chiar daca e mai veche un pic, mie imi place mult

Moderator: Shaki

Eram in clasa a VII-a cand, impinsa de la spate de catre parintii mei (pen'ca io eram mare, mare fan Michael Jackson in acele vremuri
 Eram in clasa a VII-a cand, impinsa de la spate de catre parintii mei (pen'ca io eram mare, mare fan Michael Jackson in acele vremuri  ), cam in sila, m-am dus totusi la primul concert Phoenix din Bacaul postcomunist...  Si asa a inceput totul, Mica Tiganiada, Canarul, Fata padure, Mugur de fluier... Asa si astazi, dupa cateva zile de la al doilea concert Phoenix din Bacaul postsechelarist, simtindu-mi inima mugur de fluier ascult din nou Strunga, Vremuri, Totusi ca voi sunt, In umbra marelui URS, melodiile lunii octombrie...
 ), cam in sila, m-am dus totusi la primul concert Phoenix din Bacaul postcomunist...  Si asa a inceput totul, Mica Tiganiada, Canarul, Fata padure, Mugur de fluier... Asa si astazi, dupa cateva zile de la al doilea concert Phoenix din Bacaul postsechelarist, simtindu-mi inima mugur de fluier ascult din nou Strunga, Vremuri, Totusi ca voi sunt, In umbra marelui URS, melodiile lunii octombrie...

la stuf, pe scena mare mi-au lasat o impresie mai buna, ploaia mai estompa din  nesfarsitele refrene cu laitmotivul mai seeeeeeeee--eeee---eelf, care imi atrasesera atentia la cantarea din green. in vama mi s-au parut chiar mai mult decat ok.
 la stuf, pe scena mare mi-au lasat o impresie mai buna, ploaia mai estompa din  nesfarsitele refrene cu laitmotivul mai seeeeeeeee--eeee---eelf, care imi atrasesera atentia la cantarea din green. in vama mi s-au parut chiar mai mult decat ok.  

Imi aduce uarecum a Nymphetamine, bineintzeles mult mai mijto shi cu versuri mult mai interesante
 Imi aduce uarecum a Nymphetamine, bineintzeles mult mai mijto shi cu versuri mult mai interesante 

si piesa in sine e ceva gen Primus, adica invers, pentru ca showul asta live e mai vechi, pe vremea cand Primus nu lansasera inca nimic. Deci avem ska, avem funk, avem faze de jazz, accapella, pana si noise, ce mai, tot tacamul.
 si piesa in sine e ceva gen Primus, adica invers, pentru ca showul asta live e mai vechi, pe vremea cand Primus nu lansasera inca nimic. Deci avem ska, avem funk, avem faze de jazz, accapella, pana si noise, ce mai, tot tacamul.

) azi o formatzie a carei stil este pe undeva pe la jumatatea distantzei dintre Nightwish si Within Temptation", o formatzie din Germania de data asta (ca sa nu mai zica Stefan ca ma tot iau de Finlanda
 ) azi o formatzie a carei stil este pe undeva pe la jumatatea distantzei dintre Nightwish si Within Temptation", o formatzie din Germania de data asta (ca sa nu mai zica Stefan ca ma tot iau de Finlanda  )
 )

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori