Sau tu zici numai chestiile importante si generale?

Necko..imi pare rau pt neintelegere, chiar am crezut ca ai ceva cu mine...acu iti dau dreptate: cand e prea multa sensibilitate te darima, din pacate eu nu stiu sa ma canalizez doar pe lucrurile frumoase, poate asta e problemamea...trebuie sa ma maturizez...in mine nu am incredere din cauza tatalui meu, cand o sa invatz sa nu mai pun la suflet rautatile lui poate voi ajunge sa cred ca nu sunt chiar asa urata si nu sunt chiar asa de proasta si ca mai fac si lucruri bune din cand in cand...poate! sau poate nu! pana atunci va multumesc ca ati fost alaturi de mine cand am avut nevoie si la bune si la rele.Sper intr-un viitor apropiat in care voi invatza de la voi cum sa imi traiesc viata numai din lucruri frumoase...pana atunci...voi incerca sa ma impac cu mine, poate chiar exista fete mai urate camine si mai proaste, n-oi fi eu ultima, nu? sau oi fi? ...........Shaki scrie:weet-weet, cel mai mult imi place jurnalul tau... dar te rog, scrie mai des !

Nu, nu, fata chiar are doua nume, este ca zguduiala pe care o patiti matale la echitatie va determina sa le legati pe toate-n lapte acru?
exact elitismul pe care il exprima face aceasta gashca, secta, nush cum sa ii zic, demna de tot respectul
si numa imaginandu-mi asta ma prapadesc de ras

Oribilul Mosh scrie:nu stii tu ce e cu cainele ala...si ce boli are. e mai bine sa fim precauti.

o sa ai ce citi toata saptamana. ca urmeaza multe povesti din Turcia
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator