3 motive : se minte mult, extraordinar de mult , e "hecari" aia stresanti care te flodeaza si o groaza de virusi.
al 4-lea motiv (personal) : ma inerveaza aia care spun "k" (in general fetele
)
De ce ziceti voi ca e nasol cu "asl"?
Moderator: anjin-san
)
)) #bag.pula.in.mata.cu.whoisu.tau.cu.tot intram azi vara pe acolo cand aveam si yo bnc ca sa am spate
)Initial trimis de Codrutza
Ingeras..... ce am scris mai sus... fa`ti user si apoi iti dau comanda si nu te mai floodeaza nimeni.
Initial trimis de fammefatale
pe mine ma oftica mircu. ma oftica astia cu cyber sex-ul lor

Mie personal chatul mi-a adus si lucruri bune, in fara de nopti pierdute destul de aiurea si bani aruncati si mai aiurea (nu chiar mereu, ca mai faceam si download-uri), cnu pot spune ca mi-a adus nustu' cati prieteni dar am cunoscut persoane interesante, un singur, f bun, prieten mi-a adus chatul si fie doar si ptr acel prieten si a meritat totul. Plus de asta chatul m-a ajutat sa-mi imbunatatesc simtitor 'my typing speed', si asta m-a ajutat f mult mai tarziu 
acuma stau pe mirc doar pt. ca nu am altceva mai bun de facut in timpul orelor de lucru.Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator