Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde maxx1nsane » Vin Oct 21, 2005 11:18 am

Eu acum ascult David Guetta - The world is mine...
chiar daca e mai veche un pic, mie imi place mult :)
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde river » Vin Oct 21, 2005 5:58 pm

De fapt asa a inceput totul... :) Eram in clasa a VII-a cand, impinsa de la spate de catre parintii mei (pen'ca io eram mare, mare fan Michael Jackson in acele vremuri :D ), cam in sila, m-am dus totusi la primul concert Phoenix din Bacaul postcomunist... Si asa a inceput totul, Mica Tiganiada, Canarul, Fata padure, Mugur de fluier... Asa si astazi, dupa cateva zile de la al doilea concert Phoenix din Bacaul postsechelarist, simtindu-mi inima mugur de fluier ascult din nou Strunga, Vremuri, Totusi ca voi sunt, In umbra marelui URS, melodiile lunii octombrie...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Oct 21, 2005 10:42 pm

ashadar, in ashteptarea concertului Clawfinger, dupa cum este relatat, de nijte oameni de bine, mai jos:

· 25 noiembrie 2005
· BUCURESTI
· SALA POLIVALENTA
· http://www.rockyourmind.ro

concert la care ie mai mult decat cert ca nu ma voi duce, cel putzin momentan, se insinueaza in acorduri line (vorba vine, de amorul esteticului) Clawfinger - Vienna. despre Clawfinger numa' de bine, adica place la mine. shi totushi, ceva suna al dracului de cunoscut. shi intr-adevar, Vienna apartzine in original britanicilor de la Ultravox, cu Chirs Cross in componentza, pe la inceput, hehe. originalul imi suna vag in memorie, poate ca o sa caut sa dau un F5 la memorie, da' nu ma grabesc.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde stefan » Dum Oct 23, 2005 1:32 pm

Spooky Tooth - nush daca i-am mai pomenit, sunt englezi si au activat aproximativ intre 1967 si 1975 (mi-e lene sa verific). Melodia este That Was Only Yesterday, o melodie care mi-a sunat mereu cunoscuta, dar n-am reusit sa-mi dau seama daca a facut cineva cover dupa ea mai recent (suna a genul de melodie potrivita lui Joe Cocker), sau am auzit-o eu candva. E de pe Spooky Two, al doilea lor album si cel mai bun (din cele ascultate de mine cel putin).
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 23, 2005 8:46 pm

...si cu toate ca Nightwish s-au dus pe copca, noi continuam cu una bucata melodie de mare angajament:

The Gathering - Saturnine de pe albumul ‘Sleepy Buildings’ inregistrat live in doua seri intr-un teatru de la ei din Olanda. (melodia a aparut totusi prima oara pe "If then else" din 2000)
Cineva pe YM imi spunea ca nu a avut niciodata rabdare sa asculte "the gathering". Nu stiu ce a gasit plictisitor la ei caci mi se par de exceptie (incepand cu Mandylion din '95)
Vocea lu' Anneke Van Giersbergen imi aduce aminte de Beth Gibbons de la Portishead ceea ce e bine. In rest...

The day you went away
You had to screw me over
I guess you didn't know
all the stuff you left me with
is way too much to handle
But I guess you don't care

You don't need to preach
you don't have to love me, all the time

Whatever on earth possessed you
to make this bold decision
I guess you don't need me
While whispering those words
I cried like a baby
hoping you would care
Love2Fly
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Oct 24, 2005 12:05 am

Revin shi io pe aci profund impresionat de o pesa pe nume I Live for you cantata de Anouk ( de pe discul Graduated Fool- disc recomandat oricarui iubitor de pop-rock cu coaie - la limita cu metalu). De pe acelasi disc piesele Searching si Everything (care are un clip misto) sunt ultrasupermegahiper bestiale. Ultimu disc al fatucii e destul de soft... umpic cam prea soft, da cum ie oameni care iubeste popu a ajuns gold intr-o saptamana.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Oct 25, 2005 1:51 am

Hiphopu frantuzesc rulz.Am descoperit o chestie noo, de ii zice La Caution, da nu asta ie inportant, ci inportant ie unu din membrii lu grupu asta, Nikkfurie pe numele lui, marocan la orijine care are o bucata muzicala de circa un minut si patruscinci de secunde care se intituleaza Thé í  la menthe si care apare pe soundtracku de la Ocean`s Twelve , la scena in care Vince Cassel (nu mai jtiu cum il chema in film) sare peste nejte multe raze laser albastre.Chestia asta, ceai cu menta pe romanejte, e un soi de fusion, dar la orijine se simte clar influenta arabeasca shi anume Rai (ptr mai multe detalii incercati Cheb Khaled sau Rachid Taha). Ei bine bucata asta de nici doo minute, instrumentala ie apsolut dementiala...Mai exista si o versiune de album, de vreo trei minute si ceva, care in mare ie cam aceiaj chestie, numa ca are si versuri.Albumu se chema Pein de Maures, si de fapt ie un dublu album, cam in genu lu ala scos de Outkast acum vo 2 ani, adica fiecare component cu partea lui.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Pinguinu » Mar Oct 25, 2005 11:49 am

Azi avem sarmalele reci cu Tzara te vrea prost....atat de actuala si acum 10 ani, si acum, si peste 10 ani..... din pacate
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Oct 25, 2005 8:07 pm

in continuare dupa TM Base, pe acelasi calapod avem piese de pe o compilatie intiulata Pure Drum&Bass. Nu ascult o piesa anume in mod special, am aici de ales intre Ikon, Impact, Unda Pressure, CTX, si multi altii. Foarte reusit disc.
whatever

Mesajde Love2Fly » Mie Oct 26, 2005 7:50 pm

Am vrut sa scriu aici azi de dimineatza de la munci dar pt. ca am intrat direct "in focuri" n-am apucat decat sa bag castile in placa de sunet a pc-ului si sa deschid una din micile placeri ale lucrului la birou: winamp-ul :D

Ora 9:45 . Cafeaua in cana si Urma in casti. Un mod minunat de a incepe o noua zi de munca.
Melodia cu care a debutat ziua dar si albumul "Anger as a gift" (proaspat ajuns pe serverul de la munci si pe PC-ul de acasa) este "In your arms".
De mare angajament trupa si muzica lor. Aproape ca nu suna a muzica "fabricata" in Romania... :P
Anyway, nu-mi mai vin cuvintele de bine care-mi tranzitau creierul az'dimineatza da' sper sa apuc sa mai postez aici despre Urma si a lor muzica cu prima ocazie cand voi pleca seara de la munci undeva, sa beau o cafea si sa asist la un concert de-al lor.
Mizez pe Shaki, care e la curent cu toate astea, sa ma anuntze si pe mine cand afla ceva despre....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde wednesday » Joi Oct 27, 2005 10:13 am

nah ca am citit postul fly-ului si mi-am pus si eu lalalashenia aia de buy my with a coffee pe repeat, ca s-asa ii o dimineata ratata. eu nu le recunosc nici un merit astora de la urma in afara de faptul ca-s foarte slagarosi si prind fenomenal de bine in cercul beutorilor de ceai din carturesti si printre studentele la limbi moderne aplicate, litere sau arte. azi toata ziua am sa fredonez iuuu chen bAi miii uit a cooo-fIIIaIm sou cIp. zau daca dau de urma mult laudatului lor potential artisitic, pentru mine e muzica de cafa sau cel mult de tchai. sfertodoctii taraganeaza intr-o engleza fortata versuri ca instead of dreaming to a man you'll never have/ i'll never be [nus exact], instead of judging day and night *mda* dar totusi cu un accent cat mai posh posibil. *mda*
i-am vazut de vreo doua ori si...cre ca-i suficient. prima oara in green hours n-aveam nici o idee cin erau, eu venisem la o cafea si m-au pus sa paltesc 100k pentru concert. seara a fost decently cute, mai ales ca am putut sa fac misto de sumedenia de grupiz hippie-funk ce isi balansau posteriorul, facundu-i ochi dulci si umeziti maestrului byron. :) la stuf, pe scena mare mi-au lasat o impresie mai buna, ploaia mai estompa din nesfarsitele refrene cu laitmotivul mai seeeeeeeee--eeee---eelf, care imi atrasesera atentia la cantarea din green. in vama mi s-au parut chiar mai mult decat ok.
amu...de albumul asta nou nu stiu. il scot de pe dc de vreo ora, si astept rabdator sa se incarce tot. deja am zarit un titlu de piesa care contine cuvantul 'myself', lucru care-mi stoarce un zambet chinuit. un priten din cluj dand dovada de masochism s-a pomenit saptamana trecuta la concertul de lansare cred, in oirce caz un concert de-ale lor in pub si i-o fost dat sa auda o tentativa de covor another birck in the wall...ceva masacru sonor, de mi-a trimis un sms sugestiv "bleah". ulterior mi-a povestit cum a vrut sa-l paleasca pe solist cu telefonul mobil ca sa taca. grupizurile s-au aratat incantate si au urlat din toti rarunchii ui-don-nid-nou-ee-du-chei-shan - ceea e cat se poate de adevarat, iar byron s-a umfalt in pene de le-a bagat in boala (sa nu va zboare gandul la gripa aviara).
tin sa subliniez ca-i consider o trupa ok, per ansamblu...imi place sa-i ascult intr-un anumit context, ma plang doar de overratingul asta atat de batator la ochi. inchei cu fufletul impacat, ca am ce lalai in drum spre scoala...sandra ai legatura. :)
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde catharsis » Joi Oct 27, 2005 12:42 pm

urma sunt laudati in contextul in care in momentul de fata apar foarte putine albume de calitate, pe care lumea de obicei nu prea la cumpara. oricum, din cate am vazut esti ascultatoare de doom, gothic si alte chestii asemanatoare, asa ca urma nu cred ca are cum sa iti gadile placut urechile. btw, tie nu ti se par ipocriti oamenii care merg la concerte numai ca sa vada ce slaba e formatia respectiva si dupa aceea se simt mai inteligenti ca au avut dreptate?
ca sa nu fiu off-topic, a scos fara zahar album nou care desi e cam scurt e excelent si momentan dor di tini e melodia mea de moment. asta si tralala - all the girls say.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde nbm » Joi Oct 27, 2005 6:26 pm

cind ai treaba legata de masini, e bine sa te gindesti la ceva rapid. hotrod-urile sunt un bun exemplu de masini rapide. iar cind e construita si de cei sfinti, n-ai cum s-o intreci :D
so, tinp de vreo doo ore, cind m-am strofocat cu o chstiune legata de masini, am ascultat numai si numai Ministry - Jesus Built My Hotrod. super piesa :)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde o_tzestoasa » Sâm Oct 29, 2005 10:04 am

am facut o obesesie pt Lucie Sylvas - [B]what you're made of.. mai ales versurile alea "if I sinck or if I swim, but I chose the waters that I'm in".. si inainte sa merg la lucru, in fiecare dimineata, ascult Placebo - Pure morning "my japanese isi better", cu dedicatie pt totzi cei ce la 28 de ani, desi stau in Ro de-o viatza, vbesc romana ca porcu :(
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Oct 29, 2005 6:35 pm

Prodigy !!!!!!!!!!!!! cu Voodoo People
absolut genial. Iubesc trupa asta, imi era tare dor sa mai ascult ceva de la ei. Cred ca imi iau cd playerul cu mine, si discul cu The Prodigy Experience sa am ce sa ascult pana merg sa imi iau tigari.
whatever

Mesajde Daimon » Lun Oct 31, 2005 2:02 pm

Project Pitchfork - Timekiller
unul din motivele pentru care imi pare rau ca nu am fost la Periam anul asta.
Daimon

Mesajde stefan » Lun Oct 31, 2005 7:48 pm

Niste temperament latin e numa bun in contextul vremii nordice de cacat:

Noir Desir - Fin de siecle

Strofa nu cred ca are mai mult de doua acorduri, dar melodia are un ceva, o energie de neoprit, nush...

Ce o mai fi facand nea Cantat?

ps: am omis accentele, mama ei de franceza - era unul in desir pe e (aigu) si unul grave pe primul e din siecle.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Noi 01, 2005 8:30 am

Despre Enslavement of Beauty nu shtiu mare lucru... decat k sunt norvegieni, canta black metal shi au la activ doo albume + un demo. Ultimul lor album, "Megalomania" (2001) mi-a cazut in mana, iar prima melodie de pe acest album, shi anume "Dainty Delusive Doll" m-a fermecat absolut instantaneu de o ascult de doua zile neintrerupt :D Imi aduce uarecum a Nymphetamine, bineintzeles mult mai mijto shi cu versuri mult mai interesante :D

Profoundly wounded...I still wonder during my frequent strolls to this rendezvous
Such a sight, so pristine...a specimen of beauty in sheer fucking grace
Haunted by her image, spread eagle on my bed, I need some pills to kill the pain
I need some pills to absorb the impression of the dainty, delusive doll
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Pinguinu » Mar Noi 01, 2005 10:00 am

Am invins fratzilor! Dupa indelungi cautari(vreo doua luni) am regasit o piesa BESTIALA (pacat ca nu am gasit tot albumul de pe care face parte....). Se numeste ARABIA si e cantata de BORN FOR BLISS. Ma fascineaza pur si simplu......
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Noi 01, 2005 7:46 pm

melodie de pe unul dintre cele mai bune albume ale anilor 90, si anume The Fat Of The Land, piesa in cauza : Diesel Power fiind practic o colaborare perfecta intre Liam Howlett si Kool Keith. Cred ca dupa ce am zis Howlett toata lumea si-a dat seama ca vorbesc despre The Prodigy
whatever

Mesajde MiG29 » Mar Noi 01, 2005 11:46 pm

deci cu riscu de a ma repeta, ipapu frantuzesc RULZ! O dovada in acest sens ieste si piesa numita La Lutte Est En Marche care are putzin peste 10 minute (10:36 mai precis, vorba aia more is better)si este interpretata de un grup de uamini, adica Scred,Mr R,Ol Kainry,Diam's,Assassin,Daddy Mory,Lino,Wallen,La Caution, adica nejte unii din andargraundu frantuzesc, singurii de care am auzit fiind cei de la Caution( vezi si ultima mea melodie de moment).Piesa asta suna teribil de bine, si desi nu inteleg mare lucru tind sa cred ca are un mesaj politic, ca la un moment dat zice ceva de Jean Marie Le Pen si Tony Blar si ceva cu razboiu din Irak si neonazisti( ear ma oftic ca n-am invatzat franceza cant am avut ocazia).Ma rog n-are importanta.Ideia e ca suna teribil de bine
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 02, 2005 9:19 pm

In seara asta, pt. ca tot ploua marunt afara, o melodie de pe un album pe care am rugat-o fara succes in ultimele doua saptamani pe Shaki sa-l recenzeze :D

Un album venit tocmai din.....Finlanda :D
Trupa: "Silentivm". Albumul: "Sufferion - Harmartia of Prudence" din 2003.
N-am mai ascultat un "album-teatru" de la Poets and Visionaries al celor de la Elijah's Mantle (de fapt in "P.a.V" erau recitate intr-un mod artistic poezii avandu-i ca autori pe Baudelaire, Verlaine, Mallarme, Rimbaud)
"Sufferion"-ul este de fapt povestea de dragoste (scrisa intr-un stil ce aminteste de piesele lui Shakespeare) dintre "Antracon" si prea iubita lui "Prudence" unde mai adaugi si personajul "evil", Scoria pe numele lui (un fel individ care spune "EU" atunci cand preotul intreaba in biserica daca cineva e impotriva casatoriei a doi oameni) :D

2nd of August 1797. His Majesty ship "Providence". Boston.

Dear Prudence!
My words can't describe how heavy my burden has been during these few months. The rough
sea has delayed our journey back for several days the storm is settling now. And the crew is
hastingly buying and loading cargo. Unfortunately it requires my presence. so I'll I send this
letter with the captain of the "Capricorn". The last will of my brother, William, has been a saddening
task. To try and sell his estate and belongings. his life's toil has grieved me as the
memories of him come vividly haunting me I miss home. The ways of the new world are not for me, and
most of all I miss you, I could not believe such hick as I had when i first met you. My endless
dream is that you could be mine to love, I can only wish, though I think hopelessly, that I could
make you even partly as happy as I am with you - if only your father would find it in his heart to
understand our hearts desires over the fact that I am not of noble heir. I wish this voyage of
grief would be over, I wish I was with you even I'm not at home in the joyous eves, dances and
masquerades of the court. Hopefully you haven't locked your smile behind the door of your room,
even when I'm gone. I do hope I am worthy enough to make you smile whence I return, my flame still
burns for you.

Yours beloving: Antracon.

Albumul este cel de-al treilea al trupei si in acelashi timp primul care are ca producator pe cineva din afara trupei. Acest "outsider" este tocmai domnul Holopainen, cunoscut si sub numele de "smecheru' de la Nightwish" care a imprimat in album, pe langa pasajele de un lirism deosebit, gothic metalul cu influentze doom.
Ce sa mai zic despre album? are 16 piese din care doar opt sunt piese propriu-zise, restu' de opt fiind asha numitele "interludii" (interludii de mare angajament actoricesc, ascultati doar vocea lui Scoria si veti intelege ce zic. De altfel e foarte recomandat sa avetzi si versurile in fatza in timp ce ascultati)
Melodia in cauza este a doua ca ordine in album/poveste si se numeste "Flame Still Burns"

The emptiness in me
Was filled with you within
All the hope you sowed in us
I've crushed and turned to dust

My Flame still burns
Hurting you, I'm bleeding too...

So...daca vreti sa aflatzi daca dragostea invinge totul sau daca Scoria ii va conduce pe cei doi spre amarul final puteti sa folositi cu incredere odc-ul :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde stefan » Mie Noi 02, 2005 9:44 pm

Bre, ce plm aveti de numa finlandezi ascultaţi? Nenea d-ăia tăcuţi şi supăraţi. Io in seara asta mă delectez cu The Four Horsemen. Nu, nu Metallica, ci Aphrodite's Child, de pe 666, album ce se vrea un fel de "ilustraţie muzicală" la "Apocalipsa Sf. Ioan". Melodia asta alternează intre o strofă ce sună a liturghie ortodoxă şi un refren exploziv, dar contrastul nu deranjează chiar deloc.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Noi 03, 2005 11:06 pm

oh, an egg comes out of a chicken.
oh, a chicken comes out of an egg

which came first ?

Mr. Bungle desigur, cu aproape 11 minute nebune de ska si funk, death metal si jazz, o piesa haotica dar absolut geniala, blabla, blablablablabla, pe numele sau Egg Cele mai faine portiuni din piesa sunt alea de ska. Sa nu uitam totusi ca Bungle prin 87 cantau ska, si pe primul lor album inca se mai regaseau multe elemente din acest minunat stil muzical.
whatever

Mesajde Daimon » Mie Noi 09, 2005 2:32 am

tocma am primit de le un preten din franta un cd cu tot felu de rockareli.
printre altele e si o formatie AUDIOSMOG, niste nemti (dupa primele cercetai internetistice) care se ocupa cu coveruri, anume cu trecerea intr-un "registru metalic" a unor melodii de genul Barbie Girl, Sexbomb, My heart goes boom, Samba de janeiro, Bailando.. samd. rezultatul e unul mai mult decat amuzant :D
Daimon

Mesajde whatever » Joi Noi 10, 2005 12:42 am

asta faceau si Bungle si Faith No More prin anii 80-90 si ca tot veni vorba, ascult de ore bune (ma rog, abia acuma am ajuns acasa, dar am ascultat toata dupa-amiaza) Existential Blues/Pencil Neck de la Mr. Bungle o piesa absolut geniala.

Daca stiti ce ii poate mintea lui Tom 'T-Bone' Stankus ma intelegeti. Daca nu, ia priviti aici ceva versuri

I was on a QUEST
Walking down the road today, doo-dah, doo-dah
I was walking down the road
I was looking for the truth of life
When I came across all these little people, little people
Little people all around me.

They looked up at me and said "Hey Mister, are you tall?"
And I said "Yes I'm tall, but who are you weird little wonders?"
And they looked up at me witht their big bloodshot eyes and said
"We are the lollipop kids, the lollipop kids, the lollipop kids
We are the lollipop kids, we'd like to welcome you to munchkin land."

noa, cam toata piesa descrie drumul catre vrajitorul din Oz, si ia priviti aici cum se termina totul :

I said "Oh Wizard, oh wise one, I've come so far to find the truth
of life"
He said "Hey, son, slow down, relax. To tell you the truth, son..."
I said "Wizard, that's what I've come to find is the truth"
He said "no, son, you've got me all wrong. To tell you the truth,
son, how can I tell you this? Uh, I've been in this field
of poppies a long time, myself, and I've come to find, son,
that the only truth in life is right here in this bottle."
I said "WIZARD!!!?!??!?"
He said "No, truly, son, in fact, I'd rather have this bottle
in front of me, than a frontal lobotomy!"

How profound, Wizard!

noa, ce parere aveti ? :D si piesa in sine e ceva gen Primus, adica invers, pentru ca showul asta live e mai vechi, pe vremea cand Primus nu lansasera inca nimic. Deci avem ska, avem funk, avem faze de jazz, accapella, pana si noise, ce mai, tot tacamul.
whatever

Mesajde Sică » Joi Noi 10, 2005 12:44 am

ozzy osbounre - bark at the moon
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Joi Noi 10, 2005 5:19 am

ATB* - Let U Go (2005 Reworked) LUV IT e prea putzin spus :doh: :doh: ==D god work
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Love2Fly » Joi Noi 10, 2005 10:16 pm

Din ciclul "Ce am mai gasit pe minunatul server de la munci" ("It Expertul" e rocker :P ) azi o formatzie a carei stil este pe undeva pe la jumatatea distantzei dintre Nightwish si Within Temptation", o formatzie din Germania de data asta (ca sa nu mai zica Stefan ca ma tot iau de Finlanda :D )

Xandria - In Love with the Darkness de pe albumul "India" (2005)

I'm in love with the darkness of the night
I'm in love with all that's out of sight
I'm in love with the magic of the new
And the darkness loves me, too

Deci pe bune va spun, abia astept sa ma duc maine la serviciu sa vad ce se mai gaseste prin cei 180 Gb de muzica ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Noi 10, 2005 10:17 pm

Deci iaca o melodie pe care o aud de la o vreme pe tranzistoru de la munci si pe care habar n-aveam cine o canta... ei bine, cica un si anume Daniel Powter, care a scos si el primu album anu asta, cam de cola cao, da piesa asta chiar e reusita. Bad Day.
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica