Sunt eu Picasso..so....errr Kro$$fire,ma ia gura pe dinainte shi nu mai pot ashtepta trei zileh....adik patru.Mey fratzilor,io v-am promis ca nu o sa mai postez aiurea...shi asha o sa fac.Cat am fost in sejur la mare am descoperit mai multe lucruri:
-In interiorul capului exista o chestie pe care scrie Creier 1987...Please Insert Coin!!!
-Kum am putut sa scriu in doar doua saptamani 199 de porcarii ...sunt paranormal???Nuhh..doar kam idiot..sau eram
-Mah io am vazut vreo doua concerte live(adik am fost pe scena shi am observat astah).Concluzii:In ciuda aparentzelor Autentic canta destul de bineh!Radu Ille canta behton si a facut hora de patru ori
inainte de a canta...era el saracu' cam kerkelit pe scena shi a recunoscut....dar....deh!!!Haiducii canta behhton shi nici Roostick nu-s rele.Etnic puteehhhh....sorry pentru fani.El Negro sunt behton (norok ca-l cunosc pe Mihai shi pe solistul principal ca am vorbit shi cu Stevie).N&D o depasesc pe Delia din toate punctele de vedere deshi Nick-o lae...a zis ceva de genul:Shtitzi cum o cheama pe noua fata???Sa nu zicetzi Deea ca v-am spart....huh!!!
Vorbesc despre concerte live!!!
-Se mai lanseaza nishte palii,no voice no style...Xandra shi nishte tzoape din Ardeal care erau cel putzin simpatice..adik se straduiau....
-Kestia cu formatzi Drog poate sa mai ashtepte orikum nu mai avem baterist!!!
P.S:Vrea cineva autografe cu El Negro,Radu Ille sau numarul de telefon al lui Radu Ille(are lansarein curand la fel shi k Autentic)...
Imi cer mii de scuze pentru inconvenientele de pana akum...
:(:(
Scuze ca ateebuit sa cititzi mesajul pana la capat...dar nu atzi fost obligatzi.......eu inca sunt banat shi voi scrie very rar....
KrO$$fire..sau foc incalcit..sau Vlad Stoiculescu
Daka inca imi mai vorbeshte cineva scrietzi pe profesornukem@yahoo.com
The End
Pupik! :p