hm.. wow !

ce subiect!!
Tot timpul am zis ca eu nu qulesc( doar lipsesc

nimik mai mult...)
in Generala nu qiuleam ...a.. ba da... doar la orele plictisitoare. .si la care nu suportam profii ...( ex: chimie ... am urat chimia de cand ma shtiu ! )..de obicei ma intalnesc cu profa pe dealul scolii

..si ma intreba unde ma duc ..si ii ziceam ca ma duc sa-mi iau suc

...si apoi nu mai ma duceam la ora.. imi facea un pic de morala da` ii trecea..(tot media 10 aveam

..apoi la cultura civica.. ..nici nu mai oboseam sa raman(era vinera ultima ora) so ..la fel ma intalneam cu profa in dealul scolii si at ma invoiam ...

era o blonda super tanra si de treaba ..cu cine voia ...
apoi in high-school ....beah!!!!
am cam inceput sa qulesc.. loci ca tot omu` la sport...

(lenea e mare... sa iti iei ekipamentul...sa te cari cu el ..) ...apoi pe la cateva ore de mate.. cand aveam una dupa alta... si nu isi dadea profa seama(asta in prima clasa in care am fost ) ....in rest cam la nimik pt ca eram inrt-o clasa de tocilari ..de unde eu si colega de banca eram singurele care aveam absentze... ..coolmea e ca aveam dirig de chimie !:( ..ce nu suport eu chimia!!
apoi ..dintr-a 10a m-am mutat la alta clasa( tot cu diriga de chimie

lol..da` asta e super de treaba! )
si mai qiulesc...engleza nu o prea facem ..e profa cam dusa.. si in rest... dc e sa nu am kef de scoala(cam des se itnampla asta) nu ma duc toata ziua la scoala si imi iau scutire.. apoi ..pt ca la 10 absesntze se scade un punct la purtare si tot asha .....