Sunt eu Picasso..so....errr Kro$$fire,ma ia gura pe dinainte shi nu mai pot ashtepta trei zileh....adik patru.Mey fratzilor,io v-am promis ca nu o sa mai postez aiurea...shi asha o sa fac.Cat am fost in sejur la mare am descoperit mai multe lucruri:
-In interiorul capului exista o chestie pe care scrie Creier 1987...Please Insert Coin!!!
-Kum am putut sa scriu in doar doua saptamani 199 de porcarii ...sunt paranormal???Nuhh..doar kam idiot..sau eram
-Mah io am vazut vreo doua concerte live(adik am fost pe scena shi am observat astah).Concluzii:In ciuda aparentzelor Autentic canta destul de bineh!Radu Ille canta behton si a facut hora de patru ori
inainte de a canta...era el saracu' cam kerkelit pe scena shi a recunoscut....dar....deh!!!Haiducii canta behhton shi nici Roostick nu-s rele.Etnic puteehhhh....sorry pentru fani.El Negro sunt behton (norok ca-l cunosc pe Mihai shi pe solistul principal ca am vorbit shi cu Stevie).N&D o depasesc pe Delia din toate punctele de vedere deshi Nick-o lae...a zis ceva de genul:Shtitzi cum o cheama pe noua fata???Sa nu zicetzi Deea ca v-am spart....huh!!!
Vorbesc despre concerte live!!!
-Se mai lanseaza nishte palii,no voice no style...Xandra shi nishte tzoape din Ardeal care erau cel putzin simpatice..adik se straduiau....
-Kestia cu formatzi Drog poate sa mai ashtepte orikum nu mai avem baterist!!!
P.S:Vrea cineva autografe cu El Negro,Radu Ille sau numarul de telefon al lui Radu Ille(are lansarein curand la fel shi k Autentic)...
Imi cer mii de scuze pentru inconvenientele de pana akum...

Scuze ca ateebuit sa cititzi mesajul pana la capat...dar nu atzi fost obligatzi.......eu inca sunt banat shi voi scrie very rar....
KrO$$fire..sau foc incalcit..sau Vlad Stoiculescu
Daka inca imi mai vorbeshte cineva scrietzi pe profesornukem@yahoo.com
The End