Chiul!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Johnny_bz » Joi Oct 17, 2002 12:26 am

Eu unul nu prea chiulesc prea mult(in limite legale).Insa anul trecut, clasa mea a batut recordul pe liceu(peste 1000 absente).In plus jumate din colegii mei aveau avize de axmatriculare(astea se dadeau ca painea calda).;)
In general plecam mai la toate orele, insa cand auzeam ca dam lucrare la ceva, plecam o parte, iar cei ramasi in clasa ne dadeau sms-uri spunandu-ne daca e k sau nu; daca amana lucrarea ne intorceam si ne faceam ca intarziem. :a
Johnny_bz
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Oct 22, 2002 11:33 pm

hm.. wow ! :) ce subiect!!

Tot timpul am zis ca eu nu qulesc( doar lipsesc :D nimik mai mult...)

in Generala nu qiuleam ...a.. ba da... doar la orele plictisitoare. .si la care nu suportam profii ...( ex: chimie ... am urat chimia de cand ma shtiu ! )..de obicei ma intalnesc cu profa pe dealul scolii :) ..si ma intreba unde ma duc ..si ii ziceam ca ma duc sa-mi iau suc :) ...si apoi nu mai ma duceam la ora.. imi facea un pic de morala da` ii trecea..(tot media 10 aveam :) ..apoi la cultura civica.. ..nici nu mai oboseam sa raman(era vinera ultima ora) so ..la fel ma intalneam cu profa in dealul scolii si at ma invoiam ...:) era o blonda super tanra si de treaba ..cu cine voia ...

apoi in high-school ....beah!!!! :(
am cam inceput sa qulesc.. loci ca tot omu` la sport...:) (lenea e mare... sa iti iei ekipamentul...sa te cari cu el ..) ...apoi pe la cateva ore de mate.. cand aveam una dupa alta... si nu isi dadea profa seama(asta in prima clasa in care am fost ) ....in rest cam la nimik pt ca eram inrt-o clasa de tocilari ..de unde eu si colega de banca eram singurele care aveam absentze... ..coolmea e ca aveam dirig de chimie !:( ..ce nu suport eu chimia!!
apoi ..dintr-a 10a m-am mutat la alta clasa( tot cu diriga de chimie :) lol..da` asta e super de treaba! )
si mai qiulesc...engleza nu o prea facem ..e profa cam dusa.. si in rest... dc e sa nu am kef de scoala(cam des se itnampla asta) nu ma duc toata ziua la scoala si imi iau scutire.. apoi ..pt ca la 10 absesntze se scade un punct la purtare si tot asha .....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Oct 23, 2002 12:12 am

Initial trimis de Johnny_bz
...Insa anul trecut, clasa mea a batut recordul pe liceu(peste 1000 absente)....

Clasa mea a avut 1000 de absente pe un trimestru. am avut noroc cu diriga care in acel an a nascut si nu mai avea cine sa ne faca referate :p

La sport era o placere sa te duci, mai ales ca chiulea mai toata lumea si aveai la dispozitie toata sala sa tragi un baschet sau un fotbal
JaJa Beens

r

Mesajde ROBAKITA » Mie Oct 23, 2002 5:01 pm

ura!si acum as chiuli daca as avea de unde ,mi-a placut mult la scoala mai ales prin clasa a 11_a si a 12_a,cind am inceput nu numai sa chiulesc dar sa ma tin numai de chefuri si chiulit .Pentru ca eram sectie filologie ma duceam numai la orele care ma intereseau si pentru ca eram un elev care nu facea probleme si nuici nu lipseam ,unii profi nu-mi puneau absente ;si asa ma trezeam la sfirsit de trimestru cu nici jumate din absentele pe care le faceam .Daca am avut tot anul 30,dar de chiulit ,chiuleam.Cea mai tare faza a fost intr-o vinere cind m-am dus la scoala direct de la un chef si eram ''turta''si profa mea de biblioteconomie a vazut ca sint foarte vesela ce se gindise sa ma asculte ,nu numai ca am raspuns la toate intrebarile dar am luat si 10 cu felicitari ,bineinteles aveam caietul deschis.Pentru ca eram profesionista in ale copiatului,the best one. :o
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Lun Noi 04, 2002 11:33 am

Chiul???Nu,n-am chiulit niciodata...AM ABSENTAT!!!Nici nu a trecut bine o luna si ceva de scoala si eu am 40 de absente....In mod normal ar trebui sa ma exmatriculeze...
Oricum,e o placere sa chiulesti...Huh...Mai ales vara cand simti ca iti ard talpile pe drumu` spre scoala si te decizi sa te opresti la cea mai apropiata terasa...
Amaterasu

Mesajde Gioro_T » Mar Noi 05, 2002 3:40 am

tocami in momentu asta q-lesc ...

Retineti, se scrie "ql" , nu chiul !

HEh !

qlesti, qlesc, qlim ...
Gioro_T
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Feb 19, 2003 12:34 pm

Tocmai mi-am facut o manie de a chiuli miercuri dimineatza de la atelier. Eh,.. pentru doua ore...:D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde deampulea » Mie Feb 19, 2003 2:05 pm

io in generala n-am chiulit niciodata... in liceu la greu.

faza nashpa era ca la 3 absente nemotivate se scadea un punct la purtare... cu toate astea hehehe 10 pe linie (diriga proasta)
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde genicon » Mie Feb 19, 2003 6:23 pm

E-he... la mine e super. Chiulesti cu si mai mare drag! Pt ca eu am o clasa numai de fete (suntem 3 baieti) si cred ca este cea mai "chiulangioaica" din liceu. Anul asta, pana acum, numai grupul nostru de OPT persoane are peste 1200 de absentze. Si suntem 29 in clasa... :) :)
Este frumos sa chiulesti, zic eu, si este o boala de care cu greu mai potzi scapa. Acum deja am ajuns sa ma plictisesc groaznic daca stau la o ora si... cel mai frumos este cand se intampla, ca printr-o minune, sa fim toti elevii prezentzi. Incep profii sa-si faca cruce, nu gluma... In rest, cum ne-o fi norocul - ori ne exmatriculeaza pana la urma, ori ne scad (ca de obicei) media la purtare la 7... si suferim... ;P
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Mar 22, 2003 9:19 pm

Ador sa chiulesc. Scap si eu de ore. Insa in ultimul timp am cam terminat cu chiulitul pentru ca la cateva absente se scade media la purtare!
Fuck the school!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

hehehe

Mesajde Bamse » Dum Mar 23, 2003 4:55 am

traiasca domn profesor de mate si dna diriginta ca daca nu erau ei...as fi fost exmatriculat de mai multe ori din liceu ...

phuck...ma duc sa-i cinstesc...
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

ps:

Mesajde Bamse » Dum Mar 23, 2003 4:58 am

pacat ca la facultate n-am diriginta...am repetat un an din cauza absentelor ..ma rog am dat din nou la faculatate...si acu am un semestru intreg de chiul in spate pe care tre sa il recuperez...

phuck...din pacate nu mai am timp sa ma duc la profu de mate si diriga sa-i cinstesc
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde afra » Lun Mar 24, 2003 2:09 pm

Cand eram prin scoala generala , curtea scolii era locul de intalnire .Acolo hotaram incotro vom merge. Uneori treceau zile intregi pana mai ajungeam la cate o ora.
Acum am ajuns in ultimul an de scoala (facultate) si am un mare regret ca peste trei luni nu o sa mai am de unde chiuli.
afra
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Mar 25, 2003 12:50 pm

Lasa afra ca mai poti chiuli si de la munca.
De ex eu am fost ieri la Brasov in loc sa ma duc ca tot omu la munca sau la facultate. A fost superb: m-am plimbat prin tot centrul, am intrat in toate restaurantele de acolo dar masa am luat-o la un restaurant din Poiana.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde dumis » Joi Mai 04, 2006 8:38 pm

fratilor eu cand va vad cu 285 de absente si cu media 8 la purtare....nu imi vine sa cred ca eu cu aproape 50 de absente am media 5 asigurata...why me ??? :(
dumis
Junior Member

Mesajde nbm » Joi Mai 04, 2006 8:42 pm

frate, erau alte vremuri cind oamenii astia postau... ia uita-te la data :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Daimon » Joi Mai 04, 2006 8:53 pm

ciare bre?:D crezi ca in zioa e azi nu se mai chiuleste?
Daimon

Mesajde nbm » Joi Mai 04, 2006 8:55 pm

da, bre, da acu s-or mai fi schinbat regulile :D
or fi profesorii mai drastici, stiu si eu...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Daimon » Joi Mai 04, 2006 9:03 pm

pai nu stiu.. ca nu sunt in sistem. dar am auzit ca mai nou nu ai voie sa dai afara elevul de la ore. asa ca s-ar putea sa fie mai stricti din puntu asta de vedere. eu oricum in liceu nu prea chiuleam, iar in facultate conta mult mai putin.

e total nepedagogic ce spun eu.. dar un elev sau student responsabil poate suplini prezenta la ore/curs prin studiu individual. adevarat, asta nu e valabil decat pentru mult prea putini.
Daimon

Mesajde dumis » Joi Mai 04, 2006 9:31 pm

da frate...s-au schimbat multe...de exemplu la mine in liceu la 10 absente ti se scade 1 punct...si eu deja am 50 de absente...:(
dumis
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Mai 04, 2006 10:22 pm

tzapa ta....de ce chiulesti daca nu stii cum? stai calm ca nutz da 5 da de un 8 teai scos
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

.................

Mesajde sweet insanity » Joi Mai 04, 2006 10:41 pm

............ce vremuri...............
timp de 2 ani barul era in curtea liceului................la 10m distanta de usa de la intrare.................profesorii care faceau prezenta de la geam.............. absentele si notele motivate.................
...............ce vremuri...............
sweet insanity
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Mai 04, 2006 10:46 pm

mi-aduc aminte de liceu........................banci.......................scaune...................................................................tabla.........................................................................................................................................creta....................................................................................coridoare......................................................................................................................................................profesori care faceau prezenta de la usa..................................................................elevi care stateau in banca.......................................................chioscul cu gogosi din curtea scolii.......................................................offfffffffffff,ce vreumuri.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde memetshot » Joi Mai 04, 2006 10:49 pm

of....miaduc aminte de liceu si cum imi zicea toti ca e cel mai frumos moment din viatza mea.
poi da, eram virgin, naveam bani, stateam cu ai mei, etc etc etc....ce plm. fics cel mai frumos moment.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde dumis » Vin Mai 05, 2006 9:10 am

foarte frumos...daca tu crezi ca imi da 8...ma rog si eu sa-mi dea 8..da' imi da 5...:(
dumis
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Vin Mai 05, 2006 9:40 am

hehe... eu pe primu semestru anu asta (cls 10) am avut 8 la purtare ca nu tineam paru in coada, si pt 12 absente. da tot misto e
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde RajaF » Vin Mai 05, 2006 1:54 pm

8 la purtare pentru 12 absente... da frozen tu ai facut liceul militar?
eu in cls 10-a am avut 8 la purtare da pentru un 160 de absente respectabile :D
si dupa cum zicea daimon, am suplinit acasa ca restul mediei generale era 8.50 parca :P
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde jeorj » Vin Mai 05, 2006 2:24 pm

ehehehe, cu chiulu m-am invatat din gradinita. ca ne puneau aia sa ne jucam tot felu de jocuri idioate, iar la pranz sa dormim cate trei ceasuri. cat timp irosit aiurea, asa ca am castigat increderea alor mei sa ma trimita singur la gradinita. si de multe ori nu mai ajungeam. gaseam io alte jocuri mai interesante si fara plictiseala somnului.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Mai 05, 2006 2:39 pm

breh, abarnavetz nica: io am chiulit si de la armata (umpicutz de nejte zile, fro doojpe la numar - am lunjit o permisie) - asa ca gradinitze si scoli si liceie ie nica
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde pacha » Vin Mai 05, 2006 2:39 pm

Daimon-"dar am auzit ca mai nou nu ai voie sa dai afara elevul de la ore. "

In 1980 cand eu eram profesor era aceiasi regula.Nu aveai voie sa scoti elevii de la ora.Eu ii inghesuiam intre doua dulapuri din spatele clasei.
Dar isi amintesc cu placere de mine.

Fiti linistiti.Chiulul se va razbuna pe voi.
Si asta trece !
pacha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii