bre am trecut fugar peste ce a scris miraculosus si in cateva randuri am gasit o droaie de chestii.
OM, in bukale nu mai exista turbare de nush cand si nu am acu' chef sa iti tin eu o prelegere despre bolile contagioase ale animalelor dar nu avea cum sa se frece de tine un caine bolnav de asa ceva. cauzele pt care fac cainii spume sau bale sunt mii si cel mai des apar inaintea sau dupa o criza de epilepsie. nush daca sa imi fie mila sau teama de copilele cu care stai de vorba, scrii atatea tampenii pe centimetru patrat de ecran incat ar trebui sa fii inchis sau executat. in orice caz nu lasat liber pe net.
si apoi partea mishto
om si doomuste is masoooni

exact elitismul pe care il exprima face aceasta gashca, secta, nush cum sa ii zic, demna de tot respectul
si mai apoi, zburatoru are doo bilete via turcia la distractze. se duce cu moshu. io nu vad decat doo variante: ori zburatoru nu se poate inplica intr-o relatzie cu o gagica din diverse motive, ori iei ie omosecsuali

si numa imaginandu-mi asta ma prapadesc de ras
peseu: sper sa imi vina chef sa citesc si restu' desi e ziua de munca prea scurta
====
edit de linishtire: rabia se manifesta in 60 de zile de la contactare, atata e perioada de incubatzie, deci gabriele, potzi sa iei linistit de la un caine (sau orice alt animal) care arata si se comporta absolut normal. succes