate la cautare sunt cele reale. Shogun-ul 150.000 si Nobila casa 10o.000 de lei? sa fim seriosi.

de ce ar minti cineva?
anticariat
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Oct 08, 2006 4:09 pm

e interesant siteul dar am impresia k e mai potrivit pe 'mica publicitate' :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Invincible » Dum Oct 08, 2006 4:20 pm

anticare, siteuri cu carti gratuite nu cunosti?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde anticariat » Dum Oct 08, 2006 4:35 pm

Shiva scrie:anticare, siteuri cu carti gratuite nu cunosti?

Sa inteleg ca te intereseaza e-books?Stiu,dar cu carti in engleza!Esti interesat(a)?
anticariat
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Oct 08, 2006 9:28 pm

anticariatule, este mult prea putin. ieri am cumparat Gai Jin cu 45 lei de la un nene de la Universitatii. in librarie costa 80 de lei. in aceste conditii cum as putea sa cred ca Shogunul costa 15 lei, iar Nobila casa este 10 lei?!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Invincible » Dum Oct 08, 2006 9:48 pm

anticariat scrie:Sa inteleg ca te intereseaza e-books?Stiu,dar cu carti in engleza!Esti interesat(a)?

Foarte. ma intereseaza in special cartile de programare.
Daca ar fi si in romana...
~a

Baxule, tu de cand citesti?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Djinn » Dum Oct 08, 2006 10:00 pm

baixinho © scrie: ieri am cumparat Gai Jin cu 45 lei de la un nene de la Universitatii. in librarie costa 80 de lei. in aceste conditii cum as putea sa cred ca Shogunul costa 15 lei, iar Nobila casa este 10 lei?!

pai sunt in regim de anticariat, deja folosite, cine stie in ce stare. Iar aia de la universitate is scumpi. Mi se pare mult cat ai dat pe Gai Jin.

Ma rog, ma intreb daca la nenea "anticariat" se platesc si taxele postale, ca asta sporeste "pretul" cartii. Si daca, nemultumit fiind de starea in care e cartea primita (ca poate nu corespunde prezentarii initiale), o poti returna.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde anticariat » Dum Oct 08, 2006 10:40 pm

Djinn scrie:pai sunt in regim de anticariat, deja folosite, cine stie in ce stare. Iar aia de la universitate is scumpi. Mi se pare mult cat ai dat pe Gai Jin.

Ma rog, ma intreb daca la nenea "anticariat" se platesc si taxele postale, ca asta sporeste "pretul" cartii. Si daca, nemultumit fiind de starea in care e cartea primita (ca poate nu corespunde prezentarii initiale), o poti returna.

Nu stiu daca ati observat,dar sint mai multe persoane care vand carti.Cartile de James Clavell nu sunt ale mele.Trebuie sa te uiti la "contact" si sa vorbesti cu persoana respectiva.Oricum,cartile sint postate de mult acolo si probabil,de aceea au un pret asa bun.
Si,da,taxele postale se platesc,iar in ce priveste starea cartilor,eu trimit si fotografii pentru cine doreste.
anticariat
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Oct 09, 2006 6:28 am

Djinn scrie:pai sunt in regim de anticariat, deja folosite, cine stie in ce stare. Iar aia de la universitate is scumpi. Mi se pare mult cat ai dat pe Gai Jin.

Gai Jin-ul arata super bine. am ramas si eu surprins, serios. de fapt, cred ca aceasta carte nici nu a fost deschisa. si 45 de lei nu mi se pare mult in conditiile in care (a) anul trecut era 40 de lei si (b) la librarie costa de doua ori mai mult.

tanti GaiGina (~p~p~p~p~p), am peste 2.000 de carti acasa, multe cumparate de parinti, recunosc, si nu-mi permit ca eu sa achizitionez stifturi. arunca un ochi in atasament, dar exista posibilitatea sa nu te impresioneze ce-i acolo. oricum, mai am.
Fişiere ataşate

[Extensia xls a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

ANTI

baixinho©

Mesajde Djinn » Lun Oct 09, 2006 9:05 am

breh, io-mi amintesc sa fi dat atata sau chiar mai putin pe toate cele 5 volume ale Ciresarilor, care din punctu meu de vedere meritau mai mult decat Gaijinu :D

Cam amestecat alfabetu din biblioteca matale; io le-as fi pus dupa autori.
Daca ai tai au carti de pe vremuri, n-au si colectia aia SF (brosurici) care aparea la un moment dat? (au si ai mei niste cateva zeci) si din care am citit si eu si frate-meu de nu ne mai saturam, mai ales inainte de '89, cand sefeu cam scartaia...

Pe vremuri ma apucasem si io sa cataloghez tot ce-aveau ai mei, cu editura, an, editie, eventual acu as pune si isbn :doh: numa ca n-am mai actualizat de mult, intre timp au aparut calculatoarele, dar nici macar cartile mele proprii nu m-am invrednicit sa le var intr-o baza de date, chit ca m-am apucat sa invatz Access special pentru asta :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde baixinho© » Lun Oct 09, 2006 11:10 am

nu io am ordonat cartile, ci tata, intr-o vreme in care abia descoperise excel-ul. :D brosurici d-alea nu stiu daca exista in biblioteca, dar parca sunt la bunica. apropo, sunt si acolo vreo 500 de piese, care tot ale mele vor fi laomomendat.
ANTI

baixinho©

Mesajde anticariat » Vin Noi 03, 2006 6:26 pm

up!up!up!!!
anticariat
Junior Member

Înapoi la Mica Publicitate