In general plecam mai la toate orele, insa cand auzeam ca dam lucrare la ceva, plecam o parte, iar cei ramasi in clasa ne dadeau sms-uri spunandu-ne daca e k sau nu; daca amana lucrarea ne intorceam si ne faceam ca intarziem. :a
ce subiect!!
nimik mai mult...)
..si ma intreba unde ma duc ..si ii ziceam ca ma duc sa-mi iau suc
...si apoi nu mai ma duceam la ora.. imi facea un pic de morala da` ii trecea..(tot media 10 aveam
..apoi la cultura civica.. ..nici nu mai oboseam sa raman(era vinera ultima ora) so ..la fel ma intalneam cu profa in dealul scolii si at ma invoiam ...
era o blonda super tanra si de treaba ..cu cine voia ...
(lenea e mare... sa iti iei ekipamentul...sa te cari cu el ..) ...apoi pe la cateva ore de mate.. cand aveam una dupa alta... si nu isi dadea profa seama(asta in prima clasa in care am fost ) ....in rest cam la nimik pt ca eram inrt-o clasa de tocilari ..de unde eu si colega de banca eram singurele care aveam absentze... ..coolmea e ca aveam dirig de chimie !:( ..ce nu suport eu chimia!!
lol..da` asta e super de treaba! )
Initial trimis de Johnny_bz
...Insa anul trecut, clasa mea a batut recordul pe liceu(peste 1000 absente)....

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator