Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Sep 10, 2004 10:52 am

Mosh, in afara de faptul ca ai injurat si te-ai masturbat de SF. Maria, ai tras cu urechea la discutziile celorlalti, ai pus mana pe tzitzele fetelor si te-ai dat drept profu de sport a lui monk, ce-ai mai facut? Ca eu n-am mai inteles altceva. Puteai sa dai mai multe detalii. ;)
Sau tu zici numai chestiile importante si generale? ~p
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 10, 2004 11:58 am

Pai spun si eu ce se poate spune. De exemplu despre chestiile pe care le discut cu Hades la birou nu pot spune. Nici despre intalnirile fratiei la care particip impreuna cu Love2Fly.

Ma intreb oare ce activitati ai tu, draga depeche ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Necko » Vin Sep 10, 2004 8:02 pm

G., eu i-am spus acelasi lucru lui Mtz inca de la prima ei fila de jurnal. dar ea a inteles ca am ceva cu ea. nu am nimic cu ea, doar ca nu-mi place sa o vad asa de nefericita si de resemnata. autocompatimirea te transforma din trist in nefericit. Mtz, fii mai puternica. ai o multime de argumente care sa te sustina in incercarea de a fi mai tare. esti desteapta - felicitari pentru reusita la facultate !!! esti frumoasa. da, da - frumoasa. ai un corp superb, ai un suflet minunat, atit doar ca sensibilitatea ta este putin prea mare. sensibilitatea e absolut binevenita dar daca e prea multa, te darima.

nu mai repet ce a spus gabizzu. doar mai citeste o data ce a scris el si incearca sa ai mai multa incredere in tine. curaj, mtz!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Necko » Sâm Sep 11, 2004 5:17 pm

- Daniel, spune mai departe!
aizzz&co
Necko

Mesajde catharsis » Sâm Sep 11, 2004 11:06 pm

nu stiu daca a mai scris cineva despre asta aici, dar povestirile lui bhuttu sunt cel putin reusite si interesante
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Tanase » Dum Sep 12, 2004 12:31 pm

Oare ce as avea voie sa spun in urmatorul Jurnal? Un comunicat de presa oare voi putea pune?
Tanase

Mesajde Mtz » Lun Sep 13, 2004 7:36 pm

:-: Necko..imi pare rau pt neintelegere, chiar am crezut ca ai ceva cu mine...acu iti dau dreptate: cand e prea multa sensibilitate te darima, din pacate eu nu stiu sa ma canalizez doar pe lucrurile frumoase, poate asta e problemamea...trebuie sa ma maturizez...in mine nu am incredere din cauza tatalui meu, cand o sa invatz sa nu mai pun la suflet rautatile lui poate voi ajunge sa cred ca nu sunt chiar asa urata si nu sunt chiar asa de proasta si ca mai fac si lucruri bune din cand in cand...poate! sau poate nu! pana atunci va multumesc ca ati fost alaturi de mine cand am avut nevoie si la bune si la rele.Sper intr-un viitor apropiat in care voi invatza de la voi cum sa imi traiesc viata numai din lucruri frumoase...pana atunci...voi incerca sa ma impac cu mine, poate chiar exista fete mai urate camine si mai proaste, n-oi fi eu ultima, nu? sau oi fi? ...........
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Necko » Lun Sep 13, 2004 7:58 pm

ok, Mtzuco. sa te vad ! :)
aizzz&co
Necko

Mesajde Dany_S » Lun Sep 13, 2004 8:08 pm

Necko scrie:- Daniel, spune mai departe!

cu mine vorbeai aici, sau e altcineva Daniel?
Dany_S
Junior Member

Mesajde Necko » Lun Sep 13, 2004 8:17 pm

~p nu cu tine. tu esti Dany S. oricum, 10x de intrebare.

cel caruia m-am adresat stie si mi-a si povestit mai departe.
aizzz&co
Necko

Mesajde Shaki » Mar Sep 14, 2004 7:47 pm

k@tzy scrie: si a treia misha.
~p ... de ce nu ma mira... darky soul, ai fost vreodata punctuala in viatza ta? :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde gabuba » Mar Sep 14, 2004 9:37 pm

katzy, sa-nteleg ca esti fericita ca ai ocazia sa mergi din nou la scoala? A-)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde kahlan » Mar Sep 14, 2004 9:39 pm

da, imi da fericirea p'afara, chiar nu merit sa traiesc asa o bucurie~p
kahlan
Junior Member

Mesajde Mtz » Mar Sep 14, 2004 10:54 pm

Dragul meu Gabuba, esti trist....si cuvintele rostite de tristetea ta imi aduca aminte de sufletul meu numai ca tu etsi mult prea profund....Nu pot sa-ti spun sa fi vesel pt ca stiu ca la mine nu merge cand incearca altcineva, dar cel mai bine e sa adormi, cum spui si tu, pt ca e mai usor sa treci peste firmiturile lasate de intrebarile tale si pana dimineata ai timp sa gasesti un motiv pt a zambi la soare! Oricare....ca ploua! ca nu ploua! Ca ai vazut o vrabiutza sau o pisicutza! motive trebuie sa gasesti....nu stiu daca sunt pt ca eu pot plange instantaneu daca gasesc un motiv, chiar si unul care s-a petrecut cu mult timp in urma....Singurul sfat: Sa nu fi ca mine! ;v
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde gabuba » Mar Sep 14, 2004 10:58 pm

vorba ta : TOT ce nu ma OMOARA ma INTARESTE!
:*
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Shaki » Dum Sep 19, 2004 8:26 pm

weet-weet, cel mai mult imi place jurnalul tau... dar te rog, scrie mai des ! :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde gaga » Mar Sep 21, 2004 3:27 pm

Insa prietena mea cea mai buna e mare fana!

sandei movgli, cine e pretena ta?

sa vii si pe forumul de literatura sa povestesti de poe si steven king.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Sunny Morning » Mar Sep 21, 2004 3:32 pm

Napo Lact o cheama
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Sep 21, 2004 3:34 pm

napolact se scrie legat si e persoana al carei ionuzz ai devenit, tu zii cine e pretena (cu caretzi cumperitu anticiololita, poate te mai duci si la o epilare).

zii tu draga :kiss:

edit: domle ce face infestarea mamelucilor cu noduli klingonieni de natura beligeranta, mictzionamash in mersu fc de az.
gaga

Mesajde Sunny Morning » Mar Sep 21, 2004 3:53 pm

Nu, nu, fata chiar are doua nume, este ca zguduiala pe care o patiti matale la echitatie va determina sa le legati pe toate-n lapte acru?
I'm singing and dancing in the rain...
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Sep 21, 2004 7:03 pm

Shaki scrie:weet-weet, cel mai mult imi place jurnalul tau... dar te rog, scrie mai des ! :)

Merci Shak .. mi s-a reprosat , insa , ca sunt prea trista .. asta-s eu !
Si tu sa scrii mai des , imi place tot ce scrii :)

Alexe , tu ti-ai ratat cariera , arheologist trebuia sa te faci :p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Dany_S » Mie Sep 22, 2004 6:59 am

bravo moshule, frumoase primele poze
dar ce e cel mai important e sa ne spui daca ai prins is tu vreo turista ceva :D
Dany_S
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 22, 2004 7:35 am

Vor urma o gramada de poze si povestiri. Tre' sa astepti sa vezi ce am prins . *p
Oricum...80 % dintre turiste erau nemtoaice tatuate si cu 5-6 piercinguri faciale si nu numai. :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mie Sep 22, 2004 7:40 am

ok, astept, sper sa nu fiu dezamagit.....ca doar ce daca erau nemtoaice cu tatuaje si pierceinguri, probabil sunt mai "open-minded" si la pat in cazul asta
Dany_S
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Sep 22, 2004 9:53 am

Nu, nu, fata chiar are doua nume, este ca zguduiala pe care o patiti matale la echitatie va determina sa le legati pe toate-n lapte acru?

bre jtiu ca e greu sa te-apropii de vreun club de echitatzie din nemtzia daca n-are tati doo-trei ferrari, asta iti determina frustrarile sa gaseasca aceleasi link-uri dementiale intre nick si lactate? mai ia-ti o noapte alba si mai cauta ca scrie pe fc de unde vine nickul.

are doua nume? adica nume si prenume? ete na, e unicat! cumva cristina rock?
nu de alta da' patiti si rominia si poalele-n cap va sunt foaarte apropiate plus ca tante a luat un ban cat casa pentru tzopisme.

p.s. ai de grija ca eu nu te-am atacat, am comentat strict ce ai scris pe fanclub. sper sa faci la fel si sa inchei polemica aici.
nibiru ... pardon, citeala placuta in continoare. case closed.
gaga

Mesajde kahlan » Mie Sep 22, 2004 2:10 pm

astept continuarea:yD
kahlan
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Sep 23, 2004 11:46 am

bre am trecut fugar peste ce a scris miraculosus si in cateva randuri am gasit o droaie de chestii.

OM, in bukale nu mai exista turbare de nush cand si nu am acu' chef sa iti tin eu o prelegere despre bolile contagioase ale animalelor dar nu avea cum sa se frece de tine un caine bolnav de asa ceva. cauzele pt care fac cainii spume sau bale sunt mii si cel mai des apar inaintea sau dupa o criza de epilepsie. nush daca sa imi fie mila sau teama de copilele cu care stai de vorba, scrii atatea tampenii pe centimetru patrat de ecran incat ar trebui sa fii inchis sau executat. in orice caz nu lasat liber pe net.

si apoi partea mishto ~p

om si doomuste is masoooni ~p exact elitismul pe care il exprima face aceasta gashca, secta, nush cum sa ii zic, demna de tot respectul ~p

si mai apoi, zburatoru are doo bilete via turcia la distractze. se duce cu moshu. io nu vad decat doo variante: ori zburatoru nu se poate inplica intr-o relatzie cu o gagica din diverse motive, ori iei ie omosecsuali ~p si numa imaginandu-mi asta ma prapadesc de ras ~p

peseu: sper sa imi vina chef sa citesc si restu' desi e ziua de munca prea scurta ~p
====

edit de linishtire: rabia se manifesta in 60 de zile de la contactare, atata e perioada de incubatzie, deci gabriele, potzi sa iei linistit de la un caine (sau orice alt animal) care arata si se comporta absolut normal. succes :D
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 23, 2004 11:52 am

unde am pomenit eu ceva de masonerie ? :D
(biletele ne-au fost date de consiliul bisericii la care merg eu cu Love2 in fiecare duminica :p )

doi la mana...nu e frumos sa razi de homosexuali. te pot da in judecata pt. asta. :D

trei la mana : nu stii tu ce e cu cainele ala...si ce boli are. e mai bine sa fim precauti. :B

ps : o sa ai ce citi toata saptamana. ca urmeaza multe povesti din Turcia
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Sep 23, 2004 12:00 pm

Oribilul Mosh scrie:nu stii tu ce e cu cainele ala...si ce boli are. e mai bine sa fim precauti.

ofcorz. d'aia s-a shi inventat durex. ~p
o sa ai ce citi toata saptamana. ca urmeaza multe povesti din Turcia

fiind povestite de tine, io deja ma gandesc sa-mi iau conced de la munci o saptamana, macsim una, shi sa viu la biuro numa ca sa te citesc.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Joi Sep 23, 2004 12:04 pm

unu la mana: daca teci la biserica si te rogi sa shtii ca nutz da coaie, laso paia cu masonii ca aia poate-ti dau bani satz pui implanturi.

doi la mana si trei la mana la maimutza ta sa fie ~p

ps: mai e o zi jumate din saptamana asa ca nush ce sa zic ... nu prea cred
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale