Oblio

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Oblio

Mesajde onk » Lun Feb 18, 2002 11:24 am

remember?
mie cel putin mi-a marcat copilaria, aveam impresia ca Oblio si Yellow Submarine sunt desene animate pentru copii si, in scoala generala trimeteam scrisori la TV ca se dadeau desene la cerere. va dati seama ca n-au mai dat asa ceva

Point, The (1971) (TV) 1971 Color

Harry's 1971 animated special. The Point first aired as the "Movie of the Week" on ABC in January of 1971.

Produced by: Murakami-Wolf Productions / Nilsson House Music, Inc. Language: English Genre/keyword: Animation / Children's Sound Mix: Mono

Directed by Fred Wolf (I) Cast (in alphabetical order) Dustin Hoffman Narrator (voice) Mike Lookinland Oblio (voice) Ringo Starr Narrator (home video release) Alan Thicke Narrator (second airing)

Written by Harry Nilsson Music by Harry Nilsson
onk

sigur ca imi aduc aminte....

Mesajde zitzanl » Mie Mar 31, 2004 7:32 pm

Remember?

Sigur ca da...Chiar azi m-am uitat pe internet in cautarea unui DVD cu " The Point" . Din pacate numai prin amazon.com se poate obtine un DVD, valabil numai pt.US si Canada. Ai idee unde as putea gasi DVD-ul?

Toate cele bune !

Daniela
zitzanl
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 01, 2004 12:34 am

Eu mi-aduc aminte cacand eram copil nu imi placeau desenele cu Oblio, ma speriau... Mai tarziu cand am fost in stare sa-mi dau seama care era mesajul, mi-au placut. Apropo, in Oblio si in Yellow Submarine nu e folosit acelasi desenator?
indescifrabil
cubu

Mesajde vincent » Sâm Apr 24, 2004 9:10 am

Ce ma mai uitam la caseta asta cand eram mic (aveam video pe vremea lu' Regretatu').
vincent

Mesajde vincent » Sâm Apr 24, 2004 9:13 am

vincent

Înapoi la Antichitati